Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا مهرداد عرب اول روز چهارشنبه در نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه سیستان و بلوچستان با بیان اینکه در حوزه اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌ای و عمرانی در قالب جدول ۱۰.۱ و ۱۰.۵ تا این لحظه سه هزارو ۵۹۷میلیارد تومان اعتبار مصوب  به استان ابلاغ  شده اظهارداشت: در حوزه اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌ای و عمرانی تا این لحظه یکهزار و  ۵۲۱میلیارد تومان یعنی حدود ۴۲ درصد تخصیص گرفته شده که البته از جدول ۱۰.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۱چهار ردیف اعتباری تخصیص مناسبی داشته در این میان ردیف استانیمان که ۵۳۱  میلیارد تومان بود ۴۹۴ میلیارد تومانش تخصیص پیدا کرد یعنی حدود ۹۳ درصد، قانون استفاده متوازن از یکهزارو ۱۷۸ میلیارد تومان اعتبارات  استانی تا این لحظه ۲۵ درصد حدود ۲۹۴ میلیارد تومان تخصیص پیدا کرده در حوزه تکمیل و توسعه راه‌های روستایی از ۷۷۰ میلیارد تومان ۶۱۰ میلیارد تومان تخصیص پیدا کرده حدود ۷۹ درصد و در حوزه آب روستایی و عشایر از ۱۵۵ میلیارد تومان؛  ۱۲۱ میلیارد تومان حدود ۷۸ درصد تخصیص داشتیم.

وی افزود: در کنار  اعتباراتی که از محل جدول ۱-۱۰  و ۵-۱۰ به استان ابلاغ شد تا این چهار ماهه ما از  سایر ردیف‌ها هم  ابلاغ اعتبار به  سیستان و بلوچستان  داشتیم که  حدود ۲ هزار و ۲۹۴ میلیارد تومان از سایر ردیف‌ها مثل  اعتبارات ملی استانی شده، توسعه سواحل مکران، بند (و) تبصره پنج، ماده ۱۷ قانون  مدیریت بحران و همچنین متوازن ملی که از این میزان تا این لحظه ۶۲۹ میلیارد تومان تخصیص داشتیم یعنی حدودا ۲۸ درصد، بنابراین اگر جدول ۱-۱۰ و ۵-۱۰ و ردیف‌های متفرقه را جمع بزنیم مجموع اعتباری که در چهار ماه سال به استان ابلاغ شده پنج هزار و ۸۲۷میلیارد تومان است که ۲هزار و ۱۵۰میلیارد تومان یعنی حدود ۳۷درصد تخصیص یافته است.

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: در بخش وضعیت اعتبارات هزینه‌ای تا این لحظه ۷۳۶میلیارد تومان به استان ابلاغ  اعتبار شده  که آخرین تخصیصی ۲۴۳ میلیارد تومان بوده یعنی حدود ۳۳ درصد  و میزان نقدینگی که خزانه تامین کرده ۲۱۸ میلیارد تومان یعنی حدودا ۲۶.۹ درصد بوده است.

وی گفت: در خصوص آخرین وضعیت مبادله موافقت‌نامه‌ها در بخش هزینه‌ای ۲۶دستگاه اجرایی مشمول بودجه استانی دارد و یک دستگاه هم آموزش و پرورش بوده که درآمد اختصاصی دارد  و کلا ۲۷موافقت‌نامه هزینه‌ای داریم از این تعداد ۲۲ موافقت‌نامه  به طور کامل  ثبت و صدور و مبادله شده و سه موافقت‌نامه در اختیار دستگاه‌های اجرایی قرار گرفته  و ۲ موافقت‌نامه هنوز ثبت نشده است.

عرب تاکید کرد: در بخش تملک با وجود اینکه اولین استانی بودیم که شورای برنامه‌ریزی  و کمیته برنامه‌ریزی را تشکیل دادیم تمامی اطلاعات پروژه‌ها در سامانه ثبت شده و برای اولین بار است که تخصیص را  جلوتر از مبادله موافقت‌نامه  ثبت کردیم.

وی با بیان اینکه مبادله موافقت‌نامه‌های تملک هم شروع شده و یک ضرب الاجل گذاشته شده که حداکثر تا تا نیمه شهریور تمامی این موافقت‌نامه‌های تملک مبادله می‌شود ادامه داد: در خصوص آخرین وضعیت جذب اعتبارات فعلا چیزی رسما مبنی بر مدت زمان جذب اعلام نشده و فعلا آنچه که با خزانه جمع‌بندی کردیم تا ۱۰ مرداد بایستی تعیین تکلیف شود.

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: در این راستا براساس آخرین اطلاعاتی که گرفتیم خیلی متاسفانه رضایت بخش نبود  تا این لحظه  ۸۵درصد جذب داشتیم با توجه به وضعیتی که در استان است و اعتباراتی که در سال ۹۹  بود این درصد جذب مناسبی نیست.

وی بیان کرد:  در حوزه اعتبارات ملی حدودا ۸۳ درصد جذب داشتیم که که  یکی ۲ دستگاه  که رقم درشت داشتند  درصد جذب را یک مقدار پایین آوردند.

