Web Analytics Made Easy - Statcounter

جانشین پلیس پیشگیری پایتخت گفت: دامنه سرقت در نقاط مختلف تهران حالت متغیر دارد و این طور نیست که تصور شود مثلا بیشترین سرقت مربوط به یک محله ثابت در تهران است. علیرضا ناصری نژاد جانشین پلیس پیشگیری پایتخت در خصوص وجود برآورد‌هایی که نشان از سیر صعودی روند سرقت در کشورمان داشته به میزان گفت: تصوری که من دارم عواملی نظیر فقر، بیکاری و تنگدستی به صعودی شدن جرائم مربوط به سرقت دامن می‌زند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یعنی مشکلات معیشتی و اقتصادی یکی از عواملی است که تاثیر مستقیمی روی بالا رفتن حجم سرقت‌ها می‌گذارد.

وی در پاسخ به اینکه آیا در نقاط فرودست شهر تهران نسبت به دیگر مناطق شهر حجم جرایمی نظیر سرقت بالاتر است گفت: به طور عمده اتفاقی که درباره وقوع جرایم در شهر تهران رخ می‌دهد به این صورت نیست که نقاط فرودست شهری به دلیل وجود فقر و مشکلات معیشتی با جرم و بزه کاری بیشتری مواجه باشند. چون معمولا مجرمانی که در مناطق ارزان‌تر تهران یا مناطق حاشیه‌ای شهر زندگی می‌کنند برای سرقت به مناطق برخوردارتر می‌روند. پس این طور نیست که تصور شود در محل زندگی این مجرمان شاهد سرقت بیشتری باشیم. این به آن معناست که جرایمی مثل سرقت در مناطق مختلف شهر تهران توزیع شده است.   بیشتر بخوانید: ۲۵۰ فقره سرقت تلفن همراه در غرب پایتخت

ناصری نژاد در خصوص اقدامات پلیس پیشگیری برای شناسایی حجم سرقت در نقاط مختلف پایتخت گفت: ما همواره پایش‌های مربوط به این مساله را انجام می‌دهیم. بر این اساس باید بگویم دامنه سرقت در نقاط مختلف تهران حالت متغیر دارد و این طور نیست که تصور شود مثلا بیشترین سرقت مربوط به یک محله ثابت در تهران است. اما همواره پایش‌های مربوط به موضوع میزان سرقت‌ها در نقاط مختلف شهر انجام می‌گیرد. البته با توجه به آن اتفاقاتی هم که در یک منطقه رخ می‌دهد نوع پوشش انتظامی هم تغییر می‌کند. مثلا ممکن است در یکی از محلات حجم سرقت از منازل بالا باشد. در آن محله طرح‌های مرتبط با سرقت منزل توسط پلیس انجام و اجرایی می‌شود. یا در محله دیگری آمار مربوط به سرقت خودرو بالا رفته طرح‌های مربوط به سرقت خودرو اجرایی می‌شود.

جانشین پلیس پیشگیری پایتخت در پاسخ به اینکه چه عواملی باعث افزایش یا کاهش جرایم مربوط به سرقت در مناطق مختلف شهری تهران می‌شود اظهار داشت: بنا به تصور من شهروندان نقش مهمی در پیشگیری از وقوع سرقت دارند. اگر بخواهم برای روشن شدن این بحث مثالی بزنم باید به محلاتی اشاره کنم که بافت قدیمی دارند و خانه‌های ویلایی در آنجا بیشتر به چشم می‌خورد. اگر مردم آن محله به امن کردن خانه هایشان توجه کنند و نسبت به اقدامات پیشگیرانه‌ای که توسط خود شهروندان اجرا می‌شود جدیت بیشتری نشان داده شود به طور طبیعی شاهد کاهش حجم سرقت در آن محله خواهیم بود. یا در منطقه‌ای که بافت خانه‌ها به گونه‌ای است که تعداد پارکینگ‌های کمتری برای ساختمان‌های مسکونی و آپارتمان‌ها در نظر گرفته شده و مردم بیشتر خودروهایشان را در کنار خیابان‌ها پارک می‌کنند آمار مربوط به سرقت خودرو و لوازم خودرو سیر صعودی خواهد داشت.   انتهای پیام/ برچسب ها: پلیس پیشگیری سرقت

