Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-25@22:26:15 GMT

دانشجویان ارشد و دکتری زودتر واکسینه می‌شوند

تاریخ انتشار: ۷ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۶۶۲۰۹۹

دانشجویان ارشد و دکتری زودتر واکسینه می‌شوند

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری ایسکانیوز، ایرج حریرچی امروز در حاشیه آغاز واکسیناسیون اساتید دانشگاه آزاد در محلوی درباره بازگشایی دانشگاه‌ها با توجه به واکسیناسیون گفت: شرایط دانشگاه با مدرسه متفاوت‌تر است و مسئله خوابگاه را نیز باید مد نظر قرار گرفت. اما به این سمت حرکت می‌کنیم که حداقل مقاطع ارشد و دکتری را واکسینه کنیم و پس از آن با واکسیناسیون دانشجویان در مقاطع پایین‌تر آموزش حضوری برقرار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی در جمع خبرنگاران گفت: روز گذشته رکورد ۴۳۵ هزار واکسیناسیون حاصل شد و ۳ روز است که بالای ۴۰۰ هزار دوز در هر روز تزریق می‌شود.

وی گفت: عدد روزانه واکسنی که هدف‌گیری شده حدود ۵۸۰ هزار دوز است که به یک درصد جمعیت یعنی ۸۰۰ هزار نفر تزریق شود.

حریرچی افزود: از امروز ۷ مردادماه اساتید دانشگاه‌ها، معلمین، خبرنگاران، زندانیان و بیماران پرخطر شروع می‌شود و گروه‌های دیگر شامل بانک‌ها، حمل و نقل عمومی و مشاغل پرخطر تحت پوشش قرار می‌گیرند. با کمکی که سایر سازمان‌ها خصوصاً بسیج، ارتش و سپاه به مجموعه وزارت بهداشت داشته‌اند سرعت واکسیناسیون بسیار بالاتر رفته است.

معاون کل وزارت بهداشت ادامه داد: با استفاده از توان بالای دانشگاه آزاد اسلامی در سطح دانشکده‌های پرستاری این دانشگاه و همچنین دانشکده‌های پیراپزشکی این دانشگاه در اقصی نقاط کشور توافق شده که ۳۰۰ مرکز تزریق واکسیناسیون ایجاد کنند تا در کنار مراکز تجمیعی واکسیناسیون باری حدود ۱۵۰ هزار تا ۳۰۰ هزار واکسینه را از ما کم کنند.

حریرچی گفت: امیدواریم با کمک سازمان‌های مختلف و هماهنگی وزارت بهداشت بتوانیم اصلی‌ترین و با اولویت‌ترین کار اجرایی وزارت بهداشت که همان واکسیناسیون علیه کرونا است را به سرانجام برسانیم تا شرایط بازگشت به زندگی عادی را برای مردم ایجاد کنیم.

معاون کل وزارت بهداشت تاکید کرد: یک خواهش مهم و بسیار تاثیرگذار هم دارم و این است که اکنون واکسن موجود است و سیستم واکسیناسیون نیز تقریباً به خوبی در حال اجرا است و مشکل اصلی این است که در برخی از مناطق و برخی از گروهای سنی و قومی استقبال مناسبی از واکسیناسیون صورت نگرفته، برخی از رده‌های سنی و برخی از گروه‌های قومی تنها حدود ۳۰ درصد از واکسیناسیون استقبال کردند.

حریرچی تصریح کرد: به نظر من مهمترین امر به معروف و نهی از منکر، فعالیت مدنی و اجتماعی این است که همدیگر را برای زدن واکسن توجیه کنیم. همین که با اطمینان خاطر و مستند در مبانی علمی اعلام می‌کنم که تنها راه موثر مقابله با بیماری کرونا، واکسیناسیون و رعایت پروتکل‌های بهداشتی است.

معاون کل وزارت بهداشت افزود: تاثیری که واکسیناسیون در کشورهای مختلف و همچنین در کشور خودمان مشاهده شده این است که میزان مرگ و میر را تا بیش از ۹۹ درصد کاهش داده و میزان بستری در بیمارستانها و آی سی یوها نیز بسیار کاهش یافته است.

وی گفت: مردم به شایعات درباره واکسن توجه نکنند. دشمنان ما و شبکه‌های معاند برای همین موضوع هم هدف‌گذاری کرده‌اند. به ظاهر دلسوزی می‌کنند اما به انتشار شایعه در این زمینه می‌پردازند مردم از ما به عنوان فرزندان خودشان بپذیرند که واکسن‌ها کاملاً موثر و ایمن هستند.

