Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا بیگلری گفت: واکسن جدیدی کاملا به صورت متفاوت در انستیتوپاستور ایران درحال ساخت است است و ما پنجمین کشوری هستیم که با اطلاعات خودمان آن را می سازیم و پلتفرم این واکسن جدید مثل واکسن اسپوتنیک و آسترازنکا است.

به گزارش برنا؛ علیرضا بیگلری، رئیس انستیتوپاستور ایران در نشست خبری خود گفت:  همکاری های علمی بسیار خوبی در سال های گذشته با کشور کوبا داشتیم همچنین در زمینه تولید واکسن به پایان کارازمایی بالینی در کشور کوبا و پایان فاز سوم مطالعه در ایران رسیدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه پاستور ایران سابقه یک صد ساله دارد و ثابت کرده که دژ مستحکم امنیت سلامت کشور است و در بحران های طاعون و آبله پرچم دار بوده است و افتخار دارد قدیمی ترین موسسه در ایران و خاورمیانه باشد، افزود: روزهایی که کیت های محدودی برای تشخیص داشتیم همه نمونه ها به پاستور ایران منتقل می شد و با راه اندازی 400 آزمایشگاه و تنظیم واردات در کوتاه ترین مدت ،کشور در تشخیص خودکفا شد.

بیگلری بیان کرد: بعد از تشخیص، کار ما بر ساخت واکسن متمرکز بود و تشخیص دادیم که باید واکسنی داشته باشیم که ایمن و بی خطر باشد همچنین زیرساختی باید ساخته می شد که اگر روزی کویید تمام شد برای واکسن های دیگر آماده باشیم.سابقه همکاری ما با کوبا  از  ساخت واکسن ذات الریه کودکان است و در حال حاضر کشور های تولید کننده این واکسن  کمتر از انگشتان دست هستند.

او با اشاره به اینکه هر هفته جلسات منظم هفتگی با کوبا داریم و تصمیم گرفتیم ساخت واکسن کرونا را باهم پیش ببریم، ادامه داد: پیش بینی می شد که جهش های مختلف ویروس را داشته باشیم و باید واکسنی ساخته می شد که با جهش های مختلف مقابله کند و این واکسن برای افراد زیر 18 سال نیز مطالعه شده و می تواند برای آن ها استفاده شود.

رئیس انستیتوپاستور ایران گفت: میدانستیم که بعد از تزریق واکسن باید یادآور آن ساخته شود و یادآوری واکسن می تواند برای افرادی که سابقه بیماری دارند موثر باشد همچنین می تواند به عنوان دُز دوم واکسن های دیگر نیز مورد استفاده قرار بگیرد.

او با اشاره به اینکه این واکسن در کشوری که واریانت  در گردش آن از نوع آفریقایی و کالیفرنیایی است مورد مطالعه قرار گرفت و توانست این درصد ایمنی را ایجاد کند، گفت:  65درصد موفقیت کارآیی واکسن در کوبا نشان داده شد و این واکسن در جهش های سخت با تزریق یادآور می تواند کارایی را به 91.2 برساند و می تواند 100 درصد از مرگ و میر جلوگیری کند.

بیگلری با بیان اینکه توجه جهانی معطوف این واکسن شده است و کارآزمایی بالینی فاز سه در ایران در 8 شهر  برای 24 هزار نفر انجام شده، بیان کرد: اوایل شهریور نتایج مطالعه در ایران اعلام خواهد شد و بعد از آن می توانیم تأییده سازمان جهانی بهداشت را بگیریم. اولویت تزریق  این واکسن برای مردم ایران و کوبا خواهد بود.

او با اشاره به اینکه پاستور ایران واکسن دیگری را نیز در دستور کار دارد و ایران پنجمین کشوری است که ساخت آن را آغاز کرده است و هفته های آینده کارآزمایی بالینی آن شروع خواهد شد، افزود: کوبا در زمینه واکسن  سازی بسیار پیشرفته است و تولید آن در سال های اخیر اعجاب انگیز است وصنعت اصیلی در این زمینه دارد.

