Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر محمود نوری شادکام در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در یزد با بیان این‌که آمار بیماران دائم در حال نوسان است و نمی‌توان به نتیجه‌گیری کلی از وضعیت این بیماری در استان رسیداظهار کرد: در حال حاضر، ۸۶۹ بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستان‌های استان یزد بستری هستند.

وی با اشاره به این‌که میزان کشندگی بیماری در افراد بستری از موج‌های قبلی کمتر شده است، افزود: با توجه به گستردگی بیماری و پایین آمدن میانگین سنی مرگ در استان باید مراقبت بیشتری داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی یزد با بیان این‌که بیماری کرونا کمتر در کودکان شایع است یا به شدت کمتری دیده می‌شود، گفت: کودکان می‌توانند بدون هیچ نشانه‌ای به عنوان کسانی که بیماری را خفیف‌تر می‌گیرند و ناقل بیماری هستند در ارتباط با خانواده و اجتماع بیماری را پراکنده کنند.

نوری شادکام تصریح کرد: مهمترین گروه‌های در معرض خطر، رنج سنی ۴۰ تا ۶۰ سال است. افراد بالای ۶۰ سال به دلیل واکسیناسیون و افراد زیر ۴۰ سال با کمترین درگیری مواجه هستند، اما این رنج سنی بیشترین موارد بستری و مرگ و میر را تشکیل می‌دهند.

وی در ادامه بر لزوم هوشیاری بانوان باردار تأکید و خاطرنشان کرد: متاسفانه هفت بانوی باردار به دلیل درگیری شدید ریه در بخش آی سی یو قرار دارند.

معاون درمان علوم پزشکی یزد در پایان با تأکید براین که هر موردی از درگیری اطفال را به حساب سرماخوردگی یا اسهال تلقی نکنیم بلکه تا وقتی ثابت نشده است حتما این علائم را کرونا بدانیم خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۳۰ کودک مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های استان یزد بستری هستند.

انتهای پیام/ب

منبع: فارس

کلیدواژه: معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی یزد کودکان ناقلان کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۵۴۵۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تهیه و نگهداری جوجه‌های رنگی در منازل خطرآفرین است

محمدباقر حاج کاظمی مدیرکل دامپزشکی استان زنجان با بیان اینکه تهیه و نگهداری جوجه‌های رنگی در منازل خطرآفرین است گفت : این جوجه‌ها به طور معمول جوجه‌های نر از مزارع و واحدهای مرغ تخمگذار هستند که نگهداری آنها برای واحدهای پرورش طیور از نظر اقتصادی صرفه ندارد بنابراین آنها را در بازار به فروش می‌رسانند و یا در کارخانه تبدیل به پودر گوشت می‌کنند.

وی با بیان اینکه رنگی بودن این جوجه‌ها موجب جذب کودکان می‌شود، گفت: با توجه به اینکه مراکز تولید جوجه‌های رنگی نامشخص و شرایط و نحوه پرورش آنها به صورت غیر بهداشتی و به شکل متراکم و فشرده است و در شرایط نامناسب در کنار خیابان‌ و احتمالا در معرض انواع میکروب‌ های بیماری‌ زا نگهداری و عرضه می ‌شوند مورد تأیید دامپزشکی نیستند.

حاج کاظمی با بیان اینکه این جوجه ها اغلب چون سیستم بدنی ضعیفی دارند، بعد از چند روز می‌میرند، افزود: برخی از این جوجه ‌ها ممکن است با داشتن ظاهری سالم و مقاوم به دلیل شرایط بد نگهداری و نبود واکسیناسیون درصد آلودگی بسیار بالایی داشته باشند و ناقل میکروب‌ ها و ویروس های بیماری ‌زای مشترک بین طیور و انسان باشند.

مدیرکل دامپزشکی استان زنجان تاکید کرد: اطلاع‌رسانی به مردم برای خرید نکردن جوجه‌های رنگی، اردک‌های کوچک و سایر حیوانات مورد توجه کودکان، اصلی‌ترین وظیفه دامپزشکی برای مقابله با بیماری‌های مشترک قابل انتقال از این موجودات به انسان است.

وی اضافه کرد: هر یک از این حیوانات جمعیت میکروبی منحصر به فردی را در سطح بدن و دستگاه گوارش خود دارند که با جمعیت انسانی سازگاری ندارند و بالقوه می توانند بسیار خطرناک باشند.

این مسوول یادآور شد: بیماری‌های مشترک بین طیور و انسان ممکن است از طریق جوجه‌های رنگی به انسان منتقل شود.

به گفته حاج کاظمی، آنفلوانزای فوق حاد طیور و یا باکتری سالمونلا (باکتری‌های دستگاه گوارش طیور) از جمله بیماری هایی هستند که می‌توانند به انسان منتقل شود و مشکلات عدیده ای را برای کودکان از جمله دل درد و اسهال (بیماری های گوارشی خطرناک) ایجاد کند.

مدیرکل دامپزشکی استان زنجان از مردم خواست، در صورت مشاهده موارد مشکوک و غیر بهداشتی مراتب را با شماره تلفن ۱۵۱۲ به این اداره کل اطلاع دهند.

باشگاه خبرنگاران جوان زنجان زنجان

دیگر خبرها

  • درمان سرطان رایگان می‌شود
  • بیماری ایدز چیست؟ + فیلم
  • همه‌چیز در مورد یک ویروس بهاری؛ بیشتر مراقب کودکان خود باشید
  • اعلام سرانه بیمه درمان پرداختی دهک‌های اول تا نهم/ فرانشیز بستری مددجویان «صفر» شد
  • تولید دارو از بره موم زنبور عسل توسط محقق همدانی
  • وجود ۴۱۵ پرونده در انجمن اتیسم همدان
  • توانایی واکسن سازی ایران را جهانی کردیم
  • تهیه و نگهداری جوجه‌های رنگی در منازل خطرآفرین است
  • سازمان انتقال خون هیچ جایگزینی ندارد
  • فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد