Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش جام جم آنلاین لرستان: سرهنگ عبدالوحید ملک آرا افزود: در همه شهرستان‌ها این آمادگی وجود دارد که همه ظرفیت‌های سپاه و بسیج برای واکسیناسیون عمومی در اختیار دانشگاه علوم پزشکی قرار داده شود.
 
وی ادامه داد: نیروهای تخصصی مورد نیاز مراکز تجمیعی مانند پزشک، پرستار و… تأمین شده است.
 
سرهنگ ملک آرا تصریح کرد: یک مرکز تجمیعی واکسیناسیون در سالن ورزشی پادگان امام حسین (ع) مرکز لرستان ایجاد شده است که این مرکز ظرفیت تزریق روزانه دو هزار واکسن را دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: واکسیناسیون کرونا سپاه لرستان بسیج جامعه پزشکی لرستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۶۸۰۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صرفه‌جویی ۵۰۰ میلیارد تومانی حوزه آرد و نان در لرستان

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی لرستان گفت: امروز با توجه به الکترونیکی شدن سیستم‌های تهیه و توزیع ۵۰۰ میلیارد تومان در حوزه آرد و نان در لرستان صرفه‌جویی صورت گرفته است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از لرستان، حجت بیرانوند، امروز_ پنجشنبه سی‌ام فروردین_ در نخستین همایش گندم و نان که در سالن آمفی تئاتر اتاق بازرگانی خرم‌آباد برگزار شد، اظهار کرد: در حوزه‌های نرم‌افزاری تلاش‌های خوب و مؤثری صورت گرفته است، به طوری که بخش عمده چرخه سنتی امروز به صورت الکترونیک و در قالب سامانه انجام می‌شود.

وی با اشاره به این‌که در سیستم الکترونیک حتی آرد خانه‌پزی نیز در قالب سامانه توزیع می‌شود، گفت: در حوزه زیرساخت‌های آرد و نان وضعیت مطلوبی در لرستان داریم، به طوری که بیش از ۸۵۰ هزار تن ظرفیت ذخیره‌سازی گندم داریم، در حال حاضر ۵۳۰ هزار تن ذخیره گندم کرده‌ایم و تلاش می‌کنیم در سال‌جاری این ظرفیت به ۶۰۰ هزار تن برسد.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی لرستان با تاکید بر این‌که ظرفیت ذخیره سازی استاندارد گندم در لرستان وجود دارد، افزود: در حوزه خرید گندم در سه سال گذشته روند افزایشی داشتیم، به طوری که در سال ۱۴۰۰ میزان ۱۲۳ هزار تن گندم از کشاورزان خریداری و دریافت شده اما این میزان در سال ۱۴۰۲ به ۵۳۰ هزار تن رسیده است.

بیرانوند با اشاره به وجود ۲۰۰۰ واحد نانوایی در مرکز شهرها و روستاهای استانگفت: هم‌چنین ۱۳ واحد آسیاب بانی با ظرفیت ۷۰۰ هزار تن در استان مشغول به فعالیت هستند که این آمار معادل ۲.۵ برابر نیاز استان را شامل می‌شود.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی با بیان این‌که نان یک کالای مقدس است و در همه ادیان جایگاه ویژه‌ای دارد و خدمت در این حوزه نیز مقدس است، اظهار کرد: ۶۰ تا ۷۰ درصد کالری و انرژی مصرفی مردم مربوط به نان است، از این رو این کالا اهمیت بالایی دارد.

بیرانوند تضمین امنیت غذایی جامعه را مرهون جهاد کشاورزان دانست و گفت: سازمان جهاد کشاورزی به عنوان متولی تولید گندم در کنار کشاورزان بوده و چرخه تولید گندم و آرد و نان را به خوبی مدیریت می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: بارش‌های مطلوب و ظرفیت‌هایی که در لرستان وجود دارد، باعث می‌شود بتوانیم در تولید گندم علاوه‌بر تأمین نیاز استان، نیاز سایر استان‌ها را نیز برآورده کنیم.

مدیرکل غله و بازرگانی لرستان تصریح کرد: در لرستان با مدیریت خوب در حوزه اقتصادی، بین دستگاه‌ها و مجموعه‌هایی که از ابتدا تا انتهای چرخه گندم و نان قرار دارند، هماهنگی خوبی برقرار است.

کد خبر 745726

دیگر خبرها

  • ۸۵۰ هزار تن ظرفیت ذخیره‌سازی گندم در سیلوهای لرستان داریم
  • فعالیت مرکز مستقل بسیج اروندکنار آغاز شد
  • راهپیمایی مردم ایلام در حمایت از اقدام شجاعانه سپاه
  • آغاز به کار مرکز مستقل بسیج اروندکنار
  • آیین آغاز به کار مرکز مستقل بسیج اروندکنار
  • برگزاری یادواره سردار سرلشکر حجازی در باروق
  • صرفه‌جویی ۵۰۰ میلیارد تومانی حوزه آرد و نان در لرستان
  • ادامه حمایت مردم لرستان از عملیات «وعده صادق» سپاه
  • افزایش ۲۷۰ درصدی شناسایی تغییر کاربری‌های غیرمجاز در ایام نوروزی لرستان
  • حمایت سپاه از ایده‌های جهش تولید و نقش مشارکت مردم