Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ــ رئیس سازمان صنعت اتان گلستان گفت: فرایند استقرار صنایع در شهرک های صنعتی گلستان طولانی است و بسیاری از تقاضاها به علت محدودیت استقرار صنایع و کمبود فضای شهرکهای صنعتی عقیم می‌ماند و این معضل یکی از مهم‌ترین موانع توسعه صنعت استان است - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  گرگان ، حسین طلوعیان شامگاه چهارشنبه در جلسه معاون وزیر صنعت معدن و تجارت و رئیس سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران با تشکل‌های صنعتی استان گلستان اظهارداشت: پروسه استقرار صنایع در شهرک های صنعتی استان‌های شمالی و گلستان طولانی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: استان گلستان جزو استان‌های شمالی است و استقرار صنایع در خارج از شهرکهای صنعتی این استان‌ها ممنوع و داخل شهرک‌های صنعتی نیز دارای پروسه‌های بسیار طولانی است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گلستان گفت: در حوزه صنعت، بسیاری از تقاضاها به علت محدودیت استقرار صنایع و کمبود فضای شهرکهای صنعتی عقیم می ماند، و این معضل یکی از مهم‌ترین موانع توسعه صنعت استان است .

به گفته طلوعیان، کل اراضی صنعتی استان گلستان 2105 هکتار است که 1000 هکتار آن مربوط به شهرک اترک است و بقیه در کل استان پراکنده شده و در بیشتر شهرک‌های صنعتی تقاضا داریم اما زمین قابل واگذاری نداریم.

طرح‌های بسیج کارگران مانع از تعطیلی 100 واحد صنعتی استان مرکزی شدقالیباف در دیدار با بشار اسد: تجارت ایران و سوریه در بخش های مختلف صنعتی و اقتصادی باید تقویت شودمعاون وزیر صنعت: 1600 واحد‌‌ صنعتی تعطیل و راکد شناسایی شد / احیای 322 واحد و ایجاد اشتغال برای 3 هزار نفر

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گلستان همچنین ابراز امیدواری کرد، با حل مشکل تامین آب و برق شهرک هزار هکتاری اترک توسط سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران ، این شهرک صنعتی مهم استان به رونق صنعت استان کمک کند.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان گلستان هم در این جلسه گفت: مساحت کل اراضی شهرک‌های صنعتی استان 2 هزار و 105 هکتار است که مساحت اراضی صنعتی آن 851 هکتار است.

وی گفت: مساحت اراضی صنعتی واگذار شده 598 هکتار و باقیمانده 253 هکتار است که شامل 130 هکتار در شهرک اترک، 90 هکتار در مراوه‌تپه و بقیه در دیگر شهرک‌های صنعتی استان می‌شود.

شهمرادی افزود: در استان گلستان 13 شهرک و 10 ناحیه صنعتی وجود دارد و یک ناحیه صنعتی مصوب نیز داریم .

به گفته مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان گلستان، تعداد کل قراردادهای موجود در شرکت شهرکهای صنعتی استان گلستان 1222 فقره است. در حال حاضر 827 بهره بردار صنعتی در شرکت شهرک‌های صنعتی استان ثبت شده و 395 طرح در حال اجرا نیز در استان گلستان وجود دارد.

انتهای پیام/581/س

منبع: تسنیم

کلیدواژه: صنعتی استان گلستان شهرک های صنعتی استان شهرکهای صنعتی استقرار صنایع شرکت شهرک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۵۹۴۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری رویداد فن‌آب برای صرفه‌جویی مصرف آب در صنایع نساجی

رویداد فن‌آب با هدف حمایت از ایده‌های برتر بهینه‌سازی مصرف آب در صنعت نساجی در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان، سیدمهدی حجازی اظهار کرد: حامی اصلی رویداد فن‌آب (فناوری‌های نوین در مدیریت مصرف آب در صنعت نساجی) شرکت شهرک‌های صنعتی استان اصفهان است و این رویداد با مشارکت دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می‌شود.

وی در ارتباط با اهمیت بهینه‌سازی آب در صنعت نساجی افزود: صنعت نساجی به‌خصوص در بخش چاپ، رنگرزی و تکمیل یک صنعت آب‌بر است و در استان اصفهان هم که قطب صنعت نساجی به‌شمار می‌رود، تعداد قابل توجهی از این واحدها وجود دارند. ازطرفی در دنیا شاهد رشد فناوری‌های مرتبط با مصرف بهینه آب و بازچرخانی آب در صنعت نساجی هستیم که مبحث بسیار مهمی است.

دانشیار دانشکده مهندسی نساجی عنوان کرد: دانشگاه صنعتی اصفهان نیز درحال پیشرفت به سمت دانشگاه نسل چهار است به همین علت به فکر حل معضلات پیرامونی خود بوده و در برابر جامعه و اطراف خود مسئولیت دارد، از این‌رو حل مسئله آب در صنعت نساجی، بازچرخانی آن و کمینه کردن مصرف یک بخش اساسی است.

حجازی با بیان اینکه روش‌های سنتی مصرف آب با مصرف بیش از ده‌ها کیلوگرم آب در صنعت نساجی باید به روش‌های نوین تغییر کند، اضافه کرد: هدف این رویداد شناسایی ایده‌های دانشجویی، استارت‌آپی و واحدهای صنعتی دانش‌بنیان است که در این راستا قصد توسعه سبد محصول دارند. در طی این رویداد از صنعتگرانی که در حوزه چاپ، رنگریزی و تکمیل فعالیت می‌کنند نیز دعوت شده تا یک فن‌بازار شکل بگیرد.

وی در رابطه با طرح‌های ارسال شده به دبیرخانه رویداد بیان کرد: تاکنون ۲۸ طرح به دبیرخانه رویداد ارسال شده است که ۱۱ طرح در مرحله اول داوری و به مرحله نهایی رویداد راه یافتند. امیدواریم در انتهای رویداد ارتباط بین طرح‌ها و صنعت برقرار شود.

حجازی برقراری ارتباط بین شرکت‌کنندگان و صنعتگران بزرگ در طی این رویداد را مهم‌تر از کسب جایزه دانست و خاطرنشان کرد: روز پنجم اردیبهشت داوری نهایی انجام می‌شود. هر تیم حدود ۱۰ دقیقه ایده خود را مطرح می‌کند، تیم داوری و افرادی که از صنعت در برنامه حضور دارند این ایده را با چالش‌هایی مواجه می‌کنند و به ۳ تیم برگزیده جوایزی تعلق می‌گیرد.

کد خبر 747357

دیگر خبرها

  • تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه مشکلات اقتصادی را حل می‌کند
  • ایجاد ۳۰ هکتار شهرک فناوری در خراسان شمالی
  • اختصاص اعتبار برای تکمیل زیرساخت‌های شهرک‌های صنعتی ایلام
  • برگزاری رویداد فن‌آب برای صرفه‌جویی مصرف آب در صنایع نساجی
  • اختصاص ۳۵ میلیارد تومان برای زیرساخت‌های شهرک‌های صنعتی ایلام
  • آغاز رصد و پالایش صنایع پرخطر کرمان
  • بازگشت ۴ هزار واحد تولیدی به چرخه صنعت
  • احیای ۲۰۰ واحد راکت صنعتی در سال گذشته
  • فاز توسعه ۶۰ هکتاری شهرک صنعتی اردبیل آماده بهره‌برداری است
  • رشد ۱۸ درصدی صنعت نساجی در دولت سیزدهم