Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهلا مرادی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در قروه اظهار داشت: این مرکز فعالیت خود را از سال ۸۶ به منظور حمایت از معلولان و کارآفرینی برای این قشر از جامعه آغاز کرده است و تاکنون برای ۱۰۳ معلول این شهرستان شغل ایجاد شده است.

مدیرعامل انجمن مردم نهاد و مرکز توانبخشی معلولان باران قروه گفت: در مدت ۱۳ سال فعالیت انجمن باران در قروه، بیش از ۵۰۰ معلول جسمی، حرکتی، کم‌توان و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

..تحت حمایت انجمن باران قرار گرفته‌ و به مرحله درآمدزایی و کارآفرینی در حوزه های مختلف دست پیدا کرده‌اند.

وی اذعان داشت: این انجمن برای ۱۰۳ معلول شغل پایدار و برای ۶۰ نفر نیز به صورت غیرمستقیم ایجاد شغل کرده که علاوه بر درآمد ماهیانه ۲ تا ۳ میلیون تومان، مشاغلی مانند انواع صنایع دستی فرا گرفته‌ و بعنوان نیروی کار فعالیت دارند.

مرادی تصریح کرد: انجمن باران علاوه بر کارآفرینی و حرفه‌آموزی، ۴۴ نفر از معلولان که ضایعه جسمی بالای ۷۰ درصد را دارند در یک مرکز خاص با امکانات و مربیان کارآزموده در شهر سریش‌آباد نگهداری می‌کند.

مدیرعامل انجمن مردم‌نهاد و مرکز توانبخشی معلولان باران در قروه گفت: محصولات تولیدی کارگاه‌های معلولان قروه‌ای علاوه بر بازار کردستان روانه بازار سایر شهرهای کشور می‌شود و با سفارش کار از سوی مراکز تجاری و درمانی رونق کارآفرینی و درآمدزایی برای معلولان قروه‌ای فراهم شده است.

مرادی با اشاره به تولیدات معلولان قروه‌ای اذعان کرد: انواع صنایع دستی، البسه بیمارستانی، گلیم، تابلو فرش و ...توسط معلولان این مرکز تولید می‌شود و در صورت بازشدن مبادی مرزی کشور این محصولات در بازار کشور عراق نیز به فروش خواهد رسید.

وی در ادامه افزود: در سال‌های اخیر این مرکز بعنوان کارآفرین برتر نمونه در میان ۳۰ استان کشور شناخته شده است همچنین از اساتید و صاحبان مشاغل دعوت می‌شود که در زمینه آموزش و مهارت‌آموزی به معلولان آموزش‌های مختلف را ارائه دهند.

انتهای پیام ۲۳۳۰/۸۶

منبع: فارس

کلیدواژه: معلولان کارآفرینی اشتغالزایی قروه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۱۷۱۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه کتابخانه‌های سیار در دستورکاراست/ایجادزنگ کتابخوانی درمدارس

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی رمضانی بعدازظهر چهارشنبه در جمع اصحاب رسانه کردستان، به وضعیت کتابخانه‌های عمومی کشور اظهار کرد: شبکه کتابخانه کشور شامل سه هزار و ۸۰۰ کتابخانه مشارکتی و خصوصی و ۲ هزار و ۸۰۰ کتابخانه زیر نظر نهاد کتابخانه عمومی است.

وی با اشاره به جایگاه ایران در داشتن کنابخانه عمومی بیان کرد: در دنیا جزو ۲۰ کشور اول هستیم که کتابخانه دارد و در آسیا جزو پنج کشور اول هستیم.

وی افزود: شبکه به دلیل ایجاد دسترسی و خدمات به منظور ارائه خدمت به مردم فعالیت داریم و تنوع فعالیت در عرصه کتابخانه‌ها را برای عموم مردم شاهدیم.

رمضانی خاطرنشان کرد: در کشور دستگاه‌ها برای افزایش خدمات و توسعه فعالیت کرده کار می‌کنند اما کمتر دستگاهی داریم که به سمت گسترش و تنوع خدمات پیش رفته باشد که کتابخانه های عمومی به همت دولت سیزدهم در این راستا قدم برداشته است.

