Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج کیامرث حاجی زاده معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد امروز از شهرداری یاسوج، شرکت آب وفاضلاب، شرکت آب منطقه‌ای و شرکت توزیع نیروی برق استان بازدید کرد.

وی در این بازدید در برخی واحد های شهرداری یاسوج، آب و فاضلاب، شرکت آب منطقه ای و شرکت توزیع نیروی برق  حضور یافت و از نزدیک در جریان نحوه فعالیت اداری پرسنل و رضایتمندی  ارباب رجوع قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نخستین دستگاهی که معاون عمرانی استاندار به آن سر زد شهرداری یاسوج بود وی در ابتدا بازدیدی از واحدهای مختلف این دستگاه خدماتی داشت و پس از آن در جمع کارکنان این نهاد حضور یافت. 

حاجی زاده در این نشست، تاکید کرد: نخستین اولویت در مدیریت شهری، رضایت مندی مردم است.

معاون عمرانی استاندار، تصریح کرد: کوتاه کردن فرآیند خدمات رسانی به مردم به ویژه در این ایام شیوع کرونا یک ضرورت است.

وی با بیان اینکه شهرداری باید با توزیع گسترده خدمات در راستای تمایل شهروندان به زندگی در این شهر تلاش و اقدام کند، بیان کرد: پاکسازی و نظافت شهری به صورت مستمر از وظایف ذاتی شهرداری است که باید بر این مهم نظارت بیشتری داشته باشد.

حاجی زاده با اشاره به موضوع مهم تنش آبی، عنوان کرد: آبیاری فضای سبز با آب شرب ممنوع است و نیروهای مربوطه موظفند در ساعات خنک  روز، یعنی از ۵ و ۶ بعدازظهر تا ۹ صبح نسبت به آبیاری چمن و فضاهای سبزی شهری اقدام کنند  و از ساعت ۹ صبح تا ۵ بعدازظهر آبیاری ممنوع است، چرا که علاوه بر اینکه ۵۰ درصد آب تبخیر می شود، به گیاه صدمه می زند.

وی با تاکید بر اینکه روزانه موضوعات مربوط به خدمات شهری را پیگیری می کنیم، بیان کرد: خدمات رسانی در حوزه فنی مناطق محروم ساماندهی شود.

حاجی زاده با اشاره به مشکلات معیشتی قشر کارگر، تاکید کرد: پرداخت به موقع حقوق کارگران اولویت شهرداری باشد.

 عیسی شهامت مدیر کل دفتر شهری و امور شوراهای کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست، اظهار داشت: شهرداری در پرداخت مطالبات کارگران همان نگاه به حقوق پرسنل کارمندی را داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه ۲۰ پرونده ارتقای شغلی این شهرداری را برگشت دادیم، تصریح کرد: یکی از ملاک های تایید ارتقای شغلی رضایتمندی مردم است و باید نظر مردم در این حوزه دیده شود.

شهامت خواستار تسریع در آغاز انعقاد قرارداد پیمانکاران برای تامین نیروهای این مجموعه شد.

دستگاه دیگری که معاون عمرانی استاندار به صورت سرزده وارد آن شد و سراغ کارمندان آن رفت آب و فاضلاب بود.

وی در جمع مدیرعامل و هیئت مدیره این شرکت با اشاره به موضوع خشکسالی و کم بارشی، اظهار داشت: شیوع بیماری کرونا و مشکلات برق نیز شرایط خاصی را رقم زده است.

حاجی زاده با بیان اینکه برخی دستگاه ها عملکرد خوبی داشتند، عنوان کرد: تعدادی از ادارات نیز برخی از مصوبات را اجرایی نکردند.

وی، تاکید کرد: دو مسئله در آبفا باید جدی گرفته شود یکی از این موضوعات سامانه ۱۲۲ است که باید میزان پاسخگویی آن بهبود یابد و کارکنان آن در سه شیفت کاری صبح، ظهر و عصر به مردم پاسخگو باشند.

معاون عمرانی استاندار خواستار تشکیل تیم های واکنش سریع در بخش آب و فاضلاب شد و افزود: هر کدام از معاونت های این مجموعه مسئول یک حوزه باشد تا کارها با سرعت بهتری به سرانجام برسد.

وی با تاکید بر اینکه آب شرب نیاز اولیه مردم است، تصریح کرد: باید شبانه روز و به صورت عملیاتی پای کار باشید.

حاجی زاده، تاکید کرد: در بحث تنش آبی هیچ عذری پذیرفتنی نیست‌.

وی خواستار گسترش فرهنگ ذخیره سازی آب از سوی مسئولان  آب و فاضلاب با همکاری صدا و سیما و رسانه ها شد و گفت: هرگونه قطعی آب حتی برای دقایقی را از قبل به مردم اطلاع رسانی کنید.

حاجی زاده، تاکید کرد: مخازنی در برخی محلات پیش بینی کنید تا در شرایط اضطراری به عنوان ذخیره از آن استفاده شود.

وی با اشاره به اینکه یک چهارم اعتبارات محرومیت زدایی،اعتبار تنخواه گردان و ردیف خاص را به آب و فاضلاب جهت تامین آب شرب اختصاص می یابد، گفت: به طور قطع با توجه به رایزنی های استاندار اعتبارات دیگری نیز به این حوزه اختصاص می یابد.

آب منطقه ای سومین مقصد بازدید سرزده حاجی زاده بود.

وی در نشست با مدیرعامل و هیئت مدیره این شرکت، اظهار داشت: از فروردین ماه سال جاری ستاد خشکسالی استان تشکیل شده است و برخی از دستگاه ها کم کاری می کنند.

حاجی زاده با بیان اینکه تامین آب صنعت و کشاورزی مردم به عهده آب منطقه ای است، گفت:  باید میدانی عمل کنیم و تیم های واکنش سریع در این راستا تشکیل شود‌.

وی، تاکید کرد: تا آخرین روزی که این مسئولیت را بر عهده داریم باید پای کار باشیم.

معاون عمرانی استاندار، ابراز کرد: در تمام مناطق استان باید مشکلات پیگیری شود.

شرکت توزیع نیروی برق آخرین مقصد بازدید سرزده حاجی زاده بود.

وی پس از بازدید از بخش های مختلف این شرکت با مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره آن دیدار و گفتگو کرد.

حاجی زاده خواستار پاسخگویی مطلوب به خواسته های مردم از طریق سامانه ۱۲۱ شد و تاکید کرد: رضایتمندی مردم در اولویت کار مسئولان و کارکنان باشد.

وی، تاکید کرد: از ظرفیت این انباشت نیرو استفاده شده و برای مقابله با تنش  انرژی استفاده کنید.

حاجی زاده، گفت: قطعی برق نباشد در صورت خاموشی های خانگی باید از طریق صدا و سیما و رسانه ها به مردم اطلاع رسانی شود.

وی، بیان کرد: مناطق گرمسیری به ویژه مناطقی که دارای دمای بالای ۵۰ درجه هستند باید کم ترین خاموشی را داشته باشند.

حاجی زاده، تاکید کرد: تکریم شهروندان و پاسخگویی به مردم را سرلوحه کار خود قرار دهید.

وی، تصریح کرد: پایداری شبکه برق در استان افزایش یابد.

لازم به ذکر است حاجی زاده در این بازدیدها پای درد و دل مردم نیز نشست و دستورات لازم برای پاسخگویی سریع جهت رفع مشکلات مردم را به مدیران این دستگاه ها صادر کرد.

گفتنی است شهامت مدیرکل دفتر شهری و امور شوراهای استانداری و جمعی از کارشناسان حوزه عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد حاجی زاده را در این بازدیدها همراهی ‌کردند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: کهگیلویه و بویراحمد آب فاضلاب مدیریت شهری معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد حاجی زاده آب منطقه ای آب و فاضلاب دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۴۷۳۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت ۱۳۰۰ میلیاردی سیل به کشاورزی کهگیلویه‌وبویراحمد

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان از خسارت یک هزار و ۳۰۰ میلیارد تومانی سیلاب به بخش کشاورزی خبر داد و گفت: با هر باران سیل آسایی کشاورزی متحمل زیان می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، سید علی معتمدی پور عصر امروز در نشست شورای هماهنگی مدیریت بحران کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: به دلیل بارش‌های سیل آسای اخیر بخش کشاورزی این استان یک هزار و 300 میلیارد تومان خسارت دید و واقعیت امر با هر باران سیل آسایی کشاورزان متحمل ضرر و زیان می‌شوند که مدیریت بحران باید تدبیری کند که خسارت به حداقل برسد.

