Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر انجمن کارفرمایان صنعت سیمان اظهار داشت: از آنجا که ظرفیت تولید ما بیشتر از نیاز جامعه است در صورتی که انرژی پایدار وجود داشته باشد و 100 درصد محصولات سیمان در بورس کالا عرضه شود، تولید بیشتر از تقاضا خواهد بود و قیمت‌ها متعادل می‌شود.

عبدالرضا شیخان در مورد عرضه سیمان در بورس اظهار کرد:‌ ورود سیمان به بورس کالا یک حرکت مثبت بود که در صنعت سیمان اتفاق افتاد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سال گذشته اقداماتی در این راستا صورت گرفت اما متاسفانه به نتیجه نرسید. اما امسال به شکلی است که بورس کالا می‌تواند کارخانجات سیمان را بپذیرد. یک تغییر بزرگ در فروش صنعت سیمان درحال رخ دادن است و از حالت سنتی به حالت مدرن‌تر تغییر می‌کند. طبیعی است که مخالفت‌هایی هم وجود داشته باشد.

وی افزود: بعد از 88 سال قدمت صنعت سیمان در کشور که نحوه فروش آن به همین شکل سنتی بوده، شاید برای این صنعت اجبار بود که روش فروش خود را تغییر می‌داد تا شفافیت بیشتری داشته باشد. در مجموع از آنجا که بورس کالا سازوکار خوب و امتحان‌شده‌ای دارد؛ این تصمیم اتفاق مثبتی است.

شیخان خاطرنشان کرد: کارخانه‌های سیمان به طور مستقیم وارد این کار شدند، انجمن کارفرمایان صنعت سیمان در این باره ساز وکاری نداشت که بخواهد از طریق آن این کار را عملی کند. خود کارخانجات با شرایطی که داشتند وارد بورس شدند و سازوکار آنها پذیرش می‌شود. کسانی که به عنوان فروشنده کد بورسی گرفته‌اند، هفته‌ای یک بار سیمان خود را عرضه می‌کنند.

وی اضافه کرد: ممکن است ایراداتی وجود داشته باشد که با رفع آنها این روش جای خود را باز می‌کند، در این صورت فکر می‌کنم دیگر فروش سنتی محلی از اعراب نداشته باشد و فروش به طور کلی به بورس کالا سپرده شود.

دبیر انجمن کارفرمایان صنعت سیمان با اشاره به حداقل میزان فروش سیمان در بورس کالا گفت: حداقل میزانی که خریداران می‌توانند از بورس کالا، سیمان تهیه کنند، 10 تن تعیین شده است. به نظر می‌رسد این اقدام خوبی بوده است.

وی تصریح کرد: قطعی برق باعث التهاب بازار شده و در دو هفته اخیر تولید به شدت کاهش داشته است، امیدواریم برق پایدار به تولیدکنندگان داده شود و به تدریج سایر کارخانجات سیمان هم محصولات خود را در بورس عرضه کنند. اگر 100 درصد محصول سیمان در بورس کالا عرضه شده و سوخت پایدار هم به کارخانه‌ها برسد، قطعا قیمت‌ها به تعادل خوبی می‌رسد.

شیخان اضافه کرد: در صورتی که همه محصولات سیمان در بورس عرضه شود، قیمت‌گذاری دستوری در مورد این محصول که توسط سازمان حمایت تعیین می‌شد منتفی و مکانیزم عرضه و تقاضا قیمت را تعیین می‌کند. اگر انرژی پایدار برای کارخانجات وجود داشته باشد، بقیه مسائل مانند لوازم یدکی، تعمیرات، نوسازی و... را خود صنعت حل می‌کند و در این صورت توان تولید زیاد خواهد بود.

وی خاطرنشان ساخت: از آنجا که ظرفیت تولید ما بیشتر از نیاز جامعه است در صورتی که انرژی پایدار وجود داشته باشد و 100 درصد محصولات سیمان در بورس کالا عرضه شود، عرضه بیشتر از تقاضا خواهد بود و قیمت ها متعادل می‌شود. اگر تولیدکننده هم سود ببرد به تولید بازمی‌گردد و چرخ‌های تولید محکم‌تر می‌چرخند.

