Web Analytics Made Easy - Statcounter

اعضای سه باند که با ترفند «ارسال پیامک با عنوان سامانه ثنا قوه قضائیه» حساب بانکی افراد را خالی می کردند از سوی پلیس فتا دستگیر شدند.

به گزارش خبرنگار حوادث «ایران»، از مدتی قبل افراد زیادی با مراجعه به پلیس مدعی می شدند که از سامانه ثنا پیامکی با موضوع «ثبت شکایت بر علیه افراد» ارسال شده و در این پیامک از آنها خواسته شده برای اطلاع از مضمون شکایت مبلغ 10 هزار تومان به شماره حسابی که عنوان شده واریز کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


شاکی‌ها که فکر می کردند این پیامک واقعی است به ادامه عملیات پرداخته اما غافل از اینکه  مجرمان سایبری با این ترفند آنها را به صفحات جعلی و درگاه جعلی بانک هدایت کرده و به محض دریافت اطلاعات حساب کاربر با سرقت اطلاعات شروع به برداشت غیر مجاز از حساب افراد می کردند.
سرهنگ «رامین پاشایی» معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا در تشریح این خبر گفت:  پس از شکایت‌های متعدد قربانیان این کلاهبرداری، کارشناسان پلیس فتا کار خود را برای شناسایی مجرمان سایبری آغاز کرده و سرانجام اعضای سه باند را که با فعالیت مجرمانه فیشینگ و با سوء استفاده از نام سامانه ثنا قوه قضائیه اقدام به ارسال پیامک‌هایی به طعمه‌های خود با موضوع «ثبت شکایت  علیه افراد» می کردند، طی یک اقدام فنی و عملیاتی مورد شناسایی قرار دادند  و پس از دستگیری با مجوز قضایی، متهمان ضمن مواجهه با ادله جرم به منظور پیگیری سیر مراحل قانونی پرونده تحویل مراجع قضایی شدند.
این مقام انتظامی تصریح کرد: در مواردی هم دیده شده که این مجرمان با ترفندهای خاص مشخصات  افراد مانند نام و نام خانوادگی آنان را نیز در متن پیامک‌های ارسالی درج می کنند که شهروندان نباید به این گونه پیامک‌ها توجه کنند.
معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا افزود: سامانه ثنا قوه قضائیه به منظور ابلاغ شکوائیه و ابلاغ‌های قضایی و تسهیل در امر رسیدگی به امور دعاوی و قضایی راه‌اندازی شده است و تمامی ابلاغ‌های این سامانه دولتی شبیه سایر سامانه‌ها با شماره‌های پوششی با نام سامانه ثنا صورت می پذیرد.
وی  با اشاره به اینکه ارسال هرگونه پیامک با نام سامانه ثنا با شماره تلفن‌های شخصی و اپراتورهای مختلف تلفن همراه فقط شگردی برای کلاهبرداری افراد سود جو است، از هموطنان خواست که به این گونه پیامک‌ها و پیام‌های ارسالی مشابه توجه نکنند. همچنین هیچ سازمان یا ارگان دولتی و خصوصی در هنگام ارسال ابلاغ‌ها به هیچ عنوان درخواست واریز وجه نقد نمی کند و در صورت مواجه شدن با هرگونه پیامک ثبت نام یا ابلاغیه واریز وجه یقین بدانند که این ترفندی برای کلاهبرداری است.

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: سامانه ثنا پلیس فتا پیامک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۵۹۴۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فروش سوالات کنکور ترفند شیادان سایبری برای کلاهبرداری

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، سرهنگ کارآگاه علی حسینی گفت: شیادان سایبری با ایجاد کانال در شبکه‌های اجتماعی و وعده فروش سوالات کنکور، پس از جلب اعتماد قربانیان، مبالغ بسیار زیادی را کلاهبرداری می‌کنند. پس از واریز وجه توسط قربانیان، شخص کلاهبردار سوالات کنکور سال‌های قبل که به صورت رایگان در اینترنت وجود دارد را ارسال می‌کند و با این روش از هموطنان کلاهبرداری می‌کنند.

وی افزود: هموطنان توجه داشته باشند با توجه به بالا بودن امنیت طراحی، تکثیر و توزیع سوالات کنکور امکان اینکه این سوالات قبل از شروع امتحان در اختیار افراد قرار گیرد بسیار پایین و ناممکن است.

سرهنگ کارآگاه حسینی ادامه داد: به دانش آموزان و داوظلبان کنکور هشدار داده می‌شود فریب تبلیغات دروغین کلاهبرداران سایبری را نخوردند و به هیچ وجه اعتماد نکنند.

دیگر خبرها

  • کلاهبرداری از دانش آموزان در پوشش فروش سئوالات کنکور 
  • کلاهبرداری از دانش آموزان در پوشش فروش سوالات کنکور
  • کلاهبرداری ۱۹۰ میلیارد تومانی با وعده خرید خودرو
  • فروش سوالات کنکور ترفند شیادان سایبری برای کلاهبرداری
  • کلاهبرداری سایبری با ترفند وام فرزندآوری در اصفهان
  • شگرد عجیب کلاهبرداری مرد زندانی
  • هشدار پلیس فتا در رابطه با پیامک‌های طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی و ابلاغ دولتی
  • ارسال پیامک واریز اشتباهی شگرد کلاهبرداری مرد زندانی
  • کلاهبرداری با ارسال لینک جعلی ورود به نرم‌افزار کالابرگ
  • شهروندان گلستانی به پیامک های «ثبت نام طرح کمک معیشتی» توجه نکنند