Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش صدای ایران، سعید نمکی در مراسم افتتاحیه پایگاه تجمیعی واکسیناسیون معلمان که امروز و همزمان با عید سعید غدیر خم آغاز به کار کرد گفت: مدرسه پایگاهی نیست که بتوان آن را بست. امروز در ادبیات توسعه، انسان توسعه یافته، هدف غایی توسعه است و اولین پایگاه مهم بعد از خانواده برای این انسان توسعه یافته که در آن می‌آموزد چگونه درست و اجتماعی زندگی کند، چگونه به قانون و حقوق شهروندی احترام بگذارد و چگونه مهرورزی کند، مدرسه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: در مدرسه می‌شود دوستی‌ها و مهربانی‌هایی را تجربه کرد که قبل و بعد از آن هیچ‌گاه نمی‌شود. در مدرسه می‌توان تجاربی را آموخت که در هیچ کجای مسیر زندگی امکان پذیر نیست.

وزیر بهداشت با بیان اینکه در این مدت یکی از غصه‌های من و آقای حاجی میرزایی بسته بودن مدارس بوده است گفت: البته در وزارت آموزش‌وپرورش، زحمات بسیاری برای ایجاد یک بستر آموزشی در فضای مجازی متحمل شدند که کار بسیار ماندگاری هم بود؛ بااین‌حال نمی‌شود ارتباط چهره به چهره، تجربه زیست جمعی و تحرکات درون مدرسه‌ای را در فضای مجازی خلق کرد. پدیده‌ای نیست که بشود آن را در فضای مجازی آموخت.

وی افزود: امروز یکی از مشکلات جوامع و تجربه تنهایی و انزوای بشریت، همین فضای مجازی است. مدرسه جایگاهی است که می‌توان ساعت‌ها این زندگی در فضای مجازی را کنار گذاشت و با اطرافیان تعامل مستقیم داشت. حذف فرهنگ سحرخیزی در ماه های گذشته را شاهد بودیم. اگر سحرخیزی حذف بشود، نسل مولد و پویایی برای آینده نخواهیم داشت.

نمکی بابیان اینکه ما مدت‌ها به دنبال آغاز واکسیناسیون معلمان بودیم گفت: وزیر بهداشت در هیچ کجای دنیا مسئول تهیه واکسن نیست، دیگران می آورند و به او می‌دهند و او باید زیرساخت ها را برای توزیع و تزریق فراهم کند. ما اکنون به تزریق روزی ۴۰۰ هزار دوز رسیده ایم و به بالاتر از آن‌هم خواهیم رسید، این کار من است. اما وقتی احساس می کنم که به قول قدیمی ها «علی مانده و حوضش» دیگر مجبور هستم و برای سلامت مردم حاضرم همه چیز را به جان بخرم. در این میان به برخی ترکش‌ها و حرف های بی ربط گوش نمی دهم. ما به عشق مردم روی مین رفته‌ایم. همین‌که یک مرتبه رهبری تأیید فرمودند تا آخر برای تیم ما مایه دلخوشی است. همین که امروز مردم را می بینیم که برای واکسیناسیون می آیند مایه دلخوشی است.

وزیر بهداشت تصریح کرد: قرار نبود واکسن بیاوریم ما مجبور شدیم واکسن بیاوریم. در دنیا واکسن را به‌راحتی به ما نمی‌دادند و نمی دهند و حتی آنها که به‌عنوان دوست رویشان حساب می‌کردیم و تزریق را به روزی ۳۰۰ هزار رسانده بودیم، ناگهان ترمز را کشیدند و این پیام را دریافت کردیم که امروز دوست و دشمن در فرهنگ و اقتصاد معنایی ندارد و آنجا که منافعشان در میان است دیگر این چیزها را نمی‌بینند حتی اگر با شما هم قسم باشند.

وی با اشاره به اینکه ما از روز اول این اعتقاد را داشتیم که باید به ساخت داخل متکی باشیم گفت: وقتی دنیا دید که ما نتایج خوبی کسب کردیم، وقتی بی نیازی ما را دیدند، یک مرتبه دروازه ها باز و دنیا هم همراهتر شد. امروز وضعیت ورود واکسن هم بهتر شده است. امروز همزمان با عید سعید غدیر در چند نقطه به صورت نمادین و از روز شنبه کار واکسیناسیون را برای برخی اقشار به صورت گسترده شروع می‌کنیم. از امروز واکسیناسیون زندانیان هم شروع شده است.

نمکی افزود: واکسیناسیون اساتید ارجمند دانشگاهها را شروع کردیم و تزریق واکسن خبرنگاران و اصحاب رسانه که در روزهای سخت کرونا در کنار ما و مردم بودند را هم از امروز داریم شروع می‌کنیم. واکسینه کردن قضات و پرسنل دادگستری و دادگاهها را هم از هفته دیگر شروع می‌کنیم. واکسیناسیون اقشار پرریسک مانند نیروی نظامی و انتظامی را هم در برنامه خواهیم داشت.

وزیر بهداشت با بیان اینکه در استان‌های جنوب و جنوب شرق زیر ۵۰ ساله ها و در تهران و دیگر استان‌ها زیر ۶۰ ساله ها را شروع کردیم گفت: واکسیناسیون دیابتی ها و بیماران خاص را داریم تمام می کنیم. تعداد بسیار فراتر از میزانی که تا پایان دولت وعده داده بودیم را واکسینه خواهیم کرد.

وی در پایان اضافه کرد: امید است تا اواسط هفته آینده کل معلمان را واکسینه کنیم. تزریق واکسن رانندگان حمل و نقل عمومی در حال انجام است و رانندگان سرویس مدارس را هم انجام خواهیم داد. واکسیناسیون زیر ۱۸ ساله ها در دنیا بسیار محدود است و در پروتکل واکسیناسیون نیست، اما اگر قرار باشد که واکسنی چون پاستور که روی زیر ۱۸ سال جواب گرفتیم را شروع کنیم، جزئیات را اعلام خواهیم کرد و امید است به سرانجام مطلوبی برسیم.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: نمکی وزیر بهداشت واکسیناسیون کرونا گروه های هدف فضای مجازی وزیر بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۶۵۲۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت بهداشت ضرورتی برای تزریق واکسن گارداسیل نمی بیند

حسین فرشیدی درخصوص تزریق واکسن «گارداسیل»، وضعیت شیوع بیماری HPV درکشور و اهمیت واکسیناسیون علیه آن، اظهار کرد: عملکرد ما باید بر اساس اسناد و مدارک باشد؛ به طور مثال یک کشور در اروپا ادعا می‌کند که سالیانه در جمعیت کشورش افرادی دچار سرطان مشخصی هستند؛ بنابراین برای این کشور، واکسیناسیون برای پیشگیری از این نوع سرطان، صرفه اقتصادی دارد. بنابراین در فعالیت‌ها باید تحلیل هزینه داشته باشیم؛ به این ترتیب برای واکسیناسیون با واکسن گارداسیل نیز باید اسناد و مدارک داشته باشیم.  

وی ادامه داد: به‌طور مثال ما اگر واکسن‌های پنوموکوک و روتاویروس را وارد برنامه واکسیناسیون کشوری می‌کنیم، مشخص است که واکسن پنوموکوک سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری می‌کند و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری در کودکان جلوگیری خواهد کرد و این بسیار رقم زیادی است.

فرشیدی افزود: معاونت پژوهشی و پژوهشگاه‌های وزارت بهداشت در رابطه با واکسن گارداسیل نیز از سال گذشته در حال انجام تحقیقات مورد لزوم هستند و اگر نتایج تحقیقات، لزوم ورود آن به برنامه واکسیناسیون ملی را مشخص کند، وارد برنامه واکسیناسیون کشوری خواهیم کرد.

معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان اینکه در حال حاضر تولید و تزریق این واکسن از طریق وزارت بهداشت انجام نمی‌شود، اظهار کرد: در خارج از وزارت بهداشت شرکت‌هایی هستند که واکسن گارداسیل را تامین می‌کنند و بسیاری از افراد نیز که تمایل به تزریق آن دارند، خریداری می‌کنند؛ اما این کار از طریق وزارت بهداشت انجام نمی‌شود.

وی در خصوص ضرورت استفاده از این واکسن گفت: افراد دارای رفتار پرخطر و جوامع غربی و اروپایی به دلیل روابط خارج از عرف و شرع و خطر بالای انتقال این بیماری، این واکسن را تزریق می‌کنند. اما در کشور ما با توجه به شرایط موجود لزومی ندارد که تمامی افراد جامعه را ملزم به تزریق این واکسن کنیم و اگر ما ذره‌ای به این اطمینان برسیم که برای سلامت مردم تزریق واکسن گارداسیل نیاز است حتما این کار انجام خواهد شد.

فرشیدی در پایان خاطرنشان کرد: پژوهشگاه مربوطه این وعده را داده است که در بازه زمانی شش ماهه اطلاعات لازم را ارائه دهند و اگر نتیجه پژوهش‌ها این باشد که باید تزریق این واکسن انجام شود و به نفع مردم است، حتما انجام خواهد شد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • واکسیناسیون ۵ هزار حجاج گلستانی در حال انجام است
  • واکسیناسیون متقاضیان حج تمتع از امروز آغاز شد/ متقاضیان ۱۵ روز قبل از اعزام ادغام کنند
  • برگزاری کنکور سراسری فردا و پس فردا
  • آغاز واکسیناسیون بیش از ۹ هزار عمره گزار خراسان رضوی
  • درباره سرخک و واکسیناسیون آن چه می‌دانید؟
  • واکسیناسیون کودکان هرمزگان علیه بیماری پُنوموکوک
  • واکسن گارداسیل برای همه ضروری است؟
  • واکسیناسیون همگانی گارداسیل انجام می‌شود؟ | مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسیناسیون واکسن اچ‌پی‌وی
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل
  • وزارت بهداشت ضرورتی برای تزریق واکسن گارداسیل نمی بیند