Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/همدان نماینده مردم بهار و کبودراهنگ در مجلس شورای اسلامی درباره ظرفیت‌های بخش شیرین سو اشاره به مر کز انیسیتو پاستور، غار کتله خور و تالاب شیرین سو کرد و گفت: می‌توان با به کار گیری ظرفیت غار کتله خور و اتصال آن به غار علیصدر شهرستان کبودراهنگ را از رکود اقتصادی خارج کرد.

به گزارش ایسنا، فتح اله توسلی امروز در شورای اداری بخشداری شیرین سو افزود: با بهره گرفتن از هر کدام از این ظرفیت‌ها می‌توان فرصتی برای جذب گردشگر ایجاد کرد چرا که امروزه صنعت گردشگری در دنیا پردرآمدترین حوزه را به خود اختصاص داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: پذیرفتنی نیست که مردم بخش شیرین سو مسافت نزدیک به یک ساعت شهر کبودراهنگ را برای انجام کار اداری و بانکی طی کنند و مدیران اجرایی باید به موضوع استقرار ادارات در بخش شیرین سو بیش از این بها دهند.

توسلی تأکید کرد: همه توان خود برای را ارتقاء مناطق محروم به کار خواهم گرفت تا در حد مسؤلیت خود خدمتی در خور شأن مردم شهرستان ارائه دهم.

بخشدار شیرین سو نیز گفت: نبود اداراتی مانند کمیته امداد ، بنیاد مسکن، بهزیستی و آموزش و پرورش مشکلاتی را برای مردم بخش شیرین سو ایجاد کرده که از نماینده درخوست پیگیری داریم.

منصور جمالی به اهمیت طرح گردشگری تالاب شیرین سو برای ایجاد اشتغال مردم منطقه اشاره کرد و افزود: نیاز است برای ایجاد امکانات گردشگری ورود جدی صورت گیرد تا بتوان گردشگران استان را جذب کرد.

وی استقرار ادارات کمیته امداد ، بنیاد مسکن،  بهزیستی، شعب بانک در سطح شهر، احداث جایگاه cng، برای  بهسازی و آسفالت معابر روستاها را از نیاز های این بخش برشمرد.

جمالی از نماینده مردم بهار و کبودراهنگ در مجلس شورای اسلامی خواست مشکلات صدور مجوز معدن آقداق، مشکلات آنتن دهی سطح بخش، احداث راهدارخانه، مشکلات مجتمع آبرسانی بشیک تپه و حوزه آب شرب روستایی، موضوع فاضلاب شهر شیرین سو، استقرار اداره آموزش و پرورش و احداث پاسگاه انتظامی چالو را در اولویت پیگیری‌های خود قرار دهد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: غار عليصدر غار کتله خور نماینده بهار و کبودراهنگ بخش شیرین سو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۳۶۱۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکلیف ۴۰۰ واحد صنفی ضایعاتی کرمانشاه چه می‌شود؟

جام جم آنلاین؛ بر اساس آخرین اعلام شهرداری کرمانشاه، زمینی به وسعت حدود ۴۰ هکتار در محدوده کمربندی به سمت پلیس راه «عین الکش» برای احداث شهرک ضایعات کرمانشاه انتخاب شده و در حال حاضر با همکاری سایر دستگاه‌ها جوانب مختلف احداث شهرک در این زمین در حال بررسی است.

اما رئیس اتحادیه آهن فروشان کرمانشاه  معتقد است، نه تنها وجود یک شهرک ضایعات برای شهر کرمانشاه کافی نیست، بلکه شهرکی که احداث می‌شود نباید از محدوده شهر فاصله خیلی زیادی داشته باشد و باعث ایجاد ترافیک خصوصا در محدوده بزرگراه کربلا شود.

کوروش امیری ، با بیان اینکه بارها از ایجاد شهرک ضایعات در کرمانشاه استقبال کرده و احداث این شهرک را تنها راهکار ساماندهی واحدهای صنفی ضایعات می‌دانیم، گفت: اما برای احداث این شهرک باید شرایطی رعایت شود که از یک سو مشکلی برای مردم ایجاد نکند و از سوی دیگر واحدهای صنفی ضایعات نیز راغب به جابجایی به مکان جدید باشند.