وی افزود: واکسیناسیون گروه‌های هدف تا یک یا دو ماه آینده تمام می‌شود و بعد واکسیناسیون مردم عادی که هیچ مشکلی ندارند و سن بالا هم نیستند آغاز می‌شود.

حریرچی درباره اعتراضات به برگزاری آزمون ارشد اظهار داشت: واقعیت این است که در همه جای کشور مردم خرید و سفر می‌روند اما موقع آزمون که می‌شود، کرونا مطرح می‌شود. در کنکور سراسری که پیچیده‌تر از ارشد بود، آزمون برگزار شد.

وی درباره بازگشایی دانشگاه‌ها با توجه به واکسیناسیون گفت: شرایط دانشگاه با مدرسه متفاوت‌تر است و مسئله خوابگاه را نیز باید مد نظر قرار گرفت. اما به این سمت حرکت می‌کنیم که حداقل مقاطع ارشد و دکتری را واکسینه کنیم و پس از آن با واکسیناسیون دانشجویان در مقاطع پایین‌تر آموزش حضوری برقرار شود.

انتهای پیام/

اسماعیل والی کد خبر: 1104854 برچسب‌ها واکسیناسیون دانشجویان

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: واکسیناسیون دانشجویان وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۶۲۰۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فهرست دانشگاه‌های خارج از کشور مورد تایید وزارت بهداشت اعلام شد

به گزارش خبرنگار مهر، مرکز خدمات آموزشی وزارت بهداشت فهرست دانشگاه‌های خارج از کشور مورد تایید وزارت بهداشت، درمان و آموزش ‏پزشکی جهت ورودی های سال تحصیلی ۲۰۲۵-۲۰۲۴ و تحصیل با هزینه شخصی را اعلام کرد.

مرکز خدمات آموزشی وزارت بهداشت یادآور شده است: «با توجه به عملکرد دانشگاه های موجود در لیست قبلی، چگونگی رعایت الزامات وزارت بهداشت، نحوه تعامل دانشگاه با دانشجویان ایرانی و با در نظر گرفتن سه نظام رتبه بندی معتبر بین المللی Times، QS و Shanghai ، لیست دانشگاه‌های خارج از کشور مورد تایید وزارت متبوع جهت ورودی های سال تحصیلی ۲۰۲۵-۲۰۲۴ در رشته‌ های مرتبط با علوم پزشکی به شرح جدول پیوست اعلام می شود.

این لیست سالیانه مورد بازبینی و بازنگری قرار گرفته و در سال تحصیلی مذکور صرفاً دانشگاه‌های موجود در این لیست جهت ادامه تحصیل مورد تایید است.

مجدداً تاکید می شود بر اساس مصوبات شورایعالی ارزشیابی وزارت بهداشت، از سال تحصیلی ۲۰۲۲-۲۰۲۱، زمان شروع به تحصیل در دوره اصلی ( تاریخ ویزای معتبر، تاریخ خروج از کشور و تاریخ حضور و شرکت در کلاس‌های دوره اصلی، مطابق با برنامه سال‌تحصیلی دانشگاه مربوطه) ملاک مورد تایید بودن دانشگاه مطابق با لیست دانشگاه های مورد تایید اعلامی وزارت بهداشت است.

نظر به اینکه برخی دانشگاهها از جمله دانشگاه NEU قبرس و University of Medical Lodz لهستان، به دلیل عدم رعایت الزامات و استانداردهای مورد نظر وزارت بهداشت، بر اساس مصوبات شورایعالی برای سال تحصیلی ۲۰۲۵-۲۰۲۴ از لیست دانشگاه های مورد تایید خارج شده است، لذا متقاضیان ادامه تحصیل باید به این موضوع توجه داشته باشند که شروع به تحصیل در دوره اصلی در این دانشگاه ها و هر دانشگاه خارج از لیست مورد تایید، برای سال تحصیلی مذکور مورد تایید نیستند.

یادآور می‌شود از سال تحصیلی ۲۰۱۸-۲۰۱۷، تحت هیچ شرایطی امکان ارزشیابی مدارک دانش‌آموختگان از دانشگاه های خارج از لیست تایید وزارت بهداشت (دانشگاه غیرتایید) وجود ندارد.

