Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-19@14:45:24 GMT

ویروس دلتا باعث افزایش بستری کودکان شده است

تاریخ انتشار: ۶ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۶۵۴۳۲۴

ویروس دلتا باعث افزایش بستری کودکان شده است

متخصص بیماری‌های کودکان با اشاره به علائم واریانت دلتا در کودکان و افزایش موارد ابتلا و بستری در پی شیوع ویروس جهش یافته کرونا، نسبت به بازگشایی مدارس هشدار داد. - اخبار اجتماعی -

دکتر الهام پوربختیاران در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران پویا با بیان این‌که علائم ابتلا به ویروس کرونای جهش‌یافته موسوم به دلتا، تفاوت چندانی با ویروس‌های قبلی ندارد، اظهار کرد: ممکن است در ابتدا علائم ابتلا به بیماری خفیف باشد اما به سمت شدیدتر شدن برود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: هر کودکی که تب، بی‌حالی، علائم تنفسی، سرفه و تغییر سرعت تنفس و ... داشته باشد یا نوزادی که شیر نخورد، ممکن است به کرونا مبتلا شده باشد همچنین ممکن است کودکان، ناقل بی‌علامت کرونا باشند یعنی هیچ علامتی نداشته باشند اما باعث انتقال بیماری به سایر افراد شوند.

متخصص بیماری‌های کودکان با اشاره به افزایش میزان ابتلا به کرونا در کودکان با شیوع ویروس‌های جهش یافته گفت: در حال حاضر به دلیل شیوع واریانت دلتا، میزان ابتلا به کرونا در کودکان بیش از پیش شده است و میزان بستری کودکان نسبت به پیک‌های قبلی کرونا افزایش یافته است.

استادیار بیمارستان کودکان مفید با بیان این‌که کودکان نیز می‌توانند از ماسک استفاده کنند، گفت: از هر سنی که کودک برای استفاده از ماسک با والدین خود همکاری کند، می‌توان از ماسک برای کودکان نیز استفاده کرد، اصولاً کودکان بالای دو سال تمایل به زدن ماسک دارند و می‌توانند از آن استفاده کنند. 

وی درباره بازگشایی مدارس هشدار داد: با توجه به این‌که کودکان نمی‌توانند اصول بهداشتی و استفاده از ماسک را به خوبی رعایت کنند؛ بازگشایی مدارس توصیه نمی‌شود و احتمالاً بازگشایی مدارس میزان شیوع ویروس کرونا را افزایش خواهد داد.

پوربختیاران در پاسخ به این سؤال که از زمان مواجهه فرد مبتلا به بیماری تا زمان ابتلا به کرونا چند روز طول می‌کشد، تصریح کرد: دوره کمون بیماری تغییری نکرده و از زمان تماس با بیمار مبتلا به کرونا تا زمان بروز علائم بیماری در فرد، ممکن است دو هفته زمان ببرد البته این امکان نیز وجود دارد که فرد، ناقل بدون علامت باشد.

افزایش 11برابری ابتلا به کرونا در کودکان و نوجوانان تهرانی!/ چرا واکسن فعلاً به زیر 16ساله‌ها تزریق نمی‌شود؟علائم کرونا در کودکان/ هشدار نسبت به ناقلان بی‌‌علامت کرونا

انتهای پیام/

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مدرسه تعطیلی مدارس ویروس کرونا بهداشت و درمان مدرسه تعطیلی مدارس ویروس کرونا بهداشت و درمان کرونا در کودکان بازگشایی مدارس ابتلا به کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۵۴۳۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ردپای ژنتیک در اختلال وسواس

بر اساس این گزارش، دکتر سمیه معتضدیان با اشاره به تعریف وسواس اظهار کرد: وسواس مجموعه ای از افکار و یا تکانه‌های ناخواسته، مزاحم و تکراری است. مبتلایان به وسواس اضطراب‌های شدیدی را تجربه می کنند.

ردپای ژنتیک در اختلال وسواس

این عضو هیئت علمی دانشگاه با تاکید بر این که در بیشتر بیماری های مربوط به روان ردپای ژنتیک دیده می شود خاطرنشان کرد: علامت های ابتلا به وسواس در نوجوانی و یا اوایل دهه 20 آغاز می شود.

وی شیوع وسواس در بین زنان و مردان را یکسان عنوان کرد و گفت: زمانی که وسواس را ریشه یابی می کنیم در بیشتر موارد حداقل یکی از اعضای خانواده به این بیماری و یا بیماری های مرتبط مبتلا هستند. بدیهی است چنانچه ژن پیش زمینه در خانواده وجود داشته باشد، در اثر محیط و یا عوامل دیگر ممکن است این بیماری بیشتر و یا حادتر بروز پیدا کند.

