Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان،  محمود امانی طهرانی دبیر شورای عالی آموزش و پرورش در برنامه «به وقت ایران»  با اشاره به اینکه انتظار می‌رفت در زمینه کنکور هر ساله تعدادی پژوهش‌های گسترده برای بهبود نحوه انجام این کار صورت می‌گرفت، بیان کرد: این کار موجب می‌شد تا سازمان سنجش شیوه‌های کار را بهبود ببخشد که این اتفاق نیفتد، اما از سال ١٣٨۶، مجلس به این موضوع ورود کرد و کار خوب پژوهشی مرکز پژوهش‌های مجلس انجام داد تا مصوبه‌ای پیشرو را به تصویب رساند، اما تا سال ١٣٩٢، این مصوبه توسط دستگاه های مجری اجرا نشد همچنین دستگاه‌های ناظر تا امروز ورودی به این کار نکردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: با این وجود در سال ٩٢ و ٩۴ تغییراتی انجام شد و همه تلاش‌ها بر این است که کار بهتر انجام شود.

امانی طهرانی با اشاره به اینکه مساله‌ای به عنوان حذف کنکور را تا زمانی که رشته محل‌های پر طرفدار در کشور داریم، میسر نیست، گفت که باید شیوه‌هایی را به کار بگیریم که برای دانس آموزان کم آسیب‌تر باشد.

ملاک برتری در کنکورفعلی تکنیک و سرعت عمل است

دبیر شورای عالی آموزش و پرورش افزود: کنکور کنونی که در فاصله ٣ تا ۴ ساعت سرنوشت فرد را تعیین می‌کند فقط مبتنی بر تکنیک و سرعت عمل است و باید تغییراتی در نحوه داشته باشد.

او ادامه داد: مصوبات فعلی مجلس و شورای عالی انقلاب فرهنگی که دنباله کار مجلس است، قصد دارد در نقاطی اصلاحات خوبی را انجام دهد، به عنوان فردی که در این باره مطالعه و در ایران همه ساله روی این موضوع کار کردم؛ معتقدم که چارچوب فعلی که الان پیش می‌رود قابل دفاع است.

به گفته امانی طهرانی در شرایط فعلی به مساله امتحانات نهایی به عنوان ابزاری معتبر اهمیت بیشتری می‌دهیم، سوابق تحصیلی مبتنی بر برنامه درسی جایگاه بیشتری پیدا می‌کند و سرنوشت دانش آموزان به جای آزمونی ٣-۴ ساعته در طول مدت زمان تحصیل سنجیده می‌شوند.

دبیر شورای عالی آموزش و پرورش گفت: مصوبات مجلس اگر از روز اول جدی گرفته می‌شد و پژوهش‌های کافی داشتیم، وضعیت خیلی بهتری از شرایط فعلی داشتیم.


انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آموزش و پرورش کنکور سراسری آموزش و پرورش شورای عالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۲۵۳۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف «معلم بلاگرها» برای حفظ حریم خصوصی

موسی‌الرضا کفاش با اشاره به اهمیت ارائه آموزش از طریق فضای مجازی در دوران کرونا اظهار کرد: یکی از موضوعات حائز اهمیت در دوران کرونا و روی آوردن الزامی مدارس به روش آموزش غیرحضوری و مجازی دانش آموزان؛ استفاده هوشمندانه و آگاهانه از فضای مجازی بود.

به گزارش ایسنا، وی تصریح کرد: این اقدام تا حدودی توانست به تحقق عدالت آموزشی، تقویت فرآیند یاددهی-یادگیری و ارتقای سطح تربیت فناورانه دانش‌آموزان کمک کند.

معاون دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش افزود: موضوعی که اخیراً در برخی رسانه‌ها مطرح شده و جامعه آموزش و پرورش را به خود حساس کرده، استفاده نامطلوب برخی از افراد از فضای مجازی و پخش کلیپ‌هایی که حریم شخصی و اجتماعی دانش‌آموزان را مورد تعرض قرار داده است.

