Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/همدان  مدیر سازمان تعاون روستایی استان همدان گفت: تاکنون ۷۸ هزار و ۸۷ تن گندم توسط شبکه تعاون روستایی از کشاورزان گندم کار استان همدان به صورت تضمینی خریداری شده است.

مجید مسلمی راد با بیان اینکه ۳۷ مرکز خرید گندم توسط شبکه تعاون روستایی در استان همدان فعال شده است، گفت: تاکنون ۷۸ هزار و ۸۷ تن گندم از کشاورزان گندم کار استان همدان توسط این مراکز به صورت تضمینی خریداری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه بیش از ۴۰ هزار تن گندم در رزن خریداری شده است، یاد آور شد: ۲۰ هزار تن در کبودراهنگ و دو هزار و ۵۰۰ تن گندم نیز در فامنین به صورت تضمینی خریداری شده است.

مسلمی راد میزان گندم خریداری شده در شهرستان بهار توسط شبکه‌های تعاون روستایی استان همدان را شش هزار و ۴۰۰ تن دانست و گفت: در شهرستان همدان نیز دو هزار و ۱۰۷ تن گندم تضمینی از کشاورزان خریداری شده است.

وی با بیان اینکه شبکه تعاونی‌های روستایی، سیلو های دولتی و خصوصی در استان همدان خرید گندم را انجام می‌دهند، گفت: از ابتدای برداشت گندم در استان همدان تا کنون بیش از ۱۶۸ هزار و ۷۸۶  تن گندم خریداری شده که ۴۶.۳  درصد مجموع خرید انجام شده توسط تعاونی‌های روستایی صورت گرفته است.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومبی تعاون روستایی، مدیر سازمان تعاون روستایی استان همدان با بیان اینکه در شهرستان ملایر سه هزار و ۱۸۷ تن خرید تضمینی گندم انجام شده گفت: در شهرستان اسدآباد نیز  سه هزار و ۵۳۸  تن گندم از کشاورزان خریداری شده است.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: برداشت گندم خرید تضمینی گندم تعاون روستایی خریداری شده تعاون روستایی استان همدان شبکه تعاون توسط شبکه تن گندم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۴۱۶۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصرف این نوع زولبیا و بامیه ممنوع!

کارشناس بهداشت ایمنی غذایی با هشدار نسبت به خرید زولبیا و بامیه رنگی، گفت: عمدتا برای رنگی کردن زولبیا و بامیه از رنگ‌های غیرمجاز استفاده می‌شود، لذا از مردم درخواست داریم به هیچ عنوان زولبیا و بامیه رنگی خریداری نکرده و در صورت مشاهده چنین مواردی آن را با سامانه ۱۹۰ گزارش دهند.

به گزارش اعتماد آنلاین؛ اولین نکته مهم در خرید زولبیا و بامیه توجه به رنگ و ظاهر آن است. زولبیا و بامیه سالم و تازه معمولا به رنگ قهوه‌ای روشن و شفاف است و اگر رنگ آن خیلی روشن یا خیلی تیره باشد مشکل دارد و باید از خرید آن خودداری کرد.

از زولبیا و بامیه به عنوان یکی از خوراکی‌های ویژه ماه مبارک رمضان یاد کرد و افزود: بسیاری افراد این خوراکی را برای افطار در ماه مبارک رمضان خریداری می‌کنند و با توجه به مصرف بالای آن در جامعه نیاز است افراد به نکاتی هنگام خرید زولبیا و بامیه دقت کنند.

کارشناس بهداشت گفت: اولین نکته مهم در خرید زولبیا و بامیه توجه به رنگ و ظاهر آن است. زولبیا و بامیه سالم و تازه معمولا به رنگ قهوه‌ای روشن و شفاف است و اگر رنگ آن خیلی روشن یا خیلی تیره باشد مشکل دارد و باید از خرید آن خودداری کرد.

وی افزود: زولبیا و بامیه‌ای که خیلی سفید باشد، یا مواد اولیه آن مناسب نبوده یا مواد دیگری به آن اضافه شده است و اگر رنگ آن قهوه‌ای خیلی تیره باشد یا از روغن سوخته و چند بار مصرف برای تهیه آن استفاده شده و یا دقت لازم در پخت آن صورت نگرفته است، بنابراین رنگ ظاهر عامل موثری در انتخاب زولبیا و بامیه مرغوب است.

این کارشناس بهداشت ایمنی غذایی با هشدار نسبت به خرید زولبیا و بامیه رنگی، گفت: عمدتا برای رنگی کردن زولبیا و بامیه از رنگ‌های غیرمجاز استفاده می‌شود، لذا از مردم درخواست داریم به هیچ عنوان زولبیا و بامیه رنگی خریداری نکرده و در صورت مشاهده چنین مواردی آن را با سامانه ۱۹۰ گزارش دهند.

خدادادیان گفت: نکته مهم دیگر خرید زولبیا و بامیه از مراکز معتبر است، چرا که این مراکز بصورت مداوم تحت نظارت بازرسان بهداشت قرار دارند.

وی افزود: بازرسان وسایل مورد نیاز برای آزمایش روغن و تعیین میزان استفاده از جوش شیرین را در زولبیا و بامیه همراه داشته و در همان محل بررسی‌های لازم را انجام می‌دهند؛ بنابراین با خرید از مراکز معتبر و مجاز افراد می‌توانند نسبت به سلامت محصولات خریداری شده اطمینان حاصل کنند.

خدادادیان گفت: برخی شیرینی فروشی‌ها برای افزایش حجم زولبیا و بامیه از جوش شیرین استفاده می‌کنند و در همین راستا بازرسان توجه ویژه‌ای به این موضوع داشته و حتما میزان استفاده از جوش شیرین را اندازه می‌گیرند.

دیگر خبرها

  • بیش از هزار و ۱۰۰ مرکز خرید تضمینی در کشور آماده تحویل گندم کشاورزان است
  • پیشین پرچمدار برداشت اولین خوشه‌های طلایی گندم در سیستان و بلوچستان
  • یشین پرچمدار برداشت اولین خوشه‌های طلایی گندم در سیستان و بلوچستان
  • عضویت  ۱۰ هزار روستایی،کشاورز و عشایر همدانی در صندوق بیمه اجتماعی
  • پیشین پرچمدار برداشت اولین خوشه های طلایی گندم در سیستان و بلوچستان
  • پیش بینی تولید ۱۳.۵ میلیون تن گندم در سال جدید
  • شروع برداشت گندم در مناطق گرمسیری کشور
  • مردم طلای دست دوم خریداری نکنند
  • تعاونی‌ها زیر چتر حمایت بانک توسعه تعاون
  • مصرف این نوع زولبیا و بامیه ممنوع!