Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام احد آزادیخواه عضو فراکسیون روحانیت مجلس شورای  اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، درباره اظهارنظر حسن روحانی رئیس دولت دوازدهم مبنی بر اینکه اگر مصوبه مجلس با موضوع اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها نبود تحریم‌ها در پایان سال گذشته لغو شده بود، اظهار داشت: رئیس جمهور به عنوان رئیس قوه مجریه حق اظهارنظر مؤثر درباره مصوبات مجلس به عنوان قوه مقننه ندارد و این موضوع خلاف روال و استقلال قوا محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در مسیر قانون‌گذاری همواره نماینده دولت در صحن مجلس حضور دارد و اگر زمانی مجلس بخواهد قانونی را تصویب کند زمانی که خارج از حدود و اختیارات باشد و مصالح عامه مردم و امنیت ملی در نظر گرفته نشود نماینده دولت قبل از تصویب قانون حق اظهارنظر دارد.

عضو فراکسیون روحانیت مجلس گفت: زمانی که طرح اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها در حال بررسی بود نماینده دولت با آنکه در صحن علنی مجلس حضور داشت مخالفتی با این موضوع نداشت اما وقتی که تبدیل به قانون شد توانست ارکان استبداد و استکبار را به لرزه درآورد آنها را وادار به در نظر گرفتن حقوق ملت ایران کرد چرا که آنها نه راه پس داشتند و نه راه پیش؛ ضمن اینکه به دستور رهبر معظم انقلاب غنی‌سازی 60 درصد هم صورت گرفت و طرف مقابل مجبور به عقب‌نشینی شد. ولی اگر متن این قانون به درستی از سوی دولت اجرا می‌شد حتماً شرایط کشور بهتر از حال حاضر بود.

آزادیخواه گفت: رئیس جمهور در حالی آدرس غلط به مردم می‌دهد که او در پایان دولت هشت ساله‌اش قرار دارد که کاستی‌های قوه مجریه بسیار زیاد بوده و سعی می‌کند آن را بر گردن مصوبه مجلس تحت عنوان قانون راهبردی برای لغو تحریم‌ها بیندازد، ولی بهتر است توضیح دهد در هفت سال گذشته چه کاری برای ملت انجام داده است و چرا نتیجه برجام آنها نافرجام شده است.

عضو فراکسیون روحانیت مجلس گفت: روزگاری آمریکایی‌ها بعد از تعریف و تمجیدهایی که عده‌ای در داخل کشور از کدخدا داشتند از برجام خارج شدند و عملاً دولت روحانی در یک منجلاب رها شد.

وی افزود: رئیس جمهور بهتر است فرار رو به جلو نکرده و واقعیت را به مردم بگوید که در سیاست خارجی شکست خورده است؛ متأسفانه دولت روحانی روابط با همسایگان و کشورهای منطقه را فراموش کرده و همه حواس دولت یازدهم و دوازدهم به وین و ژنو بوده است. در حالی که کلیه صادرات و واردات ایران از طریق روابط با منطقه تأمین می‌شد.

آزادیخواه عنوان کرد: ای کاش رئیس جمهور این همه ستایشگری کدخدا را نمی‌کرد و امید واهی به جامعه نمی‌داد و مخالفین برجام را بی‌سواد نمی‌خواند و به جای آن نیم‌نگاهی به کشورهای منطقه داشت.

نماینده مردم ملایر در مجلس در پایان گفت: قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها مصوبه مجلس بوده و مسیری روشن و شفاف برای جلوگیری از حجم زیادی از ظلم استکبار و استبداد بوده است و اگر رئیس جمهور عزم آن را داشت می‌توانست بیشترین بهره را از همین مصوبه مجلس که تبدیل به قانون شده است، ببرد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: احد آزادی خواه عضو فراکسیون روحانیت مجلس اقدام راهبردی برای لغو تحریم ها راهبردی برای لغو تحریم ها مصوبه مجلس رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۳۵۴۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حسن روحانی: تمام وزرای دولت را با رهبری چک کردم

به گزارش «تابناک» به نقل از سایت حسن روحانی، حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسن روحانی روز ۲۵ بهمن‌ماه در دیدار اعضای تحریریه روزنامه اعتماد به سؤالات آن‌ها درباره مهم‌ترین وقایع دوران دولت‌های یازدهم و دوازدهم پاسخ داد که در سالنامه نوروزی این روزنامه منتشر شد.

