Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز، سید علی مرعشی رئیس سازمان بسیج اساتید استان خوزستان به سند پنجاه صفحه‌ای بسیج اساتید استان، حاصل کار گروههای علمی مساله محور این  سازمان و ارائه ی طریق جهت برون رفت از تنش آبی استان اشاره و به فعال کردن اندیشکده های راهبردی  موضوعی – محلی برای سیاست سازی،تصمیم سازی و تولید ایده در موضوعات تخصصی و محلی و پرداختن به فرصتها و چالش‌ها اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی سرفصل های آب، پایداری آب، کشاورزی، محیط زیست و جنبه های اجتماعی-سیاسی را از محورهای این سند اعلام و اظهار کرد: این سند به ارائه راهکارهای علمی و عملیاتی جهت برون رفت از وضع موجود، با استفاده از ظرفیت اساتید بسیجی دانشگاه های استان جهت ارائه به سیاستگزاران راهبردی کشور، حسب ماموریت محوله در اختیار سازمان بسیج اساتید کشور قرار داده شده است.

ظرفیت‌ها، فرصت و مسائل کشاورزی استان خوزستان

 رئیس سازمان بسیج اساتید خوزستان گفت: مدیریت اکوسیستم‌ها، مشکلات و بحران‌ها
بحران آب استان خوزستان و انتقال آب بین حوزه‌ای چالش‌های اقتصادی، اجتماعی-سیاسی آن و بهره گیری از فناوری‌های نوین جهت شیرین کردن آب دریا موضوعات مهم احصا شده استان بودند که در این سند به تحلیل وضع موجود و ارائه طریق برای رسیدن به شرایط مطلوب، با نگاه حل المسائلی پرداخته شده است.

 وی ارائه خدمات علمی پژوهشی و حل مسائل از طریق گروه مسئله محور متشکل از اساتید دغدغه مند بسیجی درکانونهای دانشگاهی را با بررسی وجوه تخصصی از وظایف قانونی جنبش استادی بسیج دانست و اهمیت آن را در راستای کمک به دولت انقلابی در حوادث غیر مترقبه و شرایط امروز کشور بسیار ضروری عنوان کرد.

سید علی مرعشی گفت: استفاده از ظرفیت مراکز دانشگاهی و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌های استان در جهت حل مسائل استان را از اولویت‌های بسیج اساتید در برنامه های آتی  و در طلیعه تشکیل دولت اسلامی قلمداد کرد و شبکه سازی اساتید، ایجاد ارتباط بلندمدت جهت نقش آفرینی، حفظ انسجام و تمرین حضور در میادین مورد نیاز انقلاب اسلامی، مرجعیت علمی از طریق نظریه پردازی برای بن‌بست شکنی وایجاد راه‌های میان‌بر را از ماموریت‌های مهم بسیج اساتید خوزستان در این دوره دانست.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: چالش آب رئیس سازمان بسیج اساتید بسیج اساتید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۵۰۹۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوای گتوند در وضعیت خطرناک قرار گرفت

بر اساس اعلام سامانه پایش کیفی هوای کشور هوای ۱۵ شهرستان در خوزستان در وضعیت قابل قبول و پاک قرار دارد اما هوای شهرستان گتوند در وضعیت خطرناک قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان و بر اساس اعلام سامانه پایش کیفی هوای کشور، امروز _ پنجشنبه نهم فروردین_ در ساعات منتهی به ۱۱:۳۰ صبح، بر اساس اندازه‌گیری ذرات معلق با اندازه ۲.۵ میکرون، وضعیت هوا در ایستگاه‌های شهرهای مختلف خوزستان نشان از هوای پاک و قابل قبول در ۱۵ شهرستان دارد اما این سامانه وضعیت هوای گتوند را با ۵۰۰ خطرناک نشان می‌دهد، از این رو افراد باید از فعالیت در خارج از منزل خودداری کنند.

وجود صنایع آلاینده در خوزستان از جمله نفت، گاز، پتروشیمی، فولاد و نیشکر موجب شده است تا میزان آلایندگی در نقاط شهری و روستایی خوزستان بالا باشد که سبب بروز مشکلات بهداشتی و زیست‌محیطی برای ساکنان شده است، این در حالی است که مسئولان محیط زیست استان آتش زدن مزارع نیشکر را عامل آلودگی هوا اعلام کردند و ادارات محیط زیست دو شهرستان کارون و باوی علیه دو شرکت توسعه نیشکر شکایت کرده‌اند.

بر اساس طبقه‌بندی پنج‌گانه صورت گرفته در شاخص کیفیت هوا (AQI) از عدد صفر تا ۵۰ هوا پاک، ۵۱ تا ۱۰۰ هوا قابل قبول، ۱۰۱ تا ۱۵۰ هوا ناسالم برای گروه‌های حساس، ۱۵۱ تا ۲۰۰ هوا ناسالم برای همه گروه‌ها، ۲۰۱ تا ۳۰۰ هوا بسیار ناسالم و ۳۰۱ تا ۵۰۰ شرایط کیفی هوا خطرناک است.

کد خبر 739896

دیگر خبرها

  • خدمت رسانیِ گروه جهادی امام علی (ع) در سمیرم
  • خدمت رسانیِ گروه جهادی امام علی (ع) در سمیرم+فیلم
  • ارائه ۲۵ هزار خدمت به مردم طی نوروز توسط گروه‌های جهادی
  • لزوم تقویت بنیان‌های فکری و معنوی دانشجویان و اساتید
  • هفته چهارم مارس؛ از داستان سیاره‌خواران فضایی تا قابلیت‌های درخشان هوش مصنوعی
  • هوای گتوند در وضعیت خطرناک قرار گرفت
  • بررسی عوامل خارجی و داخلی در کاهش انگیزه پژوهشگران
  • تمرکز دانش بنیان‌ها بر سواحل مکران
  • تأکید رئیس‌جمهور بر ضرورت استفاده از ظرفیت اساتید پیشکسوت
  • بستر افزایش نشاط اجتماعی فراهم شود/ ضرورت بهره‌مندی از ظرفیت اساتید پیشکسوت