Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدمهدی زاهدی در گفتگو با خبرنگار مهر در واکنش به تهدید آمریکایی‌ها مبنی بر اینکه در صورت عدم بازگشت ایران به برجام، فروش نفت ایران به چین را تحریم می کنند، اظهار داشت: تهدیدات و تحریم‌های آمریکا مسئله جدیدی نیست و آنان نفت ایران را قبلا تحریم کرده‌اند.

وی بیان کرد: ترامپ هم تهدیدات زیادی کرده بود اما نتوانست بسیاری از تهدیدات خود علیه ایران را انجام دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنان بدانند که ما اگر اراده کنیم، نفت خود را به فروش برسانیم و حتماً این کار را انجام می‌دهیم.

تهدیدات آمریکا راه به جایی نمی‌برد

نماینده مردم کرمان در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: ما از این تهدیدات هیچ باکی نداریم و سیاست فروش نفت و انتقال پول آن در دست سیاست‌گذاران و مجریان ارشد کشورمان است و این تهدیدات آمریکا راه به جایی نخواهد برد.

عضو شورای مرکزی فراکسیون نیروهای انقلاب مجلس شورای اسلامی یادآور شد: متاسفانه در این هشت سال، سیاست مذاکره با آمریکا و ارتباط با کدخدا ملاک عمل دولتمردان ما بود و کشورمان از این نوع نگاه به مذاکرات ضربه های زیادی دید.

مذاکره با غربی ها هیچ دستاوردی برای ما نداشت

زاهدی افزود: علی رغم آنکه دولت روحانی در این هشت سال تمرکز خود را روی مذاکره با غربی‌ها گذاشت اما تحریم ها کم نشد و در برخی از بخش ها به تحریم‌های کشورمان هم اضافه شد. مذاکرات هیچ دستاوردی برای ما نداشت و حتی ضررهایی هم برای ما داشت.

نماینده مردم کرمان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه دولتمردان با اقدامات ضعیف خود در مذاکرات باعث شدند که اقتدار حوزه هسته‌ای کشورمان زیر سوال برود، گفت: برای نمونه، در رآکتور اراک سیمان ریختند، تمامی سانتریفیوژهای پیشرفته در نطنز را جمع‌آوری کرده و سانتریفیوژهای نسل قدیم کار گذاشتند و فردو تعطیل شد.

وی ادامه داد: اگر به جای این اقدامات، کار را به دست دانشمندان هسته‌ای خود می‌دادیم، آنان با اقتدار می‌توانستند کسب فناوری های جدید و رسیدن به سطح عالی تری در حوزه فناوری صلح‌آمیز هسته‌ای را عملیاتی کنند و در این صورت، امروز آمریکا و ایادی اش با التماس با ما وارد مذاکره می شدند و حاضر بودند هر امتیازی را به ما دهند.

نماینده مردم کرمان در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: ما باید قبول کنیم که در مذاکرات سیاستی را توسط روحانی و ظریف دنبال کردیم که باعث شد غربی‌ها و به ویژه آمریکایی‌ها احساس کنند کشور ما ناتوان و ضعیف است و حتی برای به دست آوردن پول حاصل از فروش نفت باید تحت فشار و ذلت قرار گیرد.

دولت زمینه قلدربازی های آمریکا را فراهم کرد

عضو شورای مرکزی فراکسیون نیروهای انقلاب مجلس شورای اسلامی گفت: دولتمردان با این نوع نگاه و رویکرد اشتباه خود به مذاکرات زمینه قلدربازی های آمریکا را فراهم کردند و تاکنون هم این رویه ادامه داشته است.

زاهدی در واکنش به سوالی مبنی بر اینکه آیا مصوبه هسته‌ای مجلس مانع توافق با غربی‌ها شده است، تصریح کرد: به هیچ وجه این گونه نبود و مصوبه مجلس شورای اسلامی درباره قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم ها و صیانت از حقوق ملت ایران و رهنمودهای مقام معظم رهبری مانع از این شد که در گفتگوهایی که در این اواخر دولت با غربی‌ها داشت، آمریکا بتواند مجدداً نظرات خودش را به ما تحمیل کند.

آمریکا به دنبال تضعیف توان دفاعی و نظامی ایران است

وی اظهار داشت: آمریکا اقدامات مختلفی را دنبال می‌کند و یکی از این اقدامات آن است که ما در حوزه دفاعی ضعیف شویم و توان موشکی، هوایی، پهبادی و دریایی کشورمان حداقلی شود. آنان می‌خواهند جمهوری اسلامی ایران از نظر دفاعی و نظامی ضعیف شود تا هر زمانی که می‌خواهند، اقداماتی را علیه کشورمان انجام دهند.

زاهدی یادآور شد: جمهوری اسلامی ایران پس از شهادت حاج قاسم سلیمانی پاسخ محکمی به دشمنان داد و پایگاه آمریکا در عین الاسد را موشک باران کرد و به آمریکایی ها ثابت شد که ایران توانمندی نظامی قوی دارد.‌

نماینده مردم کرمان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: جای تاسف دارد که سیاستمداران ما به جای آنکه از این توانمندی نظامی در جهت حمایت و پشتیبانی از خودشان استفاده و آن را دنبال کنند، در برخی از جاها با بیگانگان همصدا شدند و این موجب شرمندگی است.

