Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون دبیرکل سازمان ملل در امور بشردوستانه به شورای امنیت هشدار داد، پاندمی کووید ۱۹ در کشورهای تحت تاثیر فقر و جنگ امسال بدتر از سال ۲۰۲۰ است.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، "رامش راجا سینگام"، معاون دبیرکل سازمان ملل در امور بشردوستانه در نشست غیرعلنی شورای امنیت گفت، کشورهای فقیر و جنگ‌زده موارد بالاتر ابتلا به کووید ۱۹ و مرگ و میر ناشی از آن را تجربه می‌کنند که عمدتا از عدم دسترسی به واکسن، کاهش اقدامات بهداشت عمومی، افزایش ارتباطات اجتماعی و گونه بسیار مسری دلتا نشات میگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نسخه‌ای از این نشست به دست خبرگزاری آسوشیتدپرس رسیده است.

راجاسینگام گفت: حدود سه چهارم از این کشورها که به کمک‌های بشردوستانه نیاز دارند تا به این لحظه از سال ۲۰۲۱ در مقایسه با کل سال ۲۰۲۰ موارد بیشتری از ابتلا به کووید ۱۹ و مرگ و میر ناشی از آن را گزارش داده‌اند.

وی افزود: در بیش از یک سوم از این کشورها دست‌کم موارد ابتلا به کووید ۱۹ و مرگ و میر ناشی از آن سه برابر بیشتر از سال گذشته گزارش شده است.

همزمان با افزایش موارد ابتلا به کووید ۱۹ به خاطر گونه دلتا و کاهش محدودیت‌های اجتماعی، تهدید کووید ۱۹ در هفته‌های اخیر افزایش یافته است.

شیوع کووید ۱۹ در آمریکا افزایش یافته و علت اصلی آن افرادی هستند که هنوز واکسن نزده‌اند.

افزایش موارد ابتلا به کووید ۱۹ همچنین بازی‌های المپیک را که در حال حاضر پس از یک سال تاخیر به خاطر پاندمی کرونا در توکیو در جریان است، تهدید کرده است.

تست کرونای تعدادی از ورزشکاران مثبت اعلام شده و آنها را از شرکت در رقابت‌ها رد صلاحیت کرده است.

در نتیجه این پاندمی، هیچ تماشاگری اجازه شرکت در بازی‌ها را ندارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پاندمی کروناویروس ابتلا به کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۳۹۶۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قند و شکر خطر ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهند

اینکه آیا شکر سرطان را «تغذیه» می‌کند یا خیر؟ برای دهه‌ها موضوع بحث میان کارشناسان و دانشمندان سلامت بوده است. به عنوان مثال، برخی می‌گویند چاقی ناشی از رژیم غذایی ناسالم با قند بالا، عاملی است که خطر ابتلا به سرطان را در افراد افزایش می‌دهد، در حالی که سایر محققان گفته‌اند که شکر، مستقل از چاقی، خطر ابتلا سرطان را از طریق فعال شدن التهاب، گلوکز و مسیر‌های متابولیک لیپید‌ها افزایش می‌دهد.

دانشمندان دانشگاه ملی سنگاپور در تحقیقی جدید به بررسی عمیق‌تر ارتباط احتمالی بین مصرف رژیم غذایی نامناسب و خطر ابتلا به سرطان پرداختند. آنها در نتایج تحقیقات خود دریافتند که یک ماده شیمیایی که هنگام تجزیه قند در بدن تولید می‌شود ممکن است باعث نقص در «دی ان ای» و افزایش خطر ابتلا به سرطان در طول زمان شود. یافته‌های محققان این مطالعه در نشریه (Cell) منتشر شده است.

در بخش اول این تحقیقات، دانشمندان افرادی را که جهش در ژن BRCA۲ (ژنی که خطر ابتلا به سرطان سینه یا تخمدان را در افراد افزایش می‌دهد) را به ارث برده بودند، مورد مطالعه قرار دادند.