 آغاز ابتلا به وسواس در میانسالی تقریبا منتفی است

وی آغاز ابتلا به وسواس در میانسالی را تقریبا منتفی دانست و اضافه کرد: بروز رفتارهای وسواس گونه در سنین بالا می تواند متخصصان را به بیماری های ارگانیک و یا فیزیکی بیمار مشکوک کند. تقریبا این انتظار را نداریم که یک زن یا مرد 50 ساله به طور ناگهانی به وسواس مبتلا شود.

وی با اشاره به شایع‌ترین نشانه‌های وسواس عنوان کرد: افکار تکراری یا مزاحم مثل چک کردن‌های مدام یا وسواس شست وشو از بارزترین نشانه های رایج ابتلا به واسوس هستند.

عضو هیئت علمی دانشگاه ادامه داد: وسواس می‌تواند با نشانه‌های مختلفی بروز کند، برخی بیماران ممکن است فقط مبتلا به وسواس فکری مبتلا باشند به طور مثال فرد مدام با خود کلنجار می‌رود که مبادا دیگران از رفتار و یا حرف‌های من آزرده شده باشند البته نکته اینجاست که این موارد باید تفکیک شود و مشغله‌های روزمره با نشانه‌های ابتلا به وسواس فکری اشتباه گرفته نشود. اگر استرس‌های ناشی از نگاه و قضاوت دیگران از حد متعارف خارج شود و برای فرد اضطراب ایجاد کند می تواند از نشانه‌های رفتارهای وسواس گونه باشد.

وی یادآوری کرد: شایع‌ترین نشانه‌های ابتلا به وسواس، وسواس چک کردن و شست و شو است. همچنین نگرانی مدام از احتمال ابتلا به صدمه زدن به دیگران و افکار مزاحم، خطرناک و نگران کننده می‌تواند از نشانه‌های ابتلا به وسواس باشد.

معتضدیان گفت: ترس بیش از حد ابتلا به بیماری، چک کردن مدام وسایل، ترس از آسیب رساندن به خود یا دیگران و وسواس نظم و یا تقارن اشیاء از شایع‌ترین نشانه های اختلال وسواس است.

وسواس و ارتباط آن با مشکلات جسمی

وی با بیان این که وسواس علاوه بر این که بیماری مربوط به روان است، می‌تواند به جسم فرد مبتلا نیز صدمه وارد کند، ادامه داد: به طور مثال در مواردی  دیده می‌شود که پوست فرد در اثر شست و شوی زیاد دچار آسیب می شود یا به عنوان مثال افرادی به دلیل ابتلا به وسواس نظم و ترتیب و جابجایی وسایل دچار کمرد درد و آسیب به ستون فقرات خود شده اند.

عضو هیئت علمی دانشگاه به درمان‌های متداول مبتلایان به وسواس اشاره کرد و گفت: درمان مبتلایان به وسواس معمولا درمان‌های توامان دارویی و روان درمانی است، ولی باید به این نکته توجه داشت که درمان این بیماری زمانبر است و نیاز به صبوری دارد.

کودکان خانواده‌های وسواسی در خطر ابتلا به این اختلال

وی تاثیر محیط بر اختلال وسواس را مورد توجه قرار داد و گفت: وسواس می تواند در خانواده‌هایی که رفتارهای وسواس گونه به صورت ژنتیکی وجود دارند، در کودک نیز از طریق یادگیری در محیط تشدید شود، ولی زمینه‌های ژنتیکی در این بیماری بسیار مهم است؛ چون اگر فقط تاثیرات محیطی مد نظر باشد بعد از بهتر شدن شرایط این رفتارها از بین می رود.

معتضدیان در خاتمه با بیان این موضوع که وسواس بیماری سمج روانپزشکی است، توضیح داد: این بیماری برای فرد و اطرافیان بسیار آزاردهنده است. باید برای درمان صبور بود ولی قطعا زندگی کردن با وسواس زندگی زجر آوری است بنابراین باید با مراجعه به پزشک این شرایط را تسهیل کرد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • همه‌چیز در مورد یک ویروس بهاری؛ بیشتر مراقب کودکان خود باشید
  • توانایی واکسن سازی ایران را جهانی کردیم
  • شایع‌ترین نشانه‌های وسواس
  • ردپای ژنتیک در اختلال وسواس
  • افزایش ابتلا به بیماری کبدی با این نوشیدنی شیرین
  • برای درمان بواسیر باید به چه موضوعاتی توجه کرد؟
  • چشم‌رنگی‌ها در معرض این بیماری
  • هشدار دامپزشکی تربت حیدریه به دامداران در خصوص بیماری آنتروتوکسمی (قلوه نرمی)
  • فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد
  • آبله مرغان، بیماری شایع اولین فصل سال است