Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از فعالان بخش خصوصی در طرح انتقال نفت خام گوره به جاسک با اشاره به سهم بیش از ۹۰ درصدی ساخت داخل در اجرای این طرح ملی، گفت: به یاد ندارم طرحی با این عظمت در دو سال یا کمتر از آن به بهره‌برداری رسیده باشد.

به گزارش «انرژی امروز» از شانا، امیر رئوفی، مدیر پروژه شرکت دانیال‌پترو در گستره دوم طرح انتقال نفت خام گوره به جاسک با بیان اینکه در برهه‌های مختلف، تحریم سبب ایجاد موانعی پیش‌روی انجام بخش‌هایی از طرح راهبردی و بخش‌های تأمین لوله، پمپ‌های فشار قوی، ابزار کنترل دقیق پروژه و… شده بود، تصریح کرد: با تلاش و مدیریت داخلی نقاطی که پیش‌تر نقاط ضعف به‌شمار می‌آمد، به نقاط قوت تبدیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه در این ۱۶ سالی که بنده در وزارت نفت هستم، به یاد ندارم پروژه‌ای با این عظمت در دو  سال یا کمتر از آن به بهره‌برداری رسیده باشد، افزود: طرح انتقال نفت گوره – جاسک از نظر بحث مهندسی و صنعتی بیش از ۹۰ درصد از تولید داخل استفاده می‌کند.

مدیر پروژه شرکت دانیال‌پترو در گستره دوم طرح گوره-جاسک تصریح کرد: تولید ورق ترش مقاوم در برابر خوردگی برای مدت‌های مدید بزرگ‌ترین معضل شرکت‌های تولیدکننده نفت و گاز بود که با ساخت آن مشکلات بزرگی حل شد، همچنین بعضی از تجهیزات شامل شیرها و پمپ‌ها که تا پیش از این همواره از خارج تأمین می‌شد به برکت این پروژه داخلی‌سازی شد.

رئوفی در تشریح فنی گستره ۲ طرح گوره – جاسک گفت: گستره ۲ در استان فارس به طول ۱۳۴ کیلومتر از تلمبه‌خانه منطقه «کرده» آغاز  شد و در پایان به تلمبه‌خانه شماره ۴ در منطقه «فداغ» رسید. با وجود اینکه گستره ۲ در مقایسه با دیگر گستره‌های این طرح کوتاه‌ترین طول را دارد، بیشترین حجم را در عملیات خاکی و سخت‌گذر منطقه به خود اختصاص داده است به طوری‌که بیش از ۵ میلیون و ۵۰۰ هزار مترمکعب حجم عملیات مسیرسازی بود که به‌دلیل سخت‌گذر بودن منطقه بیشترین شیرآلات را داشت و کار گسل‌سازی و عملیات خاکبرداری در این منطقه را با مشکلات و ریسک‌هایی ویژه همراه کرد.

وی با تأکید بر اینکه نگاه مدیران به توان تولید داخل و حمایت آنان از این روند سبب دلگرمی و افزایش سرعت پروژه بود، اظهار کرد: معتقدم دو رکورد در این پروژه ثبت شد؛ نخست اعتماد به توان داخل و دوم استفاده از توان داخل. دو موردی که لازم و ملزوم یکدیگرند.

مدیر پروژه شرکت دانیال‌پترو در گستره دوم طرح گوره-جاسک با بیان اینکه اگر کارفرما به این جمع‌بندی نمی‌رسید که از توان داخلی استفاده کند، بی‌شک با توجه به تحریم‌ها و مشکلات تأمین کالاهای خارجی پروژه در موعد مقرر تکمیل نمی‌شد، گفت: استفاده از مدیران جوان و پر انگیزه و پرتلاش و پس از آن تزریق منابع مالی و پیگیری‌های مداوم سبب شد این پروژه رکورددار شود. آن چیزی که به‌عنوان تجربه در این پروژه به‌دست آوردم، این بود که روزهای ابتدایی پروژه را جدی بگیریم، یعنی اگر از همان ابتدا برنامه زمان‌بندی پروژه به‌درستی اجرا شود هیچ‌گاه فشارها و مشکلات به روزهای آخر نمی‌کشد.