کد خبر 5265220 زهرا علیدادی

منبع: مهر

کلیدواژه: مقام معظم رهبری روحانی مجلس شورای اسلامی نطنز راکتور اراک برجام ترامپ دولت روحانی ظریف ایالات متحده امریکا محمد مهدی زاهدی مقام معظم رهبری مجلس شورای اسلامی سیدابراهیم رئیسی خوزستان صحن مجلس شورای نگهبان محمد باقر قالیباف آیت الله خامنه ای اسحاق جهانگیری برجام حسن روحانی جمهوری اسلامی ایران هیئت دولت ویروس کرونا طرح صیانت از حقوق کاربران در فضای مجازی نماینده مردم کرمان در مجلس شورای اسلامی غربی ها تحریم ها هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۴۸۸۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفر رییس‌جمهور باعث تعمیق روابط ایران و پاکستان می‌شود

«ابراهیم رضایی» عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به سفر رییس‌جمهور به پاکستان اظهار کرد: پاکستان، کشوری مهمی و یکی از کشورهای بزرگ اسلامی است و تقویت ارتباط با این کشور برای ما اهمیت زیادی دارد.

وی با اشاره به اینکه اولویت جمهوری اسلامی ایران در عرصه سیاست خارجی، تعامل و تقویت ارتباط با همسایگان است، ادامه داد: همسایگان در اولویت روابط خارجی ایران و به ویژه در دولت سیزدهم قرار دارند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه پاکستان کشوری مهم و مؤثر در منطقه‌ است گفت: جمهوری اسلامی ایران، زمینه‌های زیادی برای ارتباط با پاکستان دارد و تعمیق و گسترش روابط ایران و پاکستان و تعمیق اقدامات دوجانبه، از اهمیت بالایی برخوردار است.

نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: ایران و پاکستان در زمینه‌هایی مانند اقتصادی، تجاری، تشکیل بازارچه‌های مشترک مرزی، انرژی، ترانزیت، حمل و نقل و همچنین در حوزه امنیت و مبارزه با تروریسم، با یکدیگر در تعامل هستند؛ هم ما می‌توانیم بسیاری از مایحتاج پاکستان را تأمین کنیم و هم پاکستان می‌تواند در این زمینه، به ما کمک کند.

رضایی گفت: بر این اساس، سفر رییس‌جمهور به پاکستان بسیار مهم است و می‌تواند منجر به توسعه و تعمیق روابط ایران با این کشور شود.

وی اضافه کرد: رییس‌جمهور ما و نخست‌وزیر پاکستان توافق کردند که در اولین گام، میزان مبادلات تجاری بین دو کشور به ۱۰ میلیارد دلار برسد که ما هم معتقدیم این ظرفیت وجود دارد و اگر بخش‌های مختلف دو کشور فعال شوند، می‌توانند به این حجم از مبادلات تجاری برسند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: از سوی دیگر، بین دو ملت ایران و پاکستان روابط و سابقه بسیار بزرگ تاریخی و فرهنگی وجود دارد. ایران و پاکستان اشتراک‌های فرهنگی، دینی، تاریخی و تمدنی بسیار زیادی با هم دارند و دو ملت ایران و پاکستان از این حیث بسیار نزدیک به همدیگر هستند.

نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: سفر رییس‌جمهور اهمیت زیادی برای تقویت ارتباط ایران و پاکستان دارد و امیدواریم ماحصل این سفر، توسعه روابط و افزایش رفاه و رضایت‌مندی برای هر دو ملت ایران و پاکستان باشد.

کد خبر 6086503 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • تشکر وزیر دفاع از مجلس برای مصوبه تشکیل سازمان سپند
  • حضور ایران در بریکس تاکنون مثمرثمر بوده است
  • روسیه قطعنامه آمریکا درباره عدم استقرار سلاح‌های هسته‌ای در فضا را وتو کرد
  • روزهایِ آخر کریمی قدوسی در پارلمان؛ طلایه دار ادعاهای تکذیب شده /توئیت های عضو پایداری دردسر هسته ای ایجاد خواهد کرد؟
  • لایحه بودجه ۱۴۰۳ شهرداری کرمانشاه تعیین تکلیف شود
  • پوتین: تروریسم یکی از جدی ترین تهدیدات قرن بیست و یکم است
  • واکنش رسمی آمریکا در خصوص مذکرات احیای برجام | مذاکره مستقیم در حال انجام است؟
  • کوثری:‌ بزرگترین مشکل آمریکا در ایران آیت‌الله خامنه‌ای است
  • بزرگترین مشکل آمریکا در ایران حضور یک ابرحریف به نام آیت‌الله خامنه‌ای است
  • سفر رییس‌جمهور باعث تعمیق روابط ایران و پاکستان می‌شود