به گزارش هلت نیوز، آنها کشف کردند که سلول‌های افراد دارای ژن معیوب BRCA۲ به اثرات «متیل گلیوکسال» یک محصول جانبی گلیکولیز (فرآیند متابولیکی که گلوکز را به انرژی برای سلول‌ها تبدیل می‌کند) حساس هستند. محققان همچنین دریافتند که متیل گلیوکسال می‌تواند باعث ایجاد نقص و عیب در DNA شود که می‌تواند نشانه‌های اولیه ابتلا به سرطان باشد. علاوه بر این، این مطالعه نشان داد که حتی افرادی که جهش ژن BRCA۲ را ندارند، از جمله افراد مبتلا به پیش دیابت یا دیابت، می‌توانند سطوح بالایی از متیل گلیوکسال داشته باشند.

پروفسور آشوک ونکیتارامان، دانشمند ارشد این مطالعه، در بیانیه‌ای مطبوعاتی توضیح داد: تحقیقات ما نشان می‌دهد که بیماران با سطوح بالای متیل گلیوکسال ممکن است خطر سرطان بیشتری داشته باشند. متیل گلیوکسال را می‌توان به راحتی با آزمایش خون تشخیص داد. علاوه بر این، سطوح بالای متیل گلیوکسال را معمولً می‌توان با دارو‌ها کنترل کرد. رژیم غذایی مناسب، یکی از راهکار‌های مهم پیشگیری از شروع سرطان است.

علاوه بر نقص در DNA، محققان دریافتند که متیل گلیوکسال می‌تواند به طور موقت ژن‌های خاص پیشگیری کننده از سرطان را غیرفعال کند. این تیم می‌گوید این یافته نشان می‌دهد که مصرف یک رژیم غذایی نامناسب یا داشتن دیابت کنترل نشده می‌تواند باعث غیرفعال شدن مکرر این ژن‌ها و افزایش خطر ابتلا به سرطان در طول زمان شود.

از آنجایی که این مطالعه از طریق آزمایش‌های آزمایشگاهی انجام شده است، دانشمندان می‌گویند که یافته‌های آنها باید روی جوندگان نیز آزمایش شود و در مطالعات بالینی بیشتر مورد بررسی قرار گیرد. با این حال، نتایج نشان می‌دهد که چگونه انتخاب‌های غذایی، مانند مصرف رژیم غذایی سرشار از قند، ممکن است خطر ابتلا به سرطان را افزایش دهد.

دکتر لی رن کنگ، نویسنده اول این مطالعه از مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه ملی سنگاپور، گفت: ما مطالعه را با هدف درک عواملی که خطر ابتلا به سرطان را در خانواده‌های مستعد ابتلا به این بیماری افزایش می‌دهد، آغاز کردیم، اما در نهایت به کشف یک عامل عمیق‌تر پرداختیم. مکانیسمی که یک مسیر مصرف انرژی ضروری را به ابتلا به سرطان مرتبط می‌کند، این یافته‌ها آگاهی را در مورد تأثیر رژیم غذایی و کنترل وزن در مدیریت خطرات سرطان افزایش می‌دهد.

منبع: همشهری آنلاین

tags # اخبار پزشکی سایر اخبار غذای ویژه انسان‌های اولیه چه بود و چه مزه‌ای داشت؟ | دستور پخت یک غذای مخصوص نئاندرتال‌ها! چه کسی لباس را اختراع کرد؛ آیا انسان‌های اولیه همیشه لخت بودند؟ اولین قتل در جهان چگونه اتفاق افتاد؟! انسان‌های نخستین چگونه صحبت می‌کردند؟

دیگر خبرها

  • ۲۰ کشوری که بیشترین جمعیت زاغه نشین را دارند
  • تقلب شرکت حامی اسرائیل در شیر خشک و غذای نوزادان
  • افزایش ۲۱ درصدی دستگیری متهمان مواد مخدر در خراسان شمالی
  • مواد شیمیایی در پارکینگ ها احتمال ابتلا به ALS را افزایش می دهد
  • قند و شکر خطر ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهند
  • کوچکترین اقدام علیه منافع ایران با پاسخی سهمگین علیه همه عاملان آن مواجه خواهد شد
  • رئیسی : کوچکترین اقدام علیه منافع ایران با پاسخی سهمگین مواجه خواهد شد
  • توسعه کشت دانه‌های روغنی و حبوبات در لرستان
  • افزایش ۲۵ درصدی تولید توت‌فرنگی در مازندران
  • آیا مصرف زیاد شکر باعث دیابت می‌شود؟