Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

کیوسک بین الملل تابناک: اعلام آماده باش رهبر کره شمالی به ارتش در آستانه رزمایش کره جنوبی و آمریکا، واکنش چین به تحریکات نیروی دریایی انگلیس، سخنان بی اساس وزیر خارجه آلمان در باره مذاکرات برجام، مخالفت روسیه با افزودن نکات جدید به برجام و برگزاری رزمایش مشترک دریایی روسیه و هند در دریای بالتیک از مهم ترین خبرها و رویدادهای بین المللی در 24 ساعت گذشته بوده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اعلام آماده باش رهبر کره شمالی به ارتش در آستانه رزمایش کره جنوبی و آمریکا

رهبر کره شمالی در نخستین کارگاه آموزشی فرماندهان و افسران ارتش خلق این کشور به آنها تاکید کرد تا برای "واکنشی تهاجمی و فعال در برابر تحریک‌های دشمن" آماده باشند.

به گزارش خبرگزاری دولتی کره شمالی، این نخستین کارگاه آموزشی فرماندهان و افسران ارتش خلق کره شمالی است که از ۲۴ تا ۲۷ ژوئیه سال جاری میلادی و با هدایت کیم جونگ اون، رهبری کره شمالی در پیونگ یانگ برگزار شد.

در این کارگاه آموزشی تمامی اعضای کمیته اجرایی ارتش خلق کره شمالی از حزب حاکم این کشور و مقام‌های وزارت دفاع با هدف ایجاد وحدت و وفاداری به حزب شرکت داشتند.

رهبری کره شمالی همچنین از این افراد خواست تا آمادگی لازم را برای واکنش موثر و تهاجمی علیه هرگونه اقدام و تحریک نظامی از سوی دشمنان داشته باشند.

خبرگزاری رسمی و دولتی کره شمالی همچنین گزارش کرد: کیم جونگ اون با اشاره به این مساله که حضور نیروهای متخاصم به صورت سیستماتیک باعث تقویت ظرفیت‌های ارتش کشور برای انجام حمله‌ای پیشگیرانه از سوی ارتش و افزایش میزان مهمات و زرادخانه‌های ارتش و افزایش فعالیت‌ها و مانورهای نظامی برای مقابله با تهاجم‌های خارجی می‌شود، ادامه داد که چنین وضعیتی ظرفیت‌های تشخیصی و مبارزه‌ای ارتش خلق کره شمالی را برای از میان برداشتن و حذف تحریکات دشمن افزایش می‌دهد.

هم‌زمان روز پنجشنبه، کره جنوبی اعلام کرد که سیستم خمپاره‌ای ۸۱ میلیمتری پیشرفته خود را مستقر کرده است.

آمریکا و کره جنوبی در حال آماده‌سازی انجام یک مانور نظامی مشترک در اوت و از طریق شبیه‌سازهای کامپیوتری هستند. دو کشور از ۲۰۱۸ و با هدف حمایت از مذاکرات خلع سلاح اتمی بین پیونگ یانگ و واشنگتن چنین مانورهای نظامی را برگزار نکرده‌اند.

واکنش چین به تحریکات نیروی دریایی انگلیس

وزارت دفاع چین روز جمعه درخصوص اقدامات تحریک‌آمیز ناو هواپیمابر انگلیس در دریای جنوبی چین هشدار داد.

به نوشته روزنامه «گاردین»، «وو کیان» سخنگوی وزارت دفاع چین گفت، کشورش به آزادی ناوبری در آب‌های بین‌المللی احترام می‌گذارد اما به شدت با فعالیت‌هایی که اهداف تحریک‌آمیز را دنبال کنند مخالف است.

این مقام چینی گفت: «این اقدام هرگز نباید تلاشی برای بی‌ثبات کردن صلح منطقه باشد که [این اقدامات] شامل همکاری‌های نظامی اخیر بین انگلیس و ژاپن می‌شود».

سخنگوی وزارت دفاع چین ادامه گفت: «نیروی دریایی چین هرگونه اقدام لازم را برای مقابله با چنین رفتارهایی، اتخاذ خواهد کرد».