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: پلیس پیشگیری سرقت مربوط به سرقت نقاط مختلف پلیس پیشگیری حجم سرقت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۳۷۸۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور کیفرخواست برای تعدادی از متخلفان انتخابات

اصغر جهانگیر، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه در جمع خبرنگاران گفت: ستاد‌های پیشگیری از جرایم انتخاباتی بلافاصله پس از برگزاری مرحله اول انتخابات، جلسه جدیدش را به ریاست دادستان کل کشور برگزار کرد و در آنجا مقرر شد همچنان مسایل پیشگیرانه برای جلوگیری از تخلفات و جرایم انتخاباتی در دستور کار همه نهاد‌های امنیتی، اجرایی و قضایی دنبال شود و تخلفات و جرایمی که قانونگذار عنوان کرده پیگیری شود تا قبل از مرحله دوم انتخابات این امکان وجود داشته باشد که اطلاع رسانی لازم صورت گیرد.

وی افزود: یک جلسه دیگر طی هفته آینده خواهیم داشت برای اینکه آخرین وضعیت پیشگیری از تخلفات و جرایم انتخاباتی را تا قبل از مرحله دوم جمع بندی کنیم و در مورد آن تصمیم گیری شود.

جهانگیر درباره پرونده‌های تخلفات انتخاباتی نیز گفت: یکسری پرونده‌ها به دادگاه ارسال شده و برای تعدادی از پرونده‌ها نیز کیفرخواست صادر شده و در حال رسیدگی است و جمع بندی و خروجیش در آینده اطلاع رسانی می‌شود.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه در ادامه با اشاره به اینکه یکی از موضوعات اصلی ما در سال گذشته در شورای عالی پیشگیری از وقوع جرم که به ریاست قوه قضاییه برگزار شد، بحث پیشگیری از سرقت بود، گفت: در این زمینه، اقدامات خوبی انجام شده است و نتیجه آن این بود که برای اولین بار در اسفند سال گذشته با کاهش سرقت روبرو بودیم.

وی افزود: بحث مرخصی سارقین در ایام عید کلا منتفی شد و سخت گیری‌ها در این زمینه افزایش یافته است. در کارگروه‌های دادستانی نظارت بر فعالیت سارقین پس از آزادی مورد تایید قرار گرفت.

جهانگیر در پایان گفت: امیدواریم در سال جاری با پیگیری‌های دستگاه قضا و فراجا بتوانیم سرقت را تا حد قابل قبولی کاهش دهیم.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حقوقی قضایی

دیگر خبرها

  • سارق مغازه های تهرانسر دستگیر شد
  • عامل ۱۷ فقره سرقت در فریدن دستگیر شد
  • باور‌های اعتقادی مهم‌ترین عامل پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است
  • قاچاقچی حشیش در جنوب تهران بازداشت شد
  • کشف ۲۰ پرونده سرقت با دستگیری ۲ سارق در جنوب تهران/ قاچاقچی حشیش بازداشت شد
  • کشف بیش از ۵۰۰ موبایل سرقتی در عملیات پلیس آگاهی پایتخت / کاهش آمار وقوع سرقت مسلحانه
  • ۷۴ تبهکار خطرناک تهران بازداشت شدند | معضل جدی دسترسی مجرمان به سلاح گرم
  • صدور کیفرخواست برای تعدادی از متخلفان انتخابات
  • افزایش پایش تصویری مناطق جرم‌خیز اهواز
  • نصب پابند الکترونیک به ۳۰۰ سارق سابقه دار در غرب استان تهران