شرکت دانیال پترو سال ۱۳۸۹ تاسیس شد و یکی از زیرمجموعه‌های هلدینگ شرکت نصر میثاق اهواز است

برچسب هاطرح انتقال نفت خام گوره- جاسک

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: طرح انتقال نفت خام گوره جاسک آسیا اروپا اقتصاد انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی وزارت نفت وزارت نیرو طرح انتقال نفت طرح گوره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۲۲۴۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقدامات شرکت سهامی آب منطقه‌ای یزد در خصوص بند‌های تغذیه مصنوعی

 به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، علی اصغر زارع زاده گفت: در سال گذشته جهت جلوگیری از کاهش خسارت‌های ناشی از سیلاب، مرمت سرریز بند کرخنگان (بوروئیه هرات)، مرمت بخشی از بند رحیم آباد ابرکوه، مرمت آبگیر بند‌های مروست، مرمت آبگیر بند هرات ۲، اجرای تثبیت بالادست بند رحیم آباد و همچنین لایروبی بخشی از بند‌های تغذیه مصنوعی دره گاهان، دربید، سیل بند دم هفت اردکان، سیل بند ده عروس بهاباد، بند هرات ۱، بند کرخنگان، بند‌های مروست و بند بهادران ۲ با حجم بیش از ۱۹۰ هزار متر مکعب انجام شده است. 
وی افزود: لایروبی بند‌های تغذیه مصنوعی به منظور افزایش طرفیت آبگذری آبگیر و کانال ها، افزایش ظرفیت مخزن بند و افزایش نفوذ پذیری نیز همچنان انجام می‌شود. 
زارع زاده ادامه داد: باتوجه به پیش بینی وقوع احتمالی سیل در آینده، ادامه لایروبی سیل بند‌های دم هفت اردکان، بند رودخانه شور ابرکوه، بند‌های صادق آباد، بند بهادران ۲، بند بهاباد ۲ و بند‌های مروست و ادامه مرمت بند رحیم آباد در دست اقدام می‌باشد. 
مدیر بهره برداری و نگهداری از تاسیسات آبی شرکت سهامی آب منطقه‌ای یزد هدف از اجرای بند‌های تغذیه مصنوعی را مهار سیلاب و تغذیه سفره‌های آب زیرزمینی دانست. 
وی در پایان اظهار داشت: هدف از اجرای بند‌های تغذیه مصنوعی، ذخیره آب نمی‌باشد و فرهنگ سازی از طریق رسانه‌های عمومی و مجامع محلی و ایجاد باور و اعتقاد در میان عموم مردم می‌تواند کمک اصلی برای جبران بخش کوچکی از خسارت به سفره‌های آب زیرزمینی باشد.

دیگر خبرها

  • رکورد بی‌نظیر رئال مادرید در لیگ قهرمانان؛ 12 صعود به نیمه‌نهایی در 14 فصل اخیر!
  • اجرای ۸۰ پروژه فنی و خدماتی در نفت و گاز آغاجاری
  • اجرای ۷ پروژه شاخص در منطقه ۵ اصفهان
  • حذف خط دوم متروی قم با اجرای مونوریل
  • اقدامات شرکت سهامی آب منطقه‌ای یزد در خصوص بند‌های تغذیه مصنوعی
  • اجرای ۱۲۰ پروژه شهری در منطقه ۵ شهرداری شیراز
  • اجرای پروژه‌های شهری جدید در شمال تهران از اردیبهشت
  • اجرای طرح های اصلاح هندسی در ورودی های کمربندی شیراز
  • جلوگیری از خام فروشی با اجرای طرح بسته بندی دستمال کاغذی در حریر خوزستان
  • تامین آب روستا‌های بخش خضرآباد با اجرای فاز دوم مجتمع آبرسانی امام حسین (ع)