رئیس انستیتوپاستور ایران تصریح کرد: می توانم بگویم آن چیزی که در این همکاری با کوبا دریافت کردم بیشتر از تجربیات 19 ساله تحصیلات پزشکیم بوده است و دانشمندان کوبایی گروهی هستند که علم اصیلی دارند.

او با بیان اینکه آن چیزی که تولید شد به اندازه 120 هزار دُز است که به وزارت بهداشت تحویل داده شده و تزریق آن به زودی  انجام می شود، افزود:  خط اول تولید در شهریور و خط دوم در پاییز راه اندازی می شود.

بیگلری با اشاره به اینکه  خط تولیدی که راه اندازی شده است می تواند بعد از اتمام کویید 100 ها بهره برداری از آن داشت، گفت: بیشترین توجه برای پروژه مشترک با کوبا است و نصب ماشین آلات شهریور تمام می شود و از اول پاییز این خط ظرفیت سه میلیون دُزی در ماه دارد که می توانیم از آن استفاده کنیم .

او افزود: نیاز های داخلی و جهانی از این واکسن زیاد است و انستیتوپاستور  موسسه ای است که واکسن های آن در بدن تمام ایرانیان موجود است و انتخاب ما با کوبا به این دلیل بود که این واکسن نوترکیب خاصی دارد. همچنین نتایج کارآزمایی ما می گوید که مردم ایران و دنیا از واکسن خوبی برخوردار خواهد بود.

بیگلری با اشاره به اینکه پاستور ایران به تمام شرکت های داخلی ایران از نیرو تا تجهیزات کمک کرده است، گفت: واکسن جدیدی کاملا به صورت متفاوت در انستیتوپاستور ایران درحال ساخت است است و ما پنجمین کشوری هستیم که با اطلاعات خودمان آن را می سازیم و درباره کارایی آن باید گفت، کارآرایی یک واکسن بعد از سه فاز مطالعه مشخص می شود و پلتفرم این واکسن جدید مثل واکسن اسپوتنیک و آسترازنکا است.

//انتهای پیام: 5

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کوبا ایران سلامت خاورمیانه واردات کودکان ویروس مرگ مردم ایران وزارت بهداشت واکسیناسیون پاستور واکسن کرونا انستیتوپاستور ایران پاستور ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۴۱۳۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واحدهای تولید فولاد در هرمزگان ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته‌اند

ایسنا/هرمزگان استاندار هرمزگان گفت: از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون عملیات اجرایی احداث واحدهای جدید با ۱۰ میلیون تن ظرفیت تولید فولاد با میانگین پیشرفت فیزیکی ۳۰ درصد در استان هرمزگان آغاز شده است.

مهدی دوستی، امروز (پنجم اردیبهشت ماه)، در نشست با اساتید و دانشجویان دانشگاه تربیت مدرس و شهید بهشتی که با حضور سرلشکر رحیم صفوی جانشین فرمانده کل سپاه پاسدران انقلاب اسلامی برگزار شد، اظهار کرد: پالایشگاه نفت ستاره خلیج‌فارس بزرگترین پالایشگاه میعانات گازی جهان است که شاید در عملیات احداث آن بیش از ۱۵ هزار کیلومتر کابل کشی به‌کار رفته است، یعنی دو برابر مرزهای آبی و خاکی کشور و  ۶.۵ میلیون اینچ جوشکاری انجام شده که معادل ۶ فاز پارس جنوبی است و مجموع مخازن پالایشگاه نیز ۱۱.۵ میلیون بشکه است.

وی با اشاره به بازدید دانشجویان در خصوص اهمیت بندر شهید رجایی، گفت: بندر شهید رجایی ۷ میلیون و ۱۰۰ هزار TEU ظرفیت کانتینری دارد که یک میلیون و ۱۰۰ هزار TEU ظرفیت از آن طی دولت سیزدهم اضافه شده است.

وی افزود: کل توسعه بندر شهید رجایی از ابتدای احداث تا قبل دولت سیزدهم ۲ هزار و ۴۰۰ هکتار بوده است اما در این دولت توسعه ۲ هزار و ۴۰۰ هکتار دیگر آغاز شده است.