دبیر انجمن کارفرمایان صنعت سیمان در ادامه بیان کرد: بحث‌هایی در مورد رساندن برق به کارخانجات سیمان شده، وزارت نیرو و توانیر هم تلاش خود را می‌کنند. تقاضای ما برق 70 درصدی بود که برای صنعت سیمان حدود 1000 مگاوات می‌شود، اما ظاهرا اتفاق خاصی نیافتاده است. اگر این تامین 70 درصدی رخ دهد ما می‌توانیم تولید خود را به روال عادی بازگردانیم. وزارت نیرو در حال تلاش است اما هنوز به نتیجه‌ای منتج نشده است.

/ایلنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: انجمن کارفرمایان صنعت سیمان سیمان در بورس کالا وجود داشته صنعت سیمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۶۰۵۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۰ درصد برق کشور در واحدهای صنعتی مصرف می‌شود

سخنگوی صنعت برق گفت: به صورت میانگین ۵۰ درصد برق کشور در بخش تولید واحدهای صنعتی و کشاورزی مصرف می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، مصطفی رجبی مشهدی اظهار کرد: در سال ۱۴۰۰ با ناترازی شدیدی مواجه بودیم اما طی دو سال گذشته با مجموع اقدامات انجام شده این ناترازی با درایت و برنامه ریزی‌های دقیق به حداقل رسیده است.

وی با بیان این که برای گذر از اوج بار تابستان امسال ۱۸۰ اقدام تأمین انرژی در کشور تعریف شده، افزود: امیدواریم سال جاری نیز سال مطلوبی برای صنعت برق کشور باشد.

مدیرعامل توانیر خاطرنشان کرد: در این زمینه ظرفیت‌های مناسبی در حوزه صنعت برق ایجاد شده که ساخت نیروگاه‌های حرارتی جدید و راه‌اندازی نیروگاه‌های تجدید پذیر و احداث شبکه‌های توزیع و انتقال برق از جمله آن‌ها است.

رجبی مشهدی تصریح کرد: به صورت میانگین ۵۰ درصد برق کشور در بخش تولید واحدهای صنعتی و کشاورزی مصرف می‌شود.

وی با اشاره به آغاز معاملات برق در بورس انرژی توسط شرکت‌های توزیع برق گفت: در نخستین روز معاملات شرکت‌های توزیع نیروی برق در بورس انرژی، ٢١ شرکت توزیع نیروی برق موفق به خرید برق به ارزش ٣٢ میلیارد تومان از تولیدکنندگان برق شدند.

مدیرعامل توانیر با بیان اینکه با اصلاح جریان مالی صنعت برق، شرکت‌های توزیع نیروی برق می‌توانند از اول اردیبهشت ماه نسبت به خرید برق از بورس انرژی اقدام کنند، افزود: بیشترین حجم معاملات مربوط به شرکت توزیع نیروی برق اهواز بوده که بالاترین رکورد را ثبت کرده است.

منبع تسنیم

کد خبر 746814

دیگر خبرها

  • دو اثر مهم عرضه در بورس کالا برای طلای سرخ
  • نخستین کارخانه تولید سیمان کربن صفر ساخته شد
  • افزایش کیفیت و حذف واسطه‌ها با عرضه زعفران در بورس کالا
  • اولین عرضه خودرو در بورس کالا در سال ۱۴۰۳
  • جزئیات فروش شفاف زعفران در بورس کالا
  • عرضه هزار و ۵۰۰ کیلو زعفران فردا در بورس کالا
  • ۱۵۰۰ کیلو گرم زعفران فردا در بورس کالا عرضه می‌شود
  • ۳۰ دستگاه کامیون کشنده در بورس کالا عرضه می‌شود
  • جابجایی بیش از ۱۱ میلیون و ۷۶۱ هزار تن کالا توسط ناوگان حمل و نقل
  • ۵۰ درصد برق کشور در واحدهای صنعتی مصرف می‌شود