Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی از استماع گزارشی از روند راه‌اندازی سامانه جامع بودجه‌ریزی در جلسه امروز این کمیسیون خبر داد.

محمدمهدی مفتح در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به جلسه بعدازظهر امروز (سه‌شنبه) کمیسیون برنامه و بودجه گفت: در ابتدای این نشست رضاخواه رئیس کمیته فناوری اطلاعات، دولت الکترونیک و دیجیتال مجلس گزارشی از روند راه‌اندازی سامانه جامع بودجه‌ریزی اعمال مصوبات، پایش و نظارت بر قوانین بودجه سنواتی ارائه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: کمیسیون برنامه و بودجه در ابتدای تشکیل مجلس یازدهم به منظور نظم‌دهی نظام بودجه‌ریزی کشور کارگروهی را تشکیل داد تا سامانه‌ای تدوین و راه اندازی شود تا به موجب آن بتوان با آنالیز داده‌های بودجه‌ای طی سال تصمیمات بهتری اتخاذ کرد. گزارش اقدامات مقدماتی تشکیل این سامانه در جلسه ارائه و اعضای کمیسیون هم نظرات و پیشنهادات خود را در این خصوص مطرح کردند.

مفتح اضافه کرد: بعد از بررسی‌ها مقرر شد، رئیس کارگروه گزارشات روند تکمیلی این سامانه را به طور مرتب در جلسات کمیسیون ارائه کند تا ضمن استفاده از نظرات اعضا، این سامانه سریعتر راه اندازی شود.

این نماینده مجلس ادامه داد: طرح انجام پروژه های ریلی با تهاتر نفت دستور بعدی کمیسیون بود که با حضور مسئولان وزارت نفت، راه آهن، سازمان برنامه و بودجه، مرکز پژوهش ها و نماینده تدوین کنندگان طرح مورد بحث و بررسی قرار گرفت. هدف اصلی این طرح توسعه حوزه ریلی کشور است و با توجه به ضروری بودن آن در کشور، براساس ایده این طرح می‌توان بجای پرداخت اعتبار ریالی، نفت خام پرداخت شود.

وی همچنین گفت: توسعه خطوط ریلی کشور، تقویت جاده ابریشم، کمک به استخراج نفت و ... بسیار حائز اهمیت است اما اینکه با چه روش، مکانیسم و چگونه این مسیر پیش برود بسیار مهمتر است و براین اساس مقرر شد، این طرح ابتدا در کمیته مربوطه بررسی و پس از دریافت نظرات کارشناسی و تخصصی به کمیسیون برنامه و بودجه ارائه شود.

مفتح با اشاره به بررسی طرح اختیار به دولت جهت کمک به پروژه‌های زیربنایی در نشست امروز هم گفت: براساس این طرح، دولت می‌تواند مالیات بر ارزش افزوده، بیمه، مالیات، اخذ قیمت از منابع طبیعی یا مسکن و شهرسازی را در پروژه‌های زیربنایی پس از افتتاح و بهره برداری پروژه ها و با اقساط پانزده ساله دریافت کند یعنی دولت مطالبات خود را در این حوزه بعد از بهره‌برداری دریافت کند تا از حبس منابع مالی جلوگیری شود.

وی تصریح کرد: ایده این طرح مورد تایید کمیسیون قرار گرفت و در نهایت مقرر شد، بعد از بررسی تخصصی و دریافت پیشنهادات کارشناسی در کمیته مورد نظر، گزارش آن به کمیسیون ارائه شود تادر صورت تصویب به صحن علنی تقدیم شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: كميسيون برنامه و بودجه کمیسیون برنامه و بودجه راه اندازی بودجه ریزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۳۶۱۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت برنامه ماهانه واحدهای تولیدی در سامانه جامع تجارت الزامی شد

به گزارش خبرنگار مهر، دهم بهمن ماه پارسال علی لطفی زاده دستیار ویژه وزیر صمت در نامه‌ای به مدیران صنعت، معدن و تجارت استان‌های کشور، اعلام کرد که ثبت برنامه ماهانه واحدهای تولیدی در سال ۱۴۰۳ در سامانه جامع تجارت الزامی است.

در نامه لطفی زاده آمده بود: نظر به ضرورت برنامه ریزی برای تأمین مواد اولیه و کالاهای مورد نیاز کشور شایسته است دستور فرمائید برنامه ماهیانه واحدهای تولیدی به صورت خوداظهاری برای سال ۱۴۰۳ حداکثر تا تاریخ ۱۴۰۲/۱۱/۲۰ در سامانه جامع تجارت و در چارچوب دستورالعمل پیوست درج و بر اساس عملکرد سال‌های ۱۴۰۰، ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ و پروانه بهره برداری هر واحد و برنامه کلان تولید هر کالا در کشور برنامه ثبت شده را ابتدا از سوی ادارات کل استان و سپس از سوی دفاتر تخصصی تأیید تا ملاک عمل برای سال ۱۴۰۳ قرار گیرد بدیهی است ادارات کل استانی و دفاتر تخصصی متعهد به نظارت بر اجرای تعهدات واحدهای تولیدی هستند.

بر همین اساس از ۱۴ فروردین ماه ادارات صمت استان‌ها در بخشنامه‌ای به زیرمجموعه‌های خود الزام به ثبت برنامه ماهانه تولید را ابلاغ کردند.

برای مشاهده راهنمای ثبت برنامه تولید در سامانه جامع تجارت اینجا را کلیک کنید.

کد خبر 6080647 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • بررسی اختلال در سامانه الکترونیک بیمه سلامت
  • تعیین مجازات برای خرید و فروش سلاح در فضای مجازی
  • پیگیری راه اندازی موزه معدن در کرمان
  • لزوم ارایه برنامه جامع در حوزه فرهنگ و اقتصاد برای تحقق شعار سال
  • تصویب برنامه جامع مقابله با گرد و غبار در ۱۱ استان
  • راهنمای جامع سفر به تورنتو؛ از خرید بلیط تا نکات سفر
  • تغییرات دولت در بخش اول لایحه بودجه اصلاح شد/گزارش بخش دوم بودجه تا پایان هفته آینده به صحن مجلس ارائه می شود
  • گزارش بخش دوم بودجه تا پایان هفته آینده به صحن مجلس ارائه می‌شود
  • ثبت برنامه ماهانه واحدهای تولیدی الزامی شد
  • ثبت برنامه ماهانه واحدهای تولیدی در سامانه جامع تجارت الزامی شد