وی یکی از مهمترین مواردی که در تعیین تکلیف شهرک ضایعات باید مد نظر قرار گیرد را مکان و راه دسترسی آن دانست و افزود: اگرچه چنین شهرکی نباید در دل شهر باشد، اما اگر فاصله بیش از ۱۰ تا ۱۵ کیلومتری از شهر داشته باشد نیز باعث ایجاد ترافیک و مشکلات تردد خواهد شد.

رئیس اتحادیه آهن فروشان کرمانشاه که ضایعاتی ها نیز رسته‌ای از این صنف هستند، خاطرنشان کرد: خصوصا اگر این مکان در محدوده کمربندی به سمت پلیس راه عین‌الکش باشد، باید بگونه‌ای برنامه‌ریزی شود که مشکل ترافیکی در مسیر بزرگراه کربلا ایجاد نکند و شاهد راه افتادن خودروهای ضایعاتی در این مسیر نباشیم.

امیری تاکید کرد: راه‌اندازی یک شهرک در این محدوده برای تجمیع ضایعاتی‌هایی که در محدوده «بیمارستان سینا» فعالیت می‌کند مناسب است، اما باید فکری هم برای ضایعاتی هایی که در «جعفرآباد» فعالیت دارند و تعداد آنها زیاد است و همچنین ضایعاتی‌های سایر نقاط شهر نیز بشود.

وی ایجاد یک شهرک ضایعات را برای شهر کرمانشاه کافی ندانست و عنوان کرد: حداقل دو شهرک ضایعات در دو نقطه نیاز داریم تا همه ضایعاتی‌ها را پوشش دهد و باعث مشکلات ترافیکی هم نشود.

رشد قارچ گونه ضایعاتی‌ها در کرمانشاه

رئیس اتحادیه آهن فروشان کرمانشاه در ادامه از رشد قارچ گونه واحدهای ضایعاتی هم یاد کرد و افزود: اگرچه در سال گذشته طرحی برای برخورد و پلمب واحدهای غیرمجاز اجرا شد و تعدادی از این واحدها را دو بار پلمب کردیم، اما متاسفانه این طرح ادامه پیدا نکرد و این واحدهای غیرمجاز همچنان به فعالیت خود ادامه می‌دهند.

امیری از فعالیت حدود ۴۰۰ تا ۵۰۰ واحد صنفی ضایعاتی در کرمانشاه خبر داد که تعداد زیادی از آنها مجاز بوده و چندین نفر در آنها کار می‌کنند و یادآور شد: مشکل اصلی ما واحدهای غیرمجازی است که مثل قارچ سبز می‌شوند.

وی برخوردهای مقطعی و پلمب را برای ساماندهی ضایعاتی‌های غیرمجاز کرمانشاه کارساز ندانست و تاکید کرد: باید یک کار چند جانبه صورت بگیرد که مهمترین پیش نیاز آن ایجاد شهرک ضایعات است که واحدهای مجاز و قانونمند به محل جدید بروند و بتوان برای واحدهای غیرمجاز هم فکری کرد.

رئیس اتحادیه آهن فروشان کرمانشاه از زمینه‌های مختلفی که ضایعات فروشان کرمانشاه در آن فعالیت دارند نیز یاد کرد و گفت: برخی در حوزه پلاستیک، برخی در حوزه آهن آلات، برخی در حوزه کارتن و برخی در حوزه نان خشک فعالیت دارند.

دیگر خبرها

  • ۱۶۶ خانوار روستایی و محروم در شهرستان سرخس طعم شیرین فناوری را چشیدند
  • مجلس جدید قوانینی را وضع کند که تحولات اقتصادی را به دنبال داشته باشد
  • ورود ۸۰ میلیون یورویی سرمایه‌گذار آلمانی برای مدیریت پسماند
  • تکلیف ۴۰۰ واحد صنفی ضایعاتی کرمانشاه چه می‌شود؟
  • مدیریت مشکلات اقتصادی با مشارکت مردم
  • شهرک نیروگاه خورشیدی در همدان ایجاد می‌شود
  • منشا بخشی از مشکلات تولید خارج از وزارت صنعت است
  • موانع مشارکت مردم در اقتصاد باید رفع شود/ واحد‌های تولیدی با مشکلات تأمین ارز و نقدینگی مواجه اند؛ بانک مرکزی برای این وضعیت تدبیری بیندیشد
  • ابراز خوشحالی مردم کبودراهنگ از حملات پهپادی و موشکی ایران علیه رژیم صهیونیستی
  • اصلاح روند صدور مجوزهای ایجاد ‌واحدهای‌ تولیدی و صنعتی ضروری است