Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-25@17:02:34 GMT

پیروی از ولایت عامل نجات از دنیا و آخرت

تاریخ انتشار: ۶ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۶۵۴۳۹۸

پیروی از ولایت عامل نجات از دنیا و آخرت

حجت الاسلام و المسلمین ربانی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه قرآن و عترت  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره فلسفه بزرگداشت عید سعید غدیر، اظهار کرد: عید غدیر که در روایات از آن به عیدالله الاکبر تعبیر می‌شود، تضمین کننده امتداد راه پیامبر اکرم (ص) است. موضوع ولایت است که اسلام واقعی را از اسلام بنی امیه و بنی عباس جدا کرده و محبت و معرفت امیرالمومنین علی(ع)  و فرزندان معصوم اوست که عامل نجات در دنیا و آخرت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده، ولی فقیه در وزارت کشاورزی در ادامه اظهار کرد: مسیر ولایت در عصر حاضر با ولایت فقیه امتداد یافته و امروز ولایت فقیه به عنوان ضامن حراست از میراث نبوی و علوی محسوب می‌شود و اگر از ولایت فقیه پیروی شود و به منویات ایشان عمل شود، دیگر شاهد بسیاری از مشکلات نخواهیم بود.

حجت الاسلام و المسلمین ربانی با بیان اینکه در روایات نسبت به تجلیل عید غدیر تاکید شده، بیان کرد: در برخی روایات تصریح شده خدای متعال روزی بزرگ‌تر از غدیر خلق نکرده است و همگان بایستی برای بزرگداشت این روز تلاش کنند و محبت و علاقه خود به امیرالمومنین و اهل بیت(ع) را با پوشیدن لباس نو، سر زدن به اقوام و خویشان و همسایگان، و آذین بندی خیابان‌ها و اماکن نشان دهند و البته بزرگداشت واقعی این روز به افزایش شناخت و معرفت نسبت به جایگاه والا و بی بدیل امر ولایت در منظومه معارف اسلامی و توجه به ضرورت تبعیت عملی و آگاهانه و عاشقانه از اوامر، ولی است.

وی در ادامه گفت: اطعام از سفارش‌های موکد عید غدیر است و در برخی روایات آمده است که اطعام این روز برابر با اطعام همه انبیای الهی است و این موضوع دلالت دارد که ولایت امیرالمومنین علی(ع) ، عامل زنده نگه داشتن و استمرار راه تمامی انبیا الهی است. همچنین باید توجه داشت اطعام که کمک کردن به فقرا و سایر همنوعان محسوب می‌شود بیانگر این نکته است که از فلسفه‌های مهم ولایت، زدودن فقر و گسترش روحیه احسان و ایثار و فداکاری است. در واقع مفهوم ولایت دلدادگی مومنان به یکدیگر و ازخودگذشتگی در راه مشکلات سایر ولایت مداران است. ولایت چتری است که دل‌های مومنان را در کنار هم جمع می‌کند و امروز ولایت فقیه این نقش را ایفا می‌کند.

حجت الاسلام و المسلمین ربانی درباره کیفیت شاد کردن دیگران در عید غدیر، بیان کرد: شاد کردن دیگران و به تعبیر روایی «ادخال سرور در قلب مومنان» یکی از دستورات ائمه(ع)  است که اختصاصی به ایام عید ندارد، اگرچه در اعیاد اهمیتی دوچندان می‌یابد. بهترین شیوه برای این شاد کردن باز کردن گره از زندگی دیگران است، البته داشتن چهره شاد و بشاش و برخورد مهربانانه با دیگران هم می‌تواند عامل این ادخال سرور باشد. در هر صورت شاد کردن دیگران گاهی با یک لبخند اتفاق می‌افتد و گاهی با حل گره‌هایی که در زندگی و معیشت مردم ایجاد شده و در همه این موارد آثار و برکات فراوان وجود دارد.

 

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: عید غدیر امام علی ولایت فقیه عید غدیر شاد کردن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۵۴۳۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدن «مست عشق» را به دیگران پیشنهاد کنید / از کار با «حسن فتحی» لذت بردم

به گزارش قدس آنلاین به نقل از صبا، فرهاد توحیدی فیلمنامه‌نویس «مست عشق» گفت: داستان شمس و مولانا در سال‌های قبل بنا بود برای ساخت یک سریال تلویزیونی نگارش شود و مقدمات آن فراهم شده بود اما چون نگاه تلویریون حاکم بود نتوانستم با آن موقعیت کنار بیایم.

او ادامه داد: زمانی که با حسن فتحی برای کار دیگری به ترکیه رفته بودیم، زمینه را برای پرداختن به این طرح مساعد دیدیم… تولید پروژه شمس و مولانا را مطرح کردیم و استقبال زیادی از ایده اولیه «مست عشق» صورت گرفت.

