Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-23@23:01:33 GMT

جرائم اخلاقی در فضای مجازی بیشتر شده است

تاریخ انتشار: ۴ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۶۲۶۵۶۱

رئیس پیشین پلیس فتا پایتخت گفت: در یک دوره زمانی به خاطر مساله امنیت مربوط به روش‌های تبادل مالی در فضای مجازی که با سبک‌های فعلی هم متفاوت بود و کاربران هم آشنایی کمتری با این موضوعات داشتند شاهد افزایش چشمگیر کلاهبرداری‌ها بودیم. تورج کاظمی رئیس پیشین پلیس فتا پایتخت درباره چرایی سیر صعودی دوباره جرایم اخلاقی در فضای مجازی به میزان گفت: با مهار خلا‌های فضای مجازی به ویژه در امور مربوط به کلاهبرداری مالی و اقتصادی شاهد سیر صعودی جرایم اخلاقی در این حوزه شده ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درواقع از وقتی که جرایم اقتصادی کنترل شده و کاهبرداری‌های این حوزه رو به کاهش گذاشته شمار جرایم اخلاقی نسبت به جرائم مالی در فضای مجازی بیشتر شده، ولی نه اینکه افزایش پیدا کرده باشد. درواقع جرائم مالی کاهش پیدا کرده و باعث شده تا شمار جرائم اخلاقی نسبت به جرائم مالی بیشتر باشد. ولی این نوع جرائم در فضای مجازی نسبت به سال‌های گذشته شاید تغییر چندانی از نظر تعداد جرم و بزه در سال نداشته باشد. اما چون کلاهبرداری‌های مالی کاهش پیدا کرده الان شاهد این هستیم که تعداد جرائم در حوزه اخلاقی بیشتر از حوزه اقتصادی شده است.

رئیس پیشین پلیس فتا در پاسخ به اینکه برای مقابله با جرائم سایبری در دوره مسوولیتش چه اقدام‌هایی صورت گرفت گفت: بیشترین اقدامات به مساله آگاه سازی و اطلاع رسانی و هشدار به کاربران فضای مجازی مربوط می‌شد. مورد دیگری که باید به آن اشاره کنم به تهدید‌هایی مربوط می‌شود که در فضای مجازی برای کاربران می‌توانست به وجود بیاید. سومین اقدام هم مساله آموزش بود. درواقع ما در تلاش بودیم تا با ارائه آموزش در حوزه‌های مختلف فضای سایبری بتوانیم سطح سواد کاربران فضای مجازی را بالا ببریم که شهروندان با آسیب کمتری مواجه شوند.   بیشتر بخوانید: دستگیری کلاهبردار ۴ میلیاردی فضای مجازی   وی افزود: مرحله دیگر از اقدامات پلیس فتا هم به بحث تنوع جرائم در حوزه اخلاقی بر می‌گردد. با توجه به شیوه‌ها و شگرد‌های مختلفی که برای ارتکاب به جرم وجود داشت شناسایی این شیوه‌های متنوع و مقابله و رسیدگی به شکایت‌های مربوط به این جرائم و راه‌های مقابله با این موارد در دستور کار جدی پلیس فتا قرار داشت.

کاظمی در پاسخ به اینکه در بحث مقابله با جرائم اقتصادی پلیس فتا تا چه اندازه توانسته موفق عمل کند گفت: در یک دوره زمانی به خاطر مساله امنیت مربوط به روش‌های تبادل مالی در فضای مجازی که با سبک‌های فعلی هم متفاوت بود و کاربران هم آشنایی کمتری با این موضوعات داشتند شاهد افزایش چشمگیر کلاهبرداری‌ها بودیم. شرایط به گونه‌ای بود که واقعا در یک برهه‌ای از زمان پلیس راه حلی برای مقابله با این نوع جرم‌ها نداشت. تا اینکه راهکار‌هایی برای پیشگیری از این جرایم از سوی پلیس و موسسات مالی و اعتباری و بنگاه‌های مالی پیش بینی شد تا از راه‌های نفوذ مجرمان به این حوزه‌ها جلوگیری شود. این اقدامات نتایج مثبتی برای مقابله و جلوگیری از این نوع جرائم به همراه داشت.   انتهای پیام/ برچسب ها: پلیس فتا جرائم مجازی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: پلیس فتا جرائم مجازی فضای مجازی پلیس فتا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۲۶۵۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقام از بلاگر معروف به خاطر اختلاف بر سر تبلیغات

زنی کینه‌جو برای انتقام از یک بلاگر معروف، وی را کلاهبردار معرفی کرد تا اعتبارش خدشه‌دار شود.

به گزارش ایران، سرهنگ فرشید زینلی فرمانده انتظامی مرودشت در تشریح این خبر اظهار داشت: خانمی به پلیس فتا مراجعه کرد و اظهار داشت شخصی ناشناس در فضای مجازی من را به عنوان کلاهبردار معرفی کرده و با این کار باعث بی‌اعتباری کسب و کار و ریزش اعضای فضای مجازی من شده است که رسیدگى به این پرونده ‌به‌ صورت ویژه در دستور کار کارشناسان قرار گرفت.

با انجام اقدامات فنی و تخصصی لازم توسط کارشناسان، هویت زن جوان در کمترین زمان ممکن شناسایی و طی هماهنگی با مرجع قضایی به پلیس فتا احضار شد.

رئیس پلیس شهرستان مرودشت گفت: متهم که خانمی 31 ساله است در بازجویی اولیه مدعی شد، بر سر اختلافی که با شاکی برای تبلیغات کسب و کارش داشته، اقدام به نشر اکاذیب در گروه‌های فضای مجازی کرده و قصد بی‌اعتباری وی را داشته است.

این مقام انتظامی با اشاره به اینکه متهم انگیزه خود را انتقام‌جویی شخصی اعلام کرد، گفت: در این خصوص پرونده تشکیل و متهمه به مراجع قضایی معرفی شد.

سرهنگ «زینلی» هشدار داد: فضای مجازی جایی برای انتقام‌‌‌جویی نیست و با خاطیان برابر قانون برخورد خواهد شد. یکی از جرائم سایبری که می‌تواند آثار جبران‌ناپذیری در زندگی افراد داشته باشد؛ انتشار تصاویر خصوصی، نشر اکاذیب و توهین در فضای مجازی است که معمولاً با سهل‌انگاری خود کاربر در دسترس مجرمان سایبری می‌افتد، بنابراین؛ می‌طلبد شهروندان فضای مجازی را به عنوان محلی برای ابراز اختلافات خانوادگی و انتقام‌جویی انتخاب نکنند و مراتب را از طریق مراجع قانونی پیگیری کنند.

دیگر خبرها

  • انتقام از بلاگر معروف به خاطر اختلاف بر سر تبلیغات
  • طنز در فضای مجازی با اقتصاد پیوند خورده است
  • انتقام‌جویی زن جوان از یک بلاگر معروف
  • مسدود شدن ۸۴ صفحه اینستاگرامی هنجارشکن در بوشهر
  • با آگهی‌های اجارهٔ ارزان خانه گول نخورید!
  • انتقام‌جویی زن جوان از یک بلاگر معروف | زن جوان دستگیر شد
  • مسدود شدن ۲۱ صفحه اینستاگرامی هنجارشکن در تهران
  • مسدود شدن ۲۱ صفحه اینستاگرامی هنجارشکن
  • مسدود شدن ۲۱ صفحه اینستاگرامی هنجارشکن در این شهر
  • جرم‌انگاری قاچاق اسلحه در فضای مجازی