Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-24@23:58:40 GMT

90 درصد آموزش دیدگان شاغل هستند

تاریخ انتشار: ۶ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۶۵۴۲۲۵

90 درصد آموزش دیدگان شاغل هستند

محمدرضا انصاری امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در زنجان اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی در سالیان گذشته بنا به شرایطی که کشور دارد و مسئله تحریم را در نظر گرفته‌اند و شعار سال را تعیین کرده‌اند.

سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان از جذب سرمایه‌گذار و افزایش هوشمندانه تولید خبر داد و گفت: در این راستا به دنبال تحقق شعار سال هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه تأثیرگذاری آموزش و تحول به خصوص آموزش‌های مهارتی زمان‌بر است، گفت: در بحث ترویج فرهنگ کارجویی باید همکاری‌ شود.

انصاری با اشاره به اینکه حس مهارت آموزی اعتماد به نفس ویژه‌ای را به جوانان می‌دهد، بیان کرد: ارتقای مهارت‌های شغلی در بنگاه‌های اقتصادی هم بسیار مهم است.

سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان افزود: با توجه به وضعیت استان و با توجه به همتی که از گذشته بوده است و در راستای مصوبه سال ۱۳۷۶ باید از همه افرادی که مهارت دارند استفاده شود.

وی با اشاره به اینکه ۹۰ درصد افرادی که آموزش‌های مهارتی را گذرانده‌اند شاغل هستند، بیان کرد: این موضوع نشان از تاثیرگذار بودن آموزش‌های مهارتی ارائه شده است.

انصاری با اشاره به اینکه برای افزایش ظرفیت باید مشاغل جدید شناسایی شوند، تصریح کرد: خوشبختانه با شناسایی ظرفیت‌های جدید دیروز مدرسه‌ای افتتاح شد که در آن قرار است کودکان از سنین پایین آموزش داده شوند.

سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان با اشاره به اینکه مهمترین آموزش در سطح جامعه باید آموزش مهارت نه گفتن باشد، تصریح کرد: به عقیده بنده هرقدر میزان مهارت بیشتر باشد، بیکاری هم کمتر خواهد شد.

وی در ارتباط با مشکلات تعاونی‌های مسکن نیز گفت: زمین و مسکن باید در داخل محدوده باشد پس وقتی ضوابط تعیین شده رعایت نمی‌شود، مشکلاتی هم ایجاد خواهد شد.

انصاری با اشاره به اینکه درباره نیازسنجی نیز یک موضوع مهم این بود که فرد با مشاغل آشنا شود، بیان کرد: متاسفانه روی فرهنگ کار در جامعه بدکار شده است و گاها شاگردی یک مکانیک را تنبیه برای کودکان می‌دانند، در حالی که جامعه به مشاغل مختلف نیاز دارد.

انتهای پیام/73005/ق

منبع: فارس

کلیدواژه: انقلاب اسلامی تحریم زنجان سرپرست اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان زنجان محمدرضا انصاری شاغل 90 درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۵۴۲۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفتاردرمانی دیالکتیکی برای اختلال شخصیت مرزی

آفتاب‌‌نیوز :

یکی از چالش‌هایی که افراد درگیر این اختلال با آن دست و پنجه گرم می‌کنند، پیدا کردن رویکردی درجهت مقابله و مدیریت این اختلال است. به همین جهت است که رویکرد رفتار درمانی دیالکتیکی برای این گروه از افراد بسیار مورد توجه قرار می‌گیرد. در این زمینه رویکرد رفتار درمانی دیالکتیکی DBT در مدیریت آن به شما کمک می‌کند. این رویکرد یک روش موثر در مدیریت و درمان اختلال شخصیت مرزی است و بسیار مورد توجه روانشناسان قرار دارد.