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور اعلام کرد: اداره کتابخانه عمومی در دنیا حکومتی اداره می‌شود اما در ایران در این دولت تاکید شده که برای استفاده از ظرفیت مردمی کار شود و ما این مسیر را شروع کرده‌ایم و مردم با حضور خود نقشی در اداره کتابخانه‌های عمومی دارند.

تکمیل پروژه‌های نیمه تمام کتابخانه‌های عمومی در کشور

وی تصریح کرد: سیاست دولت اتمام پروژه‌های نیمه تمام است و بسیاری از پروژه‌ها که سال‌ها متوقف شدند در این دولت تکمیل و به بهره‌برداری رسیده‌اند و کتابخانه‌های عمومی نیز به‌دنبال تکمیل پروژه‌های نیمه تمام است.

وی گفت: براساس دستور رئیس جمهور، توسعه کتابخانه‌های سیار نیز در دستور کار است که در مناطق حاشیه شهر و روستاها مدنظر است.

وی با بیان اینکه اکنون بیش‌از ۵۰ کتابخانه سیار داریم، اضافه کرد: باید ۲۰۰ خودرو به کتابخانه سیار تجهیز و راه‌اندازی می‌شوند.

رمضانی به برنامه‌های در دست اقدام این نهاد در سطح کشور پرداخت و یادآور شد: پیشنهاد داده‌ایم تا مدارس به کتابخانه عمومی متصل شوند و زنگ کتابخوانی در مدارس را داشته باشیم که مقدمات انعقاد تفاهمنامه پیش رفته است.

برگزاری ۷۰۰ محفل ادبی در کتابخانه‌های عمومی کشور

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور اضافه کرد: ۷۰۰ محفل ادبی در کتابخانه‌های کشور شکل گرفته و ۴ هزار و ۷۰۰ ساعت در محافل قرآنی کتابخانه‌های کشور نیز فعالیت صورت گرفته است.

وی از اهتمام نماینده ولی فقیه و استاندار کردستان در حوزه فرهنگ تقدیر کرد و ادامه داد: ۱۰ شهر کردستان فاقد کتابخانه است و باید در صورت تخصیص فضای مناسب کتابخانه راه‌اندازی و تجهیز خواهیم کرد.

رمضانی عنوان کرد: ۱۰ میلیون نفر عضو کتابخانه‌های عمومی کشور هستند و سه میلیون نفر در این کتابخانه‌ها با امانت بردن کتاب و یا شرکت در فعالیت‌های فرهنگی کتابخانه‌ها فعالیت داشته‌اند.

وی اذعان کرد: سند ملی خواندن در شورای فرهنگ عمومی به تصویب رساندیم که اگر ابلاغ شود در سطح کلان برای کتابخوان‌تر کردن مردم مواردی مورد توجه قرار گرفته است.

وی با اشاره به اینکه کتاب کودک و نوجوان پرفروش‌ترین کتاب‌های کشور هستند، افزود: سال ۱۴۰۲ بیش از ۱۰۰ هزار عنوان کتاب منتشر شد که اتفاق فرهنگی بزرگی محسوب می‌شود.

کد خبر 6087741

دیگر خبرها

  • ساخت مسکن برای بیش از ۱۴ هزار خانواده دارای ۲ معلول به بالا در کشور
  • طرح مرکز رشد و نوآوری توسعه اکوسیستم کارآفرینی کردستان (تاک) افتتاح شد
  • (تصاویر) مرکز نگهداری و اشتغال معتادان
  • کتابخانه‌های کشور به یک مرکز فرهنگی اجتماعی تبدیل شده‌اند
  • توسعه کتابخانه‌های سیار و ایجاد زنگ کتابخوانی در مدارس کشور
  • ضرورت کارآفرینی برای زندانیان و خانواده آن ها
  • پیش‌بینی ردیف جداگانه بودجه برای قانون معلولان
  • توسعه کتابخانه‌های سیار در دستورکاراست/ایجادزنگ کتابخوانی درمدارس
  • دستور رئیس‌ جمهور برای اختصاص ۲۰۰ خودرو به کتابخانه سیار
  • روز ملی کارآفرینی روز مردمان خالق ارزش است