Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - وزیر آموزش و پرورش، در نشست دو جانبه وزارت آموزش و پرورش و معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، گفت: برای فرصت‌های اشتغال بیش از آن که نیازمند مهارت‌های حرفه‌ای باشیم، نیازمند مهارت‌های خوب زیستن هستیم.
وزیر آموزش و پرورش، در نشست دو جانبه وزارت آموزش و پرورش و معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، گفت: برای فرصت‌های اشتغال بیش از آن که نیازمند مهارت‌های حرفه‌ای باشیم، نیازمند مهارت‌های خوب زیستن هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


محسن حاجی میرزایی، در نشست دو جانبه وزارت آموزش و پرورش و معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری که با موضوع رونمایی از محتوای آموزشی مهارت های خوب زیستن برای دختران برگزار شد، اظهار کرد: دوره کودکی و نوجوانی، از مهم ترین دوره های زندگی برای کسب مهارت های زندگی است.
وی افزود: کسب دوره های مهارتی، هم امری ذاتی و هم امری اکتسابی است و اگر کسی فاقد این قابلیت ها باشد موفق نخواهدشد؛ زیرا کیفیت زندگی ما تا حدود زیادی تحت تأثیر این قابلیت، قرار دارد.
حاجی میرزایی تصریح کرد: فردی که قابلیت‌های لازم را نداشته باشد، همانند کسی است که بدون آمادگی در یک آزمون شرکت کند، بنابراین قطعاً موفق نمی شود، لذا کیفیت زندگی ما به میزان زیادی تحت تأثیر قابلیت‌های مختلف است.
وی ادامه داد: امروزه ما با تغییرات گسترده ای روبرو هستیم و این تغییرات همراه با شتاب، ما را در وضعیت‌های متعددی قرار می‌دهد.
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به وجود زندگی توأم با مسائل و مشکلات و لزوم حل مشکلات، خاطرنشان کرد: قطعاً حل مسائل و مشکلات، نیازمند قابلیت‌ها و توانمندی هایی است که اگر آن را کسب نکرده باشیم، قادر به حل مسائل نخواهیم بود.
وی اضافه کرد: ما دائماً در معرض انتخاب هستیم، لحظه‌های زندگی ما سرشار از انتخاب های متعدد است، هر انتخابی نیز مهم است زیرا زندگی ما را تحت شعاع قرار می دهد و در انتخاب های بعدی نیز مؤثر است.
عضو کابینه تدبیر و امید اظهار کرد: هر چه قابلیت‌ها و ظرفیت‌های ما به شکل موفقی بروز پیدا کند، انتخاب‌های ما توسعه بیشتری پیدا خواهد کرد، بسیاری از افراد، وقتی در برابر یک وضعیت قرار می‌گیرند، گزینه‌های متعددی برای انتخاب ندارند، زیرا توانایی‌های متعددی را کسب نکرده اند.
وی ادامه داد: معتقدم برای فرصت‌های اشتغال بیش از آن که نیازمند مهارت‌های حرفه‌ای باشیم، نیازمند مهارت‌های خوب زیستن هستیم.
حاجی میرزایی گفت: یکی از مهم ترین معیارهای بکارگیری افراد، «هوش هیجانی» است اگر انسان‌ها با خود خلوت کنند و به مهم ترین علل شکست‌های زندگی خود بیندیشند، بدون شک به این نتیجه می رسند که بخش مهمی از شکست‌هایشان محصول «عدم مهارت کنترل هیجانات» است. وقتی فرد توانایی مدیریت هیجانات خود و دیگران را ندارد، روابطش آسیب می‌بیند.
وی، هیجانات را عنصر تأثیر گذار در زندگی برشمرد و عنوان کرد: برای «نقش‌آفرینی، کارکردن و حل مسئله»، نیازمند قابلیت‌هایی هستیم و برای «تاب‌آوری در برابر وضعیت‌های نو»، نیازمند توانایی هستیم؛ بنابراین اگر توانایی‌های لازم در ما وجود نداشته باشد، در برابر تغییرات، منفعل بوده و در برابر آن مسائل، مستأصل خواهیم شد و از طرفی امکان انتخاب برای ما محدود شده و ما را دچار افسردگی و سرخوردگی خواهد کرد.
وزیر آموزش و پرورش گفت: در اسناد بالادستی، از جمله سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، این قابلیت‌ها احصا شده است و دانش‌آموزان باید این قابلیت‌ها را داشته باشند. فرهنگ دینی و ادبیات غنی برخوردار از برنامه دینی، به خوبی به این مفاهیم پرداخته است، بنابراین باید بتوانیم موقعیت‌ها را شناسایی و قابلیت‌ها را بفهمیم و به دانش‌آموزان منتقل کنیم.
وی افزود: هرچند فهم قابلیت ها و ظرفیت ها، امر بسیار مهمی است اما کافی نیست زیرا باید علاوه بر آن، دانش به کار گیری ظرفیت ها را نیز دارا باشیم؛ ممکن است بتوانیم دانش را به افراد منتقل کنیم اما او شاید در یک موقعیت مناسب نتواند آن را به کار بگیرد؛ زیرا باید درباره زمان و مکان به کار بستن قابلیت‌ها آگاهی لازم را داشته باشد.
عضو کابینه تدبیر و امید، اظهار کرد: عناوین بسیار جذابی برای این دوره‌ها انتخاب شده است؛ «امید» یکی از مهم ترین سرمایه‌هایی است که به سرعت آسیب می‌بیند؛ «زندگی» با مهربانی صفا پیدا می‌کند؛ «هوش هیجانی» بسیار قابلیت ممتاز و مهمی است. من بسیار به این کار ارزشمند خوش بین هستم و امیدوارم توسعه پیدا کند.
وی افزود: اگر بتوانیم خانه و مدرسه را به این قابلیت‌ها تجهیز کنیم، قطعاً می‌توانیم کمک شایانی به ارتقای شخصیت و تاب آوری دانش‌آموزان داشته باشیم؛ ‌لذا باید مربیان تربیتی و خانواده‌ها را به این قابلیت‌ها تجهیز کنیم و در این راستا از ظرفیت شبکه شاد به خوبی بهره مند شویم.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: وزیر آموزش و پرورش فرصت های اشتغال قابلیت ها مهم ترین زندگی ما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۴۱۰۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقرار مراکز آموزشی فنی و حرفه‌ای در جوار مجموعه های صنعتی

