Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-04-24@19:21:43 GMT

نظر سعید جلیلی درباره برنامه شهرداران

تاریخ انتشار: ۵ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۶۴۷۲۹۵

نظر سعید جلیلی درباره برنامه شهرداران

به گزارش صدای ایران از فارس؛ سعید جلیلی، عضو شورایعالی امنیت ملی پس از بازدید از رصدخانه شهری تهران، گفت: بدست آوردن اطلاعات و آمار دقیق از مولفه‌های گوناگون شهری و تشخیص ارتباط میان این داده‌ها می‌تواند به بهبود روند مدیریت شهری کمک کند.

جلیلی افزود: برخی کتاب‌های انتقادی درباره کارآمدی علم سیاست بویژه در نیم قرن اخیر منتشر شده که اکتفای دانش سیاست به تحلیل داده‌ها را انفعالی دانسته است؛ چرا که این روند لزوما نمی‌تواند جوامع را به وضع مطلوب برساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی در این زمینه تصریح کرد: در صورتیکه هدف علم سیاست این است که وضعیت مطلوب را ترسیم و تعریف کند و وضع موجود را به آن نزدیک کند، اما امروز با حکمرانی داده‌ها، مدیران نیز مقهور وضع موجود شده و بدون تصویر از وضع مطلوب و برنامه‌ریزی برای رسیدن به آن، به مدیریت می‌پردازند.

جلیلی خاطرنشان کرد: در موضوعات مختلف شهر، نباید صرفا با اتکا به وضع موجود، تصمیم‌گیری حداقلی صورت بگیرد بلکه شهرداران باید وضع مطلوب را در نظر داشته و برای رسیدن به آن برنامه‌ریزی کنند. حتی اگر وضع موجود به خوبی اداره شود، اما تصویری از وضع مطلوب وجود نداشته باشد، پیشرفت واقعی رخ نمی‌دهد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه تاکید کرد: هنگامی که داده‌های شهری مبنای تصمیم‌گیری قرار می‌گیرند، باید درصد بالایی از اطمینان درباره صحت و جامعیت اطلاعات و داده‌های جمع‌آوری شده احراز شود؛ هر چقدر داده‌های دریافتی، قابل اتکا‌تر باشد، تصمیم‌گیری، سیاست‌گذاری و تخصیص بودجه درباره آن‌ها دقیق‌تر خواهد بود؛ بنابراین سازوکار جمع‌آوری داده‌ها باید علمی باشد.

وی در این راستا افزود: برای مثال در جمع‌آوری داده‌های مربوط به معضلات اجتماعی نظیر آمار زنان بدسرپرست، کودکان کار و ... معیار ارزیابی نیز باید مبتنی بر واقعیت و دارای تعریف درست باشد و این مستلزم یک سازوکار علمی است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه تصریح کرد: به همان میزان که به داده‌ها توجه می‌شود باید به تحلیل آن نیز توجه کنیم و تحلیل داده باید بر مبنای شاخص‌های استاندارد و قابل دفاع صورت بگیرد.

وی در این زمینه با بیان اینکه یکی از ضعف‌های موجود، عدم توجه به اهمیت «تحلیل داده» است، خاطرنشان کرد: تحلیل داده در هر موضوعی نیازمند علم آن موضوع است که با تحقیق و تاملات جدی حاصل می‌شود؛ بنابراین با یک نگاه نمی‌توان داده‌ها را تحلیل کرد.

عضو شورایعالی امنیت ملی در ادامه گفت: همه مسئولان در حیطه مسئولیت خود نیازمند چنین تاملات علمی و جدی هستند و نباید به صرف اینکه مسئول هستند، خود را بی نیاز از این مطالعات بدانند.

جلیلی در پایان با بیان اینکه دارا بودن داشبورد‌های برخط مدیریتی توسط رئیس جمهور، وزرا، استانداران و شهرداران به اجرای بهتر وظایف کمک خواهد کرد، تاکید کرد: تصمیم‌گیری مبتنی بر تحلیل‌های دقیق و داده‌های صحیح، هزینه‌ها را به شکل قابل توجهی کاهش خواهد داد.

گفتنی است پیش از سخنان جلیلی، خانم بوربور رئیس مرکز آمار و رصد شهری سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران به ارائه نحوه جمع‌آوری داده در حوزه‌های مختلف مدیریت شهری، ارزیابی کیفیت داده‌ها و تهیه داشبورد‌های مدیریتی برای سطوح مختلف مدیران شهر تهران پرداخت.

رصدخانه شهری تهران هم اکنون با هدف رصد اطلاعات شهری به صورت سرویس‌های یکپارچه در سطوح مختلف طرح تفصیلی، سیستم شهرسازی و حوزه‌های وظایف شهرداری در حال فعالیت است.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: سعید جلیلی برنامه شهرداران تحلیل داده تصمیم گیری وضع مطلوب وضع موجود جمع آوری داده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۴۷۲۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح اهداف و برنامه درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه تهران

دومین هم‌اندیشی شهرداران مناطق ۲۲ گانه شهر تهران در سال ۱۴۰۳ با حضور عباس شعبانی معاون هماهنگی و امور مناطق، حمیدرضا صارمی معاون شهرسازی و معماری و لطف اله فروزنده معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران به میزبانی معاونت هماهنگی و امور مناطق برگزار شد.