رفتار درمانی دیالکتیکی چیست؟

رفتار درمانی دیالکتیکی یا DBT یک رویکرد درمانی گروهی از درمان‌های شناختی-رفتاری cbt روانشناسی است. این رویکرد در ابتدا توسط دکتر مارشا لینهان برای درمان افراد مبتلا به اختلال شخصیت مرزی توسعه یافت. این رویکرد اصولا برای افرادی طراحی شده است که دارای مشکلات رفتاری شدید، نوسانات عاطفی شدید و مشکلات در تنظیم هیجانی هستند. DBT از مجموعه‌ای از مهارت‌های روان درمانی استفاده می‌کند که به افراد کمک می‌کند تا مهارت‌هایی را یاد بگیرند.

مدیریت هیجان بهبود ارتباطات بین فردی مهارت‌های مواجهه با استرس مهارت‌های حل مسئله

رفتار درمانی دیالکتیکی در آموزش این مهارت‌ها و مدیریت این اختلال از عناصر رفتاردرمانی، شناختی و مفهومی استفاده می‌کند. به همین دلیل نیز رفتار درمانی دیالکتیکی را یک روش درمانی چند رویکردی می‌شناسند.

یکی از ویژگی‌های بارز این روش درمانی استفاده از مفهوم دیالکتیک بوده که به‌معنای پذیرش دو وجهیت و تضاد در زندگی است. این روش درمانی بر این اصل تاکید دارد که در زندگی می‌توان دو واقعیت متضاد را همزمان پذیرفت و درک کرد. این روش درمانی یک روش موثر در درمان اختلالات شخصیت، افسردگی، اضطراب و اعتیاد شناخته شده است.

کاربرد رفتار درمانی دیالکتیکی در درمان اختلال شخصیت مرزی به چه صورت است؟

رفتار درمانی دیالکتیکی DBT به‌عنوان یکی از روش‌های موثر در درمان اختلال شخصیت مرزی یا BPD شناخته می‌شود. یکی از کاربرد‌های اصلی این روش درمانی در BPD آموزش مهارت‌های مواجهه با درد و تنظیم هیجانات فرد است. افراد مبتلا به BPD دچار نوسانات شدید در مزاج و دشواری در تنظیم هیجانات خود هستند. رفتار درمانی دیالکتیکی درجهت مدیریت علائم اختلال BPD و بهبود کیفیت زندگی افراد مبتلا به BPD موثر است.

تمرکز بر تنفس

توجه بر حالت حال ذهن

تکنیک‌های مدیریت استرس

رفتار درمانی دیالکتیکی از این طریق به بهبودی افراد کمک می‌کند تا بازدهی بیش‌تری در مواجهه با موقعیت‌ها داشته باشند. علاوه براین، DBT در یادگیری مهارت‌های ارتباطی به افراد مبتلا به این اختلال کمک می‌کند. افراد با BPD ممکن است دچار مشکل در برقراری و حفظ روابط موثر با دیگران شوند. DBT با آموزش مهارت‌های ارتباطی در کنترل این مشکل به این افراد کمک می‌کند.

شناخت احساسات

شناخت نیاز‌های خود

توانایی‌های شناختی

به‌طورکلی، DBT به‌عنوان یک روش درمانی جامع و چند رویکردی مورد توجه قرار گرفته است. روشی که با ارائه مهارت‌های زندگی مفید و پشتیبانی فراگیر به افراد درجهت رفع مشکلات شخصیتی و روانی خود کمک می‌کند.

پروتکل مداخله رفتار درمانی دیالکتیکی در اختلال شخصیت مرزی را بشناسید!

پروتکل مداخله رفتار درمانی دیالکتیکی برای اختلال شخصیت مرزی به‌طورکلی شامل چندین عنصر است. این پروتکل شامل مراحل و تکنیک‌های مختلفی است که به افراد کمک می‌کند تا مهارت‌های را در خود تقویت کنند.

مدیریت هیجانات

مهارت‌هار ارتباطی

مهارت‌های رفتاری

تقویت چنین مهارت‌هایی در افراد مبتلا به این اختلال توسط عناصری چند در این رویکرد درمانی درپیش گرفته می‌شود.