برچسب‌ها سیستان و بلوچستان توسعه ایران سازمان برنامه و بودجه اعتبارات

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان توسعه ایران سازمان برنامه و بودجه سیستان و بلوچستان توسعه ایران سازمان برنامه و بودجه اعتبارات سیستان و بلوچستان میلیارد تومان برنامه ریزی موافقت نامه تا این لحظه درصد جذب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۵۵۲۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۲۶ درصدی ارزش صادرات از گمرکات سیستان و بلوچستان

ناظر گمرکات استان سیستان و بلوچستان از رشد ۲۶ درصدی ارزش صادرات قطعی از گمرکات استان در یک ماه نخست انسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد. - اخبار استانها -

 محمد علی خاشی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در زاهدان، اظهار داشت: در یک ماه نخست امسال 238 هزار و 476 تن کالا به ارزش 23 میلیون و 637 هزار و 404 دلار از طریق گمرکات استان سیستان و بلوچستان شامل گمرک زاهدان، میرجاوه، میلک، چابهار و منطقه، بازارچه مرزی میلک، پیشین، گمشاد، کوهک و جالق سراوان و بازارچه ریمدان به خارج از کشور صادر شده است.

ناظر گمرکات استان سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه این میزان کالا های صادراتی از نظر ارزش 26 درصد و از حیث وزن 78 درصد افزایش نشان می‌دهد، افزود: عمده اقلام صادرات قطعی گمرکات استان در این مدت کلینکر، سیمان، زغال سنگ، میوه، گوجه فرنگی و سایر محصولات کشاورزی بوده که عمده این اقلام به کشورهای پاکستان، چین، افغانستان و هند، صادر شده است.

مدیرکل گمرک زاهدان در خصوص آمار کالاهای صادراتی اظهار شده در سایر گمرکات کشور و خروجی از گمرکات و بازارچه‌های مرزی این استان، گفت: در فروردین ماه  84 هزار و 767 تن کالاهای صادراتی به ارزش  48 میلیون و 60 هزار و 869 دلار نیز از طریق گمرکات استان خارج شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته از نظر ارزش 16 درصد و از نظر وزن 19 درصد کاهش نشان می‌دهد.

وی به عملکرد حوزه واردات قطعی اشاره و عنوان کرد: دریک ماه نخست امسال  48 هزار و 258  تن کالا به ارزش 83 میلیون و  219 هزار دلار از طریق گمرکات استان وارد کشور شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته به لحاظ ارزش 41 درصد افزایش  و از نظر وزن 52 درصد افزایش داشته است.

مدیرکل گمرک زاهدان افزود: عمده اقلام وارداتی به استان شامل  برنج،  کنجد، دام زنده، گوشت ،چای، لوازم یدکی، پارچه، لاستیک اتومبیل سبک و سنگین و موز و برخی اقلام مجاز دیگر بوده که این اقلام بیشتر از کشورهای  پاکستان، هند، امارات متحده عربی، چین و افغانستان وارد شده است.

خاشی با اشاره به انجام تشریفات گمرکی در حوزه مسافری از طریق گمرکات استان، گفت: در یک ماه نخست امسال 22 هزار و 600 مسافر ورودی و23 هزار  و 700 مسافر خروجی از گمرکات استان خدمات  تشریفات مسافری دریافت کردند که نسبت به مدت مشابه سال قبل مسافرین ورودی 22 درصد افزایش و مسافرین خروجی 38 درصد افزایش داشته است.

وی عنوان کرد: ترانزیت خارجی در یک ماه نخست  امسال،  یک هزار و 815 کامیون و تعداد 57 واگن به وزن 36 هزار و 368 تن شامل برنج، پوست، گوگرد، پارچه، سنگ، خشکبار، ادویه چای و سیگار  از طریق گمرکات میلک، میرجاوه و گمرک منطقه آزاد به کشورهای پاکستان، افغانستان، آذربایجان، هند، امارات و عراق ترانزیت شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل از نظر وزنی 50 درصد کاهش داشته است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پیشرفت فیزیکی مسکن ملی سیستان و بلوچستان به ۵۰ درصد رسید
  • سهم حدود ۱۴ درصدی وزارت بهداشت از بودجه دولت/ بودجه کدام دانشگاهها جهش داشت؟
  • جذب ۳۲۷ میلیارد تومان اعتبار تملک دارایی و نفت در شهرستان کبودراهنگ
  • رشد ۲۶ درصدی ارزش صادرات از گمرکات سیستان و بلوچستان
  • خسارت ۱۸۴ میلیاردی به بنا‌های تاریخی سیستان و بلوچستان
  • در چه صورتی انتقال دارایی مشمول مالیات نمی‌شود؟
  • تخصیص 108 میلیارد اعتبار برای طرح های آب و خاک محمودآباد
  • مالیات بر عایدی سرمایه شامل چه دارایی و کسانی می‌شود؟
  • تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه زابل و فرهنگ و ارشاد اسلامی سیستان و بلوچستان منعقد شد
  • امدادرسانی‌ هلال احمر به حدود ۴۰ هزار و ۹۳۴ آسیب دیده سیلاب بلوچستان تداوم دارد