Web Analytics Made Easy - Statcounter

نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس یازدهم گفت: در پیشنویس اشاره شده است تا زمانی که پیام رسان های داخلی ما به لحاظ کمیت و کیفیت و ارائه خدمات به سطح پیام رسان های خارجی نرسیده اند فعالیت خود را ادامه می دهند ولی اگر ما توانستیم، پیام رسان های داخلی خود را به سطحی برسانیم که کاربران بتوانند انتظارات خود را تامین شده ببینند، نیازی به استفاده از اپلیکشن های خارجی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«غلامرضا منتظری»، نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس یازدهم، در گفت و گو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری برنا در خصوص جزئیات طرح صیانت از حقوق کاربران در فضای مجازی اظهار کرد: نکته ای که باید به آن توجه بکنیم این است که هنوز قانونی به کسی در خصوص این طرح ابلاغ نشده بنابراین آنچه در مجلس اتفاق افتاده این است که بنا بر اصل 85، مجلس اجازه داده که بررسی این طرح توسط یک کمیسیون مشترک تخصصی ادامه پیدا کند و این نکته ای است که کمتر به آن توجه شده است. خبرها این مسئله را متصور می کند که قرار است طرح ابلاغ و اجرا شود خیر مجلس اجازه داد بررسی تخصصی تر این طرح با توجه به پیچیدگی هایی که فضای مجازی دارد، انجام شود.

نماینده مردم گرگان و آق قلا افزود: ما اگر می خواستیم از نظر منتقدین، نخبگان، صاحب نظران و چهره های با تجربه فضای مجازی استفاده کنیم امکان استفاده از نظرات در صحن علنی مجلس نبود و باید این فضای غیر رسمی را فراهم می کردیم که بتوانیم، از نظرات متخصصین بیشتر بهره بگیریم. در حقیقت با کاری که مجلس انجام داد یک فرصتی برای شنیدن انتقادات و نقطه نظرات سازنده و تکمیل شدن این پیش نویس ایجاد شد. به همین دلیل مجلس وارد محتوای جزئیات نمی شود و این را به یک مجموعه تخصصی واگذار کرد.

منتظری ادامه داد: هنوز این پنجره برای شنیدن نظرات و تکمیل طرح باز است. ما در یک فضای حقیقی به قانون نیاز داریم و فضای مجازی هم قطعا قانون می خواهد و این قانون از بستر مجلس باید اتفاق بیفتد و این اتفاقی که افتاد، فراهم شدن این زمینه برای شکل گرفتن یک برشی از قانون فضای مجازی است. دوستان دغدغه داشتند که اگر طرح به کمیسیون مشترک سپرده شود اخبار را نداریم ولی اگر در صحن علنی باشد متوجه هستیم چه اتفاقی در حال افتادن است، این ساز و کار را فراهم می کنیم که رسانه ها در مجموعه حضور داشته باشند و پایان هر روز سخنگوی کمیسیون مشترک، گزارش پیشنهادات و تغییرات موضوع را مطرح می کند. در مجلس قبل چنین ابتکاری را به خرج داده بودند که مردم در جریان قرار بگیرند.

او تصریح کرد: در این طرح، فضایی فراهم شد که افراد حقیقی و حقوقی که نظر و دغدغه ای دارند آن را مطرح کنند. این طرح باید به دقت مطالعه شود چرا که بسیاری از اظهارنظرهایی که در فضای مجازی مطرح می شود با طرح مجلس هیچ ارتباطی ندارد. قرار نیست این طرح فعلا اجرا شود بلکه یک پیش نویس است که هنوز قانون نشده و دوستان موضع گیری می کنند. اصل طرح مربوط به مجلس گذشته بوده و نمی توانیم طرحی که مطرح می شود را کنار بگذاریم بلکه باید بررسی کنیم.

این نماینده مجلس در خصوص اهداف طرح و اینکه چرا چنین طرحی در دستور کار مجلس قرار گرفته است، گفت: هدف، قانونگذاری فضای مجازی و مدیریت فضای مجازی است که در جای جای جهان این کار وجود دارد. کشور ما در فضای مجازی هیچ قانون جامع و فراگیری ندارد. وقتی قانون نداشته باشیم نمی توانیم فضای مجازی را مدیریت کنیم مگر اینکه بگوییم قانون نمی خواهیم. اگر قانون را در فضای حقیقی برداریم آسایش و آرامش و امنیت هست، نیست. در فضای مجازی هم باید این قانون وجود داشته باشد.

