Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان گفت: توسط این معاونت در سه ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۰ تعداد ۲۴۸ نشست تخصصی و ۵۰ کارگاه آموزشی برگزار، ۲ تفاهم نامه منعقد، ۹۰ خبر تولید و منتشر، ۶۳ تولید محتوا تدوین، ۲۵۵ دقیقه برنامه رادیویی و تلویزیونی تولید و ۳۶۵ مکاتبه با ادارات مختلف انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خبرگزاری میزان - سید مهدی قویدل، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان در جمع همکاران این معاونت با تاکید بر تقدم امر پیشگیری بر هر اقدام دیگر، بیان داشت: مقوله پیشگیری دارای تعریف گسترده و همچنین نیازمند اقدامات گسترده می‌باشد.
قویدل ابراز امیدواری کرد بتوان گام‌های مثبت، برنامه‌های هدفمند و هم راستا با حرکت جرایم و آسیب‌ها جهت ارتقا آگاهی‌های عمومی جامعه برداشته و حرکتی نوین در این زمینه آغاز شود.
وی ادامه داد: چنانچه امر پیشگیری را در همه دستگاه‌ها نهادینه کنیم از بسیاری مشکلات کنونی کاسته خواهد شد و همکاران مجموعه معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم به عنوان دیده بانان پیشگیری وظیفه خطیر و مهمی در خط مقدم دفاع از این امر مهم را برعهده دارند.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان با تاکید بر اینکه چنانچه در موارد مختلف ابتدا اقدامات پیشگیرانه انجام نشود، هزینه زیادی به جامعه تحمیل خواهد شد، از این رو توجه به امور پیشگیرانه همواره مورد تاکید مقام معظم رهبری و ریاست قوه قضائیه بوده و هست.
وی افزود: از سوی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه تعداد ۴۴ برنامه به معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان ابلاغ شده است که همه این برنامه‌ها به صورت جدی توسط همکاران پرتلاش و زبده معاونت در حال انجام است.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان بیان کرد: توسط این معاونت در سه ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۰ تعداد ۲۴۸ نشست تخصصی و ۵۰ کارگاه آموزشی برگزار، ۲ تفاهم نامه منعقد، ۹۰ خبر تولید و منتشر، ۶۳ تولید محتوا تدوین، ۲۵۵ دقیقه برنامه رادیویی و تلویزیونی تولید و ۳۶۵ مکاتبه با ادارات مختلف انجام شده است.

رشد ۷۰ درصدی مکاتبات معاونت اجتماعی دادگستری استان کرمان نسبت به سال گذشته
قویدل تصریح کرد: همچنین در مدت مذکور مکاتبات واصله ۱۰۲۵ مورد بوده است که در مجموع مکاتبات معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان نسبت به سال گذشته بیش از ۷۰ درصد رشد داشته است.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان خاطرنشان کرد: همچنین در سه ماهه نخست سال جاری ۳۰ جلسه در ستاد پیشگیری از جرایم انتخاباتی مرکز استان و تعداد ۱۲۷ جلسه نیز در شهرستان‌ها برگزار شده است.
وی افزود: در زمینه شورای پیشگیری از وقوع جرم نیز براساس اولویت‌ها در حوزه‌های قضایی استان کرمان، تعداد ۵۰ جلسه در مرکز و شهرستان‌های استان برگزار شده است.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان در پایان مهمترین برنامه و اقدام را در راستای اجرای سند تحول دستگاه قضایی، برگزاری کارگاه تخصصی ریشه یابی علل جرایم اولویت دار استان در زمینه سرقت عنوان و تاکید کرد: تلاش جهت حذف مولفه‌های جرم زا از محور‌های اساسی شورای پیشگیری از وقوع جرم است.   بیشتر بخوانید: برگزاری ۱۴۷ جلسه موثر شورای پیشگیری از وقوع جرم در کرمان انتهای پیام/ برچسب ها: پیشگیری از وقوع جرم آموزش دادگستری کرمان

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: پیشگیری از وقوع جرم آموزش دادگستری کرمان معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۵۳۶۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش جرائم مربوط به سرقت در ۱۵ حوزه قضایی 

به گزارش قدس خراسان به نقل از دادگستری خراسان رضوی، سید امیر مرتضوی اظهار کرد: در راستای پیشگیری از وقوع جرائم از جمله سرقت، جلسات هماهنگی متعددی بین دستگاه‌های مسئول برگزار شده که مبنای اقدامات مختلف قرار گرفته و نتایج خوبی نیز به همراه داشته است.

