Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک استارتاپ ایرانی در حوزه "فین‌تک" با درخشش در بورس آمریکا، بیش از ۴ میلیارد دلار در بورس نیویورک ارزش‌گذاری شد که این رقم معادل ۱۰۰ هزار میلیارد تومان یعنی ۱۰ برابر کل درآمد نفتی کشور در سال گذشته است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ یک استارتاپ ایرانی 4 میلیارد دلار در بورس نیویورک ارزش‌گذاری شد، استارتاپی فعال در حوزه فین‌تک که اتفاقی شگرف را رقم زد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"Blend" نام این استارتاپ فعال در حوزه فین‌تک است. "نیما قمصری" و هم‌بنیانگذارش این استارتاپ را اداره می‌کنند.

این استارتاپ به تازگی با ارزش 4 میلیارد دلار در بورس نیویورک عرضه شد و این رقم معادل 100 هزار میلیارد تومان یعنی 10 برابر کل درآمد نفتی کشور در سال گذشته است.

این کارآفرین جوان ایرانی، فارغ التحصیل دانشگاه استنفورد است و اکنون استارتاپ او با مهم‌ترین بانک‌های آمریکا همکاری می‌کند؛ استارتاپ‌ها یا کسب و کارهای نوپای بر پایه فناوری، ظرفیت فوق‌العاده‌ای برای درآمدزایی دارند. معاونت علمی و فناوری نیز در سال های اخیر تلاش کرده است تا با اجرای برنامه‌های حمایتی فارغ التحصیلان ایرانی دانشگاه‌های برتر را به کشور بازگرداند.

اتصال تخصص و توان مجموعه‌های ایرانی خارج از کشور به داخل

مهدی قلعه‌نوی رییس مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری درباره حضور شرکت‌ها و مجموعه‌های ایرانی و فعالیت آنها در خارج کشور، می‌گوید: برخی از این مجموعه‌ها به دلایل مختلفی ترجیح می‌دهند بیرون از مرزهای کشور فعالیت اقتصادی داشته باشند. معاونت علمی و فناوری حامی فعالیت و استفاده از تجارب آنها در داخل کشور است و ما تلاش می‌کنیم تخصص و توان این افراد را به نیازهای داخلی نیز متصل کنیم.

اما دسترسی به پشتیبانی در قالب انکوباتورها، شتاب‌دهنده‌ها، منتورها و دانش استارتاپی روز دنیا، دسترسی گسترده و بدون مرز به بازارهای بین‌المللی و مشتریان جدید، دسترسی به منابع مالی خصوصی و دولتی جدید، دسترسی به مهارت‌ها و فناوری‌هایی که در ایران به سختی قابل دستیابی است و ... از جمله دلایلی است که این مجموعه‌ها را به فعالیت در دیگر کشورها ترغیب می‌کند.

پلتفرم آنلاین برای درخواست وام مسکن

"Blend" نیز یکی از شرکت‌های فعال در خارج از کشور است که در "سیلیکون‌ولی" آمریکا مستقر است و یک پلتفرم برای درخواست وام مسکن و قسط‌بندی آن به صورت آنلاین ارائه کرده است؛ عملکرد این نرم‌افزار به گونه‌ای است که دیگر نیازی به جمع‌آوری مستندات کاغذی از مشتریان برای اعطای وام خانه نیست و این فرآیندِ هزینه‌بر و زمان‌بر حذف شده است.

این استارتاپ روزانه بیش از دو میلیارد دلار وام را برای بانک‌ها پردازش می‌کند و فرآیند تصویب وام را به حدود سه دقیقه رسانده است. سال گذشته 1.4 میلیارد دلار وام با این نرم‌افزار پردازش شد؛ این شرکت از ماه مارس 2020 تا پایان آن سال نسبت به همان دوره در سال 2019 معادل 166 درصد رشد را برای تراکنش‌های خود گزارش کرده است.