نماینده عالی دولت در استان هرمزگان، با اشاره به اهمیت جزایر سه گانه، عنوان‌کرد: برنامه‌های توسعه‌ای غرب جزیره قشم را با راه اندازی اکوسیستم دریایی از باسعید و در فاصله ۳۵ کیلومتری با جزایر سه گانه را در دستور کار قرار دادیم تا تردد به جزایر سه گانه را رونق دهیم.

دوستی گسستگی زنجیره‌های ارزش در هرمزگان را ضعف استان عنوان کرد و گفت: از ۴.۵ میلیون تن تولید فولاد استان حتی یک کیلو گرم هم به درد صنعت پیشران استان هرمزگان که کشتی سازی است نمی‌خورد از این رو در واحدهای فولادی جدید  تولید گریدهای فیزیکی مورد نیاز صنایع پیشران را نیز در دستور کار قرار دادیم.

وی ادامه داد: از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون عملیات اجرایی احداث واحدهای جدید با ۱۰ میلیون تن ظرفیت تولید فولاد با میانگین پیشرفت فیزیکی ۳۰ درصد در استان هرمزگان آغاز  شده و این امر نشان‌گر تحقق عقلانیت در توسعه کشور است چون‌در مرکز ایران صنعت فولاد دیگری ایجاد نشده است.

استاندار هرمزگان صنایع پالایشی را دیگر ظرفیت استان هرمزگان معرفی کرد و عنوان کرد: مجموع ظرفیت پالایشی استان هرمزگان یک میلیون بشکه است و یک میلیون بشکه‌ نیز ظرفیت پالایشی جدید در استان آغاز شده است و در پروژه‌های جدید به دنبال ایجاد پتروپالایشگاه‌ها هستیم تا به جای سوخت، مواد اولیه برای کالا تولید کنیم که در این راستا مهم‌ترین پروژه ما پتروپالایشگاه نگین مکران است و می‌تواند به تنهایی ایران را به قطب نساجی دنیا تبدیل کند.

دوستی ابراز داشت: در زنجیره‌های شیمی_ معدنی نیز ورود کردیم و با ترکیب ظرفیت‌های نفتی با ظرفیت‌های معدنی به دنبال تولید کودهای فسفاته و خودکفا کردن کشور در این حوزه هستیم.

وی شیلات و آبزی‌پروری را دیگر مزیت نسبی استان دانست و اظهارداشت: در ابتدای دولت کل ظرفیت تولید ماهی در قفس استان هرمزگان ۵ هزار تن بود اما با ایجاد ۱۱ هزار تن ظرفیت جدید امروز به ۱۶ هزار تن تولید ماهی در قفس رسیده‌ایم و در پرورش میگو نیز طی دو سفر رئیس جمهور به استان بیش از ۲ هزار میلیارد تومان برای برق‌رسانی به مزارع پرورش میگو اعتبار تخصیص داده شد تا بتوانیم بهره‌وری را در این مزارع بالا ببریم.

استاندار هرمزگان در رابطه با آب شیرین‌کن‌ها نیز گفت: در حال حاضر به ازای هر ۳.۵ کیلووات ساعت برق یک متر مکعب آب شیرین‌سازی می‌شود اما هدف‌گذاری ما رسیدن به شیرین سازی یک مترمکعب آب به ازای هر یک کیلووات ساعت برق است که اگر  بتوانیم به این تکنولوژی دست پیدا کنیم کشاورزی با آب شیرین‌سازی شده در کشور اقتصادی خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آغاز ثبت‌نام ترمیم نمرات و ایجاد سابقه تحصیلی از هفته آینده
  • کاهش شدت وزش باد در ایلام/آغاز بارش‌ها از هفته آینده
  • احتمال توقف صادرات ال‌ان‌جی روسیه در ۴ سال آینده
  • واحدهای تولید فولاد در هرمزگان ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته‌اند
  • آغاز ضبط مناظرات دور دوم انتخابات؛ اوایل هفته آینده در لرستان
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل / الزامی به تزریق همگانی نیست
  • واکسیناسیون همگانی گارداسیل انجام می‌شود؟ | مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسیناسیون واکسن اچ‌پی‌وی
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل/ فعلا الزامی به تزریق همگانی نیست
  • آغاز هفته کارگر با شعار «مشارکت کارگر، جهش تولید و ایران قوی»