معاون قضایی رئیس کل در امور اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان رضوی افزود: بر اساس تصمیمات مشترک مقرر شد هماهنگی های لازم جهت افزایش گشت‌های پلیس، گشت‌های رضویون و گشت‌های مشترک و همچنین پیگیری‌های لازم به منظور شناسایی محلات پر خطر و اولویت دار و استفاده از ظرفیت نگهبان محله، مؤسسات حفاظتی و مراقبتی با هدف کاهش سرقت و ارائه راهکارهای تشویقی و اطلاع رسانی به شهروندان محترم توسط دستگاه‌های مسئول صورت پذیرد.

وی بیان کرد: تشکیل کارگروه ارتقاء آگاهی های عمومی و گسترش فرهنگ پیشگیری از سرقت به منظور ارائه آموزش‌های چگونگی حفظ و صیانت از کودکان، زنان، خانواده و اموال، در مقابل سارقان، ذیل کمیسیون پیشگیری از سرقت فرمانداری مشهد مقدس نیز از موضوعاتی ست که مورد پیگیری قرار گرفته است تا در کنار اقداماتی همچون  استفاده از ظرفیت صدا و سیمای مرکز استان، جراید، رسانه‌ها فضای مجازی و تهیه و پخش پیام‌های پیشگیرانه و پیشگیری‌های فرهنگی مرتبط با سرقت در سطح جامعه، بتواند موجب کاهش اینگونه جرائم شود.

مرتضوی خاطر نشان کرد: ساماندهی مراکز خرید و فروش اموال مسروقه، ضایعات فروشی‌ها، استوک فروشی‌ها و... با استفاده از ظرفیت اداره کل صمت و اتاق اصناف و شناسایی و دستگیری مال خران و هماهنگی جهت همکاری لازم با نیروی انتظامی و اجرای بخشنامه دادستان محترم کل کشور در خصوص تشدید نگهداری سارقین نیز با هدف پیشگیری از وقوع جرائم، نیز در دستور کار قرار گرفته است.

معاون قضایی رئیس کل در امور اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان رضوی اظهار کرد: بررسی آمار پرونده‌های جرائم سرقت در ۱۱ماهه  ۱۴۰۲نشان می‌دهد در نتیجه اقدامات صورت گرفته فوق، عنوان اتهامی سرقت مستوجب تعزیر کاهش ۲ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل داشته است و سهم جرائم مرتبط با سرقت، نسبت به کل اتهامات وارده در ۱۱ماهه سال ۱۴۰۲ معادل ۹درصد بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل تغییری نداشته و براین اساس و متعاقب انجام اقدامات گسترده پیشگیرانه، در ۱۵حوزه قضایی استان شاهد کاهش جرائم مربوط به سرقت در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال  ۱۴۰۱بوده‌ایم.

دیگر خبرها

  • برگزاری سلسله نشست‌های تخصصی منابع انسانی شرکت آبفای استان یزد
  • غافلگیری سارق حین سرقت در رشت
  • زمان برگزاری آزمون وکالت ۱۴۰۳ مشخص شد
  • برگزاری اولین برنامه طرح شمیم و همیاران آرامش اجتماعی در اهواز
  • برگزاری نشست‌های «گفتگوی بین نسلی» در کانون های مساجد مرکزی
  • ماموریت‌ها و راهکارهای تحول‌آفرین در دستگاه قضایی
  • برگزاری نخستین نشست شورای سیاست‌گذاری شهرداری | درخواست احیاء جایگاه مرکز مطالعات از سوی شهردار تهران مطرح شد
  • برگزاری نشست تخصصی تاب‌آوری بناهای تاریخی در برابر بحران‌های طبیعی در گلستان
  • برگزاری نشست تخصصی و علمی تاب‌آوری بناها و محوطه‌های تاریخی در برابر بحران‌های طبیعی 
  • کاهش جرائم مربوط به سرقت در ۱۵ حوزه قضایی