Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- آموزش‌های مهارتی و فنی و حرفه‌ای شاه کلید رونق اشتغال و رفع معضل بیکاری در جامعه است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، ایجاد اشتغال پایدار یکی از موضوعات بسیار مهم و مورد توجه کشورهای مختلف دنیاست.

مهارت‌آموزی از جمله شاخص‌های تأثیرگذار در ایجاد اشتغال و رفع معضل بیکاری به شمار می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آموزش‌های مهارتی و فنی و حرفه‌ای شاه کلید ایجاد اشتغال پایدار است و شرط لازم برای تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص مستلزم ارائه آموزش‌های مهارتی است.

در سند چشم انداز 1404 به توانایی در تولید علم و فناوری و سهم برتر منابع انسانی در تولید ملی اشاره شده است و برای دستیابی به این مهم باید به آموزش‌های مهارتی و فنی و حرفه‌ای بیش از پیش توجه شود.

سمنان از استان‌های صنعتی کشور است و این امر ظرفیت بسیار مهمی است که باید با تربیت نیروی ماهر و آموزش دیده از این فرصت طلایی استفاده شود.

سیدحسن شاهچراغ، مدیرکل فنی و حرفه‌ای استان سمنان در پاسخ به پرسش خبرنگار تسنیم درباره تأثیر آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در ایجاد اشتغال و کاهش بیکاری اظهار داشت: 50 درصد کارجویان اداره کل فنی و حرفه‌ای استان سمنان مشغول به کار شده‌اند که این مهم نشانه اثرگذاری آموزش‌های فنی و حرفه‌ای است.

وی توجه ویژه به مهارت‌افزایی دانشجویان را یکی از سیاست‌های ویژه‌ای که اداره کل فنی و حرفه‌ای استان سمنان دنبال می‌کند، عنوان کرد.

مدیرکل فنی و حرفه‌ای استان سمنانبا اشاره به اقدامات آموزشی این اداره کل در سال گذشته افزود: سال گذشته در مجموع هزار دانشجو مهارت کسب کردند.

شاهچراغ عنوان کرد:به منظور ارتقا مهارت‌آموزی دانشجویان این دانشگاه با دانشگاه سمنان تفاهم‌نامه‌ای برای برگزاری کلاس‌ها و مراکز تخصصی tmc منعقد شده است.

وی تاکید کرد: با توجه به شرایط کرونایی آموزش‌های فنی و حرفه‌ای به شیوه‌های جدیدی و به صورت مجازی برگزار می‌شود.

مدیرکل فنی و حرفه‌ای استان سمنان با اشاره به اینکه استان سمنان از جمعیت دانشجویی بسیار بالایی برخوردار است گفت: 57 درصد از بیکاران در سمنان را فارغ التحصیلان دانشگاه‌ها تشکیل می‌دهند.

شاهچراغ با اشاره به اینکه در کارگاه‌های آموزشی پذیرش دانشجویان در اولویت قرار دارد، اظهار داشت: دانشجویان نباید منتظر زمان فارغ‌التحصیلی خود باشند؛ بلکه باید از همان دوران دانشجویی مهارتی را فرا گیرند تا پس از فارغ‌التحصیلی با معضل بیکاری مواجه نشوند.

وی بیان کرد: سال گذشته تعداد 13 هزار و 381 نفر در استان سمنان تحت آموزش‌های فنی و حرفه‌ای قرار گرفته‌اند که این آمار و ارقام با توجه به شرایط کرونایی بسیار قابل توجه است.

مدیرکل فنی و حرفه‌ای استان سمنان با اشاره به اینکه در سال 99 تعداد یک هزار و 675 دوره آموزشی برگزار شد، افزود: 420 حرفه آموزشی در 43 گروه آموزشی در این راستا آموزش داده شده است.

شاهچراغ گفت: در چهار ماهه نخست امسال به دلیل قرار داشتن در پیک چهارم بسیاری از دوره‌های آموزشی تعطیل بوده است؛ اما با وجود این شرایط چهار هزار و 624 نفر آموزش‌های فنی و حرفه‌ای را در استان سمنان فرا گرفتند.

وی ادامه داد: این آموزش‌ها در قالب خوشه‌های مختلف صنعت، خدمات، کشاورزی و فرهنگ و هنر بوده است که بر این اساس 43 درصد آموزش‌ها در قالب خوشه صنعت، 36 درصد خوشه خدمات، 12 درصد خوشه کشاورزی و 9 درصد مربوط به خوشه فرهنگ و هنر ارائه شده است.