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ سید محمد حسینی با تاکید بر اهمیت استقرار مراکز آموزشی فنی و حرفه‌ای در جوار مجموعه های صنعتی اظهارداشت: دانشگاه های فنی و هنرستان ها اگر در کنار کارخانه ها و مراکز صنعتی و معدنی و پارکهای علمی و فناوری باشند می توانند از تجهیزات و امکانات آنها برای آموزش عملی دانشجویان و دانش آموزان  بهره ببرند

دکتر حسینی افزود: از طرف دیگر فرهنگ سازی در جامعه و بین خانواده ها برای سوق دادن فرزندان به سمت مهارت آموزی در دانشگاه ها از اهمیت فراوانی برخوردار است تا فرهنگ کار در جامعه نهادینه شود.

معاون رئیس جمهور خاطرنشان کرد: دانشگاه فنی و حرفه ای در سال های اخیر با حمایت دولت مردمی گام های بلندی به سمت مهارت افزایی برداشته است و جوانان گرایش و اقبال بیشتری برای تحصیل در این دانشگاه پیدا کرده اند چون اشتغال به کار آنان در آینده تقریباً تضمین شده است.

معاون پارلمانی رئیس جمهور در ادامه با تاکید بر اهمیت استقرار مراکز آموزشی فنی و حرفه‌ای در جوار مجموعه های صنعتی اظهارداشت: دانشگاه های فنی و هنرستان ها اگر در کنار کارخانه ها و مراکز صنعتی و معدنی و پارکهای علمی و فناوری باشند می توانند از تجهیزات و امکانات آنها برای آموزش عملی دانشجویان و دانش آموزان  بهره ببرند همچنان که دانشگاههای علوم پزشکی از دسترسی به بیمارستان ها برای آموزش دانشجویان بیشترین استفاده را بعمل می آورند.

دکتر حسینی همچنین با اشاره به مطالبه  اساتید دانشگاه فنی و حرفه ای مبنی بر تغییر نام این دانشگاه به دانشگاه ملی مهارت و تاسیس شهر مشاغل و پارک های مهارت و صنایع خلاقه، این پیشنهادها را موجه و قابل پیگیری دانست.

در پایان این مراسم با حضور دکتر حسینی از برگزیدگان کنفرانس، پژوهشگران برتر، حامیان دانشگاه و کنفرانس و نیز پیشکسوتان دانشگاه از جمله پروفسور حسن کی پور تجلیل شد.

 

 

دیگر خبرها

  • ۷۴ درصد از زندانیان ندامتگاه خورین ورامین مشغول به کار شدند
  • دانش‌آموزان امسال ۳ نوع مهارت را فرامی‌گیرند
  • دانش‌آموزان امسال ۳ نوع مهارت را فرا می‌گیرند
  • فرش خراسان شمالی قابلیت درخشش در سطح ملی را دارد
  • استقرار مراکز آموزشی فنی و حرفه‌ای در جوار مجموعه های صنعتی
  • مهارت‌آموزی ۱۴۹۳ بانوی بیرجندی در مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای
  • مهارت‌آموزی ۳۵۲۱ مددجوی کمیته امداد خراسان‌ جنوبی
  • مهارت‌آموزی سه هزار و ۵۲۱ مددجوی کمیته امداد خراسان‌جنوبی
  • ۴۱۴ هزار و ۳۲۸ نفر ساعت مهارت در خمین ارائه شد
  • دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای به دانشگاه مهارت تبدیل می‌شود