اما داستان راه اندازی این استارتاپ چیست؟

سال 2008 بحران مالی در امریکا رخ داد که در پی این اتفاق صدها میلیارد دلار وام خرید خانه توسط وام‌دهندگان بزرگ امریکا به سرویس‌دهندگان شخص ثالث ارائه شد. از سویی این سرویس‌دهندگان برای اداره این موضوع به کمک نیاز داشتند و همین موضوع اولین تجربه جدی Blend در زمینه وام خانه بود. با گذشت سال‎‌ها این استارتاپ پیشرفت کرد و بانک های زیادی به مشتریانش پیوستند و در سال 2019، نزدیک به 130 میلیون دلار درآمد کسب کرد.

موفقیت‌های این استارتاپ ادامه‌دار بود و حتی شیوع ویروس کرونا نتوانست روی آن اثرگذار باشد. با وجود تعطیلی‌های ناشی از کرونا اما این استارتاپ توانست 1.4 تریلیون دلار وام خرید خانه را سال گذشته مدیریت کند و در صدر وام‌دهندگان آمریکایی قرار بگیرد. پس از آن، دامنه فعالیت Blend افزایش یافت و به کارت‌های اعتباری و وام‌های اتوماتیک هم رسید. البته شرکت "Blend" در لیست 50 فین‌تک برتر مجله "Forbes" و نیما قمصری در لیست افراد بانفوذ زیر 40 سال مجله "Fortune" قرار دارند.

لزوم تحول در نظام علم و فناوری کشور برای رسیدن به افق 400 هزار شرکت دانش‌بنیانموفقیت یک شرکت دانش‌بنیان در طراحی "پارکینگ مکانیزه" با تکنیک "پالت‌لس"

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: معاونت علمی ریاست جمهوری شرکت های دانش بنیان علمی علم و تکنولوژی معاونت علمی ریاست جمهوری شرکت های دانش بنیان علمی علم و تکنولوژی میلیارد دلار مجموعه ها سال گذشته دلار وام فین تک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۳۲۴۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد صادرات غیر نفتی در هرمزگان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خلیج فارس، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان گفت: هدفگذاری صادرات کالا‌های غیر نفتی در سال ۱۴۰۲ بیش از سه میلیارد و صد میلیون دلار بود که سه میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار محقق شد که دو برابر سال قبل از آن بود..

عادل شهرزاد افزود: هدف گذاری ما برای سال ۱۴۰۳ بیش از ۴ میلیارد دلار است.

رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت هرمزگان گفت: بیشترین صادرات در بخش صنعت و معدن، شامل فلزات معمولی مانند فولاد، موادمعدنی، و محصولات کشاورزی و صنایع دستی بوده است.

بیشتر بخوانید؛ صادرات۶۰ هزارتن مواد معدنی از بندرخمیر

خلیل قاسمی افزود: کشور‌های چین، امارات متحده عربی و عمان بیشترین مقصد صادرات کالا‌های غیرنفتی هرمزگان است.

رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت هرمزگان افزود: با افزایش واحد‌های تولیدی - صنعتی و معدنی در استان و زیرساخت‌ها، هدفگذاری امسال نیز محقق می‌شود.

دیگر خبرها

  • فیلترشکن گران‌تر از اینترنت؛ گردش مالی فیلترشکن‌ها برابر با یک اپراتور ایرانی
  • ناتوانی مردم آمریکا در پرداخت اقساط وام‌ها
  • در هوای مهاجرت ۷۰ میلیون ایرانی!/کلاه‌ها را به احترام ایران از سر بردارید/خطر دوقطبی شدن در موضوع تعطیلات
  • خبرگزاری آمریکایی: احتمالاً بایدن تحریم‌های نفتی ایران را اجرا نخواهد کرد
  • رشد صادرات غیر نفتی در هرمزگان
  • آقای رئیسی! قرار نبود مشکل بورس و دلار یک هفته ای حل شود؟/مقاومت در برابر تغییر وزرای اقتصادی دولت به قیمت بدترشدن معیشت مردم
  • قیمت جهانی نفت / برنت ۸۶ دلار و ۶۲ سنت شد
  • برنت ۸۶ دلار و ۶۲ سنت شد
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۰۳ |برنت ۸۶ دلار و ۶۲ سنت شد
  • تصویب تحریم‌های نفتی جدید ایران در کنگره آمریکا