آموزش مهارت‌های مواجهه با درد؛ شامل مهارت‌های مدیریت استرس، تمرکز بر تنفس، توانایی مواجهه با احساسات، مهارت‌های تخصصی مواجهه با مشکلات

آموزش مهارت‌های تنظیم هیجانات؛ روش‌های موثر جهت تنظیم هیجان‌های شدید، ازجمله احساسات، تشخیص علائم افزایش هیجان، راهکار‌های کاهش هیجانات

آموزش مهارت‌های ارتباطی بین فردی؛ مهارت‌های موثر جهت برقراری ارتباط، حفظ روابط سالم و موثر با دیگران، شناخت و بیان نیاز‌ها و مرزها، شناخت احساسات دیگران، ارتباط احساسی موثر

آموزش مهارت‌های مدیریت خطر؛ مهارت‌های مدیریت رفتار‌های خطراناک، پیش‌آگهی از خطراتی، چون خودکشی

آموزش مهارت‌های انتخاب و عمل؛ مهارت‌های تصمیم‌گیری موثر، انجام انتخاب‌های سالم و مطابق با اهداف شخصی هر فرد

این عناصر و تکنیک‌های DBT معمولا در قالب گروه‌های درمانی و مشاوره فردی ارائه می‌شوند. همچنین این رویکرد با رویکرد‌های شناختی رفتاری و درمان محور شناختی رفتاری ترکیب می‌شوند. استفاده از این پروتکل می‌تواند بهبود قابل توجه در علائم و کیفیت زندگی افراد مبتلا به اختلال شخصیت مرزی داشته باشند.

در نهایت

رفتار درمانی دیالکتیکی به‌عنوان یک رویکرد درمانی موثر در درمان اختلال شخصیت مرزی شناخته می‌شود. در دوره درمان DBT ابزار‌ها و مهارت‌هایی ارائه می‌شوند که به افراد کمک می‌کنند تا با علائم بروز این اختلال در خود مواجهه کنند. بااستفاده‌از مهارت‌های آموزش داده شده در این روش درمانی فرد قادر خواهد بود تا هیجانات خود را مدیریت کند. همچنین قادر خواهد بود تا در موقعیت‌های استرس‌زا، هیجانات خود را کم کرده و اقدام موثر را انجام دهد.

آموزش مهارت‌های ارتباطی نیز از اجزا اصلی رفتار درمانی دیالکتیکی به‌شمار می‌رود. این مهرات‌ها به افراد کمک می‌کنند تا ارتباطات سالم‌تری با دیگران برقرار کنند و نیاز‌ها و مرز‌های خود را بهتر تشخیص دهند. همچنین آموزش مهارت‌های تصمیم‌گیری و انجام انتخاب‌های سالم باعث می‌شود که افراد به‌صورت موثرتری با چالش‌های زندگی خود رو‌به‌رو شوند. درکل، DBT می‌تواند بهبود قابل توجهی را در زندگی افراد مبتلا به اختلال شخصیت مرزی فراهم آورد.

دیگر خبرها

  • دانش‌آموزان امسال ۳ نوع مهارت را فرامی‌گیرند
  • دانش‌آموزان امسال ۳ نوع مهارت را فرا می‌گیرند
  • آغاز دوره‌های آموزش ارتقای مهارت فرش بافان گیلانی
  • تغییر۱۰ درصد برنامه درسی دوره متوسطه اول به نفع مهارت‌آموزی
  • مهارت‌آموزی ۱۴۹۳ بانوی بیرجندی در مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای
  • هدف گذاری آموزش مهارت‌های دیجیتال به ۳۰۰ هزار نفر در کشور
  • ۴۱۴ هزار و ۳۲۸ نفر ساعت مهارت در خمین ارائه شد
  • دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای به دانشگاه مهارت تبدیل می‌شود
  • رفتاردرمانی دیالکتیکی برای اختلال شخصیت مرزی
  • دانشگاه فنی و حرفه‌ای به دانشگاه مهارت ملی تبدیل می‌شود