Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایمنی زایی واکسن های کووید-۱۹ حدود دو هفته بعد از تزریق نوبت دوم کامل می شود.

به گزارش برنا؛ ایمنی زایی واکسن های کووید-۱۹ حدود دو هفته بعد از تزریق نوبت دوم کامل می شود. بنابراین در روزهای اولیه بعد از تزریق واکسن در صورت مواجهه با فرد آلوده احتمال ابتلا وجود دارد. حتی بعد از اینکه ایمنی زایی واکسن به حداکثر برسد احتمال ابتلا وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با تزریق واکسن ریسک شدید شدن بیماری کووید-۱۹ در افراد واکسینه شده کاهش می یابد.

با این وجود اثر بخشی واکسن ها صد در صد نیست و در صورت مواجهه پرخطر با افراد مبتلا، فرد واکسینه شده می تواند به صورت ناقل بدون علامت یا با علائم خفیف بیماری را به اطرافیان خود انتقال دهد. بنابراین افراد واکسینه نیز باید فاصله گذاری اجتماعی و ماسک زدن را در اجتماع رعایت کنند.

تزریق واکسن باعث ابتلا به بیماری کووید-۱۹ می شود؟

همه واکسن های کووید-۱۹ غیر زنده یا غیر فعال هستند و به هیچ وجه باعث ابتلا به بیماری کووید-۱۹ و یا مثبت شدن تست PCR نمی شود. فرد واکسینه شده نیاز به قرنطینه ندارد. تزریق واکسن باعث مثبت شدن تست سرولوژی (آنتی بادی علیه ویروس کرونا) می شود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ماسک ابتلا به بیماری ویروس ماسک ویروس واکسن تزریق بعد از تزریق تزریق واکسن کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۷۰۸۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسینه شدن سگ‌های صاحب دار در قاین علیه هاری

بلوکی مقدم رئیس شبکه دامپزشکی قاین گفت: با توجه به اهمیت مبارزه با بیماری‌های مهلک مشترک بین انسان و دام، همکاران دولتی در واحد مبارزه برابر برنامه سالانه اقدام به مایه کوبی سگ‌های صاحبدار بر علیه بیماری خطرناک هاری می‌کنند.

او افزود: پارسال در این زمینه هزار و ۲۲۶ قلاده سگ صاحب دار به همت کارشناسان مبارزه شبکه بر علیه بیماری خطرناک هاری واکسینه شده اند.

بیشتر بخوانید

طرح واکسیناسیون سگ‌های صاحب دار آغاز شد

بلوکی مقدم اظهار کرد: بیماری هاری بیماری خطرناکی است که حیوانات حیات وحش، دام‌های اهلی و انسان را می‌تواند مبتلا کند و منجر به مرگ شود؛ بیماری هاری درمان ندارد و تنها گزینه پیش رو برای سلامت دام‌ها و انسان اقدامات پیشگیرانه علیه این بیماری است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • ورود داروهای مخدر و آرام‌بخش های بنزودیازپین به عربستان ممنوع است/لزوم تزریق واکسن مننژیت+فیلم
  • ورود داروهای مخدر و آرامبخش های بنزودیازپین به عربستان ممنوع است/لزوم تزریق واکسن مننژیت+فیلم
  • توصیه‌هایی برای پیشگیری از بیماری‌های شایع در فصل بهار/ از آلرژی فصلی تا ابتلا به آنفلوآنزا و کرونا
  • چه افرادی بیشتر در معرض خطر سرخک هستند؟
  • واکسینه شدن سگ‌های صاحب دار در قاین علیه هاری
  • چه افرادی به مراقبت بیشتر در برابر سرخک نیاز دارند؟
  • بازماندگان کووید شدید ماه‌ها بعد با مشکلات سلامتی مواجه می شوند
  • نخستین واکسن ۵ ظرفیتی مننژیت در نیجریه تزریق شد
  • کشور در محاصره ۳ ویروس و مسئولان در بیخیالی | در هفته چند نفر می‌میرند؟
  • ایران در محاصره ۳ ویروس است!