منتظری تصریح کرد: وقتی بحث را در کمیسیون مشترک مطرح کنیم، بسیاری از دوستان که به صورت آشکار اظهار نظر کردند می بینند که حقیقت قصه چیز دیگری است. مثلا صحبت شده که اگر اجرا شود کسب و کار و تجارت الکترونیک تعطیل می شود اینگونه نیست که اتفاقا ماده 13 و 14 دقیقا تاکید کرده که بستر مناسب برای حمایت بیشتر از تجارت الکرونیک و کسب و کارهای اینترنتی فراهم شود. برای حمایت از کارهای دانش بیان، هنوز اتفاقی نیفتاده است بلکه یک پیشنویس به فضای تخصصی تر رفته تا بحث شود. نقدها را منتقل کنید، فضا را باز کردیم که بشنویم و از این جهت مشکلی نداریم. فضای مجازی باید مدیریت شده و بر اساس قانون و چارچوب کار خود را انجام دهد. در فضای حقیقی اگر ذره ای آب آشامیدنی کدر شود بی تفاوت نمی شویم و واکنش نشان می دهیم. فضای مجازی با روح و روان انسان در ارتباط است پس وظیفه صیانت از آن را داریم.

نماینده مردم گرگان متذکر شد: این یک پیشنویس است ولی دوستان تلقی یک قانون تمام شده را دارند که این دو متفاوت از یکدیگر هستند. اگر قانون بود که نمی گفتیم نظرات خود را بگویید بلکه می گفتیم تمام و باید اجرا شود. در پیشنویس اشاره شده است تا زمانی که پیام رسان های داخلی ما به لحاظ کمیت و کیفیت و ارائه خدمات به سطح پیام رسان های خارجی نرسیده اند فعالیت خود را ادامه می دهند ولی اگر ما توانستیم، پیام رسان های داخلی خود را به سطحی برسانیم که کاربران بتوانند انتظارات خود را تامین شده ببینند، نیازی به استفاده از اپلیکشن های خارجی نیست. هیچ جایی گفته نشده که فضای مجازی از فردا باید تعطیل شود چه بسا ما بعد از اظهارنظرها شاهد تغییرات در همین پیشنویس باشیم.

او در پایان گفت: کشور را بدون قانون نمی توان اداره کرد. وظیفه مجلس قانون گذاری است و مجلس نمی تواند وقتی مقام معظم رهبری به عنوان یک اولویت بر مدیریت فضای مجازی تاکید می کنند، چشم پوشی کند. فضای مجازی حتما نیاز به مدیریت و ساماندهی دارد. آمادگی خود را برای شنیدن نقطه نظرات اعلام می کنیم اما تقاضا داریم محتوای طرح به دقت مطالعه شود. 7

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مجلس برنا حقوق فضای مجازی صحن علنی مجلس صحن علنی رسانه جهان کسب و کار تجارت الکترونیک تجارت مقام معظم رهبری منتظری کمیسیون فرهنگی مجلس یازدهم طرح صیانت از حقوق کاربران در فضای مجازی پیام رسان های داخلی کمیسیون مشترک فضای مجازی اجرا شود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۶۷۶۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعطیلی پنج شنبه از کی اجرا می‌شود؟

روز گذشته (۲۷ فروردین) سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس از تصویب افزایش تعطیلات رسمی هفتگی به ۲ روز و کاهش ۴ ساعته کار کارکنان در این کمیسیون خبر داد.

حسین گودرزی درباره نشست کمیسیون اجتماعی مجلس برای بررسی ساماندهی تعطیلات گفته بود: «در این جلسه با اضافه‌شدن یک روز به تعطیلات هفته و تعطیلی روز‌های پنجشنبه و جمعه موافقت شد لذا روز‌های کاری از شنبه تا چهارشنبه خواهد بود.»

تصمیم کمسیون اجتماعی مجلس با حضور معاون سازمان اداری و استخدامی به عنوان نماینده دولت اتخاذ شده است؛ پس دولت نیز با تعطیلی روز‌های پنجشنبه علاوه بر جمعه‌ها موافقت کرده است.

سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس درباره اختلاف بر سر تعطیلی پنجشنبه یا شنبه هم گفته است: «یک اختلافی که وجود داشت این بود که ما روز تعطیلی هفته را مراعا بگذاریم تا دولت خودش تصمیم بگیرد چه روزی تعطیل باشد، اما نهایتا به این نتیجه رسیدیم که شأن قانون‌گذاری این است که روز تعطیلی در مجلس قانون شود.

تعطیلی پنجشنبه‌ها از کی اجرایی می‌شود؟

با توجه به فوریت داشتن این لایحه مصوبه تعطیلی به هیأت رئیسه مجلس ارسال می‌شود تا در نخستین جلسه علنی خانه ملت به رأی گذاشته شود. بعد از تصویب در صحن علنی مجلس، زمان اجرای قانون اطلاع رسانی می‌شود.

لایحه تعطیلی دوروز در هفته، آذرماه سال گذشته از سوی دولت به مجلس ارسال شد. از آن زمان تا کنون این لایجه حاشیه‌ها و واکنش‌های زیادی داشته است.

واکنش‌ها به تعطیلی روز پنجشنبه هر هفته

امروز (۲۸ فروردین ۱۴۰۳) اتاق بازرگانی تهران در بیانیه‌ای درباره افزودن روز پنجشنبه (به جای شنبه) تعطیلات پایان هفته را نشانه عدم باور قلبی و ذهنی به بخش خصوصی است:

 اسباب نگرانی است که نمایندگان مردم در کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، در تازه‌ترین تصمیم خود با بی‌توجهی به پیشنهاد منطقی، کارشناسانه و مبتنی بر منافع ملی که توسط فعالان اقتصادی و صاحبان کسب‌وکار در مورد تعیین روز شنبه به عنوان دومین روز تعطیلات پایان هفته ارائه شده بود، در اصلاح لایحه ماده ۸۷ قانون مدیریت خدمات کشوری با کاهش ساعات کاری هفته از ۴۴ به ۴۰ ساعت، روز‌های کاری را نیز شنبه تا چهارشنبه و تعطیلات دو روزه پایان هفته را روز‌های پنجشنبه و جمعه تعیین کردند.

 تصمیم اخیر کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در صورت تایید نهایی و تبدیل به قانون جاری کشور، قطع ارتباط اقتصاد کشور با بازار‌های بین‌المللی را به چهار روز در هفته افزایش می‌دهد و روشن است که در شرایط تحریم و محدودیت‌های خارجی و تنگنا‌های داخلی، ضمن تحمیل زیان مضاعفی بر اقتصاد کشور خصوصاً در شرایط دشوار کنونی، نقض اکید منویات مقام معظم رهبری در دستیافت به اهداف شعار سال خواهد بود.

در ادامه این بیانیه آمده است: از موضوع تعطیلی ایام پایان هفته، نمودی از تجمع و یکدستی خواسته‌های فعالان اقتصادی و سایر شقوق اجتماعی کشور است که در همراهی با یکدیگر و با انتشار سیلی از بیانیه، اطلاعیه، مصاحبه و اظهارنظرات، تلاش می‌کنند تا از خواسته و آرزوی سربازان خط مقدم اقتصادی کشور که مجدداً نادیده انگاشته شده را به جهت پیشینه‌سازی منافع ملی محقق کنند. امیدواریم نظر نهایی سیاستگذاران و قانونگذاران در مجلس شورای اسلامی، شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت نظام، عدم تایید این تصمیم و استماع نظرات کارشناسی فعالان اقتصادی و بخش خصوصی با هدف بیشینه‌سازی منافع ملی و به کار بستن آن باشد.

در همین ارتباط رئیس اتحادیه صادرکنندگان خراسان‌رضوی گفته است: تعطیلی پنج‌شنبه‌ها به جای شنبه‌ها، قطع ارتباط اقتصاد کشور با بازار‌های بین‌المللی را به چهار روز در هفته افزایش می‌دهد.

تعطیلی هفتگی بازار‌های بین‌المللی روز‌های شنبه و یکشنبه است.

آیا تعطیلی پنجشنبه‌ها شامل بانک‌ها هم می‌شود؟

علی بابایی کارنامی درباره تعطیلی بانک‌ها در روز پنجشنبه گفته است: «دستگاه‌هایی که مشمول قانون خدمات کشوری و همچنین ماده ۲۹ برنامه ششم هستند، مشمول این لایحه می‌شوند و با توجه به اینکه بانک‌ها از قانون خدمات کشوری پیروی می‌کنند، در صورت تصویب لایحه مذکور در مجلس، بانک‌ها نیز در روز‌های پنجشنبه تعطیل خواهند بود.»

منبع: شهرآرا نیوز

tags # تعطیلی ادارات سایر اخبار غذای ویژه انسان‌های اولیه چه بود و چه مزه‌ای داشت؟ | دستور پخت یک غذای مخصوص نئاندرتال‌ها! چه کسی لباس را اختراع کرد؛ آیا انسان‌های اولیه همیشه لخت بودند؟ اولین قتل در جهان چگونه اتفاق افتاد؟! انسان‌های نخستین چگونه صحبت می‌کردند؟

دیگر خبرها

  • بررسی واکنش کاربران فضای مجازی به اقدام اسرائیل
  • بررسی واکنش کاربران فضای مجازی به اقدام امروز اسرائیل
  • واکنش طنز کاربران فضای مجازی به حضور ریزپرنده‌ها در آسمان اصفهان
  • دروغ‌پردازی اسرائیلی‌ها سوژه کاربران فضای مجازی شد
  • کاربران ایرانی در میدان نبرد فضای مجازی هم پیروز هستند
  • زنجیره علویان پویشِ جدید کاربران فضای مجازی مازندران
  • « زنجیره علویان» پویشِ جدید کاربران فضای مجازی مازندران
  • آموزش: توصیه‌هایی برای مقابله یا جلوگیری از استرس در فضای مجازی
  • تعطیلی پنج شنبه از کی اجرا می‌شود؟
  • توصیه‌هایی برای مقابله یا جلوگیری از استرس در فضای مجازی