Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-16@06:54:22 GMT

۶ ماه تا یک سال حبس برای مخدوش‌کنندگان پلاک

تاریخ انتشار: ۲ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۶۱۵۲۵۹

۶ ماه تا یک سال حبس برای مخدوش‌کنندگان پلاک

به گزارش تابناک به نقل ا پایگاه خبری پلیس، سرهنگ "سید ابوالفضل موسوی‌پور" افزود: طرح تشدید برخورد با تردد‌های شبانه یا همان منع تردد کرونایی در سطح شهر تهران، معابر بزرگراهی و برخورد با رانندگان متخلف در دستور ویژه کار پلیس راهور تهران بزرگ قرار دارد.

وی اظهار داشت: برخلاف تصور برخی شهروندان در خصوص به ثبت نرسیدن جریمه‌ها به ویژه در این ۶ روز تعطیلی، دوربین‌ها همانند روز نخست و با اعلام ستاد ملی مبارزه با کرونا فعال است و رانندگانی که بدون مجوز وارد محدوده شوند، مورد اعمال قانون قرار می‌گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این مقام انتظامی از رانندگان تهرانی خواست به علت شیوع گسترده بیماری کرونا، از تردد در سطح شهر و در ساعات اعلامی و رفتن به دورهمی‌ها و مهمانی‌ها به خاطر حفظ جان خود و دیگران خودداری کنند. همچنین تردد خود را مدیریت و به بعد از ساعت ۲۲ موکول نکنند.

به گزارش ایرنا، همه ادارات، سازمان‌ها، بانک‌ها، تالار‌های مطالعه کتابخانه ملی ایران، سالن‌های سینما و تئاتر، بازار تهران و اصناف در استان‌های تهران و البرز از ۲۹ تیرماه تا سوم مرداد ماه به مدت ۶ روز تعطیل است که از این میزان، سه روز تعطیلات ناشی از کرونا و سه روز دیگر نیز، تعطیلات رسمی و پایان هفته خواهد بود.

اعمال محدودیت‌های پلیس راه نیز از ساعت ۱۸ روز ۲۸ تیر آغاز و تا ۷ صبح روز چهارم مرداد ادامه دارد؛ همه مجوز‌هایی که از سوی فرمانداری‌ها صادر شده‌اند لغو و تردد ممنوع است.
طرح منع تردد شبانه در معابر پایتخت از ساعت ۲۲ تا ۳ بامداد اجرا می‌شود.

منبع: تابناک

کلیدواژه: المپیک 2020 توکیو موج پنجم کرونا جواد فروغی بحران آب خوزستان اعتراضات 1400 خوزستان پلاک خودرو مخدوش کردن پلاک پلیس راهور تهران بزرگ المپیک 2020 توکیو موج پنجم کرونا جواد فروغی بحران آب خوزستان اعتراضات 1400 خوزستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۱۵۲۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمع آوری ۴۵۲ خانه پلاک قرمز در تهران/ شناسایی ۲۶۴ کلنی آسیب‌های اجتماعی در پایتخت

مدیر عامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران از جمع آوری ۴۵۲ خانه پلاک قرمز در تهران خبر داد.

به گزارش ایسنا، احمد احمدی صدر با حضور در صحن علنی شورای شهر تهران با بیان اینکه با حکمی که از سوی رئیس جمهور به شهردار تهران داده شده است اقدامات مدیریت شهری در راستای کاهش آسیب های اجتماعی در پیش گرفته شده است، گفت: ضمن همکاری با همه دستگاه‌ها باید بگویم که در مسیر حل آسیب‌های اجتماعی موانعی وجود داشت و بهانه های متعددی از سوی دستگاه‌ها بیان می شد که حل آسیب های اجتماعی اتفاق نیفتد.

وی بیان کرد: ۸۰۰۰ ظرفیت پذیرش معتادان متجاهر داشتیم اما حالا بیش از ۲۱ هزار نفر در مراکز ماده ۱۶ حضور دارند و حتی ۴۰۰۰ ظرفیت خالی داریم و باید بگویم که اگر این ۱۲ هزار ظرفیت ایجاد شده اتفاق نمی افتاد، این معتادان متجاهر در کف خیابان ها بودند.

مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران با اشاره به ایجاد ۱۶ هزار ظرفیت پذیرش برای معتادان متجاهر گفت: یکی از بهانه برای افراد دارای منع پذیرش که شامل افراد دارای بیماری‌های عفونی، زخم باز، صغر و کبر سن هستند، وجود داشت که شهرداری پذیرش تمام این افراد را انجام داد که جمعیت این افراد بین پنج تا هفت هزار نفر می رسد.

احمدی صدر با تأکید بر اینکه اگر ۴۵۲ خانه پلاک قرمز در محدوده هرندی، دروازه غار، بازار و ... جمع آوری نمی شد این ۱۲ هزار نفری که جذب شده بودند مجددا به این پلاک قرمزها بر می‌گشتند، گفت: بیش از ۳۸۰ خانه را برای این افراد ناامن کرده و بلوک کشی کردیم.

وی افزود: ۸۲ کلنی که محل تجمع ۵۰ تا ۳۰۰ نفره معتادان بودند و ۱۸۲ کلنی با جمعیت تا ۵۰ نفر، دیگر امروز وجود ندارند و جمع آوری شدند و باید بگویم که در محدوده هایی همچون میدان محمدیه، راه آهن، خلازیر و ... مکان هایی وجود داشت که مردم نمی توانستند از آنجا عبور کنند و حالا با اقداماتی که در مورد جمع آوری معتادان صورت گرفته این معضلات حل شده است.

احمدی صدر با تأکید بر اینکه سازمان بهزیستی در ساماندهی کودکان کار و خیابان وارد شده است، افزود: این موضوع مطرح شد که جمع آوری وظیفه پلیس است و شهرداری خودرو در اختیار آنها قرار داد و یک ساختمان سه طبقه برای غربالگری کودکان کار اختصاص دادیم و حتی ظرفیتی ایجاد کردیم که خانواده های اتباع در آنجا بخوابند و رد مرز شوند و اقدامات مختلفی انجام دادیم و اگر فکر می کنید کاری انجام ندادیم، به ما بگویید اما دقت داشته باشید که اگر معتاد را جمع آوری کنید، اما خرده فروش جمع آوری نشود فایده ای ندارد و ساماندهی معتادان و خرده فروشان یک زنجیره است که باید با هم دنبال شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • (ویدیو) حمله با چاقو به کشیش کلیسای آشوری
  • برگزاری یازدهمین نمایشگاه چاپ دیجیتال ایران
  • یازدهمین نمایشگاه چاپ دیجیتال ایران برگزار می‌شود
  • پلاک‌قرمز‌ها برای معتادان ناامن شدند
  • کشف بنز قاچاق میلیاردی در نور
  • پلمب ۴۵۲ خانه پلاک قرمز در تهران
  • جمع آوری ۴۵۲ خانه پلاک قرمز در تهران/ شناسایی ۲۶۴ کلنی آسیب‌های اجتماعی در پایتخت
  • کشف بنز قاچاق ۶۰۰ میلیاردی در نور
  • ادامه اجرای طرح ساماندهی موتورسیکلت‌ها در سال جاری
  • توقیف ۲۷ وسیله نقلیه متخلف در خرمشهر