Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کردستان مدیر آموزش و پرورش ناحیه دو سنندج از آمادگی مدارس برای بازگشایی در سه سناریو حضوری، نیمه حضوری و مجازی در سال تحصیلی جدید خبرداد.

محمدسعید کنعانی امروز دوشنبه(۵ مردادماه) در حاشیه برگزاری سی و پنجمین اجلاس روسای آموززش و پرورش اظهار کرد: جای خرسندی است و خدا را شاکرم که به عنوان مسئول یک منطقه آموزشی فرصت شرکت در سی و پنجمین اجلاس روسا و مناطق آموزش وپرورش کشور را پیدا کرده ام وامید است خروجی این نشست، تعالی روز افزون مدارس و رشد تمام ساحتی دانش آموزان براساس مبانی عالیه سند تحول بنیادین باشد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: به حمد و الطاف بیکران پروردگار ، مدیریت آموزش و پرورش ناحیه دو سنندج همچون سایر مناطق استان با حمایت ها  و هدایت های بی شائبه اداره کل آموزش و پرورش استان کردستان و با اجرای برنامه ملی پروژه مهر ۱۴۰۰، آمادگی جهت بازگشایی مدارس در سال تحصیلی جدید در سناریوهای مختلف متناسب با شرایط کرونایی به صورت حضوری ونیمه حضوری وغیرحضوری کامل دارد.

کنعانی ادامه داد: انشاء الله در مهرماه ۱۴۰۰تعداد۲۵۰۰همکار خدوم فرهنگی ناحیه دو در ۲۳۷مدرسه شهری و روستایی آماده ارایه خدمات آموزشی وپرورشی به ۳۲۰۰۰نفردانش آموز مستعد و تلاشگر خواهند بود.

این مقام مسئول ادامه داد: در این راستا برنامه ریزی لازم در بخش های عمرانی و نیروی انسانی و کلاس بندی صورت گرفته تا هیچ دانش آموزی بدون مدرسه و کلاس و هیچ کلاسی بدون معلم نباشد.

مدیر آموزش و پرورش ناحیه دو سنندج از بازنشستگی حدود ۲۰۰نفر از نیروهای گرانمایه آموزش و پرورش در سال جاری خبرداد و ابراز امیدواری کرد از طریق انتقالات درون و برون استانی، اضافه تدریس و استفاده از نیروهای حق التدریس مجوز دار کمبود آن‌ها به طور نسبی جبران گردد .

وی ادامه داد: در این راستا امید وافر داریم که وزارت متبوع در سطح کلان کشوری چالش‌ها، نارسایی‌ها و نیازهایی همچون ساماندهی و رفع اشکالات متعدد سامانه های پرسنلی، مالی ودانش آموزی، اجرای دقیق قانون ماده ۱۸شوراهای آموزش و پرورش، تجهیزهنرستان ها مطابق با برنامه درس ملی، برگزاری دوره های اثربخش حضوری و افزایش صلاحیت های حرفه ای معلمان، افزایش انگیزش کاری  نیروهای اداری ، اعمال مدرک دوم معلمان، تامین اعتبارات و تکمیل پروژه های نیمه تمام ملی واستانی ، تبدیل وضعیت استخدامی نیروهای قراردادی وتامین  نیروهای خدماتی جدید ، اصلاح مستمر محتوی کتابهای درسی متناسب با نیازهای جهانی جامعه و افراد، حل معضل کنکورو شایسته سالاری درانتصابات تمام سطوح آ.پ، تسریع در واکسناسیون فرهنگیان، ساماندهی جذب نیروی انسانی و تعیین تکلیف قانون مند مشارکت مالی اولیاء ،  اقدامات اساسی را به عمل آورده و توان کاری خودرا بردرخواست های اصلی ۷۰۰منطقه آموزشی و مدارس تابعه آنها متمرکز نمایند.

وی در پایان اظهارداشت: قطعاً استفاده از تجارب  ارزنده آموزشی در مسیرحل مشکلات و توسعه کمی وکیفی نظام تعلیم وتربیت با رعایت اصول واهداف سند تحول بنیادین وزیر نظام های آن  راه گشا خواهدبود و از طرفی قدرشناس نیروهای تلاشگر و مخلص داخل کشور باشیم و انگیزه کاری آنها را به هرطریق ممکن حفظ نماییم .

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی آموزش و پرورش ناحیه دو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۴۱۲۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهارت‌آموزی مشکل مدرک‌گرایی و بیکاری را حل می‌کند

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل زارعی‌کوشا شامگاه چهارشنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش کردستان که با حضور رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت وزارت آموزش و پرورش برگزار شد، اظهار کرد: مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت وزارت آموزش و پرورش است و از مهمترین بخش‌ها و مراکز آموزش و پرورش است که با برگزاری آزمون‌های نهایی کار بزرگی در این دولت انجام می‌دهد.

وی افزود: باید آزمون‌های نهایی را به خوبی تبیین کرد و اهمیت آن را انعکاس داد.

استاندارد کردستان با تاکید بر کیفیت برگزاری آزمون نهایی یادآور شد: برگزاری کیفی‌تر آزمون‌های نهایی در سطح استان کردستان باید مورد توجه باشد و شورای آموزش و پرورش و شورای تأمین شهرستان‌ها به طور ویژه برای این موضوع تشکیل جلسه دهند.

زارعی‌کوشا برنامه‌ریزی و داشتن تدابیر لازم برای تمهید مقدمات برگزاری آزمون‌ها در پایه‌های مختلف تحصیلی را خواستار شد و گفت: امنیت دانش آموزان در عرصه رقابت باید تأمین شود و این مسؤولیت بزرگی است که باید تمام توان و فکر خود را روی آن متمرکز کنیم.

استاندار کردستان مدرک‌گرایی را از مشکلات امروز جامعه دانست و عنوان کرد: در ایجاد هنرستان‌های مجاور صنعت در استان باید به صورت ویژه اقدامات لازم صورت گیرد تا مشکل مدرک‌گرایی برطرف شود.

وی اذعان کرد: بسیاری از افراد و خانواده‌های کردستانی دارای مدارک تحصیلی عالی هستند اما داشتن مهارت بیش از مدرک تحصیلی مهم است چرا که به کاهش بیکاری و اشتغال افراد کمک می‌کند.

زارعی کوشا عنوان کرد: برای رفع مشکل بیکاری باید مهارت‌آموزی را محور آموزش قرار دهیم و پیوندی بین آموزش و پرورش و اشتغال ایجاد کنیم.

وی خاطر نشان کرد: کشورهای مختلف نیز توجه به اهمیت مهارت‌آموزی را مطرح کرده‌اند اما کمتر عملیاتی شده و باید ما در کشور و استان خود برای یادگیری مهارت و تقویت حرفه‌آموزی تلاش کنیم و از تمام ظرفیت‌ها بهره ببریم.

کد خبر 6081622

دیگر خبرها

  • «تک ماده» برای ۴ درس؛ کمک به دانش‌آموز یا پوشاندن ضعف آموزش در مدارس؟/ «کاهش معدل از سخت‌تر شدن سوال‌ها نیست از کاهش سطح آموزشی است»
  • امتحانات نهایی باعث حذف کنکور می‌شود؟
  • تغییر تقویم آموزشی مدارس؛ امسال مدارس از شهریور باز می‌شوند؟
  • تغییر تقویم آموزشی مدارس/ امسال مدارس از شهریور باز می‌شوند؟
  • احتمال بازگشایی مدارس از شهریورماه/ طرح شناور شدن آغاز سال تحصیلی پیگیری می‌شود
  • آغاز سال تحصیلی از مهر به شهریور تغییر می‌کند؟!
  • سوابق تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی اثرگذار است
  • مهارت‌آموزی مشکل مدرک‌گرایی و بیکاری را حل می‌کند
  • اجرای آموزش «حداقل یک رشته ورزشی برای هر دانش آموز» در مدارس
  • آغاز ثبت سفارش کتاب‌های درسی از چند روز آینده