Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - استاندار کرمانشاه در نخستین نشست کانون کارآفرینی استان، گفت: کانون کارآفرینی می‌تواند اتاق فکری برای پیشرفت و توسعه استان باشد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه، هوشنگ بازوند در نخستین نشست کارگروه کانون کارآفرینی در جمع اساتید دانشگاهی، صاحب نظران، کارشناسان و کارآفرینان برتر، ایده پردازان و سرمایه گذاران به ضرورت حمایت از ایده ‌های جذاب، ارزش آفرین و بهره مندی از فرصت ها برای کارآفرینی اشاره کرد و گفت: ظهور توانمندی‌های استان بدون فعالیت بخش خصوصی معنا پیدا نمی‌کند و کارآفرینی باید در استان فرهنگ سازی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


استاندار کرمانشاه حضور اساتید دانشگاهی، صاحب نظران و کارآفرینان برتر را در این کانون بسیار مطلوب ارزیابی و تصریح کرد: این تیم قوی می تواند به عنوان مشاور و تسهیل کننده از ایده ها حمایت و راه موفقیت را کسب و کارها را برای حضور موثر در بازار تسریع ببخشد که البته لازمه این مهم تقویت نهادهای آموزشی برای کارآفرینان و پیش بینی شرایط پیش رو است.
وی با اشاره به اینکه کانون کارآفرینی استان با داشتن اتاق فکر و پشتوانه علمی قوی می‌تواند در کاهش نرخ بیکاری موثر باشد، گفت: اگر آموزش و بازاریابی به خوبی انجام شود ایجاد شغل و تولید بعد از مدت کوتاهی به رکود نمی‌انجامد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه در این نشست کارآفرینی را به عنوان عامل تغییرات در نظام اقتصادی، اجتماعی جوامع دانست و گفت: کارآفرینان می توانند با تکیه بر سرمایه عظیم نیروی انسانی متخصص، اهداف توسعه ­ای کشور را پوشش داده و مسیر گذار از اقتصاد مبتنی بر منابع به اقتصاد دانش­بنیان و مقاومتی را تسهیل کنند.
حسن عزیزی تشکیل کانون های کارآفرینی در استان را در پی مصوبه شورای عالی اشتغال عنوان کرد و ادامه داد: کانون کارآفرینی به عنوان شبکه ای منسجم از کارآفرینان برتر و موفق نقش مهمی در پیشبرد استراتژی توسعه کارآفرینی ایفا می کنند.
سنجابی رئیس کانون کارآفرینی استان در تشریح گزارش عملکرد کانون استان گفت: کانون کارآفرینی در استان از سال 91 فعالیت خود را به عنوان ششمین کانون در سطح کشور آغاز کرده است و هم اکنون 220 نفر عضو دارد که از این تعداد 120 نفر آن کارآفرین هستند.
رئیس شورای مرکزی کانون کارآفرینی کشور افزود: آموزش، راه اندازی و توسعه کسب و کار به متقاضیان قبل از دریافت تسهیلات، راه اندازی کسب و کار‌های نوآورانه و ارائه مشاوره‌های بازاریابی امری ضروری است که در این کانون به آن توجه می‌شود.
Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA
5 اَمرداد 1400 10:06
روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه |
کد خبر : 242,866
کلیدواژه ها: کانون کارآفرینی استان کرمانشاه,جشنواره کارآفرینان برتر
نظرات بینندگان

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: کانون کارآفرینی استان کارآفرینان برتر استان کرمانشاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۳۹۵۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بنای موزه تاریخ کانون پرورش فکری در سازمان میراث فرهنگی ثبت شد

به گزارش خبرگزاری مهر، موزه تاریخ کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان از نظر محتوا و معماری ساختمان، در سازمان میراث فرهنگی ثبت ملی شد.

موزه تاریخ کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان از مراکز قدیمی این مجموعه است که بخش‌های تونل زمان، سرداب، رمپ، اتاق کُره، راهرو، سالن نمایش و… را شامل می‌شود.

این مجموعه به دلیل روش منحصر به فرد در ارایه آموزش تاریخ و محتوای فرهنگی و هنری در اقدامی مستمر، از نظر محتوایی موفق به ثبت ملی در سازمان میراث فرهنگی شده است. همچنین این موزه به عنوان اولین بنا از مجموعه ساختمان‌های کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در استان تهران به دلیل سازه و معماری خاصی که دارد از سوی سازمان میراث فرهنگی و گردشگری ثبت ملی بنا نیز دریافت کرده است.

بنای موزه تاریخ نزدیک به ۶ دهه قدمت دارد اما به عنوان اولین موزه کودکان و نوجوانان، فعالیت خود را از سال ۱۳۶۰ آغاز کرده است.

موزه تاریخ کانون بر اساس شیوه مخاطب و آموزش محور با ارایه محتوای تاریخ ایرانی اسلامی به کودکان و نوجوانان، نقش مؤثری در آموزش و یادگیری ماندگار مخاطبان خود دارد. این موزه میزبان دانش‌آموزان، کودکان و نوجوانان، خانواده‌ها، پژوهشگران، مربیان و مخاطبان فعال حوزه کودک و نوجوان و علاقه‌مندان برای بازدید و شرکت در برنامه‌های آموزشی است.

موزه تاریخ کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در میدان شهدا، خیابان پیروزی، خیابان شهید اسپندی (افروز)، نبش کوچه نگران‌پور، پلاک ۷ قرار دارد.

کد خبر 6084545 زینب رازدشت تازکند

دیگر خبرها

  • کارآفرینان با همکاری اتاق بازرگانی مشارکت فعالانه مردم در اقتصاد را زمینه‌سازی کنند
  • طرح تحول در انتشارات کانون پرورش فکری کلید خورد
  • تماشاخانه سیار کانون پرورش فکری میهمان کودکان اراکی
  • کانون پرورش فکری با چندعنوان به نمایشگاه کتاب می‌آید؟
  • حمایت از کارآفرینی برای افزایش تولید و اشتغال ضروری است
  • یک فعال کارگری: پیشنهاد ترمیم حق مسکن کارگران در نشست غیررسمی وزارت کار مطرح شده
  • بنای موزه تاریخ کانون پرورش فکری در سازمان میراث فرهنگی ثبت شد
  • موزه تاریخ کانون پرورش فکری کودکان ثبت ملی شد
  • آغاز طرح راهیان پیشرفت برای دانش‌آموزان کرمانشاهی
  • تعامل شهرداری و میراث در راستای توسعه پایدار گردشگری