وی عنوان کرد: به دلیل توپوگرافی که استان دارد در زمان بحران ها خسارت پذیری زیادی به بخش کشاورزی وارد می‌شود و از این حیث اول کشور هستیم.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست با اشاره به خسارت سیلاب به بخش‌های مختلف استان افزود: اهم مشکلات و مراجعین مربوط به بخش کشاورزی است و سیلاب خسارت زیادی به این بخش وارد کرد.

علی محمد روستا با اشاره به خسارت به طرح‌های بخش شیلات افزود: ترک فعل دستگاه‌ها در خصوص مجوز به طرح‌های شیلات در بستر رودخانه ها مشهود است.

وی با اشاره به از بین رفتن دیوارهای حائل گفت: دیوارهای حائل روستایی غیر استاندارد زیادی ساخته شده است که تاکید ما بر ساخت دیوارهای استاندارد توسط بنیاد مسکن است.

روستا با اشاره به انسداد جاده‌های روستایی و قطع آب شرب روستاها در سیلاب گذشته گفت: انتظار می‌رود دستگاه‌ها در زمان بحران در رفع مشکلات مردم پای کار بوده و نهایت تلاش و همکاری را داشته باشند.

وی با اشاره به مطرح شدن مواردی مبنی بر برداشت شن و ماسه از بستر رودخانه بشار گفت: برداشت از بستر رودخانه تحت هر عنوانی ممنوع است و پرونده‌های زیادی هم در این خصوص تشکیل شده است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: در بحران‌های اخیر به معنای واقعی و قابل انتظار کاری انجام نگرفت و تصمیمات قاطعی هم در خصوص تخلفات صورت گرقته اتخاذ نشد.

روستا تاکید کرد بر اعتباراتی که در خصوص خسارت بحران به افراد داده می‌شود نظارت شود تا در جای مناسب خود هزینه شوند.

وی خاطرنشان کرد: با پیگیری راهداری و استانداری دستگاه‌های جدیدی برای حوزه راهداری استان خریداری و در اختیار فرمانداری‌ها قرار می‌گیرد تا مشکل کمبود تجهیزات راهداری در استان رفع شود، ضمن اینکه سایر دستگاه‌ها از جمله بنیاد مسکن تلاش کند تا امکانات لجستیکی به روزی برای مواقعی بحرانی خریداری شود.

روستا با اشاره به خسارت بارش‌ها به جاده‌های عشایری گفت: 150 میلیارد تومان اعتبارات برای بهسازی جاده‌های عشایری در نظر گرفته شده است که بخش اعظمی از این اعتبارات از محل وزارت نفت است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: 90 درصد طرح‌های پرورش ماهی در روستای کره به دلیل آنکه به عرصه رودخانه تعرض کردند در بارش‌ها دچار خسارت شدند.

علی رضا نیکروز با اشاره به خسارت سیل به سرآبندی‌های حوزه کشاورزی ادامه داد: بیش از 200 سرآبندی کانال آبیاری در حوزه کشاورزی دچار آسیب شدند که دستگاه‌ها ماشین آلات سنگین خود را برای رفع مشکل در اختیار حوزه کشاورزی قرار دهند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دستورات رئیس جمهور برای رفع مشکلات مردم جنوب غرب تهران
  • خسارت ۱۳۰۰ میلیاردی سیل به کشاورزی کهگیلویه‌وبویراحمد
  • حمایت شرکت‌های دانش‌بنیان از بخش کشاورزی زمینه تحول و جهش تولید را فراهم می‌کند
  • بررسی روند اجرای مصوبات سفر استاندار به باروق
  • یگانی از ارتش در کهگیلویه و بویراحمد مستقر شود
  • دستگاه های خدمات رسان کرمان برای مقابله با بحران سیل آماده باشند
  • بارش شدید تگرگ در شیراز /آمادگی تمام دستگاه‌های خدمات‌رسان
  • بهره مندی ۱۰ هزار و ۵۰۰ سخت درمان از خدمات بیمه سلامت
  • اعلام آمادگی دستگاه‌های اجرایی و خدمات رسان شهرستان میاندوآب برای برگزاری امن کنکور سراسری
  • فعالیت ۳۷ جایگاه عرضه سوخت مایع در کهگیلویه و بویراحمد