Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر فریده جعفری مدیر کل بیمه سلامت آذربایجان غربی در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه، گفت: وب سرویس‌های سازمان‌های بیمه گر پایه برای بهره برداری در اختیار شرکت‌های بیمه تکمیلی قرار گرفته و این شرکت‌ها می‌توانند از پنل‌های مربوطه نسبت به استعلام نسخ الکترونیک اقدام نمایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 جعفری افزود: در دو سال اخیر با شیوع بیماری واگیردار کرونا نگرانی استفاده از دفترچه‌های کاغذی بیمه قوت بیشتری گرفت و طرح الکترونیکی نمودن نسخه نویسی با سرعت بیشتری اجرا شد؛ لذا نحوه خدمات رسانی به بیمه شدگان در کلیه مراکز درمانی اعم از طرف قرارداد و غیر طرف قرارداد به دقت برنامه ریزی شد و سامانه تجویز نسخه الکترونیک در اختیار همه ارائه دهندگان خدمات درمانی و بیمه‌های تکمیلی قرار گرفت تا با حذف دفترچه‌های کاغذی هیچ گونه اختلالی در روند خدمات رسانی به بیمه شدگان به وجود نیاید.

او  افزود: با ایجاد هماهنگی و تعامل منطقی بین سازمان‌های بیمه گرپایه و شرکت‌های ارائه دهنده بیمه تکمیلی، امکان اتصال این شرکت‌های بیمه‌ای به سامانه‌های نسخه الکترونیک در جهت تحقق کامل نسخه نویسی الکترونیک و احقاق حقوق بیمه شدگان، فراهم شده است.

مدیر کل بیمه سلامت آذربایجان غربی بیان داشت: بر حسب اعلام بیمه مرکزی، وب سرویس‌های سازمان‌های بیمه گرپایه برای بهره برداری در اختیار شرکت‌های بیمه تکمیلی قرار گرفته و این شرکت‌ها می‌توانند از پنل‌های مربوطه نسبت به استعلام نسخ الکترونیک اقدام نمایند.

 جعفری تاکید کرد: الکترونیکی نمودن فرآیند‌ها موجب تسهیل کار‌ها و افزایش سرعت خدمت رسانی مراکز درمانی به مردم می‌شود و منفعت همگان را در بردارد. این فرایند در راستای آسایش بیمه شدگان می‌باشد و هیچ گونه خللی در روند اجرای این کار قابل قبول نیست و مردم برای دریافت هزینه‌های خود از بیمه‌های تکمیلی به هیچ مدرک کاغذی نیازی ندارند.

در حال حاضر بیش از ٢ میلیون نفر از جمعیت استان تحت پوشش این اداره کل استان می‌باشند.

انتهای پیام/گ

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نسخه الکترونیکی بیمه سلامت آذربایجان غربی بیمه تکمیلی بیمه شدگان شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۱۸۱۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بدهی ۱۵ میلیارد پوندی شرکت آب انگلیس

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛  این خبر زمزمه‌های افزایش چهل درصدی صورتحساب آب مشترکان این شرکت را تقویت کرده است به ویژه اینکه کریس وستون رئیس شرکت تیمز واتر در مصاحبه با رسانه‌های دولتی انگلیس از رد افزایش صورتحساب تا ۴۰ درصد برای تضمین آینده شرکت خودداری کرد.
همچنین فاش شد این شرکت در پرداخت ۵۰۰ میلیون پوند سود پیش بینی شده سهامداران تا پایان ماه جاری، توانایی ندارد.
رئیس تیمز واتر همچنین از نیاز این شرکت به سرمایه‌گذاری حدود ۲۰ میلیارد پوندی در سال‌های ۲۰۲۵-۲۰۳۰ برای تامین نیاز‌های مشترکان خبر داد که احتمالا منجر به افزایش چهل درصدی صورتحساب آنان خواهد شد.
اخبار افزایش صورت‌حساب‌ها آب مصرفی شهروندان در حالی منتشر می‌شود که هزینه‌های انرژی مشترکان شامل گاز و برق بیش از دو برابر شده و هزینه‌های زندگی در این کشور را به طور چشمگیری افزایش داده است.
رسانه‌ها درانگلیس می‌گویند: افزایش آب بهای مشترکان درشرایطی که هزینه‌های زندگی همچنان در حال افزایش است به موج نارضایتی‌ها دامن می‌زند.
وستون، مدیر شرکت آب انگلیس (تیمز واتر) اذعان کرد افزایش صورت‌حساب‌ها «می‌تواند برای مردم بسیار بسیار دشوار باشد»، وی افزود شرکت در حال بررسی این است که برای کمک به آسیب پذیرترین افراد چه کاری می‌توان انجام داد.
بر اساس گزارش مرکز ملی آمارانگلیس، پارسال تورم در این کشور به بالاترین میزان در حدود چهل سال اخیر رسید. موسسات خیریه در انگلیس از جمله جوزف راونتری و شلتر در گزارش‌های خود و بسیاری از خانوار‌ها را در تامین نیاز‌های ضروری زندگی ناتوان توصیف و اضافه کردند بسیاری از خانوار‌ها در این کشور نخستین بار به بانک‌های غذا و موسسات خیریه وابسته شده اند.
به نوشته اسکای نیوز، از زمان خصوصی‌سازی، ده‌ها میلیارد پوند به سهامداران شرکت‌های آب در سراسر بریتانیا واگذار شده است که با توجه به سوء مدیریت مکرر این صنعت، خشم عمومی و سیاسی را برانگیخته است.

دیگر خبرها

  • تاریخ معرفی گوشی‌های سری هواوی P70 لو رفت
  • (ویدئو) ترفندی حیرت‌انگیز برای درست کردن شمعی که تا ابد روشن می‌ماند!
  • بدهی ۱۵ میلیارد پوندی شرکت آب انگلیس
  • نسخه نجات اقتصاد استفاده از ظرفیت مردم و بخش خصوصی است
  • نحوه تعویض شناسنامه‌های جلد قرمز و قدیمی چگونه است؟
  • بیمه تکافل چه تمایزی با دیگر بیمه‌های بازرگانی دارد؟
  • بازدهی ۷۸ درصدی سهام بیمه ملت در بازار سرمایه
  • بازدهی ۷۸ درصدی سهام بیمه ملت در بازار سرمای
  • بازدید قائم مقام مدیر عامل بانک ملی ایران از شعبه فرودگاه امام(ره)
  • تحویل خودروهای مشتریان زامیاد در ایام عید نوروز/ تسهیلات ویژه برای تحویل حضوری محصولات زامیاد