مدیرکل فنی و حرفه‌ای استان سمنان خاطرنشان کرد: 69 درصد از افراد آموزش دیده آقایان و 31 درصد بانوان بوده‌اند.

مهارت آموزی در حوزه انرژی گاز، نفت، اتمی و خورشیدی استان بوشهر راه‌اندازی می‌شودمهارت آموزی نیاز تمام جویندگان کار/ ایجاد 1400 مرکز جوارکارگاهی در دستور کارهفت هزار کارگاه مهارت آموزی در نیروهای مسلح ایجاد شد

مهارت‌آموزی باید به عنوان یک فرهنگ در  استان سمنان نهادینه شود و از طرفی آموزش مهارت‌های مختلف فنی و حرفه‌ای متناسب با بازار کار در استان طرح‌ریزی شود.

انتهای پیام/363/ت

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مدیرکل فنی و حرفه ای استان سمنان کل فنی و حرفه ای استان سمنان آموزش های فنی و حرفه ای آموزش های مهارتی ایجاد اشتغال معضل بیکاری مهارت آموزی آموزش ها اداره کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۴۲۵۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقرار مراکز آموزشی فنی و حرفه‌ای در جوار مجموعه های صنعتی

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ سید محمد حسینی با تاکید بر اهمیت استقرار مراکز آموزشی فنی و حرفه‌ای در جوار مجموعه های صنعتی اظهارداشت: دانشگاه های فنی و هنرستان ها اگر در کنار کارخانه ها و مراکز صنعتی و معدنی و پارکهای علمی و فناوری باشند می توانند از تجهیزات و امکانات آنها برای آموزش عملی دانشجویان و دانش آموزان  بهره ببرند

دکتر حسینی افزود: از طرف دیگر فرهنگ سازی در جامعه و بین خانواده ها برای سوق دادن فرزندان به سمت مهارت آموزی در دانشگاه ها از اهمیت فراوانی برخوردار است تا فرهنگ کار در جامعه نهادینه شود.

معاون رئیس جمهور خاطرنشان کرد: دانشگاه فنی و حرفه ای در سال های اخیر با حمایت دولت مردمی گام های بلندی به سمت مهارت افزایی برداشته است و جوانان گرایش و اقبال بیشتری برای تحصیل در این دانشگاه پیدا کرده اند چون اشتغال به کار آنان در آینده تقریباً تضمین شده است.

معاون پارلمانی رئیس جمهور در ادامه با تاکید بر اهمیت استقرار مراکز آموزشی فنی و حرفه‌ای در جوار مجموعه های صنعتی اظهارداشت: دانشگاه های فنی و هنرستان ها اگر در کنار کارخانه ها و مراکز صنعتی و معدنی و پارکهای علمی و فناوری باشند می توانند از تجهیزات و امکانات آنها برای آموزش عملی دانشجویان و دانش آموزان  بهره ببرند همچنان که دانشگاههای علوم پزشکی از دسترسی به بیمارستان ها برای آموزش دانشجویان بیشترین استفاده را بعمل می آورند.

دکتر حسینی همچنین با اشاره به مطالبه  اساتید دانشگاه فنی و حرفه ای مبنی بر تغییر نام این دانشگاه به دانشگاه ملی مهارت و تاسیس شهر مشاغل و پارک های مهارت و صنایع خلاقه، این پیشنهادها را موجه و قابل پیگیری دانست.

در پایان این مراسم با حضور دکتر حسینی از برگزیدگان کنفرانس، پژوهشگران برتر، حامیان دانشگاه و کنفرانس و نیز پیشکسوتان دانشگاه از جمله پروفسور حسن کی پور تجلیل شد.

 

 

دیگر خبرها

  • ۷۴ درصد از زندانیان ندامتگاه خورین ورامین مشغول به کار شدند
  • دانش‌آموزان امسال ۳ نوع مهارت را فرامی‌گیرند
  • دانش‌آموزان امسال ۳ نوع مهارت را فرا می‌گیرند
  • استقرار مراکز آموزشی فنی و حرفه‌ای در جوار مجموعه های صنعتی
  • مهارت‌آموزی ۱۴۹۳ بانوی بیرجندی در مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای
  • مهارت‌آموزی ۳۵۲۱ مددجوی کمیته امداد خراسان‌ جنوبی
  • مهارت‌آموزی سه هزار و ۵۲۱ مددجوی کمیته امداد خراسان‌جنوبی
  • ۴۱۴ هزار و ۳۲۸ نفر ساعت مهارت در خمین ارائه شد
  • دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای به دانشگاه مهارت تبدیل می‌شود
  • نرخ بیکاری در اردستان به ۷.۸۲ رسید