Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی در صدوسی و چهارمین جلسه ستاد استانی مقابله و مدیریت کرونا درباره آخرین وضعیت کرونا در استان گفت: استان آذربایجان غربی از لحاظ گسترش و شدت بیماری جز ۵ استان آخر کشور می باشد و وضعیت آذربایجان غربی نسبت به سایر استان ها خوب است اما باید هوشیار بود تا از این وضعیت شکننده خارج نشویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش برنا آذربایجان‌غربی، جواد آقازاده افزود: طی روزهای گذشته تعداد بیماران مراجعه کننده به مراکز ۱۶ ساعته و همچنین تعداد بیماران بستری در بیمارستان ها در استان افرایش یافته است.

وی درباره راهکارهای مهار بیماری بیان کرد: با اعمال محدودیت ها و خودمراقبتی توسط مردم و انجام واکسیناسیون می توان کرونا را مهار کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی افزود: به منظور تسریع در واکسیناسیون پایگاه ها و مراکز تجمیعی در سراسر استان افزایش می یابد.

آقازاده بیان کرد: در حال حاضر ۷۹ درصد جمعیت بالای ۷۰ سال در استان واکسینه شدند اما بسیاری از این افراد برای دریافت دوز دوم مراجعه نکرده اند و می بایست برای دریافت دوز دوم واکسن به مراکز و پایگاه های سلامت مناطق خود مراجعه کنند.

وی درباره تاثیرات واکسن ابراز کرد: واکسیناسیون شدت بیماری و تعداد بیماران بستری در بیمارستان را کاهش می دهد. پس از تزریق واکسن بستری افراد بالای ۷۰ سال در استان کاهش یافته است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی با اشاره به تغییردولت افزود: برای خادمین عرصه سلامت فرقی نمی کند چه زمانی تغییر و تحول دولت رخ دهد زیرا موضوع اصلی سلامت مردم است و باید تا آخرین لحظه در خدمت مردم باشیم و تمام تلاش خود را برای این مردم عزیز انجام دهیم.

آقازاده با بیان اینکه موج پنجم بیماری سهمگین تر از موج چهارم است افزود: بیمارستان های ارومیه از جمله طالقانی و امام خمینی (ره) و امام رضا (ع) در حال تکمیل ظرفیت هستند و در صورت نیاز بیمارستان های ارتش و عارفیان و همچنین بیمارستان های خصوصی وارد عمل می شوند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سالمندان واکسیناسیون آذربایجان غربی کرونا بحران کرونا بستری سالمندان آذربایجان غربی بیمارستان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۵۷۷۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش آزمایشگاه‌ها در پیشگیری از بستری‌ بی‌دلیل بیماران در بیمارستان موثر است

به گزارش انجمن دکترای علوم آزمایشگاهی تشخیص طبی ایران، امیرحسین تکیان؛ استاد سیاست‌گذاری سلامت و مسئول پنل نقش آزمایشگاه‌های پزشکی در سیاست‌گذاری سلامت در بیست و یکمین کنگره کشوری و پانزدهمین کنگره بین المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران اظهار کرد: در این پنل با حضور صاحب نظران مجرب به نقش آزمایشگاه‌های پزشکی در سیاست‌گذاری سلامت با محوریت خدمات مبتنی بر ارزش خواهیم پرداخت و درباره نقش بنیادین آزمایشگاه‌های تشخیص پزشکی یا آزمایشگاه های سلامت در تشخیص دقیق، پیشگیری از بیماری‌ها و فرایند پایش بیماری‌ها را با شواهد جهانی و الگوی بومی مبتنی بر شواهد بحث خواهیم کرد، که به نظر می رسد در راستای دانش افزایی و افزایش آگاهی شرکت کنندگان و متخصصین علوم آزمایشگاهی، دربهبود تصمیم گیری‌های بالینی و تحقق روند مطلوب پیشگیری، تشخیص و درمان مناسب، با محوریت ارایه خدمات عادلانه و پایدار، موثر باشد و به افزایش کیفیت و کاهش قیمت خدمات درمانی و تشخیصی و همچنین بهبود رضایت‌ شهروندان، بیانجامد.

وی گفت: وقتی بخواهیم به سمت زنجیره خدمات سلامت مبتنی بر ارزش حرکت کنیم و مراقبت ها براساس ارزش‌گذاری‌ها انجام شود، مهم است بتوانیم خدمات با کیفیت را مبتنی بر هزینه انجام دهیم. بنابراین آزمایشگاه‌های تشخیص پزشکی با توجه به تشخیص دقیق خود، می توانند موثر باشند. با کمک این آزمایشگاه‌ها می‌توان در بیماری‌های مزمن و غیرواگیر حتی سرطان ها، از بستری شدن بی‌دلیل در بیمارستان پیشگیری کرد و به تجربه بهتر بیمار کمک کرد.

تکیان گفت: برای ارائه عادلانه و پایدار خدمات آزمایشگاهی، به دنبال این هستیم که استاندارد، عدالت، دسترسی مقرون به صرفه، خدمات مبتنی بر نیاز دریافت‌کنندگان در خدمات سلامت فراهم شود. همچنین باید همه بیماران بتوانند در هر سطح از جامعه از خدمات استفاده کنند.

وی عنوان کرد: با افزایش کیفیت و کاهش هزینه‌ها می‌توان تعداد بیشتری از شهروندان را تحت درمان قرار داد تا پایداری نظام سلامت تامین شود.

وی گفت: نظام بیمه‌ای کارامد بر مبنای نظام آزمایشگاهی پزشکی متمرکز است؛ برای خروجی محور شدن خدمات به استفاده بهتر از منابع منجر می‌شود و با تحلیل داده‌های موجود می‌توانیم خدمات هزینه اثربخش‌تر را ارائه دهیم، لذا آزمایشگاه‌ها باید اجازه دهند سازمان‌های بیمه‌گر به سمتی بروند که خدمات تشخیصی و پیشگیرانه با قیمت مناسبی انجام شود.

تکیان تصریح کرد؛ بیمه‌ها در این صورت سرانه کمتری دریافت می‌کنند و می‌توانند پوشش بیشتری داشته باشند لذا تصمیمات مبتنی بر داده که با کیفیت است، کمک می‌کند آزمایشگاه‌ها در زنجیره پوشش سلامت به عنوان هدف غایی نقش موثری داشته باشند که به نظام حکمرانی سلامت کشور نیز کمک می‌کند.

وی افزود: شواهدی داریم که اگر بتوانیم خدمات آزمایشگاهی و مبتنی بر ارزش را پیش ببریم نتایج بهتری خواهیم گرفت و کیفیت خدمات استانداردتر شود.

وی اظهار کرد: یکی از روش‌های خوب در این موضوع، ارزیابی فناوری اطلاعات است که می‌تواند به  سیاست‌گذاری آگاه از شواهد کمک کند. دسترسی به این مهم نیازمند اصلاحاتی در نظام سلامت ایران شامل نظام مالی و بیمه‌ای، سرمایه‌گذاری مناسب در نظام فناوری سلامت، و آموزش و مشارکت شهروندان است.

تکیان در ادامه اظهار نمود: برای دسترسی به خدمات آزمایشگاهی باید به توزیع عادلانه منابع و برنامه‌های بیمه‌ای فکر کنیم. لذا ظرفیت آزمایشگاه‌های دولتی و خصوصی به لحاظ ساختاری خوب است اما در ایجاد تقاضای القایی و تعارض منافع، نظام ارجاع باید موثرتر عمل کنیم، ضمن اینکه وجود شواهد و دستورالعمل‌های بالینی مهم است.

وی در پایان اضافه کرد:  در این پنل، ضمن پرداختن به تعریف Value-based Healthcare، به نقش آزمایشگاه‌های پزشکی و سلامت در تحقق آن، تجربه‌های زیسته بین‌المللی و بومی، چالش‌ها و فرصت‌ها در کشور، نقش سازمان بیمه‌گر، به همراه راهکارهای سیاستی شواهدمحور برای تحقق آن خواهیم پرداخت. تعامل با جامعه آزمایشگاهی کشور در این نشست، فرصت مغتنمی است که امیدواریم بتوانیم از آن برای نیل به نظام سلامت پایدار و عادلانه، با بستر آزمایشگاه‌های موثر و مبتنی بر ارزش، با محوریت آزمایشگاهیان ایران، بهره ببریم.

گفتنی است بیست و یکمین کنگره کشوری و پانزدهمین کنگره بین‌المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی‌تشخیص پزشکی ایران،   طی روزهای ۱۱ الی ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مرکز همایش‌های برج میلاد برگزار خواهد شد.

منبع: قدس آنلاین

دیگر خبرها

  • نقش آزمایشگاه‌ها در پیشگیری از بستری‌ بی‌دلیل بیماران در بیمارستان موثر است
  • تحقق ۱۰۰ درصدی واکسیناسیون علیه بیماری لمپی اسکین در شهرستان درگز
  • واکسیناسیون ناجی جان و سلامت انسان‌ها در برابر بیماری‌های عفونی
  • رشد ۱۷ درصدی انجام آزمایش در آزمایشگاه بیمارستان علامه بهلول گنابادی
  • ایمن سازی دام‌ها علیه بیماری‌ها
  • آغاز طرح واکسیناسیون سراسری دام علیه بیماری تب مالت از اردیبهشت
  • واکسیناسیون رایگان طیور بومی و روستایی در گنابادعلیه بیماری نیوکاسل
  • توصیه دامپزشکی گناباد در خصوص واکسیناسیون آنتروتوکسمی دام سبک
  • واکسیناسیون طیور علیه بیماری «سالمونلا» اولویت سازمان دامپزشکی شد
  • آخرین وضعیت مصدومان حادثه واژگونی اتوبوس بندرعباس _ تهران