یکی از سؤالاتی که از روحانی پرسیده شد، درباره جلسه فرماندهان سپاه پاسداران با او پس از انتخابات ۹۶ بود که روایت‌های مختلفی از آن شده است. اما روایت رئیس‌جمهور پیشین این‌طور است:

آن جلسه برای صلح و صفا پس از انتخابات بود. برای این آمده بودند بگویند شما که انتخاب شده‌اید ما هم کنار شما هستیم، با هم می‌خواهیم کار کنیم. موقع خداحافظی سردار شهید سلیمانی درخواستی داشت که بقیه فرماندهان هم تکرار کردند که وزیر دفاع سپاهی باشد. در دولت یازدهم وزیر از اعضای سپاه بود. من گفتم بعید می‌دانم اما همچنان دارم فکر می‌کنم. وزیر دفاع هم جزو وزرایی است که در نهایت باید رهبری موافقت کنند. من قبل از این جلسه به مقام معظم رهبری گفتم که از نظر شما فرق می‌کند که یک ارتشی وزیر دفاع شود یا یک سپاهی؟ گفتند: نه. من از ارتش سه نفر را مطرح کردم یکی از آن‌ها آقای حاتمی بود که گفتند ایشان خوب است.

البته برخی وزرا مانند وزیر کشور، امور خارجه، اطلاعات، آموزش و پرورش، علوم، ارشاد، دفاع و رئیس سازمان انرژی اتمی با هماهنگی با مقام معظم رهبری معرفی می‌شوند. در دولت دوازدهم به دلایلی انتخاب رئیس سازمان برنامه و بودجه هم با رهبری هماهنگ شد. با این وجود من تمام وزرای دولت را بدون استثنا با ایشان چک کردم. درباره بعضی وزرا ایشان نظری نمی‌دادند اما مثلا از آقای حجتی در وزارت جهاد کشاورزی راضی بودند. ابتدای دولت یازدهم وقتی به ایشان گفتم آقای حجتی را می‌خواهم معرفی کنم، ایشان گفتند خیلی خوب است. دولت دوازدهم آقای حجتی قبول نکرد. فرد دیگری را برای وزارت تعیین کرده بودم. وقتی به رهبری گفتم، ایشان گفتند چرا آقای حجتی نیست؟ گفتم آقای حجتی خودش قبول نکرد. گفتند نه صدایش کنید و خودتان به او بگویید. دوباره آقای حجتی را خواستم و پذیرفت، البته سال ۹۸ استعفا داد.

روحانی در پاسخ به سؤالی راجع به ظریف گفت: در ابتدای دولت‌های یازدهم و دوازدهم که وزرا را با رهبری چک کردم، ایشان موافق وزارت آقای ظریف بودند.

دیگر خبرها

  • عاقبت کسی که برای هموطنانش از ترامپ درخواست تحریم کرد+عکس
  • حسینی: نگاه دولت همکاری و هم‌افزایی با مجلس جدید است
  • حسن روحانی: تمام وزرای دولت را با رهبری چک کردم
  • معاون رئیس جمهور: بودجه ۱۴۰۳ کسری پنهان ندارد/ آئین‌نامۀ حقوق و دستمزد در هیئت دولت تصویب شد
  • تخصیص بیشترین ارز برای واردات خودرو و قطعات
  • معاون رئیس جمهور: بودجه ۱۴۰۳ کسری پنهان ندارد
  • منظور: بودجه ۱۴۰۳ بدون کسری است/ بیشترین تخصیص ارز برای واردات خودرو و قطعات صورت گرفته است +فیلم
  • دستاوردهای تعامل سازنده دولت سیزدهم با مجلس
  • عقب‌نشینی کیهان از ادعای «خواب روحانی» در شب حمله به عین‌الاسد
  • سامانه نظارت بر قراردادها و دعاوی دولتی راه‌اندازی می‌شود/ بخشی از مشکلات اقتصادی بدلیل فاصله گرفتن از قانون اساسی است