Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از تسنیم، محمد اسلامی در واکنش به ادعای موافقت با افزایش قیمت بلیت قطار، اظهار کرد: شورای عالی ترابری موافقت خود را با افزایش بلیت قطار اعلام نکرده است.

وی با یادآوری این‌که چندی پیش شرکت‌های حمل‌ونقل ریلی درخواست افزایش قیمت را داشتند که راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران با آن مخالفت کرد، افزود: یکی از الزامات و رویه معمول تعدیل قیمت‌ها، مطرح کردن آن در شورای عالی ترابری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد:‌ در جلسه با شرکت‌های ریلی به آنها گفتیم پیشنهادات خود درباره افزایش هزینه‌ها و قیمت بلیت را ارائه کنند تا در شورای عالی ترابری مورد بررسی کارشناسی قرار گیرد.

 مدیرعامل شرکت حمل‌ونقلی ریلی رجا سه شنبه گذشته 5 مرداد 1400 مدعی شده بود:‌ وزیر راه و شهرسازی ما را به دفتر خودش دعوت کرد و قول داد "قبل از این که به مرداد برسید تأیید افزایش قیمت را اخذ کنم". متأسفانه ما در زمان حاضر به‌دلیل رعایت پروتکل‌های مقابله با شیوع ویروس کرونا توان پرداخت حقوق کارکنان را نداریم.

رجبی افزود: امروز متوجه شدیم وزیر راه و شهرسازی از قول خودش شانه خالی کرده است، به ما اعلام شد "برای 10 روز اول مرداد به‌قیمت‌های قبلی بلیت را بفروشید و بعد از یازدهم اعلام می‌کنیم بر اساس نرخ جدید بلیت‌ها عرضه شود".

وزیر راه و شهرسازی در واکنش به این اظهارات گفت: شرکت‌های حمل‌ونقل ریلی می‌توانند هر ادعایی داشته باشند. وزارت راه و شهرسازی در بحث قیمت‌های بخش حمل‌ونقل عمومی دو اولویت اصلی دارد؛ یکی آن که در حق مردم اجحاف نشود، دوم این‌که به سرمایه‌‌گذاری‌های صورت گرفته در بخش حمل‌ونقل از جمله حمل‌ونقل ریلی آسیبی وارد نشود.

اسلامی با تاکید بر این‌که وزارت راه و شهرسازی در تمام بخش‌ها از حقوق مردم و بهره‌برداران حمایت می‌کند، افزود: شرکت‌های حمل‌ونقل ریلی می‌توانند درخواست خود را به وزارت راه و شهرسازی ارائه دهند که آنرا در شورالی عالی ترابری بررسی کرده و درباره آن تصمیم‌گیری خواهیم کرد.

پربیننده ترین ۴۳هزار نفر از فرهنگیان صاحبخانه می شونـد تحریم ها مانع افتتاح قطار سریع السیر در کشور شد / اگر برجام ادامه داشت تا امروز ۲۰۰هواپیما جدید وارد کشور می شد چه تعداد خانه خالی در کشور وجود دارد؟ پرونده مسکن مهر به زودی بسته می‌ شود / واگذاری یک میلیون و ۴۰۰هزار واحد در این دوره دولت آزادراه های کشور یک هزار کیلومتر افزایش یافت

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بلیت قطار شورای عالی ترابری راه و شهرسازی حمل ونقل ریلی افزایش قیمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۷۰۹۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت، یارانه حمل‌ونقل عمومی را افزایش دهد/ آموزش حفظ محیط زیست باید از دوران کودکی آغاز شود

شهرام دبیری در نشست مشترک با علی سلاجقه معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور، گفت: در برخی شهر‌ها تعداد خودرو‌ها نسبت به ظرفیت آن بسیار بیشتر است و باید توسعه حمل و نقل عمومی جدی گرفته شود و کیفت نیز ارتقاء یابد و لازم است دولت در این زمینه یارانه توسعه کمی و کیفی حمل و نقل عمومی را افزایش دهد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، شهرام دبیری، رئیس شورای عالی استان‌ها امروز در نشست مشترک با معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست کشور، گفت: برگزاری این جلسه گام بلندی در جهت ارتقای تعاملات شورا‌ها و سازمان محیط زیست است.

وی افزود: دنیا در حال توسعه است که اگر جوانب محیط زیستی در توسعه لحاظ نشود، ممکن است خطراتی برای انسان و نسل آینده داشته باشد. از این رو، توسعه پایدار باید مد نظر باشد. ضمن تلاش برای رفع نیاز‌های جامعه، مراقب باشیم محیط زیست به خطر نیفتد و ضرری به نسل‌های آینده نرسد.

رئیس شورای عالی استان‌ها بیان کرد: امروزه تعریف باسواد نسبت به چند سال گذشته تغییر کرده است، زمانی فردی خواندن و نوشتن بلد بود باسواد بود، اما امروزه اینطور نیست. چند سال پیش در تعریف سواد ١٢ مهارت تعریف شده بود که یکی از مهمترین آن‌ها محیط‌زیست است چند سال بعد پا را فراتر گذاشتند و بحث عملیاتی شدن به تعریف باسواد اضافه شد یعنی هر کسی باید از آموخته‌های خود استفاده کرده تا تغییری ایجاد کند حالا آیا سیستم آموزشی ما با این تعریف همخوانی دارد؟

دبیری تأکید کرد: مجموعه شورا‌های کشور و شورای عالی استان‌ها با بیش از ۱۲۶ هزار عضو، ظرفیت بالایی برای تعامل با سازمان محیط زیست دارد. شوراها، نارسایی‌های جامعه را شناسایی می‌کنند و در ارتباط مستقیم با مردم هستند.

وی اضافه کرد: باید تغییرات اساسی اتفاق بیفتد به ویژه در زمینه محیط زیست، باید مسایل محیط زیستی از کودکی آموزش داده شود، چون در سن بزرگسالی تاثیری ندارد. فرهنگ سازی باید در رفتار نمود پیدا کند تا تاثیرگذار باشد. آموزش و پرورش، شورا‌ها و سازمان محیط زیست می‌توانند قدم‌های خوبی برای آموزش، فرهنگ سازی و ترویج حفظ حراست از محیط زیست بردارند.

رئیس شورای عالی استان‌ها اظهار داشت: کار‌ها و اقدامات باید به گونه‌ای باشد که مردم آن را لمس کنند، مثلاً در زمینه مصرف کیسه‌های پلاستیکی باید فرهنگ سازی و کار‌های اجرایی صورت گیرد، در بسیاری از کشور‌ها مردم باید برای کیسه‌های پلاستیکی پول بدهند، چون هدفشان کاهش مصرف پلاستیک است در کشور ما هم باید همین گونه باشد.

دبیری خاطرنشان کرد: ایران در زمینه انرژی‌های پاک ظرفیت خوبی دارد و می‌توان با برنامه‌ریزی از خورشید و باد و دریا برای تولید انرژی پاک استفاده کرد.

وی در مورد صنایع آلاینده، بیان کرد: گاهی یک صنعت آلاینده دیر شناسایی می‌شود که در این مدت خسارات زیادی به محیط زیست آن منطقه وارد می‌شود، شهرداری‌ها باید از عوارض آلایندگی برای بهبود وضعیت استفاده کنند.

دبیری درباره تعداد خودرو‌ها و آلایندگی آن‌ها نیز، گفت: در برخی شهر‌ها تعداد خودرو‌ها نسبت به ظرفیت آن بسیار بیشتر است. در این شهر‌ها باید توسعه حمل و نقل عمومی جدی گرفته شود و کیفیت نیز باید ارتقاء یابد و لازم است دولت در این زمینه یارانه توسعه کمی و کیفی حمل و نقل عمومی را افزایش دهد.

رئیس شورای عالی استان‌ها تصریح کرد: شورا طبق قانون می‌تواند لایحه و طرح به مجلس ارائه دهد، بنابراین در این زمینه هم می‌توانیم به سازمان حفاظت محیط‌زیست کمک کنیم و از این ظرفیت در راستای مسائل محیط زیستی استفاده کنیم، همچنین می‌توانیم از شرکت‌های دانش‌بنیان کمک بگیریم.

وی درباره اهمیت ملموس بودن اقدامات گفت: دریاچه ارومیه یکی از مطالبات مردم است که می‌خواهند بدانند چه اقداماتی در آنجا انجام شده است بنابراین مسئولان سازمان محیط‌زیست باید در این زمینه اطلاع رسانی کنند تا مردم در جریان امور قرار گیرند.

دبیری در پایان اظهارداشت: امیدواریم نتایج این نشست در آینده نزدیک بررسی و اثربخشی آن مشخص شود.

دیگر خبرها

  • چرا سفر با قطار؟ ۵ دلیل برای انتخاب این نوع سفر
  • ◄ تـامـلی بر موضوع آزاد سـازی نرخ بلیت هواپیما باتوجه به تـجربه دیگر کشـورها
  • توقف قطار تهران گرگان بر اثر سیلاب
  • افزایش کرایه‌ها بیش از ۴۵ درصد تخلف است
  • دولت، یارانه حمل‌ونقل عمومی را افزایش دهد/ آموزش حفظ محیط زیست باید از دوران کودکی آغاز شود
  • انجام مقدمات اعزام قطار ترانزیتی افغانستان به ترکیه
  • دولت یارانه حمل‌ونقل عمومی را افزایش دهد
  • تخلف در افزایش کرایه‌ برخی تاکسی‌ ها در پایتخت
  • افزایش کرایه‌های تاکسی بیش از ۴۵ درصد تخلف است
  • مقدمات اعزام قطار ترانزیتی افغانستان به ترکیه انجام شد