Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-04-25@21:05:45 GMT

هرمزگان در تب کرونا

تاریخ انتشار: ۷ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۶۶۱۵۰۰

هرمزگان در تب کرونا

 ‏از چهار ماه پیش اوضاع استان هرمزگان به هیچ وجه بهتر نشد و تنها استانی بود که پیک چهارم در آن هرگز تمام نشد.

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، عباس درخشی؛ با وجود اینکه حدود هفده ماه کرونا ویروس میهمان خانه هایمان است همه بنحوی بلا استثنا با این ویروس مواجهه داشته ایم یا خودمان مبتلا شده ایم یا اطرافیان مان.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خیلی‌ از دوستان و آشنایان را داغ دار و بسیار از مردم را بی کار کرد بسیاری را بی خانمان کرد بسیاری را بدهکار وام ها و سود های کلان بانکی کرد در این مدت خیلی شرایط ها، امکانات و دسترسی ها تغییر کرد اما چیزی که تغییر نکرد سو مدیریت و عدم تدبیر در مسئولین کشور در رابطه مدیریت پاندمی کرونا بود. هرمزگان که گل سرسبد مدیریت کرونا بود بدلیل منابع سرشار و وضعیت استراتژیک استان که این مزایا میبایست به نفع و موجب پیشرفت استان می شد، از قضا سر کنگبین صفرا فزود و این ویژگی ها خاص شده بلای جان هرمزگان و مظلومیت استان را بیشتر کرده است.

 


از نوروز امسال که به دلیل جاذبه های گردشگری و جزایر خلیج فارس و به بهانه رونق اقتصادی، هرمزگان مورد حمله آماج مسافرت ها شد و تقریباً از بیستم فروردین ماه اوضاع استان قرمز شد که در دو مقطع همراه کل کشور تعطیلی اعلام شد که با اتمام محدودیت ها در سراسر کشور محدود های استان هرمزگان هم برداشته شد هرچند هرمزگان همچنان جولانگاه این ویروس منحوس بود. ‏از چهار ماه پیش اوضاع استان هرمزگان به هیچ وجه بهتر نشد و تنها استانی بود که پیک چهارم در آن هرگز تمام نشد و به پیک پنجم سراسر کشور پیوست این مدت بیشترین هزینه و خسارت ها به کادر درمان و مردم استان وارد شد ولی مسئولین استان هرمزگان جرعت ابراز حقایق را نداشتند؛ روزه سکوت گرفتند و مناظره گر سوختن استان در آتش مهیب کرونا بودند.

 

این در صورتی بود که برای بیماران کووید در اتاق های بیمارستان ها جا نبود و در راه رو بیمارستان بستری بودند و اکسیژن کافی نداشتند و مشکلات جدی تامین دارو برای بیماران مواجه بودیم. این در صورتی بود که بیمارستان آموزشی استان بیشتر بخش هایش کووید شدند و دانشجویان دوره های عملی را اجبارا فشرده گذراندند.‏ نکته جالب و دردآور اینجاست که کمتر از دو هفته بعضا یک هفته است که استان ها و شهرستان های مرکزی دچار پیک پنجم و وضعیت قرمز شدند که سریعا تعطیلی دو هفته ای اعمال شد و تازه مسئولین و نمایندگان هرمزگان فریاد وای تبعیض وای!

 

هرمزگان مظلوم! سر دادند و شو رسانه ای رفتند؛ در صورتی که این بزرگواران خوب میدانند با صرف دوهفته تعطیلی اوضاع استان بهتر نمی شود الان بدلیل فرسایشی شدن پیک چهارم کرونا در استان نیاز به تجدید قوای امکاناتی و تجهیزاتی حتی نیرو هست. تا وقتی که تخت کافی، اکسیژن کافی و... برای بیماران هرمزگانی وجود نداشته باشد در حال حاضر که اوضاع بجایی رسیده است که با محدودیت و کم بود تست PCR در برخی شهرستان های استان مواجهیم که باز هم صدایی از مسئولین هرمزگانی بلند نشد.

 


‏ ‏در رابطه با واکسیناسیون استان محدودیت سنی شاید از برخی نقاط پایین تر باشد ولی با توجه به وضعیت و امکانات استان نظم و برنامه ریزی لازم و سرعت کافی را ندارد در این باره نیاز است سرعت و برنامه ریزی جامع تری داشته باشند این درصورتی است که تعداد کمی مرکز تجمیعی در خود بندر عباس وجود دارد اما متاسفانه پراکندگی مناسب را ندارند. مع الاسف از دیگر مشکلاتی که در استان داریم عدم آگاهی عده کثیری از مردم از ایمنی بخشی و کارآمدی واکسن است این عدم آگاهی موجب شده تعداد زیادی از مردم با دهک های سنی بالا هنوز واکسینه نشوند که این مشکلات خود را بدنبال دارد جا دارد معاونت بهداشتی برنامه جدی تری در این رابطه داشته باشد.‏امید است مسئولین استان شجاعت دفاع از حقوق بحقه مردم رو داشته باشند و مسئولین ذیربط با تدبیر و شجاعت تصمیمات هوشمندانه بدور از ملاحظه و محافظه برای استان بگیرند.

