Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-04-23@10:49:49 GMT

خانه‌ای با سقف هوشمند در دل جنگل (+عکس)

تاریخ انتشار: ۵ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۶۴۲۵۵۷

میلاد اشتیاقی، معمار ایرانی با طراحی نوین و منحصربه‌فرد خود توانست پروژه‌ای جدید را برای جنگل‌های سوئیس ایجاد کند که با سقف‌های سبز و هوشمندش در دل درختان جنگل فرو می‌رود.

این معمار ایرانی اغلب از مناظر جالب به‌عنوان زمینه‌ای برای آثار معماری مجسمه‌سازی استفاده می‌کند. آخرین کانسپت وی Landscape House نام دارد و به‌عنوان ادامه سطوح مختلف جنگل‌های کوهستانی سوئیس عمل می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این خانه دارای یک سازه و فرم منحنی‌شکل است که کاملا سبز بوده و از فناوری‌های جذب نور خورشید و باد بهره‌مند است. همچنین یک سیستم هوشمند برای چرخش و گردش این سقف‌ها به‌کار گرفته شده که می‌تواند در طول شبانه روز تغییر زاویه داده و شرایط را برای جذب بیشتر انرژی طبیعی محیط و همچنین تنظیم دما، فشار و نور داخلی ساختمان فراهم آورد.

سقف هوشمند این خانه کاملا سبز بوده و علاوه بر برخورداری از پنل‌های متحرک فتوولتائیک، ورقه‌های چمنی نیز در خود جای داده که به جذب هرچه بیشتر انرژی طبیعی محیط و همچنین حفظ دما و فشار داخلی ساختمان کمک شایانی می‌کند.

همچنین نوع طراحی سقف‌ها و زاویه منحنی شکل آن‌ها باعث شده تا زمانیکه ساختمان از بالا مشاهده می‌شود، چشم‌انداز جذابی جلوه می‌کند و همچون یک خانه‌ای است که در دل جنگل زیبای سوئیس فرو رفته است.

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۴۲۵۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع پنل‌های خورشیدی میان عشایر برای حفظ جنگل‌ها ضروری است

توزیع پنل‌های خورشیدی از کارهای شاخصی است که در راستای کاهش سوخت‌های فسیلی، از بین بردن درخت‌ها و کمک به روشنایی مورد نیاز عشایر در شب در دستور کار قرار گرفته است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، استان کهگیلویه و بویراحمد دارای بیش از 12 هزار خانوار عشایری با بیش از 70 هزار نفر جمعیت و دارا بودن یک میلیون رأس دام یکی از بزرگترین جوامع عشایری کشور را دارد.

به حق می‌توان عشایر را پیش‌قراولان عرصه اقتصاد مقاومتی دانست، افرادی سخت‌کوش، کم‌توقع و غیور که جز کسب روزی حلال و پاسداری از کیان نظام جمهوری اسلامی اندیشه‌ای در سر ندارند و همواره تاریخ با رشادت‌ها و حضور خود در عرصه‌های مختلف بر این ادعا مُهر تائید زده‌اند.

جامعه عشایری گرچه با مشکلات عدیده‌ای در زندگی دست و پنجه نرم می‌کنند، اما با اراده راسخ خود در مقابل مشکلات قد خم نکرده و سخت کوشی و از خود گذشتگی را می‌توان از صفات بارز جامعه عشایری دانست.

جامعه عشایری کهگیلویه و بویراحمد نظیر سایر عشایر کشور با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می‌کنند، نبود راه‌های ارتباطی مناسب، کمبود آب آشامیدنی، زیرساخت‌های ضعیف بهداشتی و آموزشی، مشقت در تأمین سوخت و آرد و ده‌ها مشکل دیگر روح عشایر کهگیلویه و بویراحمد را سوهان می‌کشد.

انبوه مشکلات انباشته شده در گذر زمان بر گُرده‌ عشایر کهگیلویه و بویراحمد باعث شده تا روز به روز شاهد کاهش جمعیت عشایری باشیم و وارگه‌های عشایری را هر روز خالی‌تر از دیروز ببینیم.

یکی از نیازهای اساسی عشایر تأمین سوخت برای روشنایی و گرمایش سیاه‌چادرهای خود هستند، نیازی که گاه از سرناچاری عشایر را مجبور می‌کند بجان درختان بیفتد و ناخواسته به تخریب منابع طبیعی روی آورد.

در استان کهگیلویه و بویراحمد به دلیل پوشش انبوه درختان بلوط و نگرانی‌های موجود در خسارت به این سرمایه گران‌بها جلوگیری از هرگونه خسارت به بلوط زاگرس از ضروریات است.

فضل‌الله آذرفر  اظهار کرد: توزیع پنل‌های خورشیدی یکی از کارهای شاخص ماست که در راستای کاهش سوخت‌های فسیلی، از بین بردن درخت‌ها و کمک به روشنایی مورد نیاز عشایر در شب در دستور کار قرار گرفته است.

وی افزود: در دو سال گذشته بیش از دو هزار و 400 پنل خورشیدی بین عشایر کهگیلویه و بویراحمد توزیع شد و در سال‌ جاری نیز با همکاری شرکت توزیع نیروی برق، یک‌هزار و 200 پنل خورشیدی دیگر بین عشایر استان توزیع می‌شود.

مدیرکل امور عشایر کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: قرار است در سازمان امور عشایر نیز یک تفاهم‌نامه با وزارت نیرو منعقد و سهم استان ما ویژه دیده شود و سهم آورده هر عشایر در این مدت برای هر پنل خورشیدی یک میلیون تومان است، در صورتی که امور عشایر برای هر پنل 12 الی 13 میلیون تومان هزینه کرده است و تلاش شده کمترین مبلغ از عشایر دریافت شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نجات گردشگران ناپدید شده در جنگل‌های سوادکوه
  • اجرای آتش بُر در روستای بیشه
  • رفع تصرف اراضی مستحدث ساحلی در شهرستان نور
  • پروژه جاده جنگل لواسانات افتتاح می شود
  • احداث آتش بُر در روستای بیشه لرستان
  • توزیع پنل‌های خورشیدی میان عشایر برای حفظ جنگل‌ها ضروری است
  • چالش‌ها و فرصت‌های پیش‌روی منابع طبیعی کهگیلویه و بویراحمد
  • عکس/ قلعه رودخان؛ دژی بر فراز جنگل‌های هیرکانی
  • (تصاویر) قلعه رودخان؛ دژی بر فراز جنگل‌های هیرکانی
  • قلعه رودخان؛ دژی بر فراز جنگل‌های هیرکانی