همچنین بر اساس مصوبه دویست و پنجاه و هفتمین جلسه ۲۲ شهریور ۱۴۰۱ شورایعالی ارزشیابی مدارک تحصیلی خارج از کشور از ورودی های سال تحصیلی ۲۰۲۴-۲۰۲۳ و بعد از آن، کل مدت تحصیل باید در دانشگاه مورد تایید بوده و امکان ارزشیابی مدارک دانش آموختگانی که قسمتی از دوره را در دانشگاه غیرتایید گذرانده‌اند، میسر نیست.

مجددا تاکید می شود کالج ‌های وابسته به دانشگاه اصلی ذکر شده در لیست و شعب آن در سایر کشورها مورد تایید نبوده و مدارک صادره از آنها قابل ارزشیابی نیستند.»

این مرکز تاکید کرده است: داوطلبان تحصیل با هزینه شخصی در دانشگاه‌های مورد تایید وزارت بهداشت در خارج از کشور، برای برخورداری از هرگونه خدمات و تسهیلات قابل ارائه توسط این وزارت طبق ضوابط و مقررات مربوطه، باید در هنگام ارائه درخواست برای بهره مندی از خدمات مذکور، علاوه بر مستندات اعلام شده در آیین‌نامه‌های مربوطه، مدارک زیر که نشان دهنده تسلط لازم آنها به زبان خارجی کشور محل تحصیل است و توسط مراکز یا موسسات مورد تایید وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی صادره شده است، را نیز ارائه کنند:

- برای کشورهای انگلیسی زبان: مدرک حداقل نمره ۶ برای آزمون IELTS General و یا نمره معادل آن در آزمون TOEFL (۶۰%-۷۸%)

- برای کشورهای روسی زبان: مدرک قبولی حداقل سطح A۲ (TBU: basic level) زبان روسی براساس آزمون TORFL

- برای کشور چین: مدرک حداقل نمره ۱۲۰ در سطح ۲ آزمون HSK

- برای کشورهای ترک زبان: مدرک سطح B۲ آزمون تومر(TÖMER): کسب مجموع نمره ۶۶ تا ۷۰

- برای سایر کشورها: مدرک زبان بر اساس شرط تعیین شده از سوی دانشگاه مورد تایید پذیرش دهنده

متقاضیان باید توجه داشته باشند:

«در صورتی که دانشگاه خارجی مورد نظر، قبولی و کسب حداقل نمره در آزمون زبان خاصی را معیار و شرط پذیرش قرار دهد، داوطلب ملزم است آن شرط را نیز (علاوه بر موارد فوق) احراز کند. در خصوص دوره های تحصیلات تکمیلی و PhD ، زبان غالب دانشگاه در دوره مربوطه ملاک است.

دوره های کالج، پادفک، Pre-Med،Foundation و ... که ممکن است برای ورود به برخی رشته ها و یا دانشگاه ها الزامی باشد، به عنوان دوره اصلی رشته دانشگاهی محسوب نشده و هیچگونه تسهیلات یا خدماتی برای شروع یا در طول این دوره ها از سوی وزارت بهداشت به متقاضیان ارائه نخواهد شد.

لیست دانشگاه‌های خارج از کشور مورد تایید وزارت بهداشت، درمان و آموزش ‏پزشکی جهت ورودی های سال تحصیلی ۲۰۲۵-۲۰۲۴ در این اینجا قابل مشاهده است.

کد خبر 6088206

دیگر خبرها

  • فهرست دانشگاه‌های خارج از کشور مورد تایید وزارت بهداشت اعلام شد
  • دانشگاه جندی‌شاپور اهواز در مقطع ارشد «هوشبری» دانشجوی خارجی می‌پذیرد
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل / الزامی به تزریق همگانی نیست
  • ۵۰۰۰ دانشجوی دستیاری و دکترای تخصصی تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار گرفتند
  • تبعیض جنسیتی در دانشگاه‌های دانمارک/ ۳۷ درصد دانشجویان دکتری دختر تجربه تحقیر کلامی دارند
  • واکسن گارداسیل برای همه ضروری است؟
  • واکسیناسیون همگانی گارداسیل انجام می‌شود؟ | مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسیناسیون واکسن اچ‌پی‌وی
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل
  • وزارت بهداشت ضرورتی برای تزریق واکسن گارداسیل نمی بیند
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل/ فعلا الزامی به تزریق همگانی نیست