به گزارش ایسنا، عباس شعبانی با اشاره به تشکیل جلسات تخصصی در راستای برنامه ریزی درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه، بر ضرورت تحقق برنامه ریزی ماهانه مناطق در راستای رسیدن حداکثری به اهداف پیش بینی شده تأکید کرد.

معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران در ادامه از در نظر گرفتن برنامه فصلی برای مناطق ۲۲ گانه خبر داد و افزود: ما امسال به تفکیک هر فصل بر مبنای زمان بندی مشخص هدف فصل مورد نظر را محقق خواهیم کرد و هدف گذاری برای سال پیش رو با درنظر گرفتن سقف‌های درآمدی پیش بینی شده می‌باشد که باید در راستای ارائه خدمات بهتر و کیفی تر به شهروندان صرف شود.

عباس شعبانی در ادامه حل کردن موضوعات مشترک و تخصصی و موارد خاص مناطق ۲۲ گانه را اولویت ۲ ماه ابتدایی سال ۱۴۰۳ دانست که باید در رأس همه موضوعات قرار گرفته و برطرف شود تا همه موضوعات مربوط به مناطق ۲۲ گانه خصوصاً در مباحث مربوط به عوارض و کمیسیون‌های ماده پنج، هفت و ماده صد برای روزهای پایانی سال ۱۴۰۳ تعیین تکلیف و برطرف شود. 

تدوین برنامه درآمد مناطق ۲۲ گانه در سال ۱۴۰۳ بر مبنای عملکرد قابل قبول مناطق در سال گذشته

حمیدرضا صارمی معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران نیز در ادامه ضمن تشکر از معاون هماهنگی و امور مناطق و شهرداران مناطق ۲۲ گانه در راستای فعالیت ها و تلاش های بی وقفه در سال ۱۴۰۲ افزود: با وجود تغییر متغیرهای مربوط به قانون درآمدهای پایدار شهری با فعالیت همه جانبه مناطق، سال ۱۴۰۲ را با تحقق اهداف پیش بینی شده پشت سر گذاشتیم.

معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران با توجه به پشت سرگذاشتن روز معمار و تبریک این روز گرامی به همه معماران گفت: ان‌شاءالله آینده شهر تهران بتواند یک شهر با کیفیت برای زندگی شهروندان باشد.

اطلاع رسانی به موقع و حداکثری خدمات ارائه شده به شهروندان از اولویت‌های مدیریت شهری در سال ۱۴۰۳

لطف اله فروزنده معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران نیز با حضور در این هم اندیشی ضمن تقدیر از عملکرد بی نظیر محق شده توسط مناطق ۲۲ گانه در سال ۱۴۰۲ و اشاره به گزارش ارائه شده درباره طرح «رصد» در صحن شورای شهر تهران و تحقق ۹۸ درصدی اهداف این طرح، همت مضاعف مناطق را برای اطلاع رسانی امور و پروژه‌های انجام شده و در حال انجام مناطق به شهروندان خواستار شد.

معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران گفت: هر منطقه می‌بایست یک بسته اطلاع رسانی پروژه‌های مهم شهری که در راستای خدمت رسانی بیشتر و بهتر به شهروندان در حال انجام است را با یک شیوه مدون و اثر گذار تدوین و به اطلاع مردم رساند.

فروزنده در ادامه از اختصاص بودجه مختص به مناطق ۲۲ گانه در جهت تحقق فعالیت‌های عمرانی خبر داد.

مهدی شریفیان مدیرکل برنامه ریزی و سرمایه انسانی معاونت هماهنگی و امور مناطق نیز در ادامه این جلسه به ارائه گزارشی از موضوعات تخصصی مناطق در حوزه شهرسازی، مالی و اقتصاد شهری و ارائه پیشنهادات ویژه مختص هر منطقه برای رفع این موضوعات پرداخت.

بر اساس گزارش سایت شهر، در خاتمه این نشست شهرداران مناطق ۲۲،۲۱،۲،۱،۳،۱۵،۱۳به بیان چالش‌ها و پیشنهادات خود در خصوص تحقق حداکثری اهداف پیش بینی شده برای مناطق در سال ۱۴۰۳ پرداختند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تشریح اهداف و برنامه درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه تهران
  • مدال طلا و برنز چانگ جوان به کیانی و جلیلی رسید
  • زهرا جلیلی، اولین مدال آور ووشو در چین
  • مقام سومی زهرا جلیلی در بخش تالو
  • هلیا اسدیان طلا گرفت/ زهرا جلیلی به مدال برنز رسید
  • الزامات و برنامه زمانبندی تشکیل مرکز ملی داده‌های زیارت بررسی شد
  • تصویب ۱۸۹۰ میلیارد تومان بودجه شهرداری بوشهر
  • آغاز رویداد «ایمنی حمل و نقل» در پایتخت از امروز
  • رویداد ویژه «ایمنی و حمل و نقل» در پایتخت 
  • بررسی تامین ناوگان حمل و نقل شهری در کمیسیون اصل نود