Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش با اشاره به تهیه و تدوین آیین نامه اعطای گواهینامه صلاحیت حرفه ای معلمی گفت: این آیین نامه در جلسه شورای عالی آموزش و پرورش تایید و به هیئت دولت ارسال شده است.

به گزارش ایسنا، محمود امانی طهرانی در مراسم افتتاحیه سی و پنجمین اجلاس مدیران و روسای آموزش و پرورش سراسر کشور که در اردوگاه باهنر برگزار شد با اشاره به مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره جذب منابع آموزش و پرورش  در چارچوب زیرنظام تربیت معلم و تامین منابع انسانی سند تحول بنیادین، گفت: این مصوبه به نحوه تامین نیرو در بدنه اصلی آموزش و پرورش اشاره و تاکید می کند که ورود نیرو باید از طریق مجرای معتبر تعیین شده انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: این مسیر با مسیر طی شده از سال ۸۸ که تا کنون ادامه دارد و امیدواریم به کلی متوقف شود، متفاوت است و از مجرای دانشگاه های رجایی و فرهنگیان عبور می‌کند.

امانی طهرانی با بیان اینکه مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی تبصره های مهمی دارد اظهار کرد: تبصره یک، باب استفاده از ظرفیت ملی را برای تامین نیروی انسانی باز می‌کند و می‌گوید علاوه بر این دو دانشگاه، باید تمام توان دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی و حوزه های علمیه به خدمت در بیایند. آیین نامه مربوطه بعد از تصویب شورای عالی آموزش و پرورش باید به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی برسد.

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش ادامه داد: متاسفانه اخیرا گروهی بدون توجه به متن آیین نامه، مطالبی را در فضای مجازی مطرح کردند که این اقدام به تضعیف دانشگاههای ماموریت گرای ما می انجامد. این در حالیست که عزم ما بر تقویت و سامان گرفتن این کار است و از دستاوردهای مهم آیین نامه این است که برای معلمان مدارس غیردولتی هم تعیین تکلیف می‌کند تا معلمین مدارس غیردولتی به حال خود رها نشوند و همینطور معلمان آزاد و حق التدریسی. 

وی ادامه داد:  تبصره ۳ در باب شاخص های نیروی انسانی تعیین تکلیف می کند. در تبصره ۵ نیز موضوعی برای اولین بار تعیین تکلیف شده که گواهینامه صلاحیت حرفه ای معلمی است و در زیرنظام نیروی انسانی نیز مورد تاکید بود. این مصوبه فرصتی را فراهم کرد تا این موضوع هم تعیین تکلیف شود. تدوین این گواهینامه به شورای عالی آموزش و پرورش سپرده شده است. 

امانی طهرانی افزود: آیین نامه اعطای گواهینامه صلاحیت حرفه ای را تهیه و تنظیم کردیم که در جلسه شورای عالی آموزش و پرورش تایید و به هیئت دولت ارسال شده است. اگر این مصوبه ها عملیاتی شود امید می‌رود در یک بازه زمانی چهارساله نظام نگهداشت معلمان از یک ارتقای کیفی برخوردار شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: وزارت آموزش و پرورش گواهینامه صلاحیت حرفه ای شورای عالی آموزش و پرورش تعیین تکلیف آیین نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۴۲۴۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا دانش آموزان می‌توانند برای ۴ درس امتحان نهایی تک ماده کنند؟

به گزارش خبرنگار مهر، سال گذشته بود که انتشار نمرات دانش آموزان در امتحانات نهایی با موجی از واکنش‌ها مواجه شد.

برای نخستین بار قاسم احمدی لاشکی؛ معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش از اُفت دو نمره‌ای معدل دانش‌آموزان در امتحانات نهایی خرداد سال ۱۴۰۲ خبر داد.

وضعیت نامناسب قبولی‌ها در امتحانات نهایی و افت شدید نمرات انتقادهایی را برای وزارت آموزش و پرورش به همراه داشت و عده‌ای مجدداً از نبود عدالت آموزشی نوشته و گفتند.

اواخر سال گذشته محمد مهدی کاظمی معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش در گفت‌وگویی از تغییرات در برگزاری امتحانات نهایی و تسهیل در فارغ‌التحصیلی دانش آموزان خبر داد. او این موضوع را مطرح کرد که شورای عالی آموزش و پرورش هم این پیشنهاد معاونت آموزش متوسطه را تأیید کرده است.

بر اساس این مصوبه، دانش‌آموزان می‌توانند برای چهار عنوان درس نهایی که نصاب قبولی را کسب نکرده‌اند از «تبصره»، استفاده کنند.