بین طرح‌هایی که داشتیم این طرح، هفتمین اتودی بود که به آن رسیدیم و به جز طرح کلی، بقیه طرح را بر اساس چارچوب همان طرح ادامه دادیم. فیلمنامه فعلی «مست عشق» نسخه یازدهمی بود که در نهایت به آن رسیدیم.

او در پاسخ به این سئوال که نسخه نهایی اثر تا چه حد به ایده اولیه نزدیک است و توانسته به موفقیت برسد؟، گفت: تماشاگران باید پاسخ این پرسش را بیان کنند. ما تلاش خود را در این راستا انجام دادیم. پیشنهاد می‌کنم اگر مخاطبان فیلم چیزی در آن دیدند، دیدن «مست عشق» را به دیگران پیشنهاد کنند.

این فیلمنامه‌نویس درباره همکاری با حسن فتحی نیز گفت: قبلا با آقای فتحی همکاری کرده بودم… خیلی با هم تفاهم فکری داریم و خیلی خوب با هم کار می‌کنیم. این همکاری به خصوص برای من لذت‌بخش‌تر از همکاری گذشته بود. من و آقای فتحی به این موضوع علاقه ویژه‌ای داشتیم. در این پروژه به صورت مداوم پنج،شش سال با هم کار کردیم و من از کار با او لذت بردم.

شب گذشته در آغاز  اکران خصوصی فیلم «مست عشق» در رزمال که در غیاب کارگردان و بازیگران فیلم و با حضور چهره‌هایی چون بهمن فرمان‌آرا، رضا کیانیان، همایون اسعدیان، مازیار میری، نوید محمودی، هوشنگ گلمکانی، حامد عسگری و … برگزار شد، مهتا ملک‌زاده مدیر سینما به حاضران خوشامد گفت و در ادامه، فرهاد توحیدی پیش از شروع نمایش فیلم روی صحنه رفت و با خواندن عزلی از مولانا [هر که او پست و مست عشق نشد/ تا ابد در خمار خواهد بود] و ضمن اشاره به پرداخت مولانا به عشق به جمال، کمال و بالاترین مرتبه عشق از نگاه او، گفت: اگر دیوان شمس و مثنوی مولوی را مطالعه کنید، چکیده آن چیزی جز عشق نخواهد بود. توحیدی به این نکته اشاره کرد که تهیه‌کننده فیلم در ترکیه به سر می‌برد و مشغول انجام امور مربوط به نمایش عمومی فیلم در این کشور است.

شهاب حسینی در نقش (شمس تبریزی)، پارسا پیروزفر در نقش (مولانا)، حسام منظور در نقش حسام ‌الدین چلبی (همنشین و شاگرد مولانا)، ابراهیم چلیکول (اسکندر) هانده ارچل در نقش (کیمیاخاتون)، بنسو سورال در نقش (مریم)، سلما ارگچ (همسر مولانا) ، بوراک توزکوپاران در نقش سلطان ولد (فرزند بزرگ مولانا)، هالیت ارگنچ ( پدر مولانا) و بوران کوزوم در نقش علاءالدین (پسر مولانا) در «مست عشق» بازی کرده‌اند.

از سایر عوامل اصلی فیلم می‌توان به تهیه کننده: مهران برومند، فیلمنامه‌نویسان: حسن فتحی و فرهاد توحیدی، جانشین تهیه کننده: شهرام زاهدی، مدیر فیلمبرداری: مرتضی پورصمدی، مدیر هنری: نیلوفر چامور، طراح گریم: ایمان امیدواری، سرپرست گروه کارگردانی: محمدرضا رستمی، دستیار اول و مدیربرنامه ریزی: فاتیح کُجا، مدیرتولید: تولگا توسون، طراح جلوه های ویژه میدانی: آیتکین یالچین، مدیرصدابرداری: جیهان آلینگان، طراح بدلکاری: شاهین کاراکوش، عکاس: مرتضی اتابکی، طراح کانسپت: رضا همتی راد، تهیه کننده اجرایی: فریده اوزال، مدیر پست پروداکشن: رضا اوزال، سرمایه‌گذاران: شرکت سیماریا و شرکت ای. ان. جی اشاره کرد.

دیگر خبرها

  • عمل به آموزه‌های قرآن، نسخه شفابخش نجات بشریت است
  • رمان جدید اکبر والایی چاپ شد/ «بر فراز کشتزار» در بازار نشر
  • پاسداران سرباز ولایت و انقلاب اسلامی هستند
  • رمان جدید اکبر والایی چاپ شد/«بر فراز کشتزار» در بازار نشر
  • آغاز نوبت اول آزمون سراسری در استان یزد
  • روز نحس وجود دارد؟
  • آیت الله جوادی آملی: بهشت و جهنم محصول کار ما در همین دنیاست
  • دیدن «مست عشق» را به دیگران پیشنهاد کنید / از کار با «حسن فتحی» لذت بردم
  • روحانیت باید توجه به آخرت را به جامعه تزریق کند
  • لغو شدن بازی تیم‌های استقلال ملاثانی و فجر سپاسی پیگیری می‌شود