Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-03-29@08:31:28 GMT

آغاز پرداخت خسارت خشکسالی به دامداران خوزستانی

تاریخ انتشار: ۶ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۶۵۸۰۴۹

آغاز پرداخت خسارت خشکسالی به دامداران خوزستانی

به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز،قاسم سلیمانی‌دشتکی در حاشیه مراسم آغاز پرداخت باقی مانده خسارات سیل ۹۸ و خسارات دامی ناشی از خشکسالی در تیرماه ۱۴۰۰ استان خوزستان که امروز در استانداری خوزستان برگزار شد،اظهار کرد:از سختی هایی که مردم خوزستان به دلیل خشکسالی تحمل کردند متاسف هستم و از طرفی نیز خوشحال هستم تمام اجزای نظام دست به دست هم دادند تا مشکلات به وجود آمده برطرف شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود:خوشبختانه امروز یک مراسم بسیار زیبا و نمادین جهت پرداخت باقی مانده خسارات کشاورزان از سیل ۹۸ و پرداخت خسارات دامدارانی که دام آن ها در وقایع اخیر تلف شده است و مشکل پیدا کردند برگزار شد. پس از تلاش همه مسئولان در دولت موفق شدیم ۲۳۰میلیارد تومان بابت باقی مانده خسارات سیل را آماده کنیم که طی امروز تا روز آینده با همکاری سازمان جهاد کشاورزی به حساب تمامی افراد ذینفع واریز خواهد شد.

استاندار خوزستان در خصوص خسارت های وارد شده به دام ها گفت:مبالغ خسارت دام ها کاملا آماده است و از امروز پرداخت آن آغاز شده است؛ باید مستندات خسارات و تلفات واردشده به دام ها به ارگان های مربوطه  شهرستان ها صورت جلسه شوند و ارگان مربوطه تایید کند،واریز مبالغ خسارت ها حداکثر تا ۱۵ روز آینده انجام خواهد شد.

سلیمانی دشتکی در خصوص تامین علوفه دامداران عنوان کرد:برای خرید علوفه و کمک به دامداران عزیز اعتباراتی لحاظ شده است و این علوفه ها در حال خریداری هستند و به شکلی وسیع کمک رسانی به دامداران استان در حال انجام است.

وی در خصوص کشت پاییزه نیز بیان کرد:توزیع آب به گونه ای در نظر گرفته شده است که کشت پاییزه با همکاری کشاورزان انجام شود و یک سازماندهی در حال انجام است تا اتحادیه ها و صنوف مختلف کشاورزی با یکدیگر جمع شوند و دولت نیز به آن ها کمک رسانی کند.

استاندار خوزستان افزود:قرار است نوع کشت،نوع آبیاری، میزان مصرف آب و توزیع آب پشت سدها که از بالادست نیز به آن ها افزوده خواهد شد، در اختیار خود کشاورزان قرار بگیرد.

سلیمانی دشتکی گفت:فلسفه وجود مسئولان نظام،خدمت به مردم و در کنار آن ها قرار گرفتن است؛ هر مسوولی باید احساس مسئولیت قوی داشته باشد و به صورت جهادی در حل مشکلات به وجود آمده کمک کند. هیچ مسئولی حق سهل انگاری،ترک کار و کم کاری را ندارد و همه باید با مردم همدردی،همکاری و هم افزایی کنند تا مشکلات به حداقل ممکن برسد و اقدامات به رفع مشکلات منجر شود.
انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: خسارت خشکسالی دامداران قاسم سلیمانی دشتکی استاندار خوزستان کشاورزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۵۸۰۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آژیر قرمز برای ۳ تیم خوزستانی/ نابسامانی مدیریتی عامل اصلی ناکامی

به گزارش خبرنگار مهر، استان خوزستان یکی از استان‌های شلوغ در لیگ برتر فوتبال است. استقلال خوزستان، صنعت نفت آبادان و فولاد خوزستان سه تیمی هستند که در فصل بیست و سوم نماینده این استان در لیگ برتر فوتبال هستند.

با اینکه استان خوزستان سه تیم در لیگ برتر دارد اما اوضاع هیچکدام از این سه تیم در فاصله ۹ هفته تا پایان رقابت‌ها مناسب نیست و هر سه تیم به نوعی مدعی سقوط به لیگ دسته اول هستند. به جز استقلال، دو تیم دیگر با تغییراتی در اعضای کادر فنی خود در این فصل رو به رو بوده‌اند و فولاد با ۴ تغییر در رأس کادر فنی و دو تغییر در مدیریت از این حیث در بین سایر تیم‌های لیگ برتر نیز رکورد دار است.

فولاد با ۳۰۰ میلیارد تومان بودجه در برابر صنعت نفت با ۱۳۰ و استقلال با ۹۰ میلیارد تومان دست بالاتری را دارد و اگر به زیر ساخت‌ها و امکانات این دو باشگاه نگاه کنیم متوجه خواهیم شد که فولاد از همه لحاظ بهتر از دو تیم دیگر هم استانی خود است اما سرخ‌پوشان در فصل بیست و دوم تاکنون نتوانسته‌اند به نیمه اول جدول برسند و پس از گذشت ۲۱ هفته این تیم با ۲۰ امتیاز در رده دوازدهم جدول جای گرفته است.

صنعت نفت آبادان هم تا به اینجای مسابقات ۳ مربی (عبدالله ویسی، سهراب بختیاری زاده و فراز کمالوند) را روی نیمکت خود دیده است در نیم فصل دوم به مراتب نتایج ضعیف‌تری را نسبت به نیم فصل اول کسب کرده و تنها با ۱۳ امتیاز در رده شانزدهم جدول قرار دارد.