در گذشته، اگر دانش‌آموزی معدل بالای ده گرفته بود؛ حتی اگر دو عنوان درس نهایی و دو درس غیر نهایی را نمره زیر ۱۰ و بالای ۷ (بین ۷ تا ۱۰) کسب می‌کرد، با شرط داشتن معدل بالای ۱۰ می‌توانست با استفاده از تبصره، فارغ‌التحصیل شود.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش در خصوص دلایل تأیید این موضوع گفته بود؛ با توجه به اینکه عمده دروس پایه‌های دهم و یازدهم نیز نهایی شده، معاونت آموزش متوسطه پیشنهاد داد تا ۲ عنوان دروس «غیرنهایی» هم «نهایی» منظور شود؛ بدین ترتیب با موافقت کمیسیون معین شورای عالی آموزش و پرورش، مقرر شد دانش‌آموزان بتوانند جهت فارغ‌التحصیلی، برای ۴ عنوان درس نهایی از این تبصره استفاده نمایند.

در شرایطی که وزارت آموزش و پرورش باید توجه خود را بر ارتقای کیفیت آموزشی قرار دهد؛ شورای عالی آموزش و پرورش به دنبال فارغ‌التحصیلی محصلان است تا به هر ترفندی و علی رغم کیفیت پایین آموزش ارائه شده در استان‌های محروم یا کمتر برخوردار، این افراد از مدرسه خارج شوند؛ به امید اینکه در بازار کار یا جای دیگری آینده خود را جست‌وجو کنند.

در حقیقت عمده این تغییرات ناشی از همان تصمیم شورای عالی انقلاب فرهنگی است که ارزش نمرات امتحانات نهایی و سوابق تحصیلی را در پذیرش دانشگاه‌ها تا ۶۰ درصد افزایش داد.

امانی دبیرکل شورای‌عالی آموزش و پرورش در گفت‌وگویی هم همین موضوع را مطرح کرد و گفت: بسیاری از مصوبات اخیر درباره ایجاد سابقه تحصیلی در جهت تسهیل مصوبه کنکوری شورای‌عالی انقلاب فرهنگی است.

پیشنهاد اخیر این است که طبق تک‌ماده؛ اگر دانش‌آموزی حداکثر در چهار عنوان درسی نمره ۷ و بیشتر کسب کند و معدل کل وی نیز حداقل ۱۰ باشد، فارغ‌التحصیل شناخته می‌شود.

سال گذشته در اولین سال محاسبه معدل امتحانات نهایی در پذیرش دانشگاه‌ها، متأسفانه شاهد اُفت نمرات دانش‌آموزان بودیم، کیفیت سوالات امتحانات نهایی و نبود عدالت آموزشی شد تا سال گذشته میانگین نمرات در شاخه نظری ۱۱.۶۲ و امسال به ۱۰.۰۲ رسید.

حالا آموزش و پرورش که در مسیر خود باید وضعیت امتحانات نهایی را بهبود بخشد و سوالات امتحانات نهایی را به نوعی طراحی کند که تنها دانش آموزان برتر قادر به پاسخگویی صحیح و کامل به سوالات باشند؛ شاهد افت نمرات و مردودی بسیاری از دانش آموزان خصوصاً در مناطق محروم و کمتر برخوردار بوده است. برای همین هم آموزش و پرورش به جای ارتقای وضع عدالت آموزشی و رشد وضعیت نمرات امتحانات نهایی در همه مناطق، اقدام به تغییر شرایط فارغ‌التحصیلی و محاسبه چهار درس زیر ده کرده است تا نوجوانان و محصلان بدون بهبود وضعیت تحصیلی از مدرسه خارج شوند و جای دیگری به دنبال آینده خود بگردند.

باید منتظر ماند و دید تصمیم جدید شورای عالی آموزش و پرورش تا چه میزان در افت نمرات دانش آموزان در امتحانات نهایی اثر گذار خواهد بود.

کد خبر 6080704 علی قدمی

دیگر خبرها

  • صدور بیش از 90 هزار گواهینامه مهارتی بین المللی در خوزستان
  • دانش آموزان می‌توانند برای ۴ درس امتحان نهایی تک ماده کنند
  • چرا دانش آموزان می‌توانند برای ۴ درس امتحان نهایی تک ماده کنند؟
  • صدور بیش از ۹۰ هزار گواهینامه مهارتی بین المللی در خوزستان 
  • شرایط استفاده دانش آموزان از " تک ماده " امتحانات نهایی
  • امکان استفاده از تک‌ماده برای ۴ درس امتحانات نهایی
  • شرایط استفاده دانش‌آموزان از "تک‌ماده" امتحانات نهایی
  • امکان استفاده از تک‌ماده در ۴ امتحان نهایی
  • صدور بیش از ۳ میلیون گواهینامه مهارت در دولت سیزدهم
  • امسال ۷۰ هزار معلم جذب آموزش و پرورش می شوند