Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها-پرداخت مالیات صنایع بزرگ مستقر در هرمزگان در همین استان یکی از دغدغه‌های مهم و به حق مطالبه‌گران بوده که در ماه‌های اخیر به اوج رسیده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، مطالبه گران استان هرمزگان از جمله رسانه‌ها، نمایندگان و مسئولان استانی معتقد هستند باید صنایع و بنگاه‌های اقتصادی مستقر در استان هرمزگان مالیات خود را در همین استان پرداخت کنند تا بتوان از این مالیات دریافتی برای جبران عقب ماندگی استان از مباحث زیرساختی و توسعه‌ای استفاده کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

هرچند تعداد زیادی از صنایع فعال در هرمزگان در حال حاضر این امر را انجام می‌دهند و مالیات خود را در کنار رسیدگی به مسئولیت‌های اجتماعی انجام می‌دهند اما همچنان برخی از بنگاه‌های اقتصادی که درآمد سرشاری دارند از پرداخت مالیات در این استان امتناع ورزیده و مالیات خود را در تهران پرداخت می‌کنند. 

به طور مثال مدیرکل امور اقتصادی و دارایی هرمزگان در یک جمع رسانه‌ای اظهار کرده بود تنها مالیات یک بنگاه‌ مهم اقتصادی هرمزگان یعنی پالایشگاه نفت ستاره خلیج فارس در سال گذشته بالغ بر 1700 میلیارد تومان بوده است که اگر این مالیات‌ در استان هرمزگان پرداخت می‌شد بی‌شک گام مهمی در پر کردن خلأهای این استان در حوزه‌های زیرساختی برداشته می‌شد اما متاسفانه این صنایع و صنایع مشابه حاضر نیستند مالیات خود را که مطابق قانون موظف به پرداخت در هرمزگان هستند پرداخت کنند.

 نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی و حتی استاندار هرمزگان در جلسات متعدد با مسئولان کشوری خواستار دادن حق مردم هرمزگان از استقرار صنایع در این استان شدند.  در همین زمینه روز گذشته استاندار هرمزگان به همراه 5 نماینده استان در مجلس با امیدعلی پارسا رئیس سازمان امورمالیاتی کشور دیدار کرده و در خصوص اخذ مالیات از این صنایع رایزنی کردند. 

 بنابر گزارش روابط‌عمومی استانداری هرمزگان، فریدون همتی استاندار هرمزگان پس از این جلسه اظهار داشت: در دیدار با رئیس سازمان امورمالیاتی کشور مجددا برای دریافت مالیات صنایع مستقر در استان رایزنی و در خصوص چگونگی روند عملیاتی شدن پرداخت مالیات و ارزش افزوده شرکت‌ها و صنایع بزرگ هرمزگان در استان بحث و تبادل نظر شد. 

وی افزود: با توجه به پیگیری‌های انجام شده، تمام شرکت‌ها به ویژه صنایع بزرگ، مالیات خود را باید در هرمزگان پرداخت کنند. پرداخت مالیات در استان می‌تواند به افزایش درآمدهای استان و هزینه آن در بخش توسعه زیرساخت‌های مختلف بیانجامد.  برای افزایش درآمد استان، شرکت‌هایی که در استان فعالیت می‌کنند باید مالیات و مالیات بر ارزش افزوده خود را در داخل استان واریز کنند.

استاندار هرمزگان با تاکید بر پیگیری جدی این مطالبه‌ عمومی، از رئیس سازمان امور مالیاتی کشور خواست شرکت‌های مذکور را موظف به ارائه گزارش پرداخت مالیات و مالیات بر ارزش افزوده کند.

پیش از این در تیرماه نیز استاندار هرمزگان و منصور آرامی نماینده مردم هرمزگان در مجلس شورای اسلامی و همچنین مهدی دسینه مدیرکل امور اقتصاد و دارایی هرمزگان دیداری با رئیس سازمان امور مالیاتی کشور داشته و این مورد را پیگیری و مقرر شده بود اقدامات عملیاتی انجام شود.