استقلال خوزستان اما با جذب بازیکنان خارجی و کسب نتایج خوب در نیم فصل دوم توانسته امیدها به خود برای بقا در لیگ برتر را زنده نگه دارد و شاگردان سیروس پورموسوی با ۱۶ امتیاز در مکان چهاردهم جدول جای گرفته‌اند و هنوز خطر سقوط به دسته پایین‌تر را احساس می‌کنند.

باید هر سال انتظار قهرمانی از فولاد داشت

داریوش یزدی از مربیان فوتبال استان خوزستان که سابقه فعالیت در باشگاه‌های مختلف را دارد در گفت‌وگو با خبرنگار مهر در رابطه با شرایط تیم‌های خوزستانی اظهار داشت: باشگاه فولاد یکی از باشگاه‌های خوب در فوتبال ایران محسوب می‌شود که تمامی امکانات لازم برای قرارگیری در بین تیم‌های بالای جدولی را دارد اما واقعاً نمی‌دانم که چرا هر سال نسبت به سال گذشته اوضاع این تیم بدتر می‌شود. هواداران به جای اینکه هر سال انتظار قهرمانی از تیم خود داشته باشند اکنون باید نگران آن باشند که آیا تیم خود در لیگ برتر باقی خواهد ماند یا خیر.

نابسامانی مدیریتی عامل اصل ضعف فولاد

او ادامه داد: به نظرم فولاد از لحاظ مدیریتی مشکل دارد و عدم ثبات در رأس مدیریت این باشگاه باعث شده تا فولاد نتواند نتایج مناسبی را کسب کند. بهرام رضائیان که سابقه مدیریت در فوتبال جنوب کشور را دارد به عنوان مدیرعامل این باشگاه انتخاب شده در حالی که ما اهالی فوتبال خوزستان، از او انتظار رفع مشکلات و ثبات در تیم را داریم اما خود او در فاصله کمی که در باشگاه حضور داشته دو بار نیمکت فولاد را تغییر داده است و این نشان می‌دهد که هنوز خود او به ثبات نرسیده که به خواهد کمک حال فولاد باشد.

کارشناس فوتبال افزود: فولاد یک پایگاه فوتبال در کشور محسوب می‌شود و در باشگاه‌هایی مانند فولاد و سپاهان باید مدیران توانمند روی کار باشند تا تیم‌های این دو باشگاه که در رده‌های مختلف سنی حضور دارند بتوانند بهترین عملکرد را داشته باشند.

وزارت نفت هیچ وقت حامی تیم‌های نفتی نبوده است

یزدی در رابطه با تیم صنعت نفت آبادان تصریح کرد: صنعت نفت به دلیل آئین نامه وزارت نفت که کمک کردن به تیم‌های زیر مجموعه را ممنوع کرده است از لحاظ مالی شرایط خوبی ندارد و مانند تیم‌های دولتی و صنعتی نمی‌تواند هزینه کند.

او افزود: باشگاه داری در ایران باید به سمتی برود که شرکت‌های خصوصی و افرادی که توانایی آن را دارند به سمت تیم داری بیایند تا فوتبال باشگاهی در ایران خصوصی اداره شود. همه تیم‌های نفتی از مشکلات مالی رنج می‌برند و مشخص نیست که چه سرنوشتی دارند اما امیدوارم اوضاع برای صنعت نفت خوب پیش برود.

یارگیری نامناسب در ابتدای فصل باعث نتایج نامطلوب در استقلال شد

مربی اسبق استقلال خوزستان در خصوص عملکرد این تیم در فصل بیست و سوم رقابت‌های لیگ برتر تصریح کرد: در ابتدای مسابقات این تیم نتوانست خوب یارگیری کند و نفرات مدنظر پورموسوی جذب نشدند، البته استقلال خوزستان هم در فصل بیست و سوم با تغییرات مدیریتی همراه بود؛ در نیم فصل دوم و با توجه به بودجه این باشگاه چند بازیکن خوب خارجی جذب این تیم شدند حتی یک عضو خارجی به کادر فنی این تیم اضافه شد، استقلال ۹ بازی سخت و دشوار را پیش رو و برای بقا در لیگ کار سختی با دیگر تیم‌های مدعی سقوط دارد و امیدوارم بتواند در لیگ برتر ماندگار شود.

کد خبر 6062093

دیگر خبرها

  • تخصیص ۵۰۰ میلیارد تومان برای جبران سیل سیستان و بلوچستان
  • خیران خوزستانی در خط مقدم خدمت به محرومان قرار دارند
  • بارندگی‌های سیل‌آسا به زیرساخت‌های ارتباطی و کشاورزی بخش «لوداب» خسارت وارد کرد
  • تخصیص‌ ۵۰۰ میلیارد تومان برای جبران سیل سیستان و بلوچستان
  • خوراکی‌های متفاوت سفره افطار خوزستانی‌ها | از هریسه تا لگیمات و محلبی
  • ۵۰۰۰ میلیارد ریال برای جبران سیل سیستان و بلوچستان اختصاص داده شد
  • بررسی میزان خسارت‌های سیل ۶ فروردین ماه
  • اشک و لبخند دختران ورزشکار خوزستانی در سالی که گذشت
  • آژیر قرمز برای ۳ تیم خوزستانی/ نابسامانی مدیریتی عامل اصلی ناکامی
  • ساخت سامانه رباتیک معاینات پزشکی از راه دور توسط جوان خوزستانی