Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@04:12:33 GMT

لزوم تهیه نقشه راه برای صنعت کاشی و سرامیک استان یزد

تاریخ انتشار: ۵ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۶۳۷۵۲۸

لزوم تهیه نقشه راه برای صنعت کاشی و سرامیک استان یزد

ایسنا/یزد معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری یزد تاکید کرد: با توجه به تقاضای بالای اخذ مجوز کارخانه کاشی و با توجه به تعدد جواز تاسیس صادر شده طی سال‌های گذشته، با عنایت به سند آمایش استان لازم است نسبت به تدوین نقشه راه و اطلس کاشی و سرامیک استان اقدام شود.

«محسن صادقیان» ضمن تشکر از سازمان صمت استان در خصوص تولید کاشی و سرامیک و مجوزهای تاسیس و پروانه‌های بهره‌برداری صادر شده، افزود: همچنین باید برای تعیین تکلیف زمین‌های واگذار شده برای مجوزهای صادر شده و هم چنین تعیین تکلیف مجوزهای صادر شده بدون واگذاری زمین اقدام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ضمن تاکید بر حمایت و پشتیبانی  همه دستگاه از صنعت استان و رفع موانع در صدور مجوزها و فرآیند پاسخ به استعلام‌های درخواستی، افزود: در نگاه توسعه‌ای در استان باید با برنامه‌ریزی و در نظر گرفتن همه شاخص های توسعه مانند ثروت و سرمایه از یک‌سو و منابع طبیعی از جمله آب و  محیط زیست و همچنین جمعیت از سوی دیگر به گونه‌ای عمل کنیم که در تمام بخش‌ها با برنامه و هدف‌گذاری مناسب حرکت کنیم تا در آینده دچار مشکل نشویم. 

صادقیان افزود: می توان با جانمایی درست و رعایت تمام ملاحظات محیط زیستی و با تامین مناسب زیرساخت‌های آب و برق و گاز در پهنه‌های مناسب و برنامه‌ریزی برای رفع مشکل زمین و مسکن کارگران به دلیل جمعیت‌پذیری و مهاجرپذیری کارخانه‌ها، پاسخ مثبتی برای جذب سرمایه‌های واقعی و استقرار صنایع به خصوص کاشی و سرامیک در استان داشت.

معاون استاندار گفت: بسیاری از مجوزهای صادر شده با خرید و فروش برگ کاغذ برای عده‌ای رانت ایجاد کرده، اما می شود با بررسی و تعیین تکلیف مجوزهای تاسیس صادر شده قبلی، این بخش را نیز ساماندهی کرد و برای صدور مجوزهای تاسیس جدید برنامه‌ریزی کرد.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی استانداری یزد، صادقیان در پایان خاطرنشان کرد: با برگزاری جلسات منظم هفتگی با حضور دستگاه‌های اجرایی مرتبط و انجمن کاشی و سرامیک استان این موضوع را پیش خواهیم برد و گزارش آن را برای شورای برنامه ریزی و توسعه استان ارسال خواهیم کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی معاون استاندار يزد کاشی و سرامیک يزد کاشی و سرامیک برنامه ریزی صادر شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۳۷۵۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خواسته بافندگان فرش دستباف: بی گره‌ها و ربات باف‌ها هویت‌دار شوند

      به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛ رئیس اداره فرش اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: فرشهای بی گره و ربات بافی که متقلبان آن را به عنوان فرش دستباف عرضه می کنند، از نظر اداره فرش اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی به هیچ وجه هویت فرش دستباف را ندارند.   شادی قاسمی افزود: بی گره بافی یا ربات بافی فقط مختص خراسان رضوی نیست و به صادرات فرش کشور لطمه زده و باعث کاهش آن شده است، صدور شناسنامه برای فرش دستباف بهترین راه حل برای جلوگیری از این تقلبات است که مرکز ملی فرش ایران در این خصوص کارگزار و دستورالعمل های مرتبط مشخص کرده تا شناسنامه برای آن صادر شود.   رئیس اداره فرش اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی ادامه داد: مرکز ملی فرش ایران فقط فرش های گره دار و پرزدار را به عنوان فرش دستباف می شناسد و فرشهای بی گره و ربات باف به هیچ وجه از نظر این مرکز هویت فرش دستباف را ندارند.   قاسمی گفت: رشد صادرات فرش دستباف از خراسان رضوی در سال ۱۴۰۲ در مقایسه با سال ۱۴۰۱ از نظر وزنی ۱۰۰ درصد و از نظر ارزشی ۲۵۶ درصد است.   وی افزود: بافندگان فرش دستباف در استان خراسان رضوی به صورت فصلی و به صورت آزاد فعالیت می کنند، به همین دلیل میزان تولید سالانه فرش تغییر می کند و سرانه تولید فرش دستباف ۶ مترمربع است.   رئیس اداره فرش اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: پارسال ۹۰ پروانه تولید فرش دستباف و ۳۱۰ مورد کارت شناسایی قالی باقی و دیگر حرفه های مرتبط با آن صادر و هزار و ۲۲۶ فقره کارت شناسایی تمدید شده است.   قاسمی افزود: پارسال کارت قالی بافی به تعداد هزار و ۲۵۲ مورد برای شرکتهای تعاونی تولید فرش دستباف در استان صادر شد و ۴۴۸ نفر در آزمون رتبه بندی در رشته فرش دستباف در هنرستان ها شرکت کردند که گواهی نامه آموزشی مهارتی برای ۲۹۶ نفر صادر شد.   او گفت: در دوره های آموزشی این اداره کل در سال گذشته برای فعالان فرش دستباف هفت هزار و ۴۰۰ نفر- ساعت آموزش ارایه شد.   رئیس اداره فرش اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی افزود: یکی از مشکلات بافندگان فرش دستباف در استان دشواری بهره مندی از بیمه تامین اجتماعی است، به طوریکه از ۳۵ هزار نفر جمعیت قطعی بافندگان فرش دستباف این استان، ۱۱ هزار نفر زیر پوشش بیمه هستند.   قاسمی گفت: یکی از خواسته های بافندگان فرش دستباف خراسان رضوی افزایش تعداد بیمه شدگان این صنعت از سوی سازمان تامین اجتماعی است که امیدواریم این موضوع مورد پیگیری قرار گیرد.

دیگر خبرها

  • خواسته بافندگان فرش دستباف: بی گره‌ها و ربات باف‌ها هویت‌دار شوند
  • اجرای ۸۰ میلیارد ریال پروژه در منطقه ۵ اصفهان
  • ۱۷ برابر شدن قرار داد‌های دانشگاه شاهد با صنعت
  • صدور مجوزهای کاغذی ممنوع شد
  • دانشگاه صنعت ماشین‌سازی تاسیس می‌شود
  • صدور شناسه یکتا از ۴۰۰ هزار فقره عبور کرد
  • سمیعی: کنسرت‌های موسیقی در بوشهر طبق مجوزهای قانونی برگزار می‌شود
  • فرحبخش خطاب به مدیر ارشد پلتفرم نماوا: برو سرامیک‌ات را بفروش
  • موردی از شیوع آفت «جوانه خوار بلوط» در کردستان گزارش نشده است
  • ترسیم نقشه جذب دانش‌بنیان‌ها در صنعت لوازم خانگی