انتظار می‌رود با حضور پنج نماینده هرمزگان و مقام عالی اجرایی استان این مطالبه عمومی به مرحله اجرایی شدن آن نزدیک شود.

استاندار قزوین: کارگروه کارشناسی برای تعیین میزان مالیات بر ضایعات واحدهای صنعتی تشکیل شودالگوهای مالیاتی در کشورهای مختلف/ جزئیات نرخهای پلکانی و تصاعدی مالیات از آمریکا تا نروژ +جدولاعتراف کارلو آنچلوتی به تخلف مالیاتی‌ در دوره اول مربیگری‌اش در رئال مادرید

انتهای پیام/864‌‌/ ز

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استاندار هرمزگان رئیس سازمان امور پرداخت مالیات مالیات خود مالیاتی کشور صنایع بزرگ شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۵۹۹۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۶۴۴ میلیارد تومان عوارض مالیاتی در خراسان جنوبی


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی،کریمدادی با اشاره به پرداخت ۶۴۴ میلیارد تومان عوارض مالیاتی در استان گفت: از این مبلغ ۴۴۷ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان  به حساب دهیاری‌ها، شهرداری‌ها، روستا‌های فاقد دهیاری و مناطق عشایری استان به صورت مستقیم واریز شده که نسبت به سال ۱۴۰۱ افزایش ۶۳ درصدی دارد.

وی افزود: از این مقدار ۲۵۲ میلیارد تومان  به حساب شهرداری‌ها، ۱۳۷ میلیارد تئمان به حساب دهیاری‌ها، ۱۲ میلیبارد و ۷۰۰ میلیون تومان به حساب روستا‌های فاقد دهیاری و ۴۴ میلیاردو ۸۰۰ میلبیون تومان  به حساب اداره کل امور عشایر استان واریز شده است.

کریمدادی با بیان اینکه ۱۷۷ میلیارد تومان بابت مالیات سلامت به حساب دانشگاه علوم پزشکی استان واریز شده است عنوان کرد: همچنین ۲۰ میلایرد و ۸۸۸ میلیو نتومان  در خصوص بند ب تبصره ۱۱ قانون بودجه سال ۱۴۰۲ به حساب ۱۰ شهرداری استان پرداخت شده است.

مدیرکل امور مالیاتی خراسان جنوبی با بیان اینکه سازمان امور مالیاتی کشور موظف است هر ماه ۱۰ درصد از سهم عوارض ماده (۲۶) قانون مالیات بر ارزش افزوده را به حساب تمرکز وجوه وزارت کشور واریز می‌کند اظهار کرد: از این محل نیز ۸۶ میلیارد تومان اعتبار به صورت غیرمستقیم به حساب شهرداری‌ها، دهیاری‌ها و روستا‌های فاقد دهیاری و مناطق عشایری واریز شده است.

او با اشاره به در حال ساخت بودن المان (نماد) ورودی بازار بیرجند ادامه داد: درخواست ما از شهرداری این است که در لوح افتتاح حک شود که این المان از محل عوارض مالیات بر ارزش افزوده ساخته شده تا بازاریان و کسبه اثر پرداخت مالیات خود را مشاهده کنند.

دیگر خبرها

  • باید فرهنگ پرداخت مالیات در جامعه ترویج پیدا کند
  • توازن و عدالت در اخذ مالیات باید لحاظ شود
  • استاندار قم: ‌درآمدی عمده‌ای جز محل دریافت مالیات نداریم
  • پرداخت ۶۴۴ میلیارد تومان عوارض مالیاتی در خراسان جنوبی
  • بازگشت ۳۰ واحد صنعتی هرمزگان به چرخه تولید
  • فرار مالیاتی با پوزهای نمایشی
  • فرار مالیاتی پزشکان با پوزهای نمایشی
  • بازگشت ۳۰ واحد تولیدی تعطیل به چرخه تولید در هرمزگان
  • بازگشت ۳۰ واحد صنعتی به چرخه تولید در هرمزگان
  • استاندار زنجان: فرهنگ مالیاتی هنوز در جامعه جا نیفتاده است