کفاش تاکید کرد: شورای عالی آموزش و پرورش همواره بر استفاده صحیح از فضای مجازی و حفظ حریم شخصی و خصوصی و اجتماعی دانش‌آموزان تاکید داشته است.

وی با اشاره به قوانین بالادستی درباره حفظ حریم شخصی افراد گفت: در قوانین بالادستی از جمله قوانین مصوب مجلس شورای اسلامی، پیمان نامه حقوق جهانی کودک، قانون جرایم رایانه‌ای و آیین‌نامه اجرایی مدارس بر این موضوع تاکید شده که باید حریم خصوصی دانش‌آموزان و معلمان حفظ شود. هیچ کس اجازه ندارد بدون رضایت دانش‌آموزان مطلب، فیلم یا عکسی از آنان منتشر کند که حقوق فردی و اجتماعی و حریم خصوصی آنان را تحت‌الشعاع قرار دهد.

وی افزود: این ماده واحده در هزار و سی و ششمین جلسه شورای عالی آموزش و پرورش مطرح و کلیات آن تصویب شد. اعضای شورای عالی در خصوص این ماده واحده نظرات و پیشنهاد‌هایی ارائه کردند که پس از اصلاح آن و تایید رئیس جمهور و رئیس شورای عالی آموزش و پرورش برای اجرا به وزارت آموزش و پرورش ابلاغ خواهد شد.

کفاش با اشاره به تصویب کلیات ماده واحده حفظ حریم شخصی و اجتماعی دانش‌آموزان گفت: انتشار هر گونه اطلاعات شخصی، متن نوشتاری، تصویر، عکس، نماهنگ و فیلم که به نوعی تعرض به حریم شخصی دانش آموزان تلقی شود توسط هرکسی ممنوع و خلاف اصول اسلامی، فرهنگی و اجتماعی و با شئونات معلمی منافات دارد به همین منظور شورای عالی آموزش و پرورش برای صیانت از حقوق معلمان و دانش آموزان بر استفاده صحیح، اصولی و منطقی از فضای مجازی و حفظ حریم شخصی، خصوصی و اجتماعی معلمان و دانش آموزان تاکید می‌کند.

وی یکی از اهداف این مصوبه را تعیین چارچوبی برای معلم بلاگر‌ها برشمرد تا حریم خصوصی و شخصی افراد به ویژه معلمان و دانش آموزان حفظ شود. دانش آموزان و معلمان حق ندارند حریم شخصی یکدیگر را مورد تعرض قرار دهند.

کفاش با اشاره به اینکه هدف اصلی این مصوبه که حفظ حریم شخصی، اجتماعی و حقوق دانش‌آموزان و معلمان است گفت: فضای مجازی یک تیغ دو لبه است و ما نمی‌خواهیم استفاده صحیح از این فضا را که می‌تواند به برقراری عدالت آموزشی، ارتقای فرآیند آموزش، تقویت یادگیری و یاددهی و ارتقای سطح معلومات دانش‌آموزان کمک می‌کند از بین ببریم.

لازم به ذکر است، ماده واحده حفظ حریم شخصی و اجتماعی دانش‌آموزان و معلمان پس از تایید ریاست جمهوری و رئیس شورای عالی آموزش و پرورش برای اجرا به وزارت آموزش و پرورش ابلاغ می‌شود.

دیگر خبرها

  • تمام ظرفیت‌های مریوان برای برگزاری کنکور سراسری استفاده می‌شود
  • خسروپناه: تعلیم و تربیت اولویت اصلی شورای عالی انقلاب فرهنگی است
  • آیا امسال سال تحصیلی جدید از ۱۰ شهریور آغاز می شود؟!
  • جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان پیرانشهر
  • تمهیدات لازم جهت برگزاری کنکور در شهرستان دیلم اندیشیده شود
  • تکلیف معلم بلاگرها روشن شد!
  • سلامت خانواده از آموزش پرورش تا آموزش عالی
  • خط و نشان آموزش و پرورش برای معلم بلاگرها
  • صعود ۱۶ رتبه‌ای گلستان در قبولی کنکور
  • تعیین تکلیف «معلم بلاگرها» برای حفظ حریم خصوصی