 

عباس درخشی - دبیر قرارگاه مبارزه با کرونا بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بندر عباس

انتشار یادداشت‌های دانشجویی به معنای تأیید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروه‌ها و فعالین دانشجویی است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: یادداشت دانشجویی کرونا وضعیت قرمز بندرعباس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۶۱۵۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردم باید ثمره دوستی ایران و چین را در مظاهر توسعه مشاهده کنند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری هرمزگان، مهدی دوستی استاندار هرمزگان در دیدار با چای لی مدیرعامل شرکت دولتی چاینا انرژی با اشاره به روابط دوستانه میان دو کشور ایران و چین اظهار داشت: روابط دیرینه دوستی میان ایران و چین در دولت سیزدهم گسترش یافته و هرمزگان هم به دنبال توسعه روابط در زمینه‌های مختلف است.

وی با تشریح زمینه‌های همکاری‌های گسترده دو جانبه و تبادلات مختلف اقتصادی افزود: معتقد هستیم مردم باید ثمره دوستی ایران و چین را در مظاهر توسعه به صورت ملموس مشاهده کنند.

استاندار هرمزگان ظرفیت‌های هرمزگان در حوزه پالایشگاهی را آماده همکاری دانست و گفت: هرمزگان پالایشگاه‌های متعدد با ظرفیت یک میلیون بشکه را در دست اجرا دارد که زمینه استفاده از کمک‌های فاینانسی و سرمایه گذاری کشور چین برای تکمیل وجود دارد.

وی با تاکید بر شناخت کامل ایران از توانمندی‌های چین در حوزه پتروشیمی تصریح کرد: بستر لازم برای بهره مندی از این توانمندی در طرح‌های توسعه پالایشگاه بندرعباس وجود دارد و آماده‌ی دریافت مشاوره فنی از جانب چین هستیم.

نماینده عالی دولت در استان هرمزگان با اشاره به سیاست دولت در تکمیل زنجیره‌های شیمی_معدنی در کشور با هدف کاهش خام فروشی، اظهار داشت: ایران کشوری است که علاوه بر ذخایر خوب معدنی، در حوزه ذخایر نفتی نیز در جایگاه خوبی قرار دارد، برای ایجاد زنجیره‌های ارزش و تکمیل زنجیره شیمی_معدنی کشور با توجه به تجربیات کشور چین خواستار دریافت مشاوره از طریق انعقاد قرارداد هستیم.

وی استفاده از تجربیات چین در حوزه شور ورزی را مهم دانست و با تاکید بر ظرفیت ویژه جزایر استان گفت: توسعه کشاورزی با آب دریا مورد توجه ماست و پتانسیل بسیار بالایی هرمزگان برای جذب گردشگر که سالانه میلیون‌ها نفر فقط از جزایر استان بازدید می‌کنند، آماده‌ ایم در این جزایر با سرمایه گذاری چین بخشی از زیرساخت‌های گردشگری و هتل احداث شود.

دوستی با اشاره به لزوم تکمیل کریدور شمال جنوب نیز گفت: در حوزه پس کرانه بندر شهید رجایی برای همکاری حاضریم همچنین در زمینه توسعه سیستم‌های کنترل خطوط ریلی و استفاده از تجربیات خوب کشور چین در ترکیب ظرفیت‌های سخت افزاری و نرم افزاری برای حوزه بنادر و خطوط ریلی آمادگی همکاری وجود دارد.

وی با اشاره به توسعه صنعت فولاد ایران، چالش اصلی را سنگ آهن و راه نجات را ذخایر هماتیت دانست و گفت: ما در دیپلماسی با دوستانمان صریح حرف می‌ زنیم و با غربی‌ها شطرنج بازی می‌کنیم در همین راستا ذخایر خوب هرمزگان ما را در مسیر فعال‌سازی این پتانسیل قرار داده و برای شروع کارهای مشترک با کشور چین و سرمایه گذاران این کشور لازم است کارگروه‌هایی را تعیین و طبق برنامه زمان بندی مشخص عمل کنیم.

کد خبر 6087623

دیگر خبرها

  • فلسفه وجودی سپاه، فدایی شدن است
  • توسعه اقتصاد دریا و شعار سال اولویت‌های اصلی هرمزگان در سال جاری
  • فیلمی بامزه از متهم اصلی کرونا!
  • کیانی: با تمام وجود برای المپیک آماده می‌شوم / مسئولین المپیک را با تمام امکانات حمایت کنند +فیلم
  • دولتمردان باید میزان تصدی‌گری خود در عرصه اقتصاد را کاهش دهند
  • مردم باید ثمره دوستی ایران و چین را در مظاهر توسعه مشاهده کنند
  • پرداخت ۲۰ میلیارد زکات فطریه از سوی هرمزگانی‌ها
  • عملیات آبرسانی به هفت شهر و ۱۳۶ روستای هرمزگان
  • روایت متخصص مصری از اوضاع فاجعه بار غزه
  • موفقیت های سپاه مرهون ولایتمداری است