علاوه بر این، روزنامه چینی «گلوبال تایمز» نیز روز جمعه با اشاره به این تحرکات نوشت: «ایده اصلی حضور بریتانیا در دریای جنوبی چین، خطرناک است».

این روزنامه افرود: «اگر لندن تلاش کند حضور نظامی خود در این منطقه دارای اهمیت ژئوپولیتیک تثبیت کند، فقط وضع فعلی منطقه را مختل می‌کند و اگر اقدامی واقعی علیه چین صورت گیرد، با شکست مواجه خواهد شد».

وزارت دفاع انگلیس اخیراً مدعی شده که ناوگروهی با همراهی ناو هواپیمابر «ملکه الیزابت» مستقیم‌ترین مسیر را برای رساندن خود به رزمایشی با متحدانش انتخاب کرده است.

«بن والاس» وزیر دفاع انگلیس مدعی شده است: «همچنان که شاهد مایل شدن قدرت به سمت منطقه اقیانوس هند-آرام هستیم، متعهد به همکاری با شرکای خود در این منطقه به‌منظور دفاع از ارزش‌های دموکراتیک، مقابله با تهدیدات و ایمن نگه‌داشتن ملت‌های خود خواهیم بود».

هشدارهای وزارت دفاع چین در حالی صورت می‌گیرد که به گزارش گاردین، انگلیس قصد دارد در سال جاری میلادی، دو کشتی جنگی دیگر را نیز وارد منطقه دریای جنوبی چین کند.

به گفته والاس این دو کشتی جنگی انگلیسی با اسامی «اچ‌ام‌اس اسپِی» و «اچ‌ام‌اس تامار» به قصد پشتیبانی از عملیات‌های ژاپن، استرالیا، سنگاپور و احتمالاً آمریکا اعزام خواهند شد.

ناو هواپیمابر ملکه الیزابت انگلیس و ناو گروه آن روز سه شنبه بدون توجه به هشدارهای چین وارد آب‌های دریای چین جنوبی شد. این ناوگروه به نیرو‌های دریایی آمریکا و استرالیا پیوسته است که مدعی هستند که برای تردد امن دریایی در این منطقه حساس حاضر هستند.

پیش‌تر وزارت امور خارجه چین در این‌باره هشدار داده بود، دولت چین به آزادی ناوبری و پرواز در مجاورت این کشور احترام می‌گذارد و هر کشوری می‌تواند در چارچوب قوانین بین‌المللی از آن بهره بگیرد.

سخنگوی وزارت امور خارجه چین افزود، پکن «قویاً با اقدام به قدرت‌نمایی برای چین مخالف است» و ارسال کشتی جنگی به آب‌های آسیایی از سوی انگلیس «حق حاکمیت و امنیت چین را به خطر انداخته و صلح و ثبات منطقه را تهدید می‌کند».

سخنان بی اساس وزیر خارجه آلمان در باره مذاکرات برجام

هایکو ماس وزیر امور خارجه آلمان بدون اشاره به کوتاهی کشورش و غرب در پایبندی به تعهداتشان برای حمایت از برجام، به یک هفته نامه گفته که مذاکرات برای احیای پیمان هسته ای ۲۰۱۵ ایران با قدرت های جهان، برای همیشه قابل ادامه نیست.

به گزارش خبرگزاری اسوشیتدپرس؛ ماس در گفت و گو با هفته نامه خبری "اشپیگل" ادعا کرد که با نگرانی فزاینده به تاخیر در ازسرگیری مذاکرات هسته ای وین توسط تهران از یک سو و دور شدن هم زمان بیشتر و بیشتر ایران از هسته اصلی این پیمان، می نگرد.

کشورهای باقیمانده در برجام در پی ۶ دور مذاکرات برای ازسرگیری پایبندی به این پیمان، به علت درخواست های زیاده خواهانه واشنگتن، نتوانسته اند به توافقی در باره احیای آن دست یابند.

پس از برگزاری آخرین دور مذاکرات برجام در ۲۰ ژوئن (۳۰ خرداد ماه) در وین، هنوز تاریخی برای نشست بعدی تعیین نشده است.

ایران از هنگام خروج واشنگتن در دوره ریاست جمهوری دونالد ترامپ از این پیمان در سال ۲۰۱۸، در اقدامی متقابل به تدریج تعهدات خود را نسبت به آن کاهش داده است.

مخالفت روسیه با افزودن نکات جدید به برجام

نماینده دائم روسیه در سازمان های بین المللی در وین با تاکید بر موضع کشورش درباره برجام خاطرنشان کرد که مسکو با اضافه کردن نکات جدید به برجام مخالف است.

میخائیل اولیانوف سفیر و نماینده دائم روسیه نزد سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین که ریاست هیات روس در مذاکرات برجام را برعهده دارد روز جمعه در توئییت جدیدی نوشت: واقعا هدف موافقت شده مذاکرات وین احیای برجام در شکل اولیه آن نه کمتر و نه بیشتر است.

وی افزود: همه شرکت کنندگان در برجام باید مراقب باشند به گونه ای اقدام نکنند که حتی به صورت غیرهدفمندانه این تصور بوجود آید که از هدف مشترک عدول می کنند.

دیپلمات ارشد روس خاطرنشان کرد: حتی نباید چنین تصوری بوجود آید که کسی سعی دارد نکات جدیدی به معامله هسته ای بیفزاید.

اولیانوف این توییت را در پاسخ به توئیت یک کاربر ایرانی نوشته که در آن خاطرنشان شده است که ایران اجازه نمی دهد در مذاکرات برجام موضوعات بیجا و بیمورد مطرح شود.

این دیپلمات روس دو هفته پیش در توئیتی نوشت: بر اساس آخرین گزارش‌ها ایران آماده خواهد بود تا مذاکرات وین درباره احیای برجام را تنها پس از ۵ اوت(۱۴ مرداد) از سربگیرد؛ (اما) سووال این است که دقیقا از چه زمانی؟ وی عنوان کرد: اگر توقف در گفت‌وگوها طولانی شود، مذاکره‌کنندگان شتاب‌آهنگ خود را از دست داده و روند گفت‌وگوها، طولانی‌تر از زمان مورد انتظار خواهد بود.

برگزاری رزمایش مشترک دریایی روسیه و هند در دریای بالتیک

ناوهای روسیه و هند در دریای بالتیک در غرب روسیه رزمایش مشترک برگزار کردند.

خبرگزاری تاس روز جمعه اعلام کرد: این رزمایش دو روزه با عنوان «ایندرا» برگزار شد و در آن ناو رادار گریز «تابار» هند و ناوچه های موشک انداز «اودینتستووا» و «زلونی دور» روسیه در آن شرکت کردند.

کشتی های جنگی روسی و هندی در این رزمایش به سوی اهداف هوایی با آتشبار و سلاح های پدافند هوایی شلیک کرده و عملیات هلی برد و پیاده کردن نیرو با بالگرد و تاکتیک های برای مقابله با حملات دشمن را تمرین کردند.

رسانه روسی به نقل از «ویوک مادخوال» سخنگوی نیروی دریایی هند نوشت: این رزمایش مشترک، مرحله جدید از همکاریهای نظامی روسیه و هند است.

به گفته وی، رزمایش های مشترک ایندرا که از سال ۲۰۰۳ آغاز شده است عمق همکاریهای راهبردی بین ناوگان های روسیه و هند را نشان می دهد.

روسیه روابط نزدیکی نظامی با هند دارد و بخش زیادی از تجهیزات و تسلیحات این کشور ساخت روسیه است.
دو کشور همه ساله رزمایش های دریایی و زمینی مشترکی برای تقویت روابط دفاعی برگزار می کنند.

نیروی دریایی هند و روسیه از سال ۲۰۰۳ تاکنون بیش از ۱۵ رزمایش مشترک انجام دادند و در آن همکاری ناوگان های دو کشور در عرصه های مختلف بویژه مبارزه با تروریسم تمرین شده است.

منبع: تابناک

کلیدواژه: المپیک 2020 توکیو موج پنجم کرونا طرح ساماندهی فضای مجازی محمد سرور رجایی فرزانه فصیحی آمریکا روسیه چین و آمریکا اروپا خاورمیانه ایران برجام المپیک 2020 توکیو موج پنجم کرونا طرح ساماندهی فضای مجازی محمد سرور رجایی فرزانه فصیحی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۷۰۸۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماینده روسیه در شورای امنیت : آمریکا با هر قطعنامه آتش بس در غزه مخالفت کرده است

نماینده روسیه در شورای امنیت با اشاره به جنگ غزه و بالا گرفتن تنش‌ها میان جمهوری اسلامی ایران و رژیم صهیونیستی گفت: «خاورمیانه در لبه پرتگاه قرار دارد».

به گزارش ایسنا، «واسیلی نبنزیا» نماینده روسیه در سازمان ملل در نشست امروز سازمان ملل درباره عضویت کامل فلسطین در شورا تصریح کرد: «اسرائیل کاروان های بشردوستانه در غزه را هدف قرار می دهد و مانع کار آنها می شود.»

نماینده روسیه در شورای امنیت تأکید کرد: «آمریکا با هر قطعنامه آتش بس در غزه مخالفت کرده است.»

نبنزیا در ادامه با اشاره به تحولات جنگ غزه و بالا گرفتن تنش‌ها میان جمهوری اسلامی ایران و رژیم صهیونیستی خاطرنشان کرد: «خاورمیانه در لبه پرتگاه قرار دارد».

نماینده روسیه در سازمان ملل گفت: ما حمله اسرائیل به شورای امنیت و دبیرکل را رد می کنیم. از همه اعضای شورای امنیت می‌خواهم به عضویت کامل فلسطین رای دهند.

همزمان نماینده انگلیس در شورای امنیت در سخنانی بدون محکوم کردن حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در دمشق گفت: «پاسخ ایران به اسرائیل را محکوم می کنیم و مصمم به حفظ ثبات در منطقه هستیم!».

نماینده انگلیسی تصریح کرد: «حمله ۷ اکتبر را محکوم می کنیم و خواهان آزادی فوری همه اسیران هستیم. نوار غزه شاهد یک بحران انسانی ناگوار و فزاینده است.»

وی اضافه کرد: «از راهکار دودولتی که امنیت و ثبات فلسطینی ها و اسرائیل را تضمین می کند، حمایت می کنیم. ما بر تعهد خود به یک کشور مستقل و قابل زندگی فلسطین تاکید می کنیم. ما باید بر عناصری تمرکز کنیم که امکان صلح پایدار را فراهم می کند.

نماینده انگلیس در شورای امنیت خاطرنشان کرد: لندن بار دیگر از اسرائیل می‌خواهد فوراً شهرک‌سازی را متوقف کند.»

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • مشاجره نتانیاهو و وزیر خارجه آلمان
  • واکنش بلینکن به حمله منتسب به رژیم صهیونیستی علیه ایران
  • واکنش دیدنی وزیر خارجه الجزایر به سخنان نماینده اسرائیل | ویدئو
  • نتانیاهو از ترس بازداشت دست به دامن انگلیس و آلمان شد
  • نماینده روسیه در شورای امنیت : آمریکا با هر قطعنامه آتش بس در غزه مخالفت کرده است
  • ویدئوی سخنان رئیسی در باره بی حجابی که وایرال شد/ رضا رشیدپور: کاش رئیس جمهور بودی سید!
  • تشکر نتانیاهو از انگلیس و آلمان بابت «حمایت‌های بی‌چون و چرا»
  • پولیتیکو: وزیر خارجه آمریکا به چین می‌رود
  • سوالات عجیب وزیر خارجه اوکراین از همتای انگلیسی پس از حمله ایران به اسرائیل
  • رزمایش کره‌جنوبی در نزدیکی مرز کره‌شمالی