Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشگاه محقق اردبیلی براساس آخرین رتبه بندی وبومتریک توانست جایگاه خود را با ۱۴۱ پله ارتقا به ۱۹۸۹ بین دانشگاه‌های جهان برساند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دانشگاه محقق اردبیلی در آخرین نظام رتبه بندی وبومتریک دانشگاه‌های جهان، توانست جایگاه خود را ۱۴۱ پله ارتقا دهد.

در این رتبه بندی، تعداد ارجاعات به مقالات پژوهشگران در پایگاه گوگل اسکولار و تعداد لینک‌های دریافتی وب سایت دانشگاه‌ها از وب سایت‌های دیگر منتشر می‌شود که در آن دانشگاه محقق اردبیلی با ۱۴۱ رتبه ارتقا در جهان و یک رتبه ارتقا در ایران، در جایگاه هزار و ۹۸۹ جهان و ۳۹ کشور قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در این رتبه بندی دانشگاه محقق اردبیلی بین دانشگاه‌های وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری رتبه ۲۶ و در بین دانشگاه‌های جامع وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری رتبه ۲۰ را کسب کرده است.

وبومتریک ابرزاری برای رتبه بندی سایت‌های دانشگاهی از سوی آزمایشگاه سایبرمتریک اسپانیا صورت می‌گیرد و هدف آن نشان دادن میزان توجه موسسات و دانشگاه‌ها به نشر اینترنتی است و قصد دارد از طرح‌های دسترسی آزاد حمایت کند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه محقق اردبیلی نظام رتبه بندی وبومتریک دستاورد دانشگاهی دانشگاه محقق اردبیلی بین دانشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۵۲۸۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه دولت برای ارتقای رتبه ایران در کاربرد هوش مصنوعی

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور جزئیات برنامه‌های دولت برای ارتقای رتبه ایران در کاربرد هوش مصنوعی را تشریح کرد. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، روح‌الله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی و فناوری رئیس جمهور روز چهارشنبه در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: اپراتور هوش مصنوعی به زودی تاسیس خواهد شد که تحت عنوان شرکت تقریبا خصوصی است و زیرساخت‌های پردازشی و زیرساخت‌های داده‌ای و زیرساخت‌های کتابخانه‌های بزرگ را برای بحث هوش مصنوعی فراهم می‌کند. اینها ابزارهای کمک کننده جریان کاربردی سازی هوش مصنوعی در حوزه‌های مختلف پزشکی، سلامت، ارتباطات، شهر هوشمند و مالی و غیره است.

دهقانی: زیست‌بوم دانش‌بنیان حامی سپاه درمسیر پیشرفت و اقتدار

وی افزود: با تمرکزی که معاونت علمی و مرکز ملی هوش مصنوعی و شخص رئیس جمهور در موضوع هوش مصنوعی دارند پیش بینی ما این است که سال 1403 سال پرباری از نظر عملیاتی و اجرایی شدن کارهای اجرایی و کاربردی است و این کارها کمک می‌کند که کشور از نظر رتبه کاربرد هوش مصنوعی ارتقا پیدا کند.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور بیان کرد: تولید علوم عموما به بحث مقالات علمی و تعداد مقالاتی که منتشر می‌شود و همچنین ضریب تاثیر مقالات ارجاع داده می‌شود. اینکه بتوانیم آنچه که در مقالات‌مان منتشر می‌شود را پای کاربرد بیاوریم نیازمند یکسری سخت‌افزارها پیشرفته و عملیات اجرایی و یکسری تنظیم‌گری‌ها برای استفاده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اقدام تاثیرگذار دانشگاه محقق اردبیلی در برگزاری کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها
  • اولین کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد
  • حضور دانشگاه بوعلی سینا در رتبه‌بندی نیچر ایندکس ۲۰۲۴
  • برنامه دولت برای ارتقای رتبه ایران در کاربرد هوش مصنوعی
  • ارتقای ۱۳ پله‌ای جایگاه پارک علم و فناوری خراسان شمالی در کشور
  • نارضایتی معلمان شاغل و بازنشسته از افزایش حقوق رتبه‌بندی
  • اجرای قانون نظام رتبه بندی معلمان در نهضت سوادآموزی
  • رتبه اعتباری رژیم صهیونیستی در «اس‌اندپی»کاهش یافت
  • رتبه پانزدهم علمی جهان نتیجه رشد علمی کشور است
  • حمایت ۴ میلیارد تومانی بخش صنعتی از پژوهشگران امیرکبیر