Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، امیرحسین مدنی مدیرعامل بنیاد برکت گفت: ۱۵۵ هزار باب منزل مسکونی در روستا‌های خوزستان تحت پوشش بیمه حوادث برکت ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره) شامل آتش‌سوزی، صاعقه، انفجار، سیل، زلزله، آتشفشان، طغیان آب رودخانه‌ها و آب‌گرفتگی قرار گرفته‌اند.

او افزود: در صورت وقوع هر یک از این حوادث، به هر بیمه شده ۲۰۰ میلیون ریال خسارت پرداخت خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدنی بیان داشت: شرکت بیمه برکت وابسته به بنیاد برکت با هدف توسعه فرهنگ بیمه‌ای در مناطق روستایی و محروم و ایجاد چتر حمایتی برای ساکنان آسیب‌پذیر این مناطق ضمن هماهنگی‌های لازم با استانداری خوزستان و انعقاد تفاهم‌نامه همکاری، نسبت به بیمه آتش‌سوزی و حوادث طبیعی منازل مسکونی روستایی این استان اقدام نموده است.

مدیرعامل بنیاد برکت تصریح کرد: بیمه برکت پیش از این تجربیات موفقی در پوشش بیمه‌ای منازل مسکونی استان‌های مختلف کشور داشته است.

این مقام مسئول در پایان ادامه داد: پارسال منازل همه ۷۲۱ روستای استان خراسان شمالی مشتمل بر ۸۰ هزار خانه با مشارکت استانداری بیمه حوادث شد و بر این اساس، تمام خانوار‌های آسیب‌دیده تا سقف ۲۰۰ میلیون ریال جهت جبران خسارت و بازسازی منازل به صورت بلاعوض دریافت خواهند کرد.

انتهای پیام/ق

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بیمه برکت بیمه حوادث

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۵۳۷۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۵ طرح اشتغالزایی خُرد در کاشان به همت بنیاد برکت

به گزارش خبرنگار کاشان، علیرضا عبدی بعد از ظهر سه شنبه با بیان اینکه استفاده از ظرفیت‌های مردم همواره در سال‌های گذشته هم در اولویت برنامه‌های بنیاد برکت در راستای شعار سال بوده اظهار کرد: استفاده از شبکه تسهیلگری و مدل‌های مختلف مشارکتی و گروهی مبین این موضوع است.

وی ادامه داد: استفاده از ظرفیت‌های مردمی در پروژه‌های زنجیره سبز و آبی از مهم‌ترین گام‌های بود که در این حوزه برداشته شد.

سرپرست معاونت طرح‌های اشتغالزایی اشتغال محور بنیاد برکت اظهار کرد: امسال با استفاده از ظرفیت‌های مردمی ۵ طرح خرد اشتغال از جمله نانوایی تمام اتوماتیک، کارواش و قالیشویی، نیروگاه خورشیدی متمرکز و… با تسهیلات بنیاد برکت و در سال جهش تولید با مشارکت مردم در روستای ازوار از توابع شهرستان کاشان به بهره برداری رسید.

عبدی با بیان اینکه تمامی این طرح‌های اشتغال‌زایی خرد به مبلغ سرمایه گذاری بنیاد برکت و سرمایه گذاری متقاضیان انجام و به بهره برداری رسیده است گفت: با اجرای این ۵ طرح اشتغال‌زایی خرد ۵۸ نفر به صورت مستقیم مشغول به کار شده‌اند.

وی همچنین بهره برداری از نخستین نیروگاه خورشیدی حمایتی کشور در کاشان با حضور مدیرعامل بنیاد برکت اشاره کرد و گفت: این پروژه خوشبختانه با همکاری مردم و ۴۰ بانوی این روستا اجرا و هفته گذشته با حضور مدیرعامل بنیاد برکت به بهره برداری رسید.

سرپرست معاونت طرح‌های اشتغالزایی اشتغال محور بنیاد برکت بیان کرد: امسال با هدف گذاری‌های انجام شده به طور قطع زنجیره سبز و آبی را بیش از گذشته و پر قدرت تر ادامه خواهیم داد و با توجه به تاکید مدیرعامل بنیاد برکت مبنی بر استفاده از ظرفیت‌های مزارع خورشیدی قطعاً اجرای این طرح‌ها را بیش از گذشته در دستور کار قرار خواهیم داد.

وی افزود: با توجه به تأکیدات انجام شده توسط مدیرعامل محترم بنیاد برکت مبنی بر اینکه ۵ تا ۱۰ درصد از منابع بنیاد برکت در شهرستان‌ها برای راه اندازی مزارع خورشیدی به کار گرفته شود قطعاً اجرای این طرح در همه شهرستان‌های دارای ظرفیت در دستور کار قرار می‌گیرد.

کد خبر 6079893

دیگر خبرها

  • آماده‌سازی بزرگ‌ترین پروژه نهصت ملی مسکن در اشتهارد
  • سهم یک چهارمی ساخت خانه‌های روستایی در طرح نهضت ملی مسکن مازندران
  • مقاوم سازی ۷۵ درصد از واحد‌های مسکونی روستایی لرستان
  • واگذاری ۴ هزار واحد مسکونی بنیاد مسکن قم تا پایان امسال
  • آغاز ساخت ۷هزار و ۵۴۲ واحد مسکونی در قم از سال ۱۴۰۰
  • تحویل ۴ هزار واحد مسکونی بنیاد مسکن قم تا پایان سال
  • بیمه رایگان ظرفیت ویژه برای آینده زنان خانه‌دار است
  • ۱۶۰ هزار واحد مسکن روستایی در مازندران ساخته شد
  • مقاوم سازی نزدیک به ۳۵ درصد از خانه‌های روستائیان درآذربایجان غربی
  • اجرای ۵ طرح اشتغالزایی خُرد در کاشان به همت بنیاد برکت