Web Analytics Made Easy - Statcounter

احد وظیفه رئیس مرکز خشکسالی در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اینکه بارش در برخی نقاط کشور تا پایان سال زراعی درصد کمی از بارندگی سالیانه را تامین می‌کند، اظهار کرد: تا پایان سال زراعی برای نوار شمالی و جنوبی کشور بارش‌هایی پیش بینی می‌شود که با وجود خشکسالی در نوار جنوبی کشور مانند استان‌های هرمزگان ، جنوب سیستان و بلوچستان ، بخش‌های جنوبی کرمان و جنوب فارس این بارش‌ها تا حدودی شرایط را مساعد تر می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او از افزایش دما در غرب و شمال غرب خبر داد و گفت: مدل‌ها نشان می‌دهد که در پاییز امسال دما در اغلب نقاط کشور بالاتر از نرمال خواهد بود.

وظیفه با اشاره به تاخیر بارش در سال زراعی جدید بیان کرد: در نیمه نخست پاییز امسال بارش‌ها کمتر از نرمال خواهد بود که با این وجود نمی‌توان انتظار داشت کسری بارش امسال مرتفع شود.

رئیس مرکز خشکسالی کشور با تاکید بر مدیریت منابع آبی گفت: اغلب مدل‌های عددی پیش بینی فصلی وضع هوا بیانگر آن است که در پاییز آینده دچار خشکسالی خواهیم بود و به عبارت دیگر خشکسالی در اغلب نقاط تا پاییز ادامه دارد.

خشکسالی در بخش کشاورزی استمرار دارد

او از استمرار خشکسالی بحران آب در بخش کشاورزی خبر داد و افزود: با توجه به افزایش دما و بارش‌های کمتر از نرمال به کشاورزان و بخش‌های صنعتی توصیه می‌شود که به دلیل بحران آب در شرایط سخت آبی حداکثر صرفه جویی را داشته باشند تا سال زراعی آبی را به پایان رسانیم.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه بیش از ۴۰ درصد بارش‌ها نسبت به دوره نرمال کمتر است، بیان کرد: با توجه به شرایط اقلیمی در پاییز سال زراعی جدید نباید انتظار بارش‌های نرمال و فراتر از نرمال را داشت ، لذا با استمرار خشکسالی در بخش کشاورزی، مدیریت منابع آب با سختی هر چه تمام باید ادامه یابد.

وظیفه ادامه داد: با توجه به شرایط اقلیم و فقدان بارندگی در فصل تابستان با خشکسالی شدید تا متوسط در کل کشور به ویژه بخش کشاورزی روبه‌رو هستیم.

رئیس مرکز خشکسالی در پایان با بیان اینکه خشکی محیط در کنار کم بارشی موجب شده تا افزایش دمای بالاتری داشته باشیم، تصریح کرد: موضوع کمبود بارش و چالش جدی در بخش کشاورزی موجب شده تا بسیاری از استان‌ها دسترسی شان به آب شرب کاهش پیدا کرده که اگر تمهیدات جدی اندیشیده نشود، بخش کشاورزی دچار خسران می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بخش کشاورزی بارش باران افزایش دما بخش کشاورزی سال زراعی بارش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۶۸۹۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یزد، پیشرو در اجرای کاداستر اراضی کشاورزی در کشور

 به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، مهدی اقبال در این باره تصریح کرد: امسال اتمام ۲۴ درصد باقیمانده کاداستر این بخش، به کارگیری تمامی ظرفیت‌های استانی جهت اجرای حدنگاری اراضی کشاورزی و صدور اسناد مالکیت آنها در بخش تولید محصولات کشاورزی و صنایع تبدیلی آن برای کشاورزان به عنوان خط مقدم تولید در کشور بویژه با بهره‌گیری از مزایای سند رسمی برای دریافت تسهیلات و توسعه فعالیت‌های تولیدی کشاورزی را با توجه به قول مساعد رئیس کل دادگستری در بسیج تمامی بخش‌ها دنبال خواهیم کرد.

وی افزود: استان یزد با مستندسازی و کاداستر بیش از ۷۶ درصد از اراضی زراعی، رتبه اول کشور را دارد و این در حالی است که میانگین کشور بالای ۵۰ درصد می‌باشد.

مدیر کل ثبت اسناد استان خاطرنشان کرد: عملکرد بیشتر واحد‌های ثبتی استان بالای میانگین کشوری است که نشان از اعتماد مردم به اجرای قانون جامع حدنگاری، دریافت اسناد کاداستری و تبدیل اسناد مالکیت دفترچه‌ای خود به تک‌برگی و کاداستری است.

به گفته اقبال، واحد‌های ثبتی اردکان، اشکذر و مناطق یک و ۲ شهرستان یزد بالاترین عملکرد‌ها در هویت‌سازی، مستندسازی و صدور اسناد کاداستری اراضی کشاورزی استان را دارند و واحد‌های مهریز، تفت و نیر در پایین جدول کاداستر اراضی زراعی در پایان سال ۱۴۰۲ قرار گرفته‌اند.

وی تأکید کرد: با توجه به الزامات قانونی اسناد بالادستی و تاکید رهبر معظم انقلاب مبنی بر هویت سازی و مستندسازی متر به متر زمین‌های کشور و قانون جامع حدنگار، روند مستندسازی در بخش‌های مختلف استان یزد با جدیت و بصورت جهادی در حال انجام است.

عضو شورای قضایی و حفظ حقوق بیت المال استان اظهار امیدواری کرد: با اتمام کاداستر زراعی، علاوه بر تأمین امنیت قضایی و بهداشت حقوقی جامعه، زمینه تقویت امنیت غذایی مردم با هویت بخشی به داشته‌های ملکی کشاورزان و بهره مندی آنها از مزایای سند رسمی نیز فراهم می‌شود.

اقبال در پایان یادآور شد: استان یزد با تلاش‌های صورت گرفته در تمامی بخش‌های بویژه هماهنگی میان دستگاه‌های قضایی با استانداری و مجموعه‌های مرتبط با زمین، توانسته در بخش اتمام کاداستر اراضی ملی در میان ۱۰ استان با اتمام کاداستر این بخش، در کاداستر اراضی و املاک روستایی و در کاداستر کشاورزی در رتبه نخست قرار گیرد.

دیگر خبرها

  • پرشدگی سدهای کشور به ۶۱ درصد رسید/ مدیریت مصرف آب ضروری است
  • سالانه یک میلی‌متر از میزان بارش‌های کشور کم شده است
  • کشاورزان راهکارهای مقابله با خشکسالی را در دستور کار قرار دهند
  • پیش‌بینی وضعیت بارش کشور تا ۶ هفته آینده
  • آخرین جزئیات پیش بینی بارش‌ها و وضعیت دمای هوا در کشور / افزایش ۵ درجه‌ای دما در شمال غرب
  • پیش‌بینی بارش‌ها تا شش هفته آینده در کشور
  • اجرای برنامه‌های فرهنگی برای معرفی ظرفیت‌های خرم‌آباد ضروری است
  • برف بهاری مصداق تغییر اقلیم/بارش‌های اخیر شدت خشکسالی در کشور را کاهش نداد  
  • یزد، پیشرو در اجرای کاداستر اراضی کشاورزی در کشور
  • آغاز برداشت محصولات زراعی پاییزه در شهرستان کارون