Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری رویترز به نقل از سه منبع آگاه وابسته به دولت کره جنوبی گزارش کرد، دو کره در حال مذاکره بر سر مساله بازگشایی یک دفتر ارتباطی مشترک که پیونگ یانگ سال گذشته میلادی تخریب کرد و همینطور برگزاری نشستی در راستای تلاش ها برای بازیابی روابطشان هستند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، این منابع که نامشان را فاش نکردند گفتند، مون جائه این، رئیس جمهور کره جنوبی و کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی مشغول بررسی راه‌هایی برای بهبود روابط تیره شده دو کشور با تبادل چند نامه از ماه آوریل بوده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این بحثها سیگنال بهبود روابط آنها را که در سال گذشته میلادی در پی برگزاری سه نشست سال ۲۰۱۸ رهبرانشان و وعده صلح و آشتی برآمده از این نشستها بدتر شده، فرستاده‌اند.

مذاکرات بین دو کره همچنین می‌تواند به از سرگیری مذاکرات به بن بست رسیده بین پیونگ یانگ و واشنگتن با هدف برچیدن برنامه‌های هسته‌ای و موشکی کره شمالی در ازای رفع تحریمها کمک کند.

همچنین دو کره که به لحاظ فنی و بعد از پایان یافتن جنگ ۱۹۵۰-۱۹۵۳ آنها با آتش بس، در وضعیت جنگی به سر می برند روز سه شنبه خط تلفنهای مستقیم بین خود را که در ژوئن سال گذشته میلادی توسط پیونگ یانگ قطع شد، مجددا برقرار کردند.

دو منبع گفتند، دو طرف مشغول بحث بر سر بازسازی دفتر ارتباطی مشترکشان در روستای پانمونجوم در مرز هستند.

 پیونگ یانگ در اقدامی چشمگیر در سال ۲۰۲۰ دفتر قبلی واقع در شهر مرز کائسونگ را از بین برد.

منابع بیان داشتند، آنها همچنین به دنبال برگزاری نشستی بین مون جائه این و کیم جونگ اون هستند اما به دلیل همه گیری کروناویروس هنوز چارچوب زمانی یا جزئیات دیگری در این خصوص مطرح نشده است.

کره شمالی هنوز موردی از ابتلا به کووید-۱۹ در خاکش را تایید نکرده اما مرزهایش را بسته و تدابیر سفت و سختی برای پیشگیری اعمال کرده و این همه گیری را به عنوان یک مساله مربوط به زنده ماندن ملی می بیند.

یک منبع اظهار کرد: مذاکرات هنوز ادامه دارند و کووید-۱۹ باید بزرگترین فاکتور باشد. یک دیدار رو در رو بهترین گزینه است اما امید می‌رود که وضعیت بهتر شود.

دفتر مون جائه این به یک بیانیه روز سه شنبه دبیر مطبوعاتی‌اش یعنی پارک سو هیون ارجاع داده که گفته، مساله بازیابی دفتر ارتباطی قرار است مورد بحث قرار بگیرد و تا کنون رهبران دو کشور برنامه‌ای برای نشستشان مطرح نکرده‌اند.

یک منبع دوم هم اظهار کرد، برگزاری مجازی این نشست هم بسته به این که کره شمالی با برگزاری نشست حضوری به دلیل کووید-۱۹ مخالفت کند، می‌تواند به عنوان یک گزینه مطرح باشد.

او گفت: اگر ما بتوانیم چنین کاری کنیم و کره شمالی این قابلیت را داشته باشد، تفاوتی بزرگ را ایجاد خواهد کرد و پنجره‌های فرصت زیادی را از جمله در زمینه از سرگیری مذاکرات با آمریکا باز خواهد کرد.

منبع اول گفت، مون جائه این و کیم جونگ اون نامه‌هایی "صادقانه" طی بیش از ۱۰ موقعیت تبادل کرده‌اند که منجر به گشایش یک مجرای ارتباطی بین مقامهای اطلاعاتی سئول و کیم یو جونگ، خواهر کیم جونگ اون شده است.

به رغم "بالا و پایین ها" در رایزنی ها، دو طرف بر سر فعالسازی مجدد خط تلفنهای مستقیم به عنوان گام نخست توافق کردند. منبع خبری گفت، اقدام کیم جونگ اون بازتاب دهنده میل به پاسخگویی به پیش در آمدهای آمریکا برای مذاکرات در ضمن وعده دولت جو بایدن رئیس جمهور آمریکا برای اتخاذ یک رویکرد عملی شامل عدم معرفی یک فرستاده باری مسائل حقوق بشری کره شمالی است.

این منبع خاطر نشان کرد: یک سری عناصر مشهور از جمله پیگیری یک رویکرد مرحله بندی شده اقدام در برابر اقدام، به جای چانه زنی بزرگ و انتصاب یک مذاکره کننده هسته‌ای به جای یک فرستاده حقوق بشری است. به طور کلی واشنگتن از سیاستش رونمایی کرده و کره شمالی نمی‌تواند بیکار بنشیند، بنا بر این روابط دو کره به عنوان نقطه شروع مطرح شده است.

منبع خبری سومی نیز گفت، دو کره مساله بازگشایی خط تلفنهای مستقیم را تنها به خاطر اینکه پیشرفت کمی بر سر مسائل دیگر از جمله نحوه عذرخواهی کره شمالی از بابت منفجر کردن دفتر ارتباطی حاصل شده، اعلام کردند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کیم جونگ اون كره جنوبي کره شمالی كره جنوبي دفتر ارتباطی برگزاری نشست مون جائه کیم جونگ اون پیونگ یانگ کره شمالی دو کره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۵۳۵۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حماس: قصد خروج از قطر را نداریم

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، ولید الکیلانی در گفت وگو با شبکه العربیه، افزود: به دنبال مکان اقامت جایگزین به جای قطر نیستیم.

وی درباره مذاکرات آتش بس و مبادله اسیران با رژیم صهیونیستی نیز، گفت: حماس چهار پیشنهاد را در این باره به میانجی‌ها ارائه کرده است ولی (رژیم) اسرائیل خواستار برقراری آتش بس و ادامه مذاکرات نیست.

به گزارش ایرنا، روزنامه آمریکایی «وال استریت ژورنال» روز شنبه ادعا کرد که جنبش حماس حداقل با دو کشور منطقه برای انتقال دفتر سیاسی این جنبش از دوحه گفت وگو کرده است.

این روزنامه آمریکایی به نقل از منابع دیپلماتیک ادعا کرده بود که اقدام حماس برای انتقال دفتر سیاسی این جنبش به خارج از دوحه در نتیجه فشار مصر و قطر بر این جنبش با هدف کاهش شروط مذاکره با رژیم اسرائیل انجام می‌شود.

وال استریت ژورنال نوشته بود که اگر حماس قطر را ترک کند مذاکرات دستیابی به آتش‌بس در نوار غزه و آزادی ده‌ها اسیر صهیونیست در غزه، ممکن است به شکست منجر شود.

سخنگوی وزارت خارجه قطر روز سه‌شنبه تاکید کرد: تا زمانی که میانجیگری قطر در مساله غزه ادامه دارد، دلیلی برای بسته شدن دفتر حماس در دوحه وجود ندارد.

«ماجد محمد الانصاری» افزود: سران حماس در دوحه حضور دارند و محدودیتی برای ورود و خروج آنها از قطر وجود ندارد.

وی با بیان اینکه هیات‌های مذاکره کننده اکنون در قطر حضور ندارند، گفت: تلاش می‌کنیم با کمک همه طرف‌ها به راه حلی که مورد قبول همه باشد، دست یابیم.

دیگر خبرها

  • برفروبی محور ارتباطی سروآباد پاوه بعد از 5 ماه مسدودی
  • برگزاری نشست خبری مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه عاشورا
  • سفر یک هیات دیپلماتیک کره شمالی به ایران
  • خواهر کیم جونگ اون: به توانمندسازی ارتش برای حفاظت از حاکمیت و صلح منطقه ادامه می‌دهیم
  • بیانیه هشدار آمیز خواهر رهبر کره شمالی؛ خود را در معرض خطر قرار ندهید
  • حماس: قصد خروج از قطر را نداریم
  • ادعای جدید گروسی درباره نزدیک بودن ایران به ساخت بمب اتم/ برگزاری رزمایش «ماشه هسته‌ای» کره شمالی/ ازسرگیری مذاکرات برای برقراری صلح در یمن/ آغاز رزمایش «پرچم صحرای ۹» در امارات با مشارکت ۱۰ کشور
  • هشدار آشکار؛ اولین مانور شبیه سازی ماشه هسته‌ای با هدایت شخص کیم جونگ اون انجام شد | کره شمالی برای چه چیزی آماده می شود؟
  • توافقات نشست مشورتی رهبران الجزایر، تونس و لیبی
  • برگزاری نشست کمیته مشترک حمل و نقل بین المللی جاده ای ایران و تاجیکستان