Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

یک راننده کامیون معتقد است در حالی که هر روز و هر ساعت شاهد وقوع تصادفات سنگین در بخش جاده ای هستیم، هنوز هیچ مدرسه ای در حمل و نقل جاده ای که مورد تایید سازمان آموزش فنی وحرفه ای باشد برای آموزش نسل جوان در این زمینه وجود ندارد.

به گزارش تین نیوز، خداداد بکرانی گفت: در تصادفات جاده ای کشور ما سالانه جان هزاران انسان گرفته می شود و خسارت زیادی به جامعه و نظام وارد می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با ابراز تاسف از این که در هر یک از این تصادفات در اولین اظهار نظر، کارشناسان تصادفات از ناتوانی یا سهل انگاری رانندگان حرفه ای به عنوان عامل وقوع تصادف یاد می کنند، افزود: این موضوع اغلب منجر به غیر فعال شدن کارت هوشمند رانندگی و مختل شدن معیشت رانندگان حرفه ای نیز می شود.

او عنوان کرد: در این بین هیچ گاه مسئولی سوال نکرده که یک راننده حرفه ای در کدام آموزشگاه فنی حرفه ای آموزش دیده است و هیچ گاه کسی نپرسیده است وقتی یک راننده حرفه ای که مدارک آموزشگاه فنی رانندگی و مهار بار و مواد خطرناک را دریافت می کند، آیا مدارک کارشناسان فنی و اساتید آموزشگاه مورد تایید سازمان فنی و حرفه ای است؟

بیشتر بخوانید: تناقض در اظهارات مسئولان؛ چه کسی واقعیت را پنهان می کند؟ یا بازرسی های فنی ناوگان حمل و نقل مسافری به موقع انجام نمی شود؟ «ناتوانی راننده منجر به حوادث اخیر اتوبوس‌ها شد»، یعنی چه؟

بکرانی با بیان این مطلب در شبکه های اجتماعی گفت: در 20 سال اخیر کلاس های مهار بار، ترافیک و ایمنی و مواد خطرناک برای رانندگان جدیدالورود وحتی کسانی که قبلا مشغول به فعالیت در شغل شریف رانندگی  بوده اند، دایر و آموزش رانندگان حرفه ای به برخی انجمن های صنفی رانندگان و کامیونداران و یا کانون های مربوطه محول شده اما عملکرد این آموزشگاه ها چگونه بوده است؟

این راننده کامیون افزود: اما آیا کیفیت و فضای آن مطابق با استاندارد های ملی و یا جهانی است و با وجودی که هزینه سنگین این آموزشگاه ها از جیب خود رانندگان تامین می شود آیا نحوه آموزش و به کارگیری اساتید  در این بخش، تحت نظارت سازمان فنی وحرفه ای است؟

 او با اشاره به وضعیت این آموزشگاه ها در استان اصفهان، عنوان کرد: چرا و به چه علت بر نحوه آموزش و فضای آموزشگاه و کیفیت آن نظارتی صورت نگرفته و در به کارگیری اساتید آموزشگاه و عملکرد و خروجی آن دقت کافی نشده است؟ آیا  مسئولان می دانند چه کسانی و با چه مدارکی پای گواهی فنی رانندگان حرفه ای را امضا و تایید کرده اند و اکنون نیز به این کار ادامه می دهند؟ آیا امضا کنندگان خود مدارج عالیه و کارشناسی فنی را طی کرده اند؟!

او ادامه داد: در پای گواهی برخی از رانندگان حرفه ای قدیمی به جای کارشناسان فنی و حرفه ای امضای رؤسای برخی کانون ها و انجمن های صنفی دیده می شود!

این راننده کامیون با تاکید بر این که واگذاری مراکز آموزشی به کانون ها و انجمن های صنفی با قانون کار منافات دارد، خاطرنشان کرد: این کار، تشکل ها و انجمن صنفی را از اهداف اصلی خود دور می کند.

به گزارش تین نیوز، بکرانی افزود: سوال دیگر این است که با وجود هزینه های گزاف کلاس های آموزشی و کیفیت پایین امکانات آموزشگاه و عدم تایید سازمان فنی حرفه ای، مبالغ هنگفت دریافتی از راننده خرج کدام خدمات می شود و چه کسانی از این مبالغ بهره می برند؟!

وی عنوان کرد: چرا سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای که خود متولی راننده و کامیوندار است نظارتی بر این مراکز ندارد؟! چرا با وجود چنین مراکز آموزشی، جامعه از راننده حرفه ای  انتظارات بیشتری دارد و چرا کارشناسان تصادفات قبل از اینکه اظهار نظری بکنند، سراغ مراکز آموزشی و مدارک تحویلی به راننده نمی روند که ایشان کجا و به چه نحو‌ و با چه مبالغی و با کدام کارشناس و تاییدیه از کدام سازمان فنی حرفه ای آموزش دیده است و سپس راننده را از لحاظ عدم توانایی و سهل انگاری مقصر حوادث خطاب کنند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: مدرسه حمل و نقل جاده ای نسل جوان تین تصادفات جاده ای تصادف شبکه های اجتماعی ترافیک کارشناسی قانون کار کلاس های آموزشی سازمان راهداری و حمل و نقل تصادفات جاده ای کارت هوشمند رانندگان رانندگان و کامیونداران رانندگان حرفه ای آموزشگاه رانندگی رانندگان حرفه ای آموزشگاه ها سازمان فنی جاده ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۲۱۷۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ مالیات از درآمدی که مربوط به رانندگان کامیون نیست

تین نیوز

پرداخت مخارج و هزینه های سنگین بارگیری آهن آلات بدعتی است که با وجود آنکه بر عهده رانندگان کامیون نیست اما به آنها تحمیل و تبدیل به معضلی جدید برای آنان شده است.

به گزارش تین نیوز، رانندگان کامیون فعال در حمل آهن آلات با بیان این مطلب در شبکه های اجتماعی تاکید کردند: رانندگان کامیون به اجبار باید برای حمل بارهای آهن آلات ( حمل از انبار و کارخانجات کوچک) بخشی کمتر یا بیشتر از کرایه خود را به عنوان هزینه واسطه گری و انبارداری پرداخت کنند.

آنان افزودند» این مخارح ابتدا توسط رانندگان کامیون پرداخت می شود و سپس در مقصد گیرنده  کالا، مبلغی را با محاسبه مجموع این هزینه ها به حساب راننده واریز می کند که شاید از نظر اداره مالیات کرایه راننده در نظر گرفته شود در صورتی که  حدود 40 درصد واریزی به حساب راننده مربوط به پورسانت و هزینه انبارداری، بارچینی، فرستنده کالا و شرکت حمل و نقل است.

به گفته آنان، برای مثال، بار ورق فلزی از اصفهان برای استان یزد حمل شده کرایه آن حمل حدود 6 میلیون و 500 هزار تومان مشخص شده است ولی راننده برای بارگیری و انبارداری 8 میلیون و 600 هزار تومان پرداخت کرده و در مقصد 15 میلیون و 100 هزار تومان به حساب راننده واریز شده که فقط 6 میلیون و 500 هزار تومان آن متعلق به راننده است.

همچنین کالای دیگری توسط تریلی از شهری به شهر دیگر حمل شده، هزینه انبارداری حدود 12 میلیون پول از راننده درخواست شده که راننده چنین پولی را برای پرداخت نداشته است، در صورتی که کرایه حمل این بار خیلی کمتر است.

رانندگان کامیون در ادامه با اشاره به موارد یاد شده، عنوان کردند: آیا این واریزی ها به کارت راننده از دید اداره دارایی و مالیات درآمد راننده محسوب و حساب بانکی راننده به عنوان حساب تجاری مورد ارزیابی قرار می گیرد؟

آنان تاکید کردند: مگر راننده دلال بین فرستنده و گیرنده کالا است که باید این هزینه های نامتعارف را به شرکت حمل و نقل یا فرستنده کالا پرداخت کند، در بارنامه درج شود و از گیرنده کالا در مقصد بگیرد؟

رانندگان کامیون خاطرنشان کردند: چرا مسئولان سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای ، انجمن های مربوطه و اتحادیه کارخانجات تولیدی و سازمان اصناف برای این معضل و کلاف سردرگم فکری اساسی  نمی کنند؟

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • تاکسی‌های برقی بدون راننده ماند
  • مهارت‌آموزی ۱۴۹۳ بانوی بیرجندی در مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای
  • ۱۳۶ دستگاه تاکسی جدید آماده تحویل به رانندگان است
  • 10هزار راننده تاکسی بیمه تامین اجتماعی ندارند
  • ◄ بحران رانندگان عمومی جدی شد/ کوچ رانندگان سواری کرایه بین شهری از این شغل
  • ◄ مالیات از درآمدی که مربوط به رانندگان کامیون نیست
  • رشته‌های هنرستانی در استان بوشهر افزایش می‌یابد
  • توضیح درباره افزایش کرایه‌ها در سال جدید
  • ۱۰ هزار راننده تاکسی بیمه تامین اجتماعی ندارند
  • سرپرست سازمان تاکسیرانی تهران: ۱۰هزار راننده تاکسی